POSTED IN Kjønn

Når man er en beskyttet gruppe:

«Trans»-aktivister identifiserer seg som ofre, men oppfører seg som bøller!

14 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Jennifer Roback Morse

Er «trans» mennesker virkelig hjelpeløse underdogs i Vesten i dag? I denne tidsalderen med politisk produserte ofre, er oppgaven med å skille de virkelig svake fra de falske svake en heltidsjobb. Jeg påstår at dette er de avslørende tegnene på ekte makt. En gruppe er virkelig mektig hvis:

 • De er alltid beskyttet, uansett hvor store forbrytelser de har begått.
 • Ofrene deres blir rutinemessig ignorert eller avvist som uviktige.
 • Kritikerne deres utsettes for latterliggjøring eller til og med vold.

Det såkalte «trans-samfunnet» er virkelig mektig på akkurat disse måtene. «Transsamfunnet» er konsekvent beskyttet, uansett hvor store forbrytelser de har utført. Ofrene deres blir systematisk ignorert. Og å banke opp kritikerne deres, metaforisk og bokstavelig talt, er juridisk og sosialt beskyttet.

For det første: hvorfor setter jeg begrepet «transsamfunn» i anførselstegn? To grunner;

 • «Trans» mennesker er ikke et «samfunn» i noen meningsfull betydning av ordet.
 • Og selve begrepet «trans» er et oppfunnet ideologisk begrep som får en rekke betydninger avhengig av omstendighetene. Dr. Erin Brewer forklarer i denne 20-minutters videoen. Jeg nevner det nå i forbifarten, så du vet at jeg ikke aksepterer deres politiserte selvidentifisering.

En massemorder blir transformert til offeret

Så tilbake til våre tre kriterier. Den nylige masseskytingen på en kristen skole i Nashville illustrerer det første poenget. Drapsmannen var en kvinne som kalte seg en mann. Media-Entertainment-komplekset har forvandlet denne massemorderen til offeret. NBC News kastet ikke bort tid på å gjøre hendelsen til en ikke-så-subtil historie om «anti-trans»-lover som nylig ble vedtatt i Tennessee. Den tidligere store artisten Madonna skal senere i år til Nashville for å holde en veldedighetskonsert for «trans-rettigheter».

Vær forresten oppmerksom på at jeg gjør et poeng av å ikke nevne drapsmannens navn. Et ønske om berømmelse og oppmerksomhet er et av motivene for massedrap. Jeg vil heller navngi ofrene: tre 9-åringer, Evelyn Dieckhaus, William Kinney og Hallie Scruggs. Og de tre voksne: Mike Hill var den 61 år gamle vaktmesteren ved skolen. Han var forresten en farget person, og etterlot seg syv barn og 14 barnebarn. Katherine Koonce, 60, var leder for Covenant School. Og den 61 år gamle Cynthia Peak var lærervikar på skolen den skjebnesvangre dagen. Den aldrende sangerinnen Madonna, som navngir seg etter Jesus mor kunne ikke påkoste selv ett eneste ord for noen av ofrene.

Ofrene for dette spesielle massemordet er ikke de eneste ofrene for «transsamfunnet» som systematisk blir ignorert. Kvinnelige idrettsutøvere er også ofre for denne ideologien. Mannlige middelmådige idrettsutøvere som taper i rettferdige konkurranser mot andre menn, og som deretter later om at de er «trans», frarøver skamløst kvinner seire, priser, anerkjennelse og utmerkelser som burde være deres.

Den seksuelle revolusjonens rambukk

Ikke bare ignorerer samfunnets eliter lidelsene til ofrene for «transsamfunnet». Kritikk er ikke tillatt. Kritikere av transagendaen kan bli truet eller til og med voldelig overfalt helt ustraffet.

Riley Gaines er en 12 ganger vinnende «all-amerikansk» kvinnelig college-svømmer. Hun har snakket ut om det urettferdige ved å konkurrere mot en middelmådig mannlig svømmer og holdt nylig en tale ved San Francisco State University. Studentprotesten mot henne kom ut av kontroll. Hun ble fysisk overfalt, og måtte til slutt barrikadere seg i et rom i tre timer for beskyttelse mot mobben som stod utenfor. I telefonsamtale med mannen sin mens dette vedvarte fortalte hun ham at «hun ble slått flere ganger av en mann i kjole.»

Svaret fra Eliten? Universitetets visepresident for studentsaker og registreringsledelse sa at skolen er «stolt» av studentene som «deltok fredelig.» Bay Area NBC News-tilknyttet tv-stasjon ga denne «oppklarende» vrien: «Gaines hevder hun ble overfalt og fysisk truffet av demonstranter da hun forsøkte å forlate bygningen. Både Gaines og Xpress la ut videoer som viser at hun ble eskortert av politiet til et annet rom. Videoene viser høylytte folkemengder, men viser ikke spesifikt at hun blir truffet av noen.» Jeg kursiverte de løgnaktige ordene. Artikkelen viser et kort klipp av en video.

Derimot viste britiske Daily Mail flere videoer, tatt i øyeblikkets hete, som tydelig viser at Riley Gaines ikke overdrev folkemengdens vold. Jeg lurer på hvordan redaktørene ved NBC samt visepresidenten for studentsaker ved universitetet ville ha taklet det under den slags press den tankeløse transaktivistmobben utøvde den kvelden?

Dette bringer meg til det siste eksemplet: Mr. Chris Elston også kjent som «Billboard Chris», som bærer en tavle med slagord for å stimulere til samtaler om trans-ideologien. Transaktivister angrep nylig Chris Elston på et arrangement, mens Vancouver Police Department stod og så på, og gjorde ingenting for å hindre voldsutøvelsen. (Denne korte videoen har det vulgære språket som ble «pipet ut» av opptaket på stedet.) The New York Post ga en grundig beskrivelse av hendelsen. (Videoen deres inneholder det vulgære språket som ble slettet i forrige video.)Denne samtalen Chris hadde med en advokat på YouTube viser tydelig at politiet finner på unnskyldninger for deres passivitet. Chris Elston oppfordrer Vancouver Police Department til å avskjedige de mest ekstremt partiske av politibetjentene. Bare tiden vil vise om dette vil skje. Poenget er: transaktivistene trodde helt riktig at de kan slippe unna med å skrike uanstendigheter centimeter fra en annen persons ansikt og å ty til vold.

Som om ikke dette var nok, ønsker «trans»-tilhengere nå å forby kritikk. En foreslått Ontario-lov er en «boblelov» på steroider, (forbud mot å være nærmer enn ett gitt antall meter en adresse/ personer, noe lignende som kontaktforbud i Norge) men som skal gjelde omkringliggende dragshow i stedet for abortklinikker. Loven foreslår å kriminalisere protester og «støtende bemerkninger» innenfor en 100 meter lang «sikkerhetssone», et område på størrelse med en fotballbane rundt dragshow.

Vi kan se hvem som virkelig er mektig i samfunnet ved å identifisere hvem som er immun mot kritikk og hvem som kan angripe andre ustraffet. Selvidentifiserte transpersoner er den seksuelle revolusjonens rambukk. Deres ideologiske funksjon er å eliminere den tokjønnede naturen til menneskekroppen fra lov og samfunn. Transpersoner kan ikke gjøre noe galt, for de har makten.

Uansett forbrytelser de begår, uansett hvor grufulle de er, de kan tolereres. Ikke la dem bløffe deg, eller tro at det dreier seg om smerten til forvirrede tenåringer. «Trans»-mennesker er ikke forsvarsløse ofre i dag.


Oversatt av redaksjonen i Derimot.no. Linker i originalartikkelen.
Jennifer Roback Morse, Ph.D. er grunnlegger og president for Ruth Institute.
Originalartikkel: ‘Trans’ Activists Identify as Victims, But Act Like Bullies

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

14 kommentarer. Leave new

 • Maken til søl skal man lete lenge etter – langt under Derimot.no sitt nivå.
  Denne artikkelen er ikke verdig å bli publisert noe sted.

  Svar
  • Høyst interessant tema, og takk til derimot for å våge å ta i dette som sannelig er blitt et søl.
   Hele galskapen er bokstavelig talt på steroider og syntetiske hormoner. Bodybuildere/dørvakter jeg har kjent i utelivsbransjen ble gærnere jo mer de pumpet i seg, og to av disse gikk berserk med skytevåpen både hjemme hos seg selv og ute på utested, helt rabiate og uberegnelige. Transer blir helt avhengige av farmasien for resten av livet, må ta sprøyter jevnlig, og hva annet som er i sprøytene enn hormoner vet bare Big Pharma, som tjener penger på å gjøre de kjønnslemlestede til kunder for livet, mer penger i kassen.
   De må jo i full narkose flere ganger i kjønnslemlestelsesprosessen, og kan implanteres med chips for alt vi vet; jeg tror de blir brukt i et spill i transhumanistenes plan for oss alle, og å ødelegge barns liv later ikke til å være noen sperrer på.
   Fredelige LGBer som bare vil ha frihet til å velge en av samme kjønn og ellers leve som de fleste ønsker å stanse alfabetorganisasjonen der og ønsker transenes T ut; de kan starte for seg sjøl. Enda kjedeligere er det for de som «har tatt skrittet» i voksen alder og oppfører seg voksent og ikke noe tull. For eksempel Balian Buschbaum, tidligere Yvonne, olympisk idrettsutøver, som valgte å skifte kjønn og innså at det innebar slutten på idrettskarrieren, Han jobber nå som personlig trener og lever i forhold i fred og ro. Ser du han på gata ville du aldri tro han er omgjort.
   Gays Against Groomers er oppstått av homser som ikke vil assosieres hverken med dragshow for barn eller å bli mistenkt for å ha noe med pedofile å gjøre.
   De jeg sympatiserer mest med er de som er født som INTERSEX. Det må være virkelig vanskelig både for foreldre og barn.
   Transer truer med selvmord hvis de ikke får det som de vil, og det med en gang, så dilemmaeet for foreldrene er ikke så greit heller. Men de er de voksne, mens barnas hjerne fortsatt er i utvikling, for ikke å snakke om deres kropp.
   Det er en større og mer utkrøpen plan ved det hele, det streifet meg da Kinas hoff-transe og talk show vertinne, JIN XING, dukket opp i et lengre intervju, og gjett hvor: World Economic Forum.

   Svar
 • En viss Jonas skrev i sin kommentar dette her: «Maken til søl skal man lete lenge etter – langt under Derimot.no sitt nivå. Denne artikkelen er ikke verdig å bli publisert noe sted.»

  Bare så synd for Jonas, at han ikke klarer å si noe mere, som HVORFOR han mener det.

  Jeg for min del, ser ikke noe «søl» eller noe som ikke er faktum. Saken med masseskytingen på skolen er korrekt gjengitt,. Saken med svømmeren Riley Gaines er også korrekt. Og til slutt så er saken med Chris Elston korrekt. Så hva er søl? Er det Madonna? – Ja, meget mulig, men hun hører vel ingen på lengre???

  Svar
 • POSIE PARKER, grunnlegger av Standing For Women, ble også utsatt for vold og sjikane på New Zeeland nylig.
  Ifølge sannsigeren wikipedia promoterer hun anti-trans-rettighet-budskap. Om disse «rettighetene» er å gå på damedo eller forlange hormoner fra bleiestadiet vet jeg ikke helt, eller kanskje å skyte oss hvis vi sier feil pronomen, gjerne et fullstendig oppdiktet pronomen ingen vanlige har hørt om. Å stigmatisere seg selv er ekstremtransene gode til; tryggest å hverken se på dem eller si et ord. Og transene med bena på jorda blir skadelidende.
  Hva «eliten» vil vi skal mene er enkelt å se på wikipedia og MSM, for eksempel tituleres repetitivt Robert Kennedy Jr som antivax-aktivist, selv om han har fått alle sine barn vaksinert med tidligere vaksiner, før mRNA. «Tankefriheten» E. Solberg mener vi skal være glade for å ha kan man spørre seg om.

  Svar
 • Transpolitikken er høyst reell også i Norge. faktisk er Norge i front. Foreningen FRI er en mektig lobbyorganisasjon og pådriver for transpolitikken. De har tilgang i lovverk og skoleverk og henvender seg mot barn. FRI har samarbeidet med norske forlag for å få transideologi inn i barneskolens lærebøker. Der lærer barna at kjønn er noe de velger selv. «Babyer vet ikke hvilket kjønn de har, derfor får de tildelt kjønn ved fødsel. Transideologi tilhører ideologisk transhumanismen. I kortet går det ut på å gjøre menneskets reproduksjon til en juridisk og teknologisk transaksjon. Derfor må ord som kvinne og mor ut av barneloven. FRI går inn for surrogati, frihet for sexindustrien og for polygami. De samarbeider med BDSM og PION bla. Sadomascocisme har fått status som seksuell minoritet i WHO. På NRK ligger en videosnutt med Espen Pirelli Benestad, beregnet på barn. «Visste du at det finnes 7 kjønn?» Legg merke til ordbruken , foreksempel. «Først har vi hunkjønn. Hunkjønn er personer som sier om seg selv at de er hunkjønn.osv» Han omgår behendig pronomen hun. Mennesker er altid omtalt som «personer», ikke kvinner og menn, Det siste av de syv kjønn er evnukk-kjønnet. Det er en mann som ønsker å fjerne sine kjønnsorganer. I london står en mann for retten i disse dager. han har amputert seg selv og andre, fjernet kjønnsdeler og også et ben, filmet og lagt ut filmene på video og frosset ned de avskårete kroppsdelene. I Norge ble loven om selvidentifisert kjønn vedtatt i 2016. rettigheter i forhold til kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk er formulert i en rekke lover. Det er forbudt å diskriminere i forhold til kjønnsutrykk og kjønnsidentitet. Den lesbiske kunstneren Tonje gjevjn ble anmeldt etter denne paragrafen fordi hun sa at en mann ikke kan være lesbisk og mor. Lederen i Rød ungdom troppet opp på 8 mars-parolemøte med plakat som forkynste transkvinner er kvinner. Fuck terf. Rødt har i Stortinget stemt for et tredje kjønn.

  Svar
 • Et våpen transaktivister bruker mot folk som våger å kritisere ideologien, er Shinigami eyes. Shinigami er et Japansk ord og kan oversettes med døds-øye, shinigami betyr monster, kami av død . Sinigami eyes går ut på å merke, med en farge, navn, profiler på sosiale medier som er kritiske til trans. I Norge anmeldte kvinneorganisasjonen wdi shinigami eyes til datatilsynet, og jeg tror det nå er forbudt i Norge.
  I en reklame for tampax het det: ,» for people that menstruate.» Rowling skrev i en tweet: people that menstruate, i remember there was a word for it wumben wamen women. Det var nok til å legge Rowling for hat. Hun har mottatt så mange dødstrusler at hun kan tapetsere huset sitt med dem.
  PS. Homonettverket i Arbeiderpartiet går inn for å fjerne, sexkjøp og hallikparagrafen.

  Svar
 • Northern Light.
  26 april 2023 17:23

  Hvis en søker på LGBT+ på World Economic Forums nettsted, får en over 1000 treff på artikler. WEF omfavner LGBT+ bevegelsen, og hvorfor promoterer den globale storkapitalen dette så kraftig? Det WEF fremmer får stor plass i hovedstrømspressen, for den globale storkapitalen eier hovedstrømpresse og media, og de sakene de vil påvirke folkemassene med får stor plass og oppmerksomhet fra unge lettpåvirkelige mennesker.

  Hvordan vil herskerklassen i New World Order at idealmennesket i deres forvaltede slaveklasse skal være? Regimet skal være erstatning for mor og far, og i slaveklassen skal folk leve i smartbyer, i hver sin boenhet i bikube lignende bomaskiner. Menn og kvinner, eller det de blir kalt i NWO, skal leve i hver sin boenhet, og reproduksjon skal kontrolleres. Hver for seg blir de svakere og lettere å styre og kontrollere som Orwell viste. Hvert transhumanistiske individ skal være mest mulig profitabel for herskerklassen.

  En levemåte som er det motsatte av kjernefamilien med mor, far og barn, omgitt av en storfamilie, hvor de unge tar seg av familiens eldre. Dette motvirkes av NWO, for her kan folk snakke sammen uten kontroll av regimet, og få ideer som gjør individet mindre mobilt, mindre formelig og kan utvikle motstand og skepsis mot (verdens)regjeringen. De blir mindre profitable ved å ønske seg mer tid med barna, og vil oppdra barna selv, og da får ikke regimet hjernevaske og indoktrinere barna til en slavetilværelse for herskerklassen.

  LGBT+bevegelsen, feminismen, pornofiseringen og seksualiseringen av det vestlige samfunnet og unge, bryter ned tradisjonelle samfunnsformer, og ødelegger det generelle forholdet mellom menn og kvinner. Det må samlet ses på som et orkestrert angrep på kjernefamilieverdiene. Kjernefamilien er den fundamentale byggestenen i et stabilt samfunn med ro og orden, og det må den økonomiske eliten oppløse, for å for å få sin orwellske New World Order.

  Selvstendige nasjoner med selvråderett og suverenitet over egne landressurser, egen valuta, og med en stabil samfunnsform med kjernefamilien som fundamental byggesten for nasjonen, er det motsatte av globalisme. Derfor må herskerklassen bryte dette ned for å få sin nye verdensordning. Det er sluttfasen vi nå ser begynnelsen på, noe finansfolket har virket for i over hundre år.

  Svar
 • Eldre lesbiske og homofile, er de med på og enige i det som foregår? Vil de assosieres med foreningen FRI? Vil de ha noe med transterrorister som vil frata kvinnene kvinnesporten? Er de enige i at regnbueflagget skal vaie i tide og utide? Og ser de at regnbueflagget og LGBT er kuppet av WHO og den nye verdensorden, som er pur ondskap?
  Kristenfundamentalister får vann på mølla, allahuakbarene plaffer like godt ned uten prat.
  Veldig uheldig det som foregår, for kvinner, for fredelige homoseksuelle.
  Forskrudde ideer om talløse kjønn er jo galskap for de fleste.
  Så sies det at der er bare to. Overforenklet.
  Der finnes mange flere varianter enn XX og XY; å hevde at de ikke finnes er ikke okay.
  Hva med intersex? DET er en gruppe som har blitt tilintetgjort, fortiet, omskapt nedentil og i det tilfellet faktisk med gode intensjoner, i motsetning til nå, noen ganger fatalt, noen ganger greit; en hel del vanskelige menneskeskjebner.
  Jeg mener å huske en intersex sa det er like mange rødhåra på kloden som intersex.
  Veldig mange kjønnsskiftere er åpenbart ikke helt i orden når de hevder å menstruere eller å være mannlige lesbiske, eller at de har krav på hårfjerning på ballene på skjønnhetssalong. De skader fredelige transer som bare vil «blend in», homser o lesber som er vel fornøyd med rettigheter de ikke hadde for få år siden og alt er bra.
  Hele LGBT er tatt over av gærninger, Annette Trettebeergstuen er en, som forbyr kristelig koversjonsterapi (enig), men innfører motsatt konversjonsterapi og utgir bøker om hvordan at bli homo. Galskap.
  Og det sier jeg som 60 år gammal homo.

  Svar
 • Ja transhumanisten Harari er rådgiver i WEF. Og regnbueflagget vaier i uke etter uke på skoler, i barnehager og seniorsenter. Hurra for kjønnsog seksualitetsmanfold roper gamle og unge.
  Det er kvinner og deler av kvinnebevegelsen som bekjemper dette. Men de gamle kvinneorganisasjonene er for ettergivende. 8.mars i år var det på nippet at surrogati ble vedtatt. FRI mobiliserer til hvert 8 mars og forsøker å kuppe. Legg merke til alle glad-reportasjer om lykkelig e surrogat pappaer på femti. Surrogati-industrien er lukrativ, Ukraina er et av landene foruten USA selv som har en stor «industri» salg av kvinners kropper. Bli med på kampen mot transhumanismen her og nå, for den foregår. Nå er det en kampanje mot transindoktrineringen i skolen. Kjemp mot innføring av 3 kjønn. etc etc. Det hjelper. Benestad er avskiltet. Ikke nødvendig å vente passivt på framtidsdystopien

  Svar
 • Jeg ser litt på alt det positive som er skjedd, i alle fall i mine øyne positivt, som at begreper som «kvinnfolkarbeid» er avskaffet, og at fedre skifter bleier og bærer babyene i sekk på maven på morgentur, og to pappaer sammen triller nurkene i barnevogn, at hetero-menn blir sykepleiere, hetero-kvinner bilmekanikere eller sitter i ledende stillinger de fikser like godt som menn.
  Med mine synspunkter ville vel foreningen FRI lynsje meg hvis jeg sier at det beste er kjernefamilien, hvis den er velfungerende, hvor hverken alenemødre eller homopar kan tilby den samme balanserte impuls av maskulint og feminint.
  Men de rigide kjønnsrollene som min generasjon i oppveksten, hvor leketog var kun for gutter og dukker for jenter, de er oppmyket, og gir mer frihet til å velge yrke og klesdrakt friere. Hvis kvinner vil gå i bukser, det er da vel greit, eller? Ikke noe umandig med skotsk kilt eller indisk/asiatisk lunghi/sarong heller. Til og med muslimske menn går i kaftan, og de støtter sjelden LGBT.

  Svar
 • Joda artikkelen er helt betimelig og på sin plass. Spesiellt innenfor transrettigheter/aktivisme er det blitt mange UVEDKOMMEDE som fører an i debatten. Jennifer Bilek er ei dame som har studert pengesporet og kan finnes i arkivet til Steigan eller på YT og andre steder. Hovedfunnet hennes er at personer langt inne i legemiddelindustrien støtter trans aktivisme økonomisk. Det er ikke ok. De støtter ikke transpersoner, men sin egen lommebok.
  Jeg er også irritert over disse ekstremistene innenfor alle LGHBTQI miljøene, for deres dumheter, aggressive utspill og storforlangende holdninger som blir lagt merke til og derved gir nynazister og andre idioter vann på mølla, som ikke bidrar til noen reell eller relevant debatt.
  Og debatt er noe vi sårt trenger. For eksempel viser saken rundt Potter forfatter Rowlings at kjønnsidentifisering har både en objektiv og subjektiv side. En språklig forståelse rundt de forskjellige nyanser i sexualitet og legning er noe som de aller fleste burde være intressert i, for å forstå seg selv og ikke minst skjønne hva som er riktig partner. Men er det riktig å alltid eller aldri la den subjektive oppfatning av eget kjønn få bestemme for den offisielle oppfatning? Der er det mange diskusjoner.

  Svar
 • Jeg vettafaan hvem denne jonas er, men han har fått litt lesestoff hvis han gidder å lese mer enn to linjer.

  Svar
 • Olav Beverbakke
  4 mai 2023 20:40

  Galskap satt i system. Kjernefamilien er sprengt i filler. Nasjonstilhørighet er «homogenisert». Homogenisert melk gir ingen mulighet til å lage rømkolle. Den surner ikke lenger. Du kan heller ikke skumme fløten! Kort sagt melken er kjønnsløs. Den bare råtner og den må kastes! Familien var bærebjelken i samfunnet. Nasjonen du bodde i var kulturbærer. Med sin egenart. Nå…? alt skal homogeniseres. Splittes. Du skal ikke føle tilhørighet til fam. Nasjon. Det er stor forskjell på FRIHET og å ta seg friheter! Sterke krefter ønsker bevisst og skape fullstendig KAOS. «Orden ut fra kaos» «Ordo ab Cao». Ondt blir godt. Alt snues på hodet. Barn blir indoktrinert til det mest uhyrlige. De får ikke utvikle seg organisk naturlig.

  Svar
 • Northern Light.
  19 februar 2024 12:19

  Trans-galskapen: Britiske helsemyndigheter sier trans-morsmelk er bedre for babyer enn naturlig morsmelk.

  Av Sean Adl-Tabatabai.
  Britiske myndigheter erklærer at transkjønnet morsmelk er bedre for babyer enn naturlig morsmelk. Den britiske regjeringen har erklært at medikament-produsert «brystmat»-melk produsert av biologiske menn som identifiserer seg som kvinner, er like bra om ikke bedre enn naturlig morsmelk for babyer.

  «I et brev til trans-forkjempere sa University of Sussex Hospitals NHS Trust (USHT), at melken produsert av transkvinner etter å ha tatt en kombinasjon av medisiner, er «sammenlignbar med den som produseres etter fødselen av en baby», rapporterer avisen The Telegraph.

  Kjemisk transkjønnet melk produseres av menn, hvis de tar hormonet gestagen i kombinasjon med et medikament som domperidon, som utvikler melkeproduserende kjertler, som gjør dem til laktat. Modernity news rapporterer: «Domperidone, også kjent under merkenavnet Motilum, var ikke ment for dette, men er foreskrevet off-label (legemidler som ikke har blitt godkjent til bruket. Wikip.) av leger, til tross for at produsenten, legemiddelgiganten Janssen, selv ikke anbefaler det på grunn av mulige bivirkninger for en babys hjerte, melder avisen. USHT gjorde det også mulig å lage de «første kliniske og språklige retningslinjene, som støtter trans-og ikke-binære fødende mennesker» i Storbritannia i et forsøk på å være mer «inkluderende».

  «Mannen, uansett hvordan de identifiserer seg eller beskriver seg selv, kan ikke amme», sa Milli Hill, en forkjemper for kvinners rettigheter under fødsel. Hennes innsigelser ble delt av Maya Forstater, direktøren for kampanjegruppen Sex Matters, som sa: «At en administrerende direktør og medisinsk direktør i USHT, prioriterer transidentiteter fremfor hva som er best for mødre og deres babyer er dypt urovekkende».

  USHT nektet imidlertid å trekke tilbake sine uttalelser og hevdet: «Vi står ved fakta i brevet og de siterte bevisene som støtter dem». Dette «beviset» er basert på en studie fra 2022 som hevdet at «brystmating» ikke ga noen bivirkninger på babyer, til tross for at studien bare varte i 5 måneder og ikke samlet inn data over lengre tid.

  Som vi tidligere har fremhevet, er NHS helt med på «budskapet» når det gjelder transpersoners aktivisme. I fjor ble det avslørt at antallet barn på pubertetsblokkere for «kjønnsbekreftende omsorg», har doblet seg i Storbritannia på ett år, til tross for at det statlige organet sa at det ville stoppe praksisen utenom kliniske studier.

  I november lanserte NHS også et nytt IT-system på 450 millioner pund som bare lar jordmødre registrere «kjønnsidentiteten» til nyfødte babyer, i stedet for deres biologiske kjønn. Den skattebetalerfinansierte tjenesten bruker enorme summer på å spørre pasienter, for det meste eldre mennesker, hvilket kjønn de identifiserer seg som.

  I 2022 avslørte en Freedom of Information Act-forespørsel at bare 29 av de 124 NHS-sykehusene i England med fødeavdelinger, fortsatt utelukkende bruker ordene «kvinne» eller «mor» om gravide, mens alle de andre bruker betengnelser som «fødende-mennesker» eller «gravide mennesker».

  Fra The People’s Voice, publisert 18 februar 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: British Gov’t Says Trans Breast Milk Is Better for Babies Than Natural Mother’s Milk.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Rødt har ikke skjønt hva vedtaket betyr:

Støtte til opprustning og mer krig.

Forrige innlegg

Endringer som kommer:

Global frakt med skip blir snart delt i en vestlig og østlig handelssone

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.