POSTED IN Ukraina, USA

Tucker Carlson:

Ukraina-krigen er en løgnens krig

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

 Av Swebbtv

Dette er faktisk ikke Ukrainas krig. Det er vår krig. USA er direkte krigførende i en krig mot Russland. Mens vi snakker, kjemper amerikanske soldater mot russiske soldater.

Pentagon-lekkasjen avslører en offisiell fortelling om krigen i Ukraina som er basert på løgner. Journalist Tucker Carlson hevder det i et program. Det er slik Washington fungerer. Å fortelle sannheten er den eneste virkelige synden, sier han.

Fox News Tucker Carlson har gjennomgått den såkalte Pentagon-lekkasjen, og konkludert med at krigen i Ukraina er en krig basert på løgner. Dokumentene avslører blant annet at for hver russisk soldat som blir drept, blir sju ukrainske soldater drept. Det er et uholdbart kvantitativt forhold, ikke minst tatt i betraktning at Ukraina er et betydelig mindre land enn Russland.

I følge den offisielle fortellingen spredt gjennom hovedstrømpressen, er det en krig om nasjonal suverenitet, ikke en proxy-krig mellom supermakter. Og USA støtter Ukraina for å beskytte demokratiet, men amerikanerne selv er ikke i krig med Russland. Det andre vi har hørt om og om igjen er at Ukraina vinner krigen. Ukrainske tropper er modige og edle. Russiske tropper er onde og inkompetente. Ukrainerne beseirer russerne. Til syvende og sist er seieren deres uunngåelig. Dette er de to essensielle temaene i krigen, og begge er løgner, sier Tucker Carlson.

Vi vet at de er løgner, for forrige uke begynte etterretningsrapporter om krigen i Ukraina å lekke og ble lagt ut på sosiale medier. Dette er faktisk ikke Ukrainas krig. Det er vår krig. USA er direkte krigførende i en krig mot Russland. Mens vi snakker, kjemper amerikanske soldater mot russiske soldater. Så dette er ikke en regional konflikt i Øst-Europa. Dette er en varm krig mellom verdens to store atommakter, og likevel har denne krigen aldri blitt formelt erklært. Den er ikke autorisert av Kongressen, og av den grunn er denne krigen et brudd på amerikansk lov. Et lovbrudd.

Den andre tingen vi lærte er at til tross for USAs direkte involvering, taper Ukraina faktisk krigen. Syv ukrainere blir drept for hver russer. Det ukrainske luftvernet er fullstendig knust. Ukraina taper. Biden-administrasjonen er fullt klar over dette. Derfor er de panikkslagne, men de har løyet om det for offentligheten. For bare to uker siden fortalte for eksempel forsvarsminister Lloyd Austin det amerikanske senatet, at russisk militærmakt «avtar». Med andre ord, Russland taper krigen. Det var en løgn.

Han visste at det var da han sa det, men han gjentok det i kongressen. Det er en forbrytelse, men Lloyd Austin har ikke blitt arrestert for å ha begått den forbrytelsen. I stedet er den eneste som har blitt tatt i varetekt og sannsynligvis noen gang vil bli det, en 21 år gammel nasjonalgardist fra Massachusetts, som lekket informasjonen som viser at Lloyd Austin løy. Han avslørte forbrytelsene, derfor er han kriminell.

Det er slik Washington fungerer. Å fortelle sannheten er den eneste virkelige synden, påpeker Tucker Carlson.


Fra Swebbtv, publisert 14 april 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker og video i originalartikkelen.
Originalartikkel: Tucker: Ukrainakriget ett krig av lögner.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Alle kriger siden frimurer-bandittstaten USA ble opprettet i 1776 har vært kriger basert på løgner. Grunnen er naturligvis at krig var forretningsideen. Gjennom krig ble det produsert våpen og mange andre industrielle produkter, bygging og rekonstruksjon av bygninger, veier, broer, havneanlegg, fabrikker osv. var også lønnsom bonus. Når det var perioder med lavt krigsintensitet begynte man utvikle og distribuere sykdommer, samt skape «medisin/vaksine» mot dem. Det ble et lønnsomt konsept. Suksessen med «spanskesyken» beviste forretningsideen. Virus ble spredt gjennom «vaksiner» på amerikanske soldater som ble sendt til WW1 i Europa, hvor de smittet alle de kom i kontakt med. Når sykdommen kom tilbake til USA ble epidemien av myndighetene kalt «spanskesyken» for å skjule at opphavet var i USA. Vi husker igjen denne metoden med den såkalte Covid-epidemien som ble utviklet i USA, sendt til Kina og da utbruddet kom kalte Trump det for «china-virus». Så kom giftsprøytene og globalistenes forsøk på massedrap gjennom «vaksiner» ble rullet ut.

  Svar
 • Reidar Kaarbø
  15 april 2023 12:15

  Savner at norske politikere slutter å oppføre seg som «komiske Ali» og tar krigen mellom USA og Russland på bakken i Ukraina alvorlig, samt behandler varslere som informerer om staters forbrytelser som HELTER, ikke som kriminelle. Slik media fremstår i dag, er varslere en viktig ressurs for sannhet, og politikerne må VISE at de ønsker sannhet, ikke løgn. Når det gjelder Ukraina ser vi at nesten samtlige norske politikere hiver seg på «gi våpen til Ukraina» – bølgen ukritisk og på feil grunnlag. Det vi i realiteten gjør er å gi penger og våpen til USAs krig mot Russland, en farlig øvelse. USA er ganske komfortabel med krigen fordi de ikke har egne tap (vel, ikke mange, for de er jo ikke på bakken i Ukraina offisielt) – mens våpenindustrien jubler over omsetningen og NATO jubler over tilstrømming av nye kunder.

  Takk til Tucker Carlson som viser oss en annen side av virkeligheten enn den våre patetiske norske journalister forsøker å bille oss inn. Han er ikke alene, – heldigvis.

  Svar
 • Torkel Andersen
  15 april 2023 13:32

  USA har i løpet av sine 147 års historie vært i krig minst en dag i 132 av de årene, likevel så støtter norske politikere USA i mer eller mindre absolutt alt hva sier det om norske politikere.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  15 april 2023 13:38

  Tryggingsrådet i FN greidde ikkje å støtta framlegget frå Russland om ei gransking av Nord Stream-sprengjinga.

  Berre Russland, Kina og Brasil røysta for. 12 land avstod, og framlegget fall.

  Tryggingsrådetavslører at det fryktar kunnskap. Land som her viste at dei søkjer kunnskap om denne viktige hendinga, stemplar me letbeint som autokrati. Dermed treng me aldri høyra på dei, same kor rett dei har.

  https://press.un.org/en/2023/sc15243.doc.htm

  Svar
 • Hvis det ukrainske luftforsvaret er fullstendig knust, hvorfor ser vi ikke russiske fly bombe Kyiv og ukrainerne mer ? Har de ikke fly ? Eller er Tucker bare enda en manisk pratemaker som hiver ut hva som helst av påstander ?

  Svar
  • Trofimova Natalia
   17 april 2023 14:31

   Russland gjennomfører en spesiell militæroperasjon ikke mot ukrainere, men mot de som bruker det ukrainske folket som kanonfôr.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hvem styrer inntrykkene våre? Del 3.

Propagandaen vinn alltid… om du lar den vinne.

Forrige innlegg

Forvandlingen er i gang.

Hvilken verden står vi overfor?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.