POSTED IN Vaksiner

Nigel Farage sier: Ren ondskap!

Tony Blair krever digital vaksinesporing i forkant av «kommende rekke av nye injeksjoner»

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Kurt Zindulka

Tidligere britiske statsminister Tony Blair sa at en global «digital infrastruktur» er nødvendig for å overvåke hvem som er vaksinert, da han spådde at en «serie» nye vaksiner vil bli introdusert til verden i løpet av de neste årene.

Da han dukket opp på det årlige World Economic Forum-møtet i Davos i Sveits, sa arkitekten av Irak-krigen og tidligere Labour-partiets statsminister Tony Blair, at selv om Coronaviruset har avtatt, må regjeringer fortsette å utvikle digitale sporingssystemer for vaksiner, også for uspesifiserte injeksjoner for «verdens farligste sykdommer».

«Vi trenger dataene, vi må vite hvem som har blitt vaksinert og hvem som ikke har vært det. Noen av vaksinene som kommer vil bestå av flere injeksjoner, så vi må ha en ordentlig digital infrastruktur, og de fleste land har ikke det» sa den tidligere britiske statsministeren.

«Jeg tror det er en enorm drivkraft for en nasjonal digital infrastruktur, og digitalisering i helsevesenet er en av de store endringene, vi bør hjelpe land med å utvikle en nasjonal digital infrastruktur, som de vil trenge med disse nye vaksinene» la han til og avslører at han har drevet lobbyvirksomhet for G20-nasjonene for denne ideen.

Tony Blair beklaget at Coronaviruset i stor grad nå blir sett på som et mindre problem i maktens korridorer, men han sa at fokuset kunne holdes oppe, ved å formidle til politikerne at «vi kommer til å ha en helt ny rekke nye vaksiner og injiserbare stoffer, som kommer til å håndtere noen av de verste sykdommene i verden, og som gir oss muligheten til å gjøre store endringer i verdens helsevesen».

«Hvis vi vil at politikerne skal fokusere på dette, må de tenke at dette kommer på skinner snart, for hvis vi forteller dem om en fremtidig pandemi, vil de si «dette er noen andres problem», men vi må fortelle dem at i løpet av de neste årene, vil dere komme til å ha en mulighet til å gjøre en stor forskjell for helsen til befolkningen i landene deres. Det vil gi dem fokus».

Som svar på Blairs kommentarer, sa Brexits Nigel Farage under nyhetsprogrammet GB News, i beste sendetid dette her: «Han vil at vi skal ha flere injeksjoner og at alt skal digitaliseres, slik at staten vet nøyaktig hva vår status er, dette er ren ondskap!».

Helt fra de første dagene av covid-pandemien var Tony Blair engasjert, og ba om at det ble vedtatt en global ønskeliste for å bremse spredningen av Covid. Bare uker etter at den første nedstengningen var på plass i Storbritannia i 2020, gjorde Blair om tenketanken sin til å fokusere på pandemien, og kunngjorde at han har team «innebygd i regjeringer over hele verden».

Blairs tenketank vil fortsette å oppfordre til «dramatisk økt teknologisk overvåking,» og sa at det ville være «en pris verdt å betale» for å konfrontere virus. Den tidligere statsministeren har også vært en ivrig talsmann for at folk skal ta covid-vaksinene, og går til og med så langt som å si, at de som nekter å ta injeksjonene oppfører seg som «idioter». Til tross for lavere risiko for barn for viruset, fikk Tony Blair Institute kritikk for å ha oppfordret til å tvinge vaksiner på ungdommer, også de i barnehagealder.


Fra Global Research, publisert 23 januar 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og tweets med videoer i originalartikkelen.
Originalartikkel: ‘Pure Evil’ — Tony Blair Calls for Digital Vaccine Tracking at Davos Ahead of ‘New Slew of Injectables’.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Den vestlige verden er nå styrt av psykopater og det begynner å bli prekært å planlegge hvor man skal ta veien før dystopien er et faktum.

  Svar
  • Søk om oppholdstillatelse i Ungarn, det mest oppegående landet i Europa både før og nå.
   Forøvrig må denne T. Blair være ansatt hos Kill Gates regner jeg med.

   Svar
 • 17% økning i hjerteinfarkt i Australia i 2022. ”Eksperter” peker på alle mulige årsaker fra videospill til global oppvarming, men alle ting tyder på at dette skyldes vaksinen.

  https://www.zerohedge.com/covid-19/australia-sees-heart-attacks-increase-17-2022-experts-blame-pandemic

  Svar
 • Northern Light.
  25 januar 2023 15:20

  Japan vil nedgradere covid til samme kategori som influensa.

  Av: Ramon Tomey.
  Japan har annonsert at de vil nedgradere Wuhan-koronaviruset (COVID-19) til samme trusselnivå som sesonginfluensa.

  Japans statsminister Fumio Kishida kunngjorde nyheten 20 januar, og sa at nedgraderingen av covid til samme kategori som sesonginfluensa vil begynne til våren. I henhold til gjeldende retningslinjer fra det japanske helse-, arbeids- og velferdsdepartementet (MHLW), er covid en klasse 2-sykdom sammen med det originale SARS-viruset og tuberkulose.

  Pasienter med sykdommer i klasse 2 og deres nære kontakter er underlagt bevegelsesbegrensninger. Klassifiseringen tillater dessuten sentrale og lokale myndigheter å iverksette nødtiltak. Kunngjøringen 20 januar gjør covid som en klasse 5-sykdom, som er den laveste kategorien sammen med influensa. Mens den nye kategorien tillater myndighetene i Tokyo å begrense covid-positive individer til visse steder, vil de som er infisert med SARS-CoV-2 få lov til å søke behandling ved vanlige sykehus.

  «For ytterligere å kunne å «leve med koronavirus» og gjenopprette Japan til en normal tilstand, vil vi omstille de forskjellige retningslinjene og tiltakene til dags dato i faser,» sa Kishida. Statsministeren presiserte at nedgraderingen av covid også ville bety opphevelse av pålegg om munnbind. Han sa imidlertid at MHLW-tjenestemenn vurderer om de vil gjøre unntak fra nedgraderingen, og prøve å opprettholde noen av de andre covid-mandatene.

  «Å endre klassifiseringen betyr ikke at covid er borte,» sa den japanske helseministeren Katsunobu Kato. Vi trenger fortsatt at alle tar frivillige tiltak ved å bruke munnbind og følge forholdsregler».
  Helseministeren fortsatte at maskering i utendørs omgivelser forblir frivillig, og innendørs maskemandater vil bli lempet etter nedgraderingen.

  Japan følger Thailands fotspor med å nedgradere covid.
  Japan er ikke det eneste landet som har nedgradert covid til samme nivå som influensa. Tilbake i august 2022 sa den sørøstasiatiske nasjonen Thailand, at den ville senke klassifiseringen av covid i oktober samme år. I en uttalelse sa det thailandske folkehelsedepartementet (MOPH), at covid vil bli nedgradert fra en «farlig» smittsom sykdom, til en som «trenger overvåking».

  I henhold til landets sykdoms-klassifisering regnes pest og kopper som «farlige» sykdommer. Dengue og influensa faller i inn under sykdommer som «trenger overvåking». Thailands helseminister Anutin Charnvirakul forklarte at MOPHs beslutning om å nedgradere covid, forsøkte å gjenspeile virkeligheten av situasjonen i kongeriket – ettersom Thailands pandemiske situasjon hadde begynt å stabilisere seg på den tiden.

  Helsemyndighetene sa tidligere at kongeriket skulle begynne å se en nedgang i flere tilfeller og dødsfall innen midten av august. Anutin la til at tre ting spilte en stor rolle i helsedepartementets trekk for å degradere covid – beredskapen til det thailandske helsesystemet, atferden til folket og tilgjengeligheten av covid-behandlinger.

  I forhold til sistnevnte la helseministeren til at Thailand også vil justere sin post-pandemiske styringsplan. Under denne reviderte planen, kan private sykehus begynne å anskaffe antivirale legemidler direkte i stedet for å gå gjennom offentlige kanaler.

  Fra Natural News, publisert 24 januar 2023. Skrevet av Ramon Tomey.
  Oversatt fra engelsk. Linker og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Japan to downgrade COVID to same threat category as seasonal flu.

  Svar
 • Northern Light.
  25 januar 2023 16:18

  Ekspertgruppe bekrefter at det er covid-vaksiner og ikke infeksjoner som er årsaken bak myokarditt.

  Av: Ramon Tomey.
  En gruppe med blant andre hjertespesialister bekreftet nylig at det er covid-vaksiner, og ikke infeksjon forårsaket av patogenet, som er ansvarlig for myokarditt eller betennelse i hjertemuskelen.

  Health Advisory & Recovery Team (HART) basert i Storbritannia sa «det er injeksjonene, ikke infeksjon, som forårsaker myokarditt». De kom til denne konklusjonen ved å analysere bevis fra forskjellige kilder, inkludert to kilder til britiske data som «ser merkelige ut og ser ut til å motsi hverandre».

  Gruppen sendte Freedom of Information (FOI) (offentlighetslov) forespørsler til Great Western Hospitals NHS Foundation Trust, og Oxford University Hospitals NHS Foundation Trust, og fant at det var en markant økning i tilfeller av myokarditt og perikarditt (hjerteslimhinnebetennelse) siden covid-vaksineringen startet.

  Ifølge tall fra begge sykehusforetakene, var det bare 170 tilfeller av hjertebetennelse i 2019 og 167 tilfeller i 2020. Det totale antallet tilfeller av perikarditt og myokarditt økte til 210 i 2021. Denne trenden fortsatte i 2022, med totalt 167 tilfeller registrert fra og med 27 november 2022.

  En annen FOI-forespørsel sendt til Clalit Health Services i Israel, avslørte en økning i antall tilfeller av hjertebetennelse fra første kvartal 2021. I løpet av fjerde kvartal 2020 registrerte sykehuset kun 9 tilfeller av myokarditt og 17 tilfeller av perikarditt. Året etter var det imidlertid en økning, for 1 kvartal 2021 var det 19 tilfeller av myokarditt og 27 tilfeller av perikarditt. Denne trenden fortsatte gjennom hele året, og toppet seg i tredje kvartal 2021 med 31 tilfeller av hjerteslimhinne- og hjertemuskelbetennelse.

  «Gitt den bemerkelsesverdige økningen i hjertedødsfall som er sett nylig, må det undersøkes muligheten for at hjerteskade etter disse injeksjonene, har ført til arrdannelse i hjertene – og forårsaker plutselige hjertedødsfall,» påpekte HART. Relatert: Studie: Tenåringsgutter seks ganger mer sannsynlig å lide av hjerteproblemer forårsaket av koronavirusvaksine, enn å bli innlagt på sykehus av covid.

  Hjertebetennelse er bare «toppen av isfjellet».
  «Myokarditt og perikarditt er forårsaket av betennelse i hjertet og lagene av vev som omgir det. Det er ikke kjent hvor mye av dette som oppstår etter covid-vaksinering, enten på grunn av at feilstyring av immunsystemet får det til å angripe hjertet, eller på grunn av at celler blir ødelagt fordi de har blitt skadet eller produserer piggproteiner,» fortsatte HART.

  «Problemet er at cellene i hjertet ikke kan erstattes. Det som er verre er at når cellene blir drept, etterlater de seg et arr – noe som betyr at de elektriske kretsene i hjertet kan kortslutte, og forårsake en plutselig hjertestans i fremtiden.

  Gruppen konkluderte med at «til tross for forsøk på å skylde på infeksjon for myokarditt, er det klart at forekomsten har økt etter starten av covid-vaksineringen. Andre bevis tyder på at forekomsten etter infeksjon ser ut til å være høyere hos covid-vaksinerte enn de uvaksinerte». «Som alltid med covid, har ikke disse tallene blitt offentliggjort. I mellomtiden samler det seg opp bare mer og mer data om hjerteskader som kan føre til langsiktige negative følger».

  Fra Natural News, publisert 24 januar 2023. Skrevet av Ramon Tomey.
  Oversatt fra engelsk. Linker til diagrammer, oversikter og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Experts confirm COVID INJECTIONS, not infections, are the cause behind myocarditis.

  Svar
 • Tony Blair krever….

  Hadde jeg fått kreve noe så skulle Tony Blair sittet bak «lås og slå» sammen med George W Bush for krigsforbrytelser, resten av deres levetid. Mørkt og kaldt for dem begge!

  Svar
 • Wasan Totland
  26 januar 2023 16:25

  Er denne satans disippel ikke bak lås og slå enda? Han h ar mye på samvittigheten og jobber nå for storkapitalen. Det gjør også Foucke Rasmussen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

De villeste historier om seier i Ukraina:

Bagdad-Bob i vestlige medier.

Forrige innlegg

Paul Craig Roberts:

Lederne i USA har plassert verden på randen av atomkrig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.