POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Til tross for økende bekymring for vaksineskader:

Harvard Universitetet pålegger studentene booster for å studere.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Til tross for økende uro over vaksineskader og overdødelighet i svært mange land etter vaksinasjonsåret 2021 fortsetter en med vaksinasjonsprogrammet på USAs universiteter. De er jo avhengig av sponsormidler til driften og det åpenbare spørsmålet er hvor tungt legemiddelindustrien er inne som sponsorer.

Meget kjente virologer som Geert Vanden Bossche, Michael Yeadon og Sucharit Bhakdi advarer nå på det sterkeste mot å slippe dette stoffet inn i kroppen sin, men i forhold til noen universiteter i USA er dette åpenbart som å skvette vann på gåsa.

Knut Lindtner
Redaktør

Harvard gir pålegg om ny COVID-19-booster. Truer med stans i opptak hvis studentene ikke overholder.

Av Ava Sherwood Erculiani

Fra januar 2023 krever Harvard University  at  alle studenter på campus skal vaksineres med den bivalente COVID-19-boosteren. 

I september  -uttalelsen advarte Harvard om det

«elever må oppfylle alle vaksinekrav for å melde seg på vårsemesteret. Dette inkluderer den årlige influensasprøyten så vel som den bivalente Omicron-spesifikke COVID-19-boosteren.»

I en  oktoberoppdatering av universitetets COVID  -19-plan ble den samme policyen gjentatt, denne gangen med en instruksjonsvideo på YouTube  med  Suzanne  Spreadbury, dekan for akademiske programmer.

Meet Dean Spreadbury | Harvard Extension School
Suzanne Spreadbury

«Fordi jeg bryr meg om helsen din,» begynner Spreadbury og holder hendene mot hjertet hennes, «jeg vil lede deg gjennom prosessen for å laste opp dokumentasjonen din for COVID-19-vaksinasjon hvis du planlegger å være på campus dette kommende semesteret.»

Hun fortsetter,

«Hvis du kommer til campus, er vi så glade for å se deg … Her er hva du trenger å gjøre innen syv dager etter registrering for et kurs med tilstedeværelse på campus. Jeg vet det er raskt, men du kan gjøre det.»

Når opplastet dokumentasjon er gjennomgått av en helsepersonell, vil den merkes «som grønn, kompatibel eller rød, ikke kompatibel,» understreker Spreadbury.

I følge  CDC kalles den nye boosteren «bivalent» fordi den «beskytter mot både det originale viruset som forårsaker COVID-19 og Omicron-varianten BA.4 og BA.5.»

«Tidligere boostere kalles ‘monovalent’ fordi de ble designet for å beskytte mot det originale viruset som forårsaker COVID-19. De gir også en viss beskyttelse mot Omicron, men ikke så mye som de oppdaterte (bivalente) boosterne,» fortsetter det.

Harvard er ikke det eneste universitetet som pålegger studentene strenge vaksinemandater.

Campus Reform  begynte å  rapportere  om hvilke universiteter som påla booster-skudd i slutten av 2021, og har fortsatt å følge skolens retningslinjer for spørsmålet om vaksinasjoner siden.

Denne september rapporterte for eksempel Campus Reform   om Susquehanna Universitys dobbeltstandard for student- og ansattevaksinasjon: Mens returnerende studenter ble pålagt å ta vaksinen, ble det bare «sterkt oppfordret» for ansatte.

Maskinoversatt og bearbeidet av redaksjonen

Forsidebilde: Mat Napo

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Håper Suzanne Spreadbury en dag må stå til ansvar for sine handlinger.
  Å stå til ansvar i slike saker, betyr rettsak og strengeste straff.
  Å utsette unge mennesker for gen-injeksjoner som kan gi store bivirkninger, medføre
  store lidelser, uførhet og kansje død, for ett virus som nesten er helt ufarlig er utilgivelig.
  Vi har fortsatt flere myndighetspersoner i Norge som mener som Suzanne Spreadbury
  og de bør nå latterliggjøres.
  https://brownstone.org/articles/how-dangerous-was-covid-anyway/

  Svar
 • Å pålegge studentene booster, det tar rektor seg av, i rollen som Mor Godhjerta: grønn, kompatibel ; rød, ikke kompatibel. Egen instruksjonsvideo med Suzanne Spreadbury. Som gleder seg til å se deg. Men bare hvis du er grønn og kompatibel. Stakkars ungdom.
  CDCs data sier at selvmord er 4 ganger høyere hos menn enn hos kvinner i USA 2020; hvite og native Americans topper statistikkene. Antidepressiva selges særlig til ungpiker.

  Svar
 • En liten tanke, hvordan går det med informasjonssamfunnet, når de unge og best utdannede som skal drive dette samfunnet er sengeliggende med ulike hjertekarsykdommer, nevrologiske lidelser, autoimmune sykdommer, etc…?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Klimasaken som påskudd

Kjøtt er bra for folkehelsen

Forrige innlegg

Nå nærmer vinteren seg.

Den vestlige propagandaen rakner i Tyskland.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.