POSTED IN Norsk politikk

Trusselen kommer innenfra, ikke utenfra.

Norske politikere truer vår selvstendighet!

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Russland er ikke den største trusselen mot Norge, men norske politikere.

Av Dan Odfjell. Samfunnsdebattant

Russland beskytter seg selv mot Nato og krigshissere.. Hvorfor «krigshisser» Støre og andre EU-ledere så aktivt? Bare for å vri lys og oppmerksomhet vekk fra sin mislykkede politikk; alltid og uansett med Russland som den skyldige.. Dette tjener deres EU-vennlige maktagenda på, på tvers av død og elendighet, i Ukraina som ellers. «Makten» fremmer nå «krigsfare» for å kunne skremme oss lokale til politiske lydighet. 

Men tro aldri på disse, våre norske elite-politikere, alltid i spill mot oss og mot demokratiet; det lyves rått og bevisst for egen makt. Om Jonas Gahr Støre og Erna Solberg virkelig hadde tatt folkets og demokratiets rette side, hadde de lett kunnet demonstrere det gjennom klar handling, sannhet og kraft, slettes ikke tåkeprat. Det siste tildekket ved hjelp av kjøpte og upatriotiske, propaganderende riksmedier med NRK i spissen som er finansiert med våre penger, et pretendert demokrati kun. De villeder oss mht Russland som, i det minste, er noenlunde logisk i sin oppførsel – det er verken Europa eller USA med sine pretensiøse, falske og imperialistiske handlemåter. For hva annet, enn for å fordumme oss? Og for holde oss nede, seg selv oppe?

Professor Glenn Diesen.

Jeg lytter til statsviteren John Mearsheimer når det gjelder den nå kompliserte, geopolitiske verdens-situasjonen, som går den vestlige sivilisasjonen farlig imot. Lytt til hans podcast 17/11/23 om Israel-Palestina, Russland-Ukraina, China, Nato og WW3. Den eneste i Norge som tør advare oss, er professor Glenn Diesen, som derfor er uglesett. Ingen blir profet i eget land.

Spør Gahr Støre, som lenge har kontrollert norsk medier gjennom sine kjøpte og sosialistiske riksmedier for å legge til rette for en fortsatt unorsk, globalistisk og ødeleggende fedrelandsferd. Våre egoistiske elite-politikere kjører rundt i pansrede biler med plenty personlig sikkerhet, høyt hevet over oss folket, som stadig lever mer utsatt for kriminalitet fra importerte fremmede bander. Til forskjell, se den nye presidenten i Argentina, Javier Milei, han tar iallfall rutefly sammen med vanlige folk, enkel og uhøytidelig, til ettertanke og etterfølgelse?

Å jekke Gahr Støre og andre overbetalte og under-akademiske operatører ned til enkel og folkelig oppførsel synes fåfengt, de er for oppblåste, dumme eller selvhøytidelige blitt. Et faktum som nå er avdekket gjennom plagiat og fusk. Dette er grunne mennesker uten et ærlig kompass som lett faller igjennom i et skarpt akademisk lys. Deres løgn og bløff-fasade er avkledd, og aller mest gjelder det statsministeren selv. Han som har «innvalgt» sitt eget ukledelige hoff til kongens bord og til en til en «avkledd» og dårlig forestilling for oss.

Er våre politikere egentlig pappfigurer uten indre liv og egne meninger?

Støre’s ministre er pappfigurer som ikke evner å stå frem på egen fot uten å ha bli preppet på forhånd. Med Marte Mjøs Persen, som olje- og industriminister, gikk forestillingen helt i stå. Hun, stakkars, hadde ingen forutsetning for jobben, og det visste vår bløffende statsminister utmerket vel. Men hans system synes å være og å fremme ukvalifiserte «pappskaller» som må lene seg på hans nærmeste politiske rådgivere for å få gjennom en kontrollert, diktatorisk, politisk disiplin.. Folkedemokrati, glem det..

Min konklusjon? Den er at dersom ikke «regime-mediene» fratas statsstøtte, oppstår ikke norsk ytringsfrihet, ei heller kan et sant åpent norsk demokrati eksistere. Jeg bryr meg mindre om det korrupte USA-regimet, det korrupte EU-regimet og andre regimer. Vi må redde oss selv som ett fritt og selvstendig land. Desto mer siden vi ikke kan redde verden, noe våre elite-politikere søker å få oss til å tro, ved å late som de selv og vi nordmenn er resten av verden moralsk overlegen.. Nei, det er en fordømt og ruinerende løgn. La verden og de store gutta ta seg ut, krige eller ikke krige.

Vi kan ingen reell forskjell gjøre annet enn å ta vare på oss lille selv, vanskelig nok om vi ikke skal senke oss i havet med blylodd rundt halsen, som å redde Ukraina eller å redde Hamas, håpløst i begge tilfeller. Som et lite land er pasifisme, kombinert med et sterkt selvforsvar, den logiske, rimelige og folkelige løsningen, alt annet er å kaste falske politiske blår i øynene på oss. Nettopp hva Jonas og Erna begge gjør, for å fremme seg selv, på tvers av Norges beste; som en uavhengig sterk og fredselskende, nøytral stat. Forresten, ansvaret og æren for Nobels fredsprisutdeling er blitt en vits som misbrukes og koster Norge politisk langt mer en det smaker, og må derfor snarest avsluttes, gis tilbake til Sverige.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • Takk, Dan Odfjell!
  Politikerne liker å gjøre litt «virtuesignalling», for show.. De sykler og tar rutefly, nøye planlagt med filmteamet parat, Milei er en YGL og WEFer også, folkelig for en dag, hurra! Og nettopp WEFerne må knekkes, H.K.H. inklusive; å sikte mot agenda2030 må vurderes som det det er : LANDSSVIK, intet mindre. Samtlige i regjering og storting med lojalitet til NWO må vekk.

  Svar
  • Når kun 55 stemmer mot smittevernlov og 112 for, 2/3 helt innforstått med null-toleranse-Kjerkol. plagiatet som hun er, og det kvinnfolket har makt over vår helse! Det er rikets tilstand.

   Svar
  • Selv om han er YGL, kan det være han har våknet å sett hva som skjer.
   Kanskje han ikke har svin på skogen som han frykter skal bli avslørt, kanskje gir han f..
   Han har allerede klart å få landets budsjett i balanse, noe som ikke har skjedd på flere tiår.

   Kanskje våkner flere YGL…

   Svar
 • Regjeringen er den mest suksessrike i Norgeshistorien. De får til ALT de har satt seg fore. Champagne-glassene svinger nok heftig på NHO’s jakthytter. De makter å gi bort alt av verdi i Norge og gjøre steinrøysa om til en for folk flest lutfattig provins i EU. Og det samtidig som stemmekveget ikke skjønner plottet. Quisling var bare smågutten mot dette. Yippiee!!!

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  26 februar 2024 11:32

  Glenn Diesen er imponerande, men heldigvis ikkje heilt åleine i Noreg om å seia noko fornuftig om Russland.ny, men ny

  Støre er ikkje redd for å blanda seg inn i russiske saker og går ned på kne for Navalny, men vil ikkje blanda seg inn i Assange-saka.

  Svar
 • Revolusjonen er i full gang i Europa, folket holdes tilbake med kølleslag og vannkanoner, kanskje også gummikuler, som på de gule vestene, noen ble blind på et øye. Brüssel i dag er som en krigssone, det sendes live nå.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  26 februar 2024 13:14

  – Vi må støtte Ukrainas forsvarskamp inntil Russland forstår at makt ikke gir rett. (E. Barth Eide)

  Latterleg snakk ovanfrå-og-ned frå ein ubrukeleg minister. Eit ekko av Støre, Huitfeldt, Stoltenberg, Melby og heile kostebinderiet.

  Barth Eide har heile sitt vaksne liv vore varm tilhengjar av vestleg maktbruk og vestlege angrepskrigar. No vil han læra opp Russland! Han sit i ei regjering som stadig pøser nye milliardar inn i NATO sitt makt-apparat.

  Kva skal NATO med so mykje makt?

  Svar
  • Husk også at Barth Eide kommer fra en direktørstilling i WEF. Han skal nok tilbake til Børge Brende, sin venn, etter han har gjort sitt for å ødelegge Norge.

   Svar
 • Det er det som blir den tredje verdenskrigen. En krig ingen tidligere har sett maken til. Verdens ledere samlet mot deres egne borgere.
  Deres avsky for egne borgere blir mere og mere synlig. Der de kan spise rødt kjøtt, må vi knaske den usleste og mest tarvelige maten, og blir fortalt at ved å spise insekter kan vi påvirke været.

  Nei, «våre» ledere er ikke på vår side.

  Svar
 • Jeg fikk denne teksten fra David Sorensen. Den ressonerer. Jeg har ofte tenkt på Jens Bjørneboe og hans utrettelige kamp for å avdekke ondskapen. «Å sloss mot «mørket» gjør deg svart». «På bakgrunn av mørket skal du kjenne lyset.»
  (Google oversatt m/noen rettelser av meg)
  «Dette har aldri skjedd før… og det vil forandre alt.
  Aldri før har det vært en slik manifestasjon av mørke på jorden. Og enda mørkere blir det en kort stund ennå. Mørket vil prøve å slukke lyset ditt gjennom fortvilelse. Ikke gi etter for det.

  Det er en hensikt med mørket som tillates: det får folk til å rope etter lyset. De begynner å lete etter sannheten igjen. De begynner å innse at de er fortapt uten lyset.

  Derfor er det nødvendig for mørket å oversvømme verden for en tid. Ellers ville menneskeheten aldri endret seg, ettersom ingen ville innse verdien av lyset. Da ville alle tro at de kan leve uten sannhet, uten konsekvenser.
  En siste reversering kommer
  Denne mørkeperioden vil resultere i en endelig reversering på jorden. En reversering som vil endre alt. Ondskapens krefter tror de kommer til å vinne. De skjønner ikke at de allerede har tapt.

  Hold hjertet og sjelen fokusert på sannheten. Ikke bli distrahert. Bevar stort håp og forventning.

  Selv om du ikke ser det ennå. Selv om alt ser ut til å være bare ondt. Ikke bli undertrykt av dette, for menneskeheten våkner opp gjennom presset. Det vil ta litt tid ennå. Ingenting går så fort som vi ønsker. Det vil fortsatt være heftig. Ondskapen vil fortsatt prøve å vinne kampen. Og en desperat fiende er den farligste. Men hold fast mot.

  Hold øynene på fremtiden. Lyset har allerede vunnet. Slangen er allerede beseiret. Du vil se det til slutt.

  Dette er en tid med stort press. Og presset vil bli enda mer intenst. Men du vil komme ut av det som en mye bedre person. Du vil se. Overfladiskheten du en gang bekymret deg for har falt bort. Nå innser du verdien av ting i livet ditt. Du vil investere mer i det, noe som er veldig viktig. Dette vil gi mye mer lykke.
  Alt skal avsløres
  Se fremtiden. Innse at menneskeheten er på dørstokken til tidenes største omveltning. Det vil ikke gå slik du tror. Det blir vanskeligere enn du ønsker. Men det er bare midlertidig. Solen vil bryte gjennom og en ny dag vil gry. Husk på det. Oppmuntre hverandre med det.

  Vi må avsløre alt som er ondt. Få alt frem i lyset. Riv sløret vekk fra folk. Åpne øynene deres med hver ressurs vi har. Rop det fra hustakene. Nekter å bli tie.

  Alt skal avsløres. Alt må frem i lyset. Alt må ut. Ingenting må forbli skjult.

  Men pass på at det ikke ødelegger deg. Å avsløre ondskap kan ha en negativ effekt på oss. Så gjør det med den forståelse at du er som en kirurg som redder en døende pasient. Du skjærer opp kroppen og de forferdelige kreftsvulstene blir synlige. Det er et forferdelig syn. Det samme er å avsløre ondskap. Det er fryktelig
  Men vit at du på denne måten slutter deg til alle kirurgene over hele jorden, som alle avslører sannhet, for å fjerne kreftsvulster fra menneskeheten.

  Så ikke bli motløs. Nyt alt som er vakkert. Nyt dine kjære. Nyt naturen. Nyt livet du har fått. Nyt alt som gjør deg glad. Nyt hver dag til det fulle. Sykle, gå, gå ut og gå – uten å irritere seg over det som fortsatt er så galt akkurat nå. Som de unaturlige skyene på himmelen. Nyt naturen uansett. Ignorer det onde.

  Slik kan vi holde ut. Vi kan avsløre ondskap, men ikke la det deprimere oss. Så hold hodet høyt, for fremtiden er så lys. Du har ingen anelse.

  Det er vanskelig for folk å finne håp for fremtiden akkurat nå. Alt er så uvirkelig. Det er nesten umulig å se en verden uten dette tunge mørketrykket. Du kan ikke forestille deg det. Likevel vil det komme.

  Vi må disiplinere oss til å drømme om en bedre verden. Vi må trene oss til å være positive og håpefulle. Det er en disiplin. Noe vi må lære oss selv. Men det er så verdt innsatsen.

  Fremtiden er vakker. Hold på det.

  Skriv ut denne teksten og les den denne teksten fra tid til annen. Det vil styrke deg og gi deg mot».

  David Sørensen

  Svar
  • Kennedy uttrykte viktigheten av at politikere burde interessere seg for poesi. Et tips til de norske.
   «Tro ikke mørket når lyset går ned
   i skumringens fang.
   Alltid er det på jorden et sted
   soloppgang.»
   Jarl Andre Bjerke

   Svar
   • Øyvind Aarsnes
    27 februar 2024 17:34

    Det er mange ting jeg er overbevist om og en av de tingene er at helvete kommer til å bli overfylt med først å fremst journalister og politikere og mange andre som jobber for løgnens far Satan. EFESERNE 6, 12 «For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot makter og åndskrefter, mot verdens herskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet.»

 • Øyvind Aarsnes
  27 februar 2024 17:44

  Her ser vi at de også har forandret oversettelsen i Efeserne 6, 12 Efeserne 6:12-17
  Det Norsk Bibelselskap 1930
  12 for vi har ikke kamp mot blod og kjød, men mot makter, mot myndigheter, mot verdens herrer i dette mørke, mot ondskapens ånde-hær i himmelrommet.

  Dette betyr at vi blir bedratt av politikerne som er myndighetene og denne verdens herrer som er penge-Mafien Illuminati og som har fått nesten alle journalister presse og media i verden til å lyve å bedra.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Holder USA krigen i live?

Nok et uforsvarlig amerikansk veto i FN mot en våpenhvile i Gaza

Forrige innlegg

Én statsforvalter i «Viken»

Ap blir «et konsept i Høyre»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.