POSTED IN Norsk politikk, Sensur, Ytringsfrihet

Tror du på ytringsfrihet, tror du på diskusjon?

Når krig forberedes kommer sensuren.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Rapport fra galehuset.

Jan Hårstad

Det offisielle Norge har gått fullstendig av hengslene og har åpenbart besluttet seg for å være – pr innbygger – en ledende kraft i den tredje verdenskrig mot Russland og Kina. Absolutt alt som står i våre media underbygger dette og aller verst er naturligvis «ekspertene».

Her melder krigskåte Aftenposten 17. februar at det bør utvikles en «ETTERRETNINGSDUGNAD» hvor hele befolkningen deltar. Hvis du ser en bil som står rart parkert, skal du umiddelbart ta kontakt med PST. «Du må følge med på det som skjer rundt deg» sier PST.

Oppi alt hysteriet er det en tvangsforestilling at TRUMP kommer til makten i novembervalget og deretter dropper Nato – vilken skrekk! Nå kan vi si det slik at norske USA-analyser nærmest er en vedvarende polemikk mot det Marx kalte en materialistisk-historisk-økonomisk analyse. Noe sånt finnes ikke i Norge da den kun baserer seg på hva hovedrollefigurene  i USA SIER. Noe annet interesserer ikke.

Vel, det vi kan melde fra USA er at landet drukner i voldelig kriminalitet.

Og den drukner i massiv innvandring som ingen vet hvor stor den er. Tipsene varierer mellom 6 til 9 millioner.

Statsøkonomien går i dass og hadde det ikke vært for våpensalget på 238 milliarder dollar i 2023 hadde USA vært bankerott.

F-35 er det Lockheed Martin som produserer. Til en fryktelig pris, stadig til reparasjon og ubrukelig til å forsvare Norge. Skal sannsynligvis brukes til å bombe Russland. Ingen land har kjøpt så mange flygende «kalkuner» etter innbyggertall som Norge.

Aksen i USA er krig og krigsproduksjon. Men i Norge finnes det knapt artikler om RAYTHEON, NORTHROP GRUMMAN, BOEING, GENERAL DYNAMICS og LOCKHEED MARTIN.

For i Norge er det slik at USA stabiliserer og bygger fred i verden. Alle skriver at «USA er vår «hovedallierte.» 

Som enhver burde forstå er det høyst tvilsomt om den dype staten og det militær-industrielle kompleks i USA vil ha Trump som president. Det kan vi se av den juridiske krigen, LAWFARE, som pågår mot Trump nå.

Hvis ikke CIA-FBI lykkes å kverke han med rettssaker, vil de ta til hardere metoder og en ny JFK-likvidering kan vi ikke utelukke.

Det norske PST-utspillet er akkurat det samme som skjer i hele NATOZONEN. Tradisjonell liberal demokratisk ytringsfrihet skal vekk fordi den er en trussel mot Natos krigsplaner. Det man streber etter en total vestlig krigsøkonomi og former for MARTIAL LAW: Unntakstilstand.

Ukorrekte meninger vil måtte stoppes. De skaper uro i befolkningen. (Foto: Lexica)

Neste gang PST holder pressekonferanse vil vi få se at overvåkningshysteriet vil bli trappet opp med trusler om fengselsstraff mot folk som skulle ha alternative tanker til Nato. Det vil bli forbudt å lufte det på nettet.

Det er intet mindre enn Tredje Verdenskrig som forberedes, men går alt etter planen skal den ikke igangsettes før 2025-26.

Men det er fraksjoner som vil ha den nå med omfattende krig mot Iran. Prominente folk i Israel ivrer for dette. Her meldes det nå at to viktige gassledninger inni Iran er sprengt av Israel. Åpenbart tror de at en stor omfattende Midt-Østen-krig vil være til Israels fordel.

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  20 februar 2024 8:07

  Lat oss vera litt positive og samarbeida i etterretnings-dugnaden. Meld frå til PST om alt mistenkjeleg du ser utanfor USA-ambassaden og alle USA sine militærbasar i Noreg : Ta bilete av alle tilsette, gjester, spionhundar og bilar. Send alt til PST.

  Det var vel okkupanten PST var på vakt mot, og ikkje vår gode nabo i aust?

  Takk, Hårstad!

  Svar
  • Biiig mistake! Man må ALDRI tipse politiet, uansett. Finner de ikke ut om det du melder om, kommer de etter deg. Domstolen er et statlig verktøy som automatisk gir tillatelser til ransaking/beslag. Du, din partner, barn, søsken, foreldre – alle blir dratt inn i etterforskningen for NOE skal man pokker finne! Så moralen bør være, ikke meld fra uansett. Omerta mot statens apparat. Gi fred – få fred.

   Svar
 • Northern Light.
  20 februar 2024 14:25

  Trump har mer enn antydet ved flere anledninger at han vil at USA skal ut av NATO. Det er modig av ham, når han vet hva som skjedde med Kennedy. Kennedy ville ikke ha bakketropper i Vietnam, og hvis Kennedy hadde fått viljen sin, hadde den privateide amerikanske krigsvåpen-industrien gått glipp av mange hundre milliarder.

  Ingenting er mer innbringende for kontraktørene og de finansielle eierne i USAs privateide krigsvåpenindustri, enn kriger hvor USA står med militære styrker i et militært svakere land, og bestemmer krigens intensitet og varighet. Som Assange sa: målet er en vedvarende krig, ikke å vinne en krig.

  Selv om USAs tilbaketrekning fra Vietnam og Afghanistan var ydmykende for USA politisk, var krigene en stor suksess for det militær-industrielle komplekset (MIC). De var akkurat den type kriger de vil ha, sammen med nye fremprovoserte kriger og høye militære spenninger over hele verden, for et maksimalt salg av krigsvåpen.

  Fred er dårlig butikk for MIC, så i fredstid, vil MICs propagandamaskin, vestlig hovedstrømpresse og media, konstruere fiendebilder, så befolkningen i USA tror at det er nødvendig å bruke over halvparten av statsbudsjettet til «forsvars»industrien, og at befolkningene i andre vestlige NATO-land tror at det må brukes minst 2 % av BNP til forsvarmateriell, (for det meste produsert i USA).

  Da kommer vi til generalsekretærens hovedoppgave; å være våpenselger for USAs privateide krigsvåpen-industri. NATO er en gullgruve for MIC, 31 land som har amerikanske våpensystemer, eller så må nye NATO-land «gjøre sitt forsvars-materiell kompatibelt med NATO», uansett så vil MIC tjene enormt på salget, og «ettermarkedet». Våpensystemene må ha en konstant strøm av reservedeler, oppgraderinger, treningsammunisjon etc. Våpensystemene er designet for å være ekstremt dyre i drift, som F-35 kampflyet og Abrams stridsvognen.

  De finansielle eierne av forsvarsindustrien er selvfølgelig de enormt mektige kapitalforvaltningsselskapene som StateStreet, Vanguard og BlackRock blant andre, og tjener enormt på dette, også når landene må låne til forsvarmateriell, siden de også er finansielle eiere av utlånsbankene. De tjener også på finansieringen av kriger på begge sider, gjenoppbyggingen etter krig, som BlackRock nå allerede forbereder i Ukraina. Som Robert Kennedy Jr. sa: «Kontraktene for gjenoppbyggingen er større enn våpenkontraktene».

  Vil Wall Street bankkartellet tillate at Trump oppløser en så enormt innbringende angreps-allianse som NATO? Høyst sannsynligvis ikke. For dem må Trump hindres i å igjen innta Det hvite hus. Det kan skje ved valgfusk, ved at han utsettes for en «ulykke» eller likvideres ved forgiftning. Lite trolig ved en offentlig henrettelse som for Kennedy, men ikke umulig som en ren maktdemonstrasjon. Den globale storkapitalen har den monetære makten, den politiske makten, presse og media makten, rettmakten og militærmakten. Den amerikanske presidenten sitter i «det ovale kontor» i Det hvite hus på deres nåde.

  Svar
 • Gode nordmenn kan dette med dugnader; vi hadde vaksinedugnad, nå etterretningsdugnad. Hva blir det neste? Økonomiseringsdugnad? Skattedugnad? Klimadugnad? Bilfridugnad? Helsepassdugnad? Suppekjøkkendugnad? Angiverdugnad? Alle skal med! Kall det like gjerne en borgerplikt! Tvangsdugnad! Eller hva med krigsdugnad? Nytt ord for verneplikt, nominert til språkprisen.

  Svar
  • Den morsomste kommentaren jeg har sett på lenge. Og totalt tatt på kornet. Dette kommer jeg til å huske og humre over i lang tid. Tusen takk.

   Svar
 • «Hold et godt øye med livsfarlig sjarmerende, russisktalende Alexander Rybak; en mulig putinistisk SPION!» PST
  https://www.youtube.com/watch?v=KCPKKHa5UNo

  Svar
 • «Statsøkonomien går i dass og hadde det ikke vært for våpensalget på 238 milliarder dollar i 2023 hadde USA vært bankerott.»

  Krigene og våpensalget er en relativt liten inntektskilde. Bortsett fra at det er viktig at alle nasjoners gjeld , også grunnet kjøp av våpen/oppskrudde militærutgifter, øker. Renter av gjeld regnes som kjent i prosent. Da er det viktig at alle nasjoners gjeld øker. Og at rentene økes.
  Via nasjonale banker, nyttige idioter i dette systemet, vil alltid renter av nasjoners gjeld til slutt havne i FED/amerikanske bankkarteller. Så lenge disse bakmennene styrer ‘verdensvalutaen’. – Deres viktigste våpen, som de da også starter kriger og verdenskriger for å beholde makten over. :

  ‘Bakteppet for forslaget er at høye renter i USA og en sterk dollar har skapt utfordringer problemer i fremvoksende økonomier, blant annet ved å gjøre gjelden deres dyrere. Mange land og selskaper har tatt opp gjeld i dollar, og sliter når den styrkes.’
  e24.no/makro-og-politikk/renter/vil-utfordre-dollarens-dominans-med-ny-valuta-det-vil-ikke-bli-lett/24683730

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Opprop fra 20 svenske forskere:

CO2 påvirker ikke klimaet. Klimatiltak rammer de fattige!

Forrige innlegg

Slike holdninger finnes og preger mange med makt.

Overklassen ser på den øvrige befolkningen som kveg.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.