POSTED IN Covid-19, Helse

To tyske eksperter:

Infeksjon og sykdom er ikke det samme.

12 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Prof. Reiss og Prof. Bhakdi: Korona-panikken er basert på løgn

Prof. Bhakdi: Korona-vaksineringen er det største medisinske eksperimentet i historien

 

I et foredrag avdekker biokjemikeren Prof. Dr. rer. nat. Karina Reiss og legen Prof. Dr. med. Sucharit Bhakdi korona-politikken til Merkel-regjeringen. 

Karina Reiss snakker om en «laboratorieskapt pandemi». Med dette mener hun følgende:

Mikroorganismer (sopp, bakterier og virus) trenger inn i den menneskelige organismen hele tiden for å bosette og formere seg der. Menneskets immunforsvar konfronteres uopphørlig med dette og trenes på den måten. Men en «infeksjon» er langt ifra å være det samme som sykdom.

Verken en RT-PCR-test eller en hurtigtest kan påvise en infeksjon. Tallene som vises i statistikken, er derfor falske eller i hvert fall upålitelige. Enda mindre pålitelige er de såkalte insidensverdiene. Dette betyr at det aldri har eksistert solide tall rundt smittesituasjonen i Tyskland.

Sammenligningen av dødstall for å kartlegge overdødeligheten viser heller ingen store endringer for 2020 i forhold til de fire årene før. Et unntak er imidlertid slutten av året 2020, der tallene kan sammenlignes med influensaåret 2018. I tillegg, sier Karina Reiss, har det aldri vært unntakstilstand/nødtilstand i sykehusene.

Når det gjelder hvor virksomme korona-tiltakene er, henviser Reiss til de ulike resultatene i de enkle delstatene i USA. I Texas og Florida var det kun minimale forholdsregler. Allikevel kom disse statene seg gjennom pandemien på samme måten som de delstatene som hadde iverksatt maksimale tiltak med nedstenging og portforbud.

Covid-19 vs influensa | Vaksinebloggen
Influensavirus tar også livet av gamle, syke og skrøpelige. I 2017 døde det tre ganger flere av Influensa i Norge enn av covid-19 i 2020

Sjansen for å overleve en koronainfeksjon, eller sykdommen Covid-19, ligger i de fleste aldersgruppene på over 99 prosent. Kun eldre med massive underliggende sykdommer har en litt større risiko for å dø. Men disse menneskene kunne også dødd av et influensavirus.

På spørsmålet om det gir mening å vaksinere barn med en genbasert koronavaksine svarer hun med et klart nei. Sannsynligheten for barn å dø av SARS-CoV2/Covid-19 ligger på 0,0002 prosent. For barn er dette en mild sykdom.

Karina Weiss er også kritisk til hele vaksinasjonen. Vaksinerte har en minst like høyt virusmengde som ikke vaksinerte. Og de kan være like smittsomme. Tall fra Israel dokumenterer at det er en høy andel vaksinerte blant de syke og blant pasientene som er innlagt på sykehus. Attpåtil har det i mellomtiden blitt oppdaget massevis av bivirkninger. Hun henviser til en statistikk som viser at allerede 130000 mennesker har dødd som følge av vaksinen.

Prof. Dr. Sucharit Bhakdi forklarer så under det samme foredraget problematikken rundt korona-vaksinene og gjør rede for hvorfor de ikke fungerer. Her retter han kritikken mot mRNA-vaksinen.

Disse genbaserte vaksinene har bare en nødgodkjenning. Om langtidsvirkningene vet man for lite. Farmakonsernene kunne ikke garantere den prognostiserte virkningen og er heller ikke ansvarlige for mulige bivirkninger.

Communicating With People Who Blame Others | Next Element
Legemiddelselskapene fraskriver seg alt ansvar for negative virkninger, f.eks. dødsfall og alvorlige bivirkninger

For tiden planlegger internasjonale myndigheter den offisielle godkjenningen av korona-vaksinene, selv om det fortsatt mangler pålitelige data om langtidsvirkningene. Grunnen: For tiden er listen med offisielt anerkjente alvorlige bivirkninger, slik som sinusvenetrombose, fremdeles kort. Jo lengre man venter, jo lengre kommer denne listen til å bli. Dette vil Farmaindustrien forhindre for ikke å måtte stå ansvarlige for vidtrekkende skader etter vaksinen.

Nødgodkjenningen av korona-vaksinene er uansett ikke legitim, forklarer Prof. Bhakdi. En slik godkjenning er kun legitim når det dreier seg om en mye farligere og dødeligere sykdom. I tillegg burde det ikke vært lov med en slik godkjenning, når det finnes behandlingsmetoder. Og disse finnes nå.

I tillegg har de fleste menneskene allerede et immunforsvar som kan takle korona, fordi mange allerede har kommet i kontakt med mange andre koronavirus før SARS-CoV-2. Immunforsvarets langtidshukommelse sørger for en gradvis dannelse av antistoffer. 

Oversatt av Maria Neumann

Tidligere publisert på derimot.no

Forsidebilde: Chokniti Khongchu

https://www.freiewelt.net/nachricht/prof-bhakdi-corona-impfungen-sind-groesstes-medizinisches-experiment-der-geschichte-10086069/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

12 kommentarer. Leave new

 • Hvis det da overhode er et eksperiment og ikke et prosjekt ut fra noens kjente parametere. En vaksine etter kjente kriterier for vaksinasjon er det i hvert fall ikke, hvis man ser bort fra svevende påstander i medieoppslagene, men hva fanden gjør den karbonbaserte superlederen grafén som oksid i vaksinen?

  Grafenoksidet er vitenskapelig konstatert gjennom undersøkelser i amerikanske og spanske laboratorier, så man kan ikke lenger stille spørsmål om dets eksistens, men produsentene svarer ikke på spørsmål om hensikten med det. Materialet, det sterkeste menneskeheten kjenner til, er i tillegg en superleder og som sådan så kan det ikke ha andre funksjoner i cellevevet enn å gjøre det mottakelig for en viss type elektronisk påvirkning utenfra. Jeg tenker på stråling, radiobølger, frekvenser og ikke minst resonans. Skyldes den såkalte «Morgellons Disease», en marerittlignende lidelse der svarte tråder kommer ut av huden, tidligere eksperimenter med grafén i fiberform? Noe er fryktelig galt så lenge produsentene ikke gir en vitenskapelig begrunnet og etter Nürnbergkodeksets regler godtagbar forklaring på hva og hvorfor. Det er faktisk helt ubestridelig.

  Svar
  • Det er ikke mange som har hørt om grafen, men det er forska mye på det. Allerede i 2016 ble det eksperimentert med grafen som «forsterker» i vaksine.
   Grafen er ikke noe farligere enn flak av grafitt som er bare ett atom tykt. Dermed er det også gjennomsiktig. Hvis du blander grafen i en klar oppløsning, vil du altså ikke se det.
   Helt til du tilsetter salt i oppløsninga. Da vil grafen koagulere. Det vil si at de syltynne grafittflakene klumper seg sammen og bli svært synlig, som små svarte klumper eller bunnfall.
   Og grafen som koagulerer i en saltoppløsning, det blir plutselig magnetisk.
   Høres ikke dette merkelig kjent ut?
   https://www.researchgate.net/post/What-happens-to-graphene-dispersion-by-adding-salt

   Svar
   • «.. høres ikke det merkelig kjent ut»

    Ihvertfall noe som ikke skal bli kjent.
    Nye forklaringer «informasjon» forventes.

   • ‘ – Nå har EMA i samarbeid med produsentene undersøkt årsaken til forekomsten av svarte partikler i Moderna-hetteglass i Japan, sier Andersen til Dagbladet og fortsetter:
    – Som følge av disse undersøkelsene har de funnet ut at de svarte partiklene er metallpartikler som har oppstått som et resultat av friksjon i en metallkomponent i en av produksjonslinjene i den spanske fabrikken. Denne produksjonsfeilen oppsto fordi metallkomponenten hadde blitt installert på feil måte. ;-)
    https://www.dagbladet.no/nyheter/ogsa-funnet-i-norge/74180770

 • Rolf Nilsson
  4 september 2021 9:47

  «Hun henviser til en statistikk som viser at allerede 130000 mennesker har dødd som følge av vaksinen» Finns det någon källa till detta påståendet?

  Svar
 • Den tyske teksten står det …13000 todesfälle…, ikke 130000.
  Kilde EMA- European Medicines Agency
  Men nå nærmer vi oss 20000 iflg EMA

  Svar
 • STERK ADVARSEL MOT MRI-SCAN ETTER COVID-19 VAKSINERING!

  TV-kanalen NOTONTHEBEEB (BEEB = BBC) er en av de som har undersøkt magnetisme i forbindelse med COVID-19 vaksinering, og de går nå ut og advarer STERKT mot at vaksinerte skal ta en MRI-scan. (MRI = Magnetic resonance imaging). En MRI-scan benytter seg som kjent av sterke magnetiske felter, og de mener at en MRI-scan av vaksinerte personer kan føre til store indre skader hos pasienten.

  https://97472349-0a45-45dd-bcfe-8795792e0a5c.filesusr.com/ugd/a904eb_a8df7bf4a859464982d6d1281f8cc1a2.pdf

  Svar
 • «Nødgodkjenningen av korona-vaksinene er uansett ikke legitim, forklarer Prof. Bhakdi. En slik godkjenning er kun legitim når det dreier seg om en mye farligere og dødeligere sykdom. I tillegg burde det ikke vært lov med en slik godkjenning, når det finnes behandlingsmetoder. Og disse finnes nå.»

  Svar
 • THE GREAT RESET
  3 mars 2022 12:35

  Corona og klima hysteriet handler om det samme, korrupsjon for makt og penger… Dette handler om «the great reset» hvor økonomien til middelklassen og lavere skal totalt ødelegges slik at de senere kan «redde» oss med sitt nye økonomiske system.

  De hyperrike og mektige har slått seg sammen om å skape en ny verden hvor «DU vil eie INGENTING og være lykkelig»… Kort sagt så ønsker de å gjøre hele verden om til et paradis for «elilten» hvor vanlige folk skal eie ingenting, ha ingen makt og ingen frihet. Vi har fått en liten forsmak på hvordan dette blir under verste corona hysteriet…

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sanksjoner mot Russland vil føre til:

Noe verden aldri har sett før.

Forrige innlegg

Perspektivene endrer seg på avstand.

Fra Asia og Midt-Østen oppleves det som skjer i Ukraina annerledes enn i våre medier.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.