POSTED IN Krig-fred, USA

Tidligere tysk kansler: Krigen kunne vært unngått.

USA blokkerte fredsavtale mellom Ukraina og Russland.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Tysklands tidligere kansler Gerhard Schröder: USA blokkerte fredsavtalen mellom Ukraina og Russland.

Av Swebbtv.


Tysklands tidligere kansler Gerhard Schröder bekrefter nå at det er USA som kontrollerer og styrer alt i Ukraina-krigen. I et intervju med tyske Berliner Zeitung, sier han at Ukraina ikke gikk med på fred tidlig i krigen fordi de ikke fikk lov. «Biden-administrasjonen blokkerte Ukraina fra å gå med på en fredsavtale», skriver Breitbart.

Gerhard Fritz Kurt Schröder var Tysklands kansler fra 1998 til 2005, som leder for en koalisjonsregjering mellom det sosialdemokratiske partiet, SPD, og De grønne. Som kansler var han også formann for G8 i 1998. Han var dessuten formann for SPD fra 1999 til 2004. Wikipedia

Det er i et intervju med Berliner Zeitung at Tysklands tidligere Gerhard Schröder snakker blant annet om Ukraina-krigen.

Han forteller at han i 2022 fikk en forespørsel fra Ukraina om å megle mellom Russland og Ukraina. Ukrainerne var villige til å gå med på innrømmelser, men det ble likevel ikke noe ut av det.

Ved fredsforhandlingene i Istanbul i mars 2022″, godkjente ikke ukrainerne fred fordi de ikke fikk lov til det», sier han.

– De måtte først spørre amerikanerne om alt de diskuterte.

– Ingenting kunne skje fordi alt annet ble bestemt i Washington. Det var fatalt. For resultatet blir nå at Russland blir knyttet nærmere Kina, noe Vesten ikke ønsker.

Dermed er det bare amerikanerne som kan løse krigen, påpeker han.

Videre sier han at han forsto det slik at USA ikke ønsket et kompromiss mellom Ukraina og Russland. USA tror det kan holde russerne nede, men nå går Kina og Russland sammen. Amerikanerne mener imidlertid de er sterke nok til å holde begge sider i sjakk, forklarer Gerhard Schröder. Den tidligere kansleren mener at dette er feil.

Ifølge Schröder kunne krigen ha blitt avsluttet dersom geopolitiske interesser ikke hadde spilt inn.

Gerhard Schröder blir også spurt om han mener at Nord Stream 2 bør settes i drift igjen. Det mener han. Begge ledningene kan repareres, sier han.

Avisen spør rett ut om det var USA som bombet gassrørledningene. Schröder svarer da at han ikke vet, men at det er en pekepinn: At USAs president Joe Biden fortalte Tysklands nåværende kansler Olaf Scholz tidlig i 2022, at Nord Stream ikke ville være i stand til å settes i drift dersom Russland angrep Ukraina.

Alle kan trekke sine egne konklusjoner av dette, svarer Gerhard Schröder i Berliner Zeitung.

Fra Swebbtv, publisert 23 oktober 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: USA blockerade fredsavtal mellan Ukraina och Ryssland.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  27 oktober 2023 8:45

  USA styrer alt i krigen, seier Schröder. Alt er opp til Ukraina, seier Stoltenberg.

  Robert Fico held valløftet sitt om å kutta våpensendingar frå Slovakia til Kiev-styret. Zelensky held ikkje valløftet sitt om å skapa fred i Ukraina.

  Våpen-usemje mellom EU-land er godt nytt for folket i Ukraina og for folket i EU. Ekstremistane i den norske regjeringa og på stortinget viser ingen teikn til fredsvilje.

  Svar
 • «Ved fredsforhandlingene i Istanbul i mars 2022″, godkjente ikke ukrainerne fred fordi de ikke fikk lov til det,… »

  Ikke noe nytt under solen. Noen VIL, og VILLE krig. Nå som i 1939.:

  ‘ Det faktum at Churchill til de grader var korrupt og kjøpt av sterke finanskrefter som var villige til å gjøre ALT for å provosere frem krig er liksom ikke skolepensum. Det faktum at Churchill ga spesifike ordre til ambassadepersonell osv i utlandet om å spesifikt IKKE ta i mot Tyske diplomater eller dokumentasjon fra disse, nettopp fordi Churchill ikke hadde til hensikt å ta i mot noen av fredsforslagene den Tyske ledelsen gjentatte ganger forsøkte å få levert til britene for å UNNGÅ krig for en hver pris er heller ikke skolepensum. Tyskland ville strekke seg SVÆRT langt for å unngå krigsutbrudd og for å finne en fredelig løsning på uenighetene bl.a. i forbindelse med Polen. Det faktum at 2 verdenskrig IKKE ble provosert frem av Tyskland, men av britisk ledelse kjøpt og betalt av jødiske kapitalkrefter er på ingen måte skolepensum, siden det betyr at en kan kaste omtrent alt av politisk korrekte historiebøker på dynga og alt må skrives om.’
  Verden vil bedras.
  Vi vet at de to siste verdenskrigene, og de fleste imperialistiske krigene etter 1945 , som bakmennene som styrer verdensvalutaen har satt i gang, også ser det som nødvendig å ha kontroll over verdens medier, og «historie»-skrivingen. Derfor vår serverte krigs-»historie» gjennom 80 år.

  Og 1. verdenskrig:
  ‘Det hevdes at britisk «etterretning» er innebygd i amerikanske myndigheter – noe som bidrar til å holde politikken på rett spor. Det er kanskje verdt å merke seg at Lord Rothschild (Lionel Walter Rothschild) gikk med på å bringe USA inn i krigen på vegne av den britiske IFF.
  Wilson, som hadde blitt valgt på et anti-krigsløfte som ber om en krigserklæring 2. april, at Senatet stemte for krig 4. april og huset 6. april. Som en konsekvens møttes den sionistiske politiske komiteen på Imperial Hotel i London 17. juli, og produserte det første håndskrevne utkastet til det som skulle bli Balfour-erklæringen. Dette ble modifisert av Lord Balfour som sendte en maskinskrevet versjon til Leo Amery som var ansvarlig for den endelige formuleringen før den ble returnert til Lord Rothschild for å videresende til sionistene. Så uansett hva etterretningstjenestene gjorde, var det til slutt sionistene og Rothschild som, mot fornuft, etikk og offentlig vilje, presset USA inn i første verdenskrig. ‘

  Svar
 • Og hva var pressmiddelet ?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hvordan ser Russland på seg selv?

Hva er Russlands offisielle politikk og rolle fremover?

Forrige innlegg

Nye politiske rystelser i tysk politikk.

Vil det tyske partiet tilsvarende SV/Rødt falle ut av forbundsdagen?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.