POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Tilfeller av kreft øker etter vaksineringen i Norge.

Nå øker også brystkreft og føflekk-kreft.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

NÅ VARSLER OGSÅ KREFTREGISTERET OM EKSPLOSIV ØKNING AV FLERE KREFTFORMER

Den svenske legen, patologen og forskeren Dr Ute Kruger varslet allerede i 2021-22 omkring dramatisk økning av aggressiv kreft med funn av hurtigvoksende ondartede svulster. Funnene kjennetegnes av atypiske forløp med svært rask progresjon, samt tilbakefall hos pasienter som over en årrekke har vært i remisjon.

Hun forteller om svulster på opptil 16 cm i tilfeller hvor det tidligere var normalt å gjøre funn på 3 cm ved diagnostisering. Kreften synes også å spre seg raskere i kroppen.

I Dr Torkel Snellingens intervju av Kruger – legger hun ikke skjul på at forekomsten er å gjenfinne hos mRNA-vaksinerte i kombinasjon med en rekke andre tilstander som generell immunsvikt, myokarditt, vaskulitt, blødninger og blodpropper:

https://www.technocracy.news/cancer-explosion-pathologist-reports-on-rise-of-aggressive-cancers-since-mrna-shots/

https://steigan.no/2022/08/patolog-rapporterer-om-okning-av-aggressive-kreftformer-etter-covid-vaksinering/

https://derimot.no/patolog-rapporterer-om-okning-av-aggressive-kreftformer-etter-covid-vaksinering/

KREFTREGISTERET: «OVERRASKENDE OG VOLDSOMT»

Nå melder også kreftregisteret om dramatisk økning av flere ulike kreftformer; der i blant brystkreft hos både yngre og eldre kvinner, samt melanom (føflekkkreft) generelt i befolkningen:

«Ferske tall fra Kreftregisteret viser en betydelig økning i brystkreft i 2022. 4224 kvinner fikk diagnosen, som er det høyeste Kreftregisteret noen gang har registrert. Det har vært størst økning blant de yngste og de eldste. De som ikke kalles inn til mammografi. – Denne utviklingen er overraskende, spesielt økningen blant de eldste over 80 år, og de under 50 år, sier direktør ved Kreftregisteret Giske Ursin»

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/2BJj1R/nye-tall-fra-kreftregisteret-viser-at-flere-yngre-kvinner-faar-brystkreft

«Stor økning i føflekkreft I 2022 var det også en stor økning i forekomsten av melanom, som er føflekkreft. Økningen er tydelig hos begge kjønn, men sterkes hos kvinner. Kreftformen øker mest blant de eldste. – Forekomsten av føflekkreft har gått opp i mange år, men denne gangen går det ganske voldsomt opp», sier Giske Ursin ved Kreftregisteret»

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/2BJj1R/nye-tall-fra-kreftregisteret-viser-at-flere-yngre-kvinner-faar-brystkreft

TALLENES TALE…

Erkjennelse av konsekvensene omkring den eksperimentelle genterapien befolkningen ble- og fortsatt blir utsatt for i form av Covid-19-vaksinering er preget av tåkete undring fra myndighetens side – en ullenhet som ikke er å gjenfinne i tallene som nå presenteres.

Innlegget er hentet fra Ragna Rok sin facebook-side.

Forsidebilde: Claudia Wolff

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  14 mai 2023 17:59

  «Verdensomspennende pilotmangel»: Tusenvis av vaksinerte piloter har mistet livet siden 2021 og ingen har lov til å spørre hvorfor.

  Av Sean Adl-Tabatabai.
  Tusenvis av vaksinerte piloter har mistet livet siden 2021. Antall vaksinerte piloter som «plutselig og uventet» har falt døde om siden 2021 er svimlende. Nylig dukket det opp mange historier om piloter som lider av hjertesykdommer kort tid etter å ha mottatt mRNA-injeksjonen. Mange av dem er nå døde. Et presse med etikk ville ha fremhevet disse dødsfallene på forsidene, og snu alle stener for å undersøke hva som skjer. Ifølge en ny studie steg antallet unge, friske piloter som døde plutselig i 2021.

  Dødsfallene fremkom i en analyse av publiserte Airline Pilots Association (ALPA) nekrologer.
  Ifølge studien har det vært en urovekkende kraftig økning i plutselige dødsfall til yngre piloter i 2021. ALPA er en organisasjon som representerer over 67 000 piloter hos 39 amerikanske og kanadiske flyselskaper. ALPA utgir et månedlig magasin, Airline Pilot Magazine.

  I hver utgave av magasinet har ALPA en liste over piloter som har dødd i en seksjon med tittelen «Til minne om». Listen er satt sammen fra informasjon gitt av familiemedlemmer. Det er ikke en fullstendig liste over ALPA-medlemmer som har gått bort i en gitt måned, men den gir en god indikasjon på hvordan og når piloter døde.

  Det som er viktig i tallmaterialet er at de avslører en svimlende 40 prosent økning i antallet yngre piloter, som dør plutselig før normal pensjonsalder på 65. Denne økningen skjedde i år 2021 – samme år som piloter ble pålagt å ta covid-vaksinen.

  Såkalte «faktasjekkere» har forsøkt å bestride antallet dødsfall, ved å argumentere for at det inkluderer forsinkede nekrologer. De er forsinket blant annet på grunn av at bladet utgis månedlig. Dette er pilotdødsfall som familiene til de avdøde har besluttet å offentliggjøre til ære for deres avdøde. For eksempel, i april 2023-utgaven, ble det rapportert ett dødsfall som skjedde i mai 2019, og ett rapportert som skjedde i september 2021. Men åtte ble rapportert for 2022 og dusinvis gjennom mars 2023.

  Dødsfallene som blir rapportert i magasinet ALPA en liten del av de som forekommer i hele bransjen. Magasinet rapporterer kun dødsfall til piloter som tilhørte ALPA-forbundet. Det er store flyselskaper med piloter som ikke tilhører ALPA, inkludert American og Southwest.

  Dr. Kevin Stillwagon, en tidligere kiropraktor og pensjonert flykaptein, gjennomførte imidlertid en studie basert på tilgjengelige data og rapporterte om de alarmerende resultatene. Tallene viser en økning i yngre pilotdødsfall fra og med 2021. Materialet viser også at gjennomsnittsalderen for pilotdødsfall synker over tid. Bekymringsfullt ser det ut til at en fallende forventet levealder for piloter fortsetter i år, og at sjansen for uventede dødsfall øker betydelig med booster-injeksjoner.

  Det tok omtrent to år for forskere å oppdage disse uforutsette fysiologiske mekanismene, som forklarer hva som skjedde når mRNA covid-19 «vaksiner» ble gitt til milliarder av mennesker og tusenvis av piloter ble vaksinert. To år burde vært minimumstiden dedikert til testing som bare varte noen få måneder. På det tidspunktet disse injeksjonene ble obligatoriske, og piloter ble tvunget til å ta dem, var de og er fortsatt eksperimentelle.

  Retningslinjene fra Federal Aviation Administration (FAA) forbyr bruk av eksperimentelle medikamenter for piloter. Selv etter at et medikament er godkjent av Food and Drug Administration (FDA), tillater ikke retningslinjene at piloter bruker det før etter et år. Dette gir tid til å oppdage eventuelle bivirkninger som kan påvirke flysikkerheten. Som Slay News har rapportert, har rapporter om piloter som plutselig dør eller får et farlig illebefinnende, vært skyhøye.

  En pilot i cockpit døde plutselig kort tid etter å ha lettet fra Chicagos O’Hare internasjonale lufthavn i november. Kaptein Patrick Ford i Armerican Eagle Embraer 175, besvimte ved styrespakene og døde midt under flyturen. Andrepiloten ble tvunget til å overta og returnere flyet for å lande i Chicago.

  I februar, fikk en pilot fra American Airlines et infarkt bare seks minutter etter å ha landet et passasjerfly med nesten 200 passasjerer. Kaptein Bob Snow overlevde infarktet, men snakker nå ut for å slå alarm om pilotenes sikkerhet. Snow fordømte Biden-administrasjonen og Federal Aviation Administration (FAA) for å ha pålagt covid-vaksiner for piloter, som han mener også er årsaken til sin egen hjertesvikt.

  Fra The Peoples Voice, publisert 8 mai 2023.
  Oversatt fra engelsk, noe forkortet. Linker, diagrammer og oversikter i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: ‘Worldwide Pilot Shortages’: Thousands of Vaccinated Pilots Have Dropped Dead Since 2021 and Nobody’s Allowed To Ask Why.

  Svar
  • hans m nord
   16 mai 2023 21:23

   Dette har de løst ganske bra i USA. Luftfartsmyndighetene har senket kravene ifm EKG slik at pilotene kan fly med ødelagte hjerter.
   Mao ingenting å bekymre seg for.

   Svar
 • hans m nord
  16 mai 2023 21:20

  Hadde vært en ganske enkel jobb for myndighetene å finne ut om det er større risiko for disse krefttypene blant mrna-vaksinerte sammenlignet med hos uvaksinerte.

  Men, vi kan vel være ganske sikre på at de ikke ønsker å finne ut av dette.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Clintel: FNs klimapanel med et fastlåst syn

Alvorlige feil i IPCCs siste rapport

Forrige innlegg

Splittelse blant palestinerne.

Stor taktisk seier for Israel.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.