POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Tør ingen henge bjella på katten?

Har vaksinene noe med den skyhøye overdødeligheten i Norge å gjøre?

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dette innlegget er hentet fra det danske nettstedet Snaphanen. Vi noterer oss at den ifølge statistikken er den norske overdødeligheten svært høy på tidspunktet den ble målt. Over 20%.

Det er tabu i norske medier å spørre om vaksineringen er en viktig del av årsaken. Det er denne tausheten som er mest påfallende og urovekkende. For jo lenger den varer desto sterke blir mistanken om at det er tilfelle i og med at overdødeligheten vedvarer.

For min egen del begynner jeg å spørre meg selv om det ikke finnes tenkende mennesker innad i helsevesenet. Tausheten derfra er nærmest total, med noen få unntak. De står jo midt oppe i situasjonen og ledere med oversikt skulle for lengst begynt å rope varsko.

Vel, det kan det jo tenkes de gjør dette innad i systemet, men at det stoppes før det kommer ut. For det er svært mange som har sviktet sin oppgave under vaksineringen og pandemitiltakene. De har godtatt en rekke meningsløse tiltak og pålegg ovenfra. De har på ulikt vis bidratt til å pushe en eksperimentell vaksine på befolkningen. Det var en vaksine en ikke ante langtidsvirkningen av. De fleste gjorde det i god tro. Det er det mest skremmende. For det fortelle om et system som fratar folk muligheten og evnen til kritiske spørsmål – i motsatt fall risikerte de å ødelegge karrieren.

På det norske Stortinget er det ingen som viser vilje til debatt om saken.

Knut Lindtner
Redaktør

Eurostat: Overdødelighed i EU

Gennemsnittet i de 27 EU lande er 17.8 %. Danmark ligger noget over gennemsnittet med 22.4%. Målingen er foretaget d. 17.2 2023 kl 11:00 så tal kan have ændret sig siden da. Slå op i Eurostat på “Excess mortality by month.”

Man hører og ser hos dr. Campbell at man altså kan debattere overdødeligheden i det engelske parlament i modsætning til det danske. Jeg forestiller mig, at det skyldes en helgardering i Folketinget. Nogle i toppen fornemmer, at en bombe kan springe, og derfor ønsker de, at den detonerer så langt væk fra dem selv som muligt. Det stinker langt væk af dårlig samvittighed. Iøvrigt er mange medlemmer formentlig alt for uvidende til at kunnne bidrage med noget i en debat, da de orienterer sig i danske medier alene.

Forsidebilde: Raychan2 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 2 202 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Hans Konrad Johnsen
  18 mars 2023 13:48

  Sjekk ut denne boka og bla litt i den:
  Amazon.com: War Room / DailyClout Pfizer Documents Analysis Volunteers’ Reports eBook: Find Out What Pfizer, FDA Tried to Conceal eBook : Investigation Team, Pfizer Documents, Kelly, Amy, LLC, DailyClout: Kindle Store

  Enorme bivirkninger ble avdekket av Pfizer selv under egen vaksineutprøving. De måtte ansette 2400 ekstra personer for å gå gjennom resultatene.

  Svar
 • I videoen fremkommer det at Bulgaria og Romania, i motsetning til de fleste andre europeiske land, har underdødelighet.. Dette har ikke tilfeldigvis noe å gjøre med det faktum at nettopp disse to landene har den minst vaksinerte befolkningen i Europa…?

  Svar
 • hans m nord
  19 mars 2023 15:33

  Siste video med dr campbell- youtube , hvor han tar med innlegget fra Andrew Bridgen er veldig bra. Bridgen ramser om «SSB»‘ s egen statistikk. den er knusende for vaksinens del.

  Svar
 • hans m nord
  20 mars 2023 18:52

  australske myndigheter forbød leger å skrive ut ivermectin da de var redd for at folk ikke skulle bli vaksinert..

  https://www.spectator.com.au/2023/03/did-the-ivermectin-ban-cost-lives/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Senator Marco Rubio dummer seg ut med livsfarlig forslag.

Scott Ritter:»Vær glad for at Russland ikke har skutt ned alt vi har!»

Previous Post

Nå kommer tallene fra USA.

Økning av hjertebetennelse særlig hos unge menn som følge av vaksinering.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.