POSTED IN Covid-19

Tucker Carlson om covid:

Covid er «den største forbrytelsen som noensinne er begått»

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Vigilant Fox.

I et usensurert intervju med Kentucky-senator Rand Paul på TCN, kalte Tucker Carlson covid «den største forbrytelsen som noen gang er begått». Han nevnte at tusen mennesker ble arrestert for 6 januar (stormingen av Capitol), men ingen har blitt arrestert for forbrytelsen covid.

«Millioner av mennesker døde, og det er relatert til en beslutning fra Anthony Fauci om å finansiere farlig forskning i Kina», erklærte Rand Paul i et tidligere intervju. Dessuten beriket Fauci seg selv i løpet av pandemien, og økte formuen fra $7 millioner til $12 millioner. «Anthony Fauci løy for kongressen, og poenget er at han fortjener å sitte i fengsel», sa Paul.

CARLSON: Som du påpekte, døde millioner. Og, du vet, vi har hatt over tusen mennesker arrestert for stormingen av Capitol for tre år siden, 6 januar, men ingen er arrestert for covid. Millioner døde under pandemien, men ingen er arrestert. Broren min traff på Fauci i en hundepark i Washington her om dagen. Han hadde Secret Service-beskyttelse. Han er pensjonert. Han jobber i Georgetown. Han jobber ikke for den amerikanske regjeringen. Han har statlig finansiert sikkerhet. Ikke jeg.

Poenget mitt er at han ikke har blitt straffet, han lever, fortsetter å leve på offentlig bekostning på høyest mulig nivå. Han blir hyllet. Når skal noen bli straffet for det som må være den største forbrytelsen som noen gang er begått?

PAUL: Du har rett, Fauci er ikke borte, han har en limousin og sjåfør og sikkerhet 24/7, fordi de sier at han har hatt trusler. Vel, jeg hadde 34 trusler i løpet av en uke, inkludert folk som sier de vet hvor jeg er på en bestemt dag hjemme, og de vil se meg der. Men ingen gir meg spesiell beskyttelse på det. Vi har måttet ansette våre egne som arbeider for meg, som er bevæpnet og politimenn. Jeg vil ikke at noen skal tro at jeg ikke har beskyttelse.

Fauci i 2023

Faucis formue hans gikk fra 7 millioner til 12 millioner under pandemien, og han fikk en premie på 1 million dollar fra en privat stiftelse. Hva slags type person, embetsmann har lov til å motta $1 million premie? Har noen undersøkt om stiftelsen har noe med Big Pharma å gjøre? Vi har nå penger som går fra vaksineprodusentene til NIH (National Institutes of Health, nasjonalt folkehelseintitutt). Moderna deler patentet. Han sa, vel, det er rettferdig, forskerne ved NIH gjorde mye forskning. 400 millioner dollar gikk fra Moderna til NIH.

Men spørsmålet mitt er dette; det høres ikke rettferdig ut, for hvordan kan NIH eller noen av disse personene være objektive nå når de skal avgjøre om vi må ta en vaksine? Fordi de fikk 400 millioner dollar. Skulle ikke det lede til konflikter, med å avgjøre om vi senatorer og kongressmedlemmer skal pålegge at befolkningen hvert halvår får en vaksine?

Anthony Fauci løy for kongressen, og poenget er at han fortjener å sitte i fengsel. Hvis han hadde vært Trump-tilhenger, hadde han vært i fengsel for lenge siden. For du har rett, det er to sett med standarder, og dette er en av tingene som river landet i stykker, og jeg frykter vil føre til kaos i landet vårt hvis det blir verre. Og det at folk vil komme til å tro at det avhenger av min ideologi, ikke fargen på huden min, men nyanser av ideologien min er det som vil få meg i trøbbel.’

Fra Viligant Fox News, publisert 24 januar 2024.
Oversatt fra engelsk og forkortet av Northern Light. Linker og link til videointervju på TCN i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Tucker Carlson Calls COVID-19 “The Greatest Crime Ever Committed”.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Høyesterett må utstede pågripelsesordre på Erna Solberg, daværende regjeringsmedlemmer, alle stortingsrepresentanter, ansatte i departementene, direktorater, byråansatte, byråkrater, regionale og lokale helseadministratorer, leger, fastleger og sykepleierne som frivillig svingte giftsprøyta. En gigantisk oppvask må til om nasjonen skal reddes å tillit gjenopprettes. For de hovedansvarlige må straffene som ble utmålt etter nazi-okkupasjonen brukes. Forbrytelsen er at de i egen vinnings hensikt har begått landsforræderi og folkemord på eget folk.

  Svar
  • Det er helt riktig. De må stilles til ansvar for forbrytelsene de har begått! Det er utelukket og forsøke å skjule seg bak: «Jeg fulgte bare ordre!»

   Svar
  • Heilt enig!
   60 års hemmelighold av Post-it lappane til Erna, Høye, Nakstad, Stoltenberg, Gullvåg og andre involverte må opphevast snarast råd er.

   Svar
  • Anne-Kristine Edwardsen
   31 januar 2024 19:44

   Veldig godt skrevet. Du har helt rett, disse politikerne,som ødelegger vårt land,-med vitende og vilje,- skulle ha vært stilt for riksrett for landsforræderi for lenge siden!

   Svar
 • Den største forbrytelsen mot menneskeheten er begått. Pfhiser og Moderna er våpenlevrandører av et biologisk våpen. Men hvem initierte denne krigen mot oss? Dr.David Martin utdyper dette i denne vidoen som er viktig å får med seg.
  https://www.uimedianetwork.com/293534/the-great-setup-part1.htm

  Svar
 • Northern Light.
  31 januar 2024 19:25

  Tallene viser det åpenbare: Covid-vaksiner beskytter ikke mot alvorlig sykehusinnleggelse og død.

  Av Dr. Pierre Kory.
  CDC-data viser at det ikke er statistisk gyldige bevis for at de forhindrer alvorlig sykdom eller dødsfall hos barn. Nåværende mRNA-injeksjoner ble basert på den opprinnelige Wuhan-stammen, og ble ikke testet for nåværende varianter i kliniske studier. Noe som reiser spørsmålet om hva som kan oppnås ved å vaksinere små barn med en utdatert vaksine.

  I Irland, i mars 2022, under den mildere Omicron-variantbølgen, var det flere innleggelser på irske sykehus enn på noe tidspunkt de foregående 12 månedene. Dette skjedde til tross for at nesten 95 % av alle voksne i Irland var fullt vaksinert, og nesten 100% av de eldre var vaksinert og hadde fått booster-vaksiner.

  I Skottland, på side 29 i deres nylige nasjonale covid-rapport, viste tallene at de vaksinerte var døende og ble innlagt på sykehus i et høyere antall enn de uvaksinerte. Merk at Skottland siden har tatt beslutningen om å ikke lenger publisere disse tallene, på grunn av «bekymringer om at de blir feiltolket». Jeg synes det er urovekkende at beslutningen om å slutte å publisere disse tallene, skjedde først etter at de fant at covid- vaksinen hadde en negativ effekt mot alvorlig sykdom og død.

  I Israel erklærte direktøren for et større sykehus nylig at de fullvaksinerte ikke er beskyttet mot alvorlig sykdom.

  NSW Health i New South Wales, den mest befolkede av australske stater med 8,1 millioner innbyggere, rapporterte at 97 av 98 covid-dødsfall som skjedde i løpet av de to foregående ukene ( juni og august -22) var fullvaksinerte personer. Dessuten så de at de som hadde fått tre doser hadde størst risiko for innleggelse på sykehus, bli overført til intensivavdelingen og for død.

  Disse tallene stemmer overens med den nylige rapporten publisert i New York Times, som sa at «til tross for et høyt nivå av vaksinasjoner blant eldre mennesker, drepte covid dem med mye høyere hastighet under denne vinterens Omicron-bølge enn i fjor. Jeg må legge til at disse høyere dødsratene hos eldre også sees etter booster-vaksiner.

  Konklusjonen fra en fersk dansk studie i det prestisjetunge Lancet, fant at i en langtidsoppfølging av over 74 000 voksne deltakere i Moderna- og Pfizer-studiene, var det ingen reduksjon i dødelighet av alle årsaker fra de to mRNA-injeksjonene.

  I en nylig, stor Veterans Administration-studie, oppdaget etterforskere urovekkende bevis: innen seks måned etter at de ble smittet av SARS-CoV-2, og utover de første 30 dagene av sykdom, hadde vaksinerte personer som ble smittet på ny en høyere risiko for død.

  NATURLIG IMMUNITET.
  Den siste gjennomgangen av tall som støtter beskyttelse fra naturlig immunitet, samlet fra over 150 forskningsstudier, fant at naturlig immunitet ga lik eller overlegen beskyttelse mot ikke bare å pådra seg sykdommen, men også mot sykehusinnleggelse og død.

  Videre er det mye mer sannsynlig at vaksinerte blir smittet igjen, sammenlignet med de med naturlig immunitet. I alle aldersgrupper fant CDC at naturlig immunitet ga lik beskyttelse mot sykehusinnleggelse.

  Basert på de mest oppdaterte tallene, gir mRNA-vaksiner mot Omicron enten en raskt avtagende effekt eller negativ effekt, og de beskytter ikke lenger mot alvorlig sykdom. Min tolkning av disse tallene er at de ser ut til å øke risikoen for alvorlig sykdom og død. Jeg vil råde til ekstrem forsiktighet, gitt at utbredelsen av B4/5-varianten i USA for øyeblikket ser ut til å dobles hver uke den siste måneden (mai-22), og nå utgjør den omtrent 8 % av tilfellene.

  Når det gjelder den nåværende varianten B4/5, er min erfaring og mitt nettverk av kollegers erfaring, at de vaksinerte får mer alvorlige sykdommer, og reagerer mindre positivt på kombinasjons-behandlinger mot virus og betennelser.

  Fra Viligant News, publisert 31 januar 2024.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker og oversikter i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel:The Data is Clear: Covid mRNA Vaccination Does Not Protect Against Severe Hospitalization And Death.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

I Afrika ble svært få vaksinert mot Covid.

Likevel slapp de unna sykdommen.

Forrige innlegg

EU-ledelsen:

Alt er frivillig: Men den som ikke bøyer seg straffer vi.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.