POSTED IN Media, Virkelighetsforståelse

Tucker Carlson vil intervjue Zelensky

Vestlige ledere klarer ikke kritiske intervjuer.

14 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Naturligvis vil ikke Zelensky intervjues av andre medier enn de som spør dem om ting de kan svare på og som ikke stiller kritiske oppfølgings-spørsmål. Men dette er ikke noe som bare gjelder han men alle vestlige ledere nesten uten unntak. Årsaken er at politikken deres er så løgn-basert at kritiske spørsmål ville stikke hull på ballongen av feite løgner.

Foto (iStock)

I Norge er tilstanden presis den samme. Ingen kritiske medier får komme med spørsmål til våre politiske ledere. Bare de politikere som våger å trø utenom den opptrukne streken av «sannheter» blir overfalt med beskyldninger og demonisering av våre medier. Mediene er blitt det globalistiske presteskapet sitt inkvisisjons-redskap. De som ikke bøyer seg for den vedtatte troen stilles opp og medie-dømmes før de brennes på sannhetsbålet.

Mange journalister vet at det er slik, men de kan ikke si noe for da mister de jobben. Slik er tilstanden i dagens vestlige verden. Derfor tør ikke Zelensky utsette seg for Tucker Carlson intervjuer, slik Putin gjorde i et over en time langt intervju.

Kan noen tenke seg Tucker Carlson intervjue Joe Biden? Det hadde blitt er «horror-show». Det sier alt om tilstanden i dagens vestlige samfunn. Sannheten er blitt den største trusselen mot de store mediene.

Knut Lindtner
Redaktør

Zelensky vil ikke svare på forespørslene om et  intervju – sier Tucker Carlson.

Journalisten ønsket at den ukrainske lederen skal forklare hvorfor USA skal fortsette å finansiere hans krigsinnsats.

Den amerikanske journalisten og politiske kommentatoren Tucker Carlson har sagt at den ukrainske presidenten Volodymyr Zelensky har avslått tallrike invitasjoner om et intervju. Carlson har tidligere fått til et lengre intervju med den russiske presidenten Vladimir Putin, der de diskuterte konflikten med Ukraina og Moskvas forhold til NATO.

Denne mannen er farlig for vestlige ledere fordi han vet å stille dem til veggs når de omgår sannheten med «harelabb».

Journalisten fortalte om sine forsøk på å komme i kontakt med Zelensky i en video på X (tidligere twitter) på onsdag. I en monolog, før han intervjuet kongressmedlem Marjorie Taylor Greene, sa Carlson at han hadde invitert speakeren i Representantenes Hus, Mike Johnson, til å forklare hvorfor han vil at kongressen skal «finansiere en dødsdømt krig».

«Naturligvis har han ikke svart«, sa journalisten. «Vi har også sendt tallrike forespørsler til Zelensky om et intervju for å forklare sin posisjon. Naturligvis har han også oversett våre forespørsler.

Som den konservative kommentatoren han er, fortsetter han med å argumentere med at uansett hvor mye utenlandske penger Kiev får, kan de ikke beseire Russland på slagmarken. Russland har en mye større befolkning og mye større industriell kapasitet.

«Det går bare ikke. Og etter to år fortsetter bare krigen», sier Carlson. «Ukraina kan ikke vinne. Alle vet det, rundt omkring i hele verden. Folk er klar over det. Det finnes ingen informert person, utenom de i  USA, som tror at Ukraina på en eller annen måte skal slå Russland».

Carlson ,som er en uttalt kritiker av Zelensky, har anklaget nyhetsmediene i USA for ikke å være sannferdige om den egentlige grunnen og opphavet til konflikten. Han bemerker også at partiskheten i mediene i første omgang var grunnen til at han ville intervjue Putin. I intervjuet som Carlson fikk i Moskva i juni, reflekterer Putin over den århundrelange felles historien mellom Russland og Ukraina.

Han understreker at han på ingen måte ønsker å angripe NATO, om ikke Russland blir angrepet først. Zelensky har på sin side kalt intervjuet «mer en to timer med ‘bullshit’».

De ukrainske lederne har i økende grad prøvd å presse de vestlige landene til forsyne dem med mer militær hjelp, i et forsøk på å snu de stadige tapene de har hatt på slagmarken. Kiev er svært frustrerte over republikanere i Representantenes Hus i USAs kongress, de som nekter å gi etter for president Joe Bidens ønske om å gi Ukraina en pakke på 61 milliarder dollar.

Denne saken har ligget fast i kongressen i flere måneder.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Lilya Kravecka

https://www.rt.com/russia/595370-zelensky-ignored-tucker-interview

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

14 kommentarer. Leave new

 • Hvor Zelensky ville lede et intervju er forutsigbart:
  «Korrupte Zelensky kjøper gammelt, kongelig palass for 20 millioner pund, men vil fortsatt ha mer penger.»
  https://www.bitchute.com/video/FPLkY6LWCHuX/

  Svar
 • Det er mange som er blitt «lovet» disse midlene. Så dette er avtalt spill. Epstein/Mossad har noe på alle, de tør ikke annet enn å gjøre som «herren sier».
  Norske journalister finnes ikke i hovedstrømspressen. De gjør som «morra di sier», hvis ikke mister de pressestøtten.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  7 april 2024 9:34

  Ypparleg innleiing i dag òg.

  «Det finnes ingen informert person, utenom de i USA, som tror at Ukraina på en eller annen måte skal slå Russland», seier Carlson.

  I Noreg meiner både regjering og storting at krigen mot Russland skal vinnast. Det er heile poenget med US-basar og langtidsplanen for det sokalla forsvaret.

  Er det nokon informerte som festar lit til pjattet frå krigsminister Gram med fleire om «forsikringspremie»?

  Opplegget er å mosa Russland same kva fylgjer det kan få for Noreg.

  Svar
  • Russland må knuses militært for enhver pris. Den russiske føderasjonen må knuses og splittes opp i mange land. Først da vil Russland ikke være en trussel for Europa.

   For en idiot gjeng dere er. Hvorfor vil ikke Putin la seg intervjue av en skikkelig journalist?

   Russland er et mekka for sexforbrytere og terrorister.

   Beskjed fra redaksjonen:

   Vi slettet et skjellsord som ble brukt om den russiske presidenten.

   Og vi slettet noe som muligens er et sitat fra en britisk avis, men siden link ikke var lagt ved, så ble også dette slettet. Link skal følge med – i samme kommentar, slik at vi alle andre kan se om sitatet er korrekt – og at vi ser konteksten for sitatet.

   Redaksjonen

   Svar
 • Torfinn Slettebø
  7 april 2024 9:47

  USA sin viseutanriksminister meiner Russland greier seg godt. Fint om han kan kviskra dette til sine norske lakeiar i regjeringa og «forsvaret»:

  https://www.defensenews.com/pentagon/2024/04/03/russian-military-almost-completely-reconstituted-us-official-says/

  Takk til Steigan for tipset!

  Svar
 • «Journalisten ønsket at den ukrainske lederen skal forklare hvorfor USA skal fortsette å finansiere hans krigsinnsats.»

  Men detteer jo enkelt å forklare: Det er jo USA som har ansatt mannen nettopp for å gjøre sin jobb, nemlig å holde fyr i en krig i Ukraina. Og det er jo ikke lov å si høyt.

  Svar
 • «Zelensky har på sin side kalt intervjuet «mer en to timer med ‘bullshit’».»

  Eller som Erna solberg sa/sier om influensakrigen, da hun ikke hadde argumenter:
  ‘Det er konspirasjonsteorier». 😉

  Ellers, – hvorfor krigen (e) må fortsette for USA/England og bakmennene som fortsatt vil styre pengeøkonomien og rentene w.w. :

  ‘Styrer du det økonomiske systemet, kontrollere du alt.
  Dette er selve essensen av finansnæringen.
  For å gjør oss alle, enten vi er nasjoner eller enkeltpersoner, til slaver av gjeld.
  Målet er ikke å kontrollere krigen, det er å kontrollere gjelden konflikten produserer. Den reelle verdien av en konflikt, den sanne verdien, er i GJELDEN som det skaper. ‘
  youtube.com/watch?v=ZqEIHotbxxU

  Og:
  ‘Den jødiske utenriksminister i Frankrike Itzig Aron Cremieux sendte i 1860 et opprop til verdens jøder, og det heter her bl.a.:
  «Unionen som vi vil grunnlegge, skal ikke være noen fransk, engelsk, irsk eller tysk, men en jødisk verdensunion. I ingen henseende vil en jøde bli en venn av en kristen eller en muslim, før øyeblikket kommer da den eneste rettens religion stråler over hele verden i jødetroens lys…. Vår nasjonalitet er våre fedres religion og ingen annen nasjonalitet kjenner vi…. Tiden er nær da Jerusalem vil bli et bedehus for alle nasjoner og folk Vår makt er ufattelig, hvis vi lærer å sette inn makten for vår sak … Dagen er ikke fjern da alle rikdommer og alle jordens skatter skal bli Israels barns eiendom.» ‘

  Svar
 • Eric Kamov
  7 april 2024 16:44

  I f.m. aktuelle intervjuobjekter: Jeg undrer meg på om det har gått ut noen forespørsel fra Mr. Carlson om intervju til jøden (med den ‘slaviske’ nesen) som er direkte politisk og personlig ansvarlig for det folkemordet/utrenskningen som pågår 24/7 i Palestina??? . . .

  (Mr. Carlson kunne vel samtidig forsøkt å få i stand ‘en runde’ med han som en gang sto på Arbeiderpartiets utklekkingsanstalt (Utøya), og utbasunerte at et av AUF’s hovedmål var å få »Norge UT AV NATO!» (– du vet, han med: »Weapons,.. ehh,.. ehhh,… they are the way to peace!»)
  Skulle gitt mye for å få sett DET intervjuet . . . .

  Svar
 • e:

  » Han antyder at Eskil Pedersen er Jens’ hemmelige, utenomekteskapelige sønn. Som handlet som om han visste.

  Uansett :
  1. Hvorfor er det ikke frigitt overvåkningsvideo fra regjeringskvartalet , som viste at det var flere enn ABB som var involvert? Hva vil skjules? Av hvem?
  2. Hvorfor var politi-SPESIAL-enheten i Oslo som dro til Utøya, like utenfor Oslo, utstyrt med kart som ikke viste hvor Utøya var. – Og hvorfor fikk de manglende mobil-dekning som gjorde at goooglemaps ikke virket.
  3. Hvorfor ble ikke politihelikopteret brukt over Utøya, på tross av at ‘det var nymalt’ . Og hvorfor heller ikke forsvarets helikoptere. – Men statskanalen Nrk sitt helikopter ble brukt for å ‘dokumentere skytingen’.
  4. Hvorfor stakk øyas eneste båt, en skuddsikker båt, fra øya , tross kapteinens protester, og desperate svømmende ungdommer?
  – Og hvorfor er ikke Eskild Pedersen og kapteinen stil for retten for dette lovbruddet om å stikke av fra en ulykke, i ettertid.
  5. Men det viktigste:
  HVORFOR har ikke media nøstet opp i dette? De er jo SVÆRT interessert i å granske makta? 😉

  Så kan man også undres over:
  Hvorfor holdt Jens Stoltenberg rundt Eskild Pedersen og gråt over disse 100 ungdommene ( – som Eskild fikk beskjed å stikke av fra på telefon ,- fra Stoltenberg (?) )
  – Når Stoltenberg 1. måned før drepte 500 ganger (!) så mange sivile i Libya.
  Er ikke dettte en psykopat- reaksjon?

  Har vi en psykopat som nå er puddelsekretær i Nato?

  Svar
 • Men kanskje ENDA viktigere:
  Hvorfor reagerer ikke den norske BEFOLKNINGEN, – eller resten av den politiske Løvebakken, over disse løgnene, og forlanger svar på disse absurditetene?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hvorfor fraktes migrantene til Italia?

Hvorfor sender ikke Norge trygge skip og frakter dem hit?

Forrige innlegg

Blir Israels løsning:

«Orden ut av kaos», altså total krig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.