POSTED IN NATO

Tidligere svensk riksdags- og FN-tjenestemann:

NATO er ikke en forsvarsallianse – det er et verktøy for USA.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Swebbtv.


NATO er absolutt ikke en forsvarsallianse. Det er bare et verktøy som brukes av den globalistiske makteliten i USA for å fremme deres interesser. Med Sverige og Finland som medlemmer av NATO øker ikke sikkerheten. Det som øker er spenningen i Europa, forklarer tidligere riksdagsmedlem og FN-offiser Roger Richthoff til Swebbtv Nyheter. Og det er akkurat det som allerede har skjedd. – Østersjøen blir i praksis et NATO-territorium, sier Richthoff.

Sveriges og Finlands inntreden i den USA-ledede militæralliansen NATO begynner allerede å se ut som en katastrofe. NATO skulle gjøre Sverige tryggere. Men i realiteten har det allerede blitt det motsatte. Spenningen har bare økt, akkurat som kritikerne sa hele tiden. Akkurat det som tidligere statsminister Magdalena Andersson (S) sa i begynnelsen av mars 2022, før hun plutselig ombestemte seg av en eller annen grunn.

Hovedstrømpressen blåste opp et skrekkbilde om at Russland skulle invadere Europa.

Merkelig, for Nord Stream ble jo åpenbart bygget for å selge energi til Europa. NATO er ikke en forsvarsallianse i det hele tatt, sier Roger Richthoff til Swebbtv Nyheter. NATO er ingenting annet enn USA og dets verktøy for amerikanske interesser. Østersjøen blir i praksis et NATO-territorium. Det vil øke spenningen i vår del av Europa, og det har dessverre gått i oppfyllelse. Spenningen har økt betraktelig, og usikkerheten har økt, for å si det mildt.

Ifølge den legendariske journalisten Seymour Hersh har NATO-landene USA og Norge sprengt Nord Stream i Østersjøen, som kunne forsyne Europa med billig energi. Angrepet i september i fjor er en av de verste terrorhandlingene i moderne tid, og ble ifølge Hersh utført ved hjelp av og under dekke av en NATO-øvelse i Østersjøen i fjor sommer.

I midten av mars i år, rett før Finlands inntreden i NATO, fløy amerikanske B52-fly over Finskebukta. Det som er nytt er at du fløy så nært både St. Petersburg og Kaliningrad, sa Peter Haldén, førsteamanuensis i militærvitenskap ved Forsvarsakademiet, til Ekot. Det at Finland nå blir medlem i NATO, gjør ikke annet enn å øke spenningen ytterligere, og øke mottiltakene fra russisk side, sier Richthoff. Vi kan mene hva vi vil om det. Men spenningen øker.

Fra Swebbtv, publisert 6 april 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker og videoer i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Förra FN-officeren: Nato är ingen försvarsallians – det är USA:s verktyg.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Det er et kjent opplegg. Tryllekunstnerne har opptrådt slik i tiår etter tiår. De snur tingene på hodet for å forvirre.
  Dette ‘lille forfulgte folket’ som hverken er lite eller er forfulgt.
  Russland blir beskyldt for å ville invadere (vesten) . Mens det er vesten som stadig innrammer Russland for å invadere.

  Som NASJONAL- sosialistene i Tyskland ble beskyldt for å ville erobre verden. Av bakmennene i et England som allerede hadde tilranet til seg verden allerede gjennom koloni-røveriet.

  Vi bør gjennomskue retorikken og løgnene.
  Beskylder de motstanderne for noe, er det fordi de vil skjule sine kommende, og tidligere utførte, overgrep.
  Slik sett kan vi forvente at USA /vesten kommer til å benytte atomvåpen (igjen) siden de skaper et bilde av at Russland kommer til å bruke dette.

  Svar
 • Northern Light.
  9 april 2023 18:55

  FN/WEF vil begynne å beordre medlemslandene til å rasjonere på drikkevannet.

  Av Sean Adl-Tabatabai.
  World Economic Forum og FN vil beordre medlemslandene til å begynne å rasjonere folks drikkevann som en del av deres ‘Great Reset’-agenda for å redde menneskeheten.

  Den globalistiske organisasjonen er vertskap for en konferanse om vann i New York, som en del av FNs søken etter å nå sine 17 bærekraftige utviklingsmål. Hvis de blir realisert, oppnådd og vedtatt, vil den globalistiske eliten få total kontroll over alle menneskelige aktiviteter.

  Washington Times rapporterer: Ingen fattigdom eller sult. God helse – både fysisk og psykisk – for alle. Likestilling. Og nå, rent vann og sanitæranlegg. Dette er de første bærekraftige utviklings-målene, et prosjekt fra FNs avdeling for økonomiske og sosiale forhold. Regjeringen vil ta skattepenger og bruke lovendringer, for å presse alle mot deres perfekt verden som aldri vil komme.

  FN/WEF later som de har makten til å utrydde fattigdom, dårlig helse, forurensning, sult og diskriminering av alle slag; sørge for godt betalte jobber for alle – samtidig som de styrer produksjon og forbruk; sikre fred og rettferdighet over hele verden, og love at alt vil være som i et nirvana – hvis bare alle verdens regjeringer vil gi avkall på sin suverenitet, bøye seg for diktatene fra FN og gi opp kontanter, frihet og valg. For felleskapets beste, så klart.

  «Konferansen har som mål å øke bevisstheten om den globale vannkrisen og bestemme tiltak for å oppnå internasjonalt vedtatte vannrelaterte mål,» skrev World Economic Forum i et innlegg nylig. «The Global Commission on the Economics of Water, lansert på World Economic Forums årsmøte i 2022, vil rapportere om dette, å verdsette og administrere vann som et felles gode,» skrev World Economic Forum i det samme innlegget.

  Akkurat som Paris-avtalen lovet en slutt på forurensning – hvis bare mennesker ville slutte å ta fly og kjøre biler, og varme opp hjemmene sine og bruke gassovner – vil nå denne drikkevannavtalen uten tvil love en slutt på tørst – så lenge verdens mennesker forenes og overholder alle de kommende FN-vanndiktatene.

  Denne truende modellens diktater er ennå ikke kjent, men hintene er der. FN planlegger å beskytte vann som brukes til bading; vann som brukes til utbygging; vann som er hjemsted for sjøliv; og vann som brukes til transport. Så de kommende forordningene vil sannsynligvis fokusere på begrensninger for vannbruk i boliger, kostbare prisøkninger for å få tilgang til vannet; om forbud mot bruk av vann i landbruket, kostbare prisøkninger på vann for bøndene; streng kontroll av typer og antall skip som kan seile på hav og elver og kanaler, og kostbare prisøkninger for denne transportformen.

  Deretter vil utligningskravene komme – som med karbonkompensasjon, vil FNs vann-Tsarer kreve at handel skal balansere den antatte forurensningen av vannveiene. Så å fiske i helgene med familien blir for dyrt – og regulert. «Naturressurskriser, inkludert vann og mat, er de 10 største farene menneskeheten står overfor i det kommende tiåret,» skrev World Economic Forum.

  Hysteriet etableres. De hysteriske påstandene blir hypet opp av media. «Som den globale oppvarming fortsetter, vil vanlig vær bli i ferd med å være en saga blott, noe som forverrer vannkrisen», skrev World Economic Forum. Klimaalarmisme og en hypet vannkrise sammenlagt: Frykten i befolkningene øker. «Det er klart at vi må revurdere vår tilnærming til hvordan vi best kan administrere og verdsette vann,» skrev World Economic Forum. «Hvordan kan vi dele kostnadene med å forhindre eller redusere tørke og flom som forverres av global oppvarming?».

  Det er et spørsmål de globale byråkratene ønsker å få svar på på denne måten: Ved å overlate all menneskelig aktivitet under styring av FN og dets utvalgte partnere i global politikk. Det er dette vannkonferansen leder frem til. Globalistene vil ikke slutte før de gjør alle mennesker i alle nasjoner maktesløse- selv om de må gjøre det en dråpe om gangen.

  Fra News Punch, publisert 4 april 2023. skrevet av Sean Adl-Tabatabai, tidligere i BBC, grunnlegger av News Punch. Oversatt fra engelsk. Linker og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: The UN and WEF Order Government’s To Begin Rationing Water Supply Into People’s Homes.

  Kommentar:
  FN og den globale finanselitens offisielle organisasjon World Economic Forum, inngikk partnerskap for noen år siden, som ikke blir omtalt av deres hovedstrømpresse. De opptrer stadig mer offentlig med FN. Finanseliten vil ha full kontroll og eierskap på det eksistensielle for mennesket, drikkevann og mat. Som en av dem, Henry Kissinger sa: «Kontrollerer du drikkevannet og maten, styrer du befolkningene».

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ikke-spredningsavtalen er for lengt brutt av USA.

Nå gjør Russland det samme.

Forrige innlegg

Om jeg bare var hjemme….

Kronikk om vaksiner, penger og en kommende konferanse

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.