POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser, USA

Tror de på dette sjøl?

Syndebukken er funnet, en 21-åring uten tilgang til hemmeligstemplete dokumenter.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Den mest sannsynlige forklaringen til lekkasjen er det nesten ingen ledende medier som tør å lufte offentlig: Det er en intern lekkasje i «The Deep State».

Det pågår en konflikt internt i USA om hele Ukraina-politikken og krefter f.eks. i Pentagon ser at dette fører til en katastrofe for USA og ønsker å endre retningen ved å svekke den politiske ledelsen. For å få dette til lekket de først til Seumour Hersh om USAs ansvar for sprengningen av North-Stream-ledningene (med Norge på slep) og deretter nå de avslørende dokumentene bl.a. om Ukraina-krigen.

Ar det er uenighet i USA om retningen på politikken vet vi fra før. Bl. a. har tenketanken RAND skrevet at krigen må avsluttes før sommeren fordi den begynner å få store negative konsekvenser for USA. Men i dag drives USAs politikk av farlige fanatikere som Blinken, Sullivan og Nuland med Biden som gallionsfigur.

Knut Lindtner
Redaktør

Biden-administrasjonens lekkasje-gate avslører en forvirrende grad av inkompetanse.

Fra Voltaire Network.

FBI har arrestert Jack Texeira, mistenkt for å stå bak de alvorligste  lekkasjene i USAs historie. Det sies at den unge mannen i seks måneder har fotografert hundrevis av De Forente Staters høyst klassifiserte dokumenter og lagt dem ut på Discord, et spillforum på internett.

Så dukket noen av disse dokumentene opp i sosiale medier tidlig i april. Det førte til militære og diplomatiske konsekvenser rundt om i hele verden. Biden-administrasjonen reagerte øyeblikkelig og fikk disse nettsidene til å trekke dem tilbake.

Ifølge myndighetene i USA tjenestegjorde den 21-år gamle Jack Texeira i Massachusetts Air National Guard. Han er en utdannet  innenfor data og en førsteklasses flyver,  knyttet til Air Force etterretningsenhet.

Men egentlig er denne saken er helt utrolig: Hvordan kunne en ungdom i National Guard greie å fotografere høyst sensitive dokumentere – dokumenter som kun var beregnet på president Joe Biden og en håndfull av hans nærmeste medarbeidere? 

Og det skal ikke bare være ett hundre men hundrevis av dokumenter som skal være lekket ifølge de første rapportene. De dokumentene som er blitt identifisert har et høyt klassifikasjons-nivå, til og med høyere enn Pentagon Papers eller Wikileaks-lekkasjene.

I tillegg har dette vist de utrolig sårbare sikkerhets-prosedyrene i USA, det avsløres også en utrolig naivitet hos ledere og etterretnings-analytikere, folk som oppfatter all oppfanget kommunikasjon  like sann som Bibelens evangelier. (Se Voltaires leder, International News nr. 36).

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Aron Visuals

https://www.voltairenet.org/article219156.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • «Det sies at den unge mannen i seks måneder har fotografert hundrevis av De Forente Staters høyst klassifiserte dokumenter og lagt dem ut på Discord, et spillforum på internett.»

  Visstnok, i følge vår ‘sannhets-media’, for å overbevise for sine spille-venner at han arbeidet med topphemmelig stoff. (?) En fin historie som sikkert appellerer til ungdommer.
  Altså ikke ett, men hundrevis. 😉 Jada.

  Dette likne altfor mye på andre falskflagg -operasjoner/fortellinger (‘spenging/skyting- terroraksjoner )
  vi har fått ‘informasjon’ om de senere årene.
  Nå mangler det bare at det kommer en aktør som skyter gutten i magen og dreper ham, akkurat som etter likvideringen av JFK. ( Kanskje en ‘gal Trump -tilhenger’ ?)

  Ja,ja. Det vi kan VITE, er at alt vi leser i vårt media, spesielt i Norge, er regissert.

  ‘ Hva vinner løgnerne med løgnene? – At vi ikke lengre tror at noe er sant.’
  SÅ, – kan det spilles på følelser. Og sauene går dit disse regissørene vil.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Fleire biverknader

Hjerneskadar etter COVID-vaksinasjon

Forrige innlegg

BRICS vokser fra G7.

Vestens økonomiske grep glipper.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.