POSTED IN Helse, Norsk politikk

Tortur og overgrep godtas nå.

Smittevernet trumfer grunnloven – trumfer alt.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Overgrep mot uvaksinerte ved grensekontrollpostene

Av Askeladden

Dagbladet melder at militære styrker ved en grensekontrollpost i Trøndelag tirsdag i forrige uke kommanderte norske borgere til å stå utendørs midt i et myggbefengt myrområde i fire timer. Mange iført shorts og T-skjorte. Fordi de var uvaksinerte.

Hvis en vanlig person truet noen til å stå stille i fire timer i ei myr på fjellet en varm og vindstille julikveld, ville det trolig ha endt med både tiltale og straff. Som det ser ut på bildene i Dagbladet, må det ha vært ren tortur.

For HV-mannskapene som bemannet kontrollposten ved grenseovrrgangen på fjellet i Trøndelag forrige tirsdag skal hendelsen ikke ha medført reaksjoner. Tortur av norske borgere er greit når det gjennomføres i smittevernets navn. Ikke engang de som ble utsatt for overgrepet ser ut til å ha reagert.

Dagbladet melder at «Til tross for mye venting, var det god stemning i køen«. 

Selv om myndighetenes trakassering av uvaksinerte har eskalert til overgrep og tortur, er folk både lydige og lojale og aksepterer overgrepene uten å protestere. Ingen i Norge ser grunn til å reagere når militære kommanderer folk til å stå halvnakne fire timer i et myrområde og la seg stikke av horder med insekter. 

Dagbladet stiller som mikrofonstativ fra MSM, men ser heller ingen grunn til å stille kritiske spørsmål til politiet, som skal ha ansvaret for grensekontrollpostene mot Sverige.

Årsaken til at det er opprettet en grensekontrollpost med militære styrker ved grensa i Meråker, skal angivelig være å holde kontroll på import av covid-smitte. Ordningen koster ifølge ordføreren i Meråker flere millioner kroner å holde i drift. Det er så langt ikke registrert smitte ved den militære grensekontrollposten i Trøndelag.

https://www.dagbladet.no/nyheter/myggmareritt-i-testko—ble-verre-og-verre/74010159

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Når skal vi begynne å kjempe mot galskapen? Ta frem våpnene, eneste utveg for å beholde menneskerettighetene ser det ut til. Våre besteforeldre og foreldre kjempet for norges frihet i ww2, nå må vi kjempe for den samme friheten i ww3. Denne gang må vi gå til roten av faenskapet og destruere den, hvis ikke må våre barn og barnebarn senere kjempe om igjen for norges frihet. Skal vi tillate at «noen» hele tiden, med jevne mellomrom forsøker å «overta» og lage et 4, et 5, et 6 Reich, eller skal vi gjøre noe med det nå?

  Svar
  • Per, det Er lys i tunnelen. En gruppe på mer enn 1000 advokater og 10000 medisinske fagfolk forbereder nå noe de kaller Nürnberg II. Hvis du vil vite mer om dette, se videoen under:

   http://www.bitchute.com/video/1338kLyYzeAp/

   Svar
   • Dette er vel og bra, men tviler på at de faktiske bakmenn blir tatt denne gangen, slik de ikke ble forrige gang. Må nok sterkere lut til. Vi trenger at verdens befolkning går sammen om å sende (spesielt) 1%, medlemmer av Skull & Bones, Illuminati, WEF, osv. til en planet utenfor vårt solsystem, med «romskip» som selvdestruerer ved ankomst, slik at de ikke kan returnere. :D:D:D:D

  • Mmm ja du er inne på noe der. Slikt må ikke gå upåaktet hen. Det må bli et folkekrav at Erna stiller i bikini i fire timer på samme plassen i solidaritat med sine landsmenn. Hvis hun ikke vil er det ikke så mye å stemme på, spør du meg.

   Svar
 • Wasan Totland
  16 juli 2021 17:04

  De kan være glade det ikke var meg som var der.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hvorfor oppstod industrialismen

i England og ikke i Kina?

Forrige innlegg

Norsk bok om 9/11:

Kommer godt og ikke for tidlig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.