POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Tidligere sjefsrådgiver for Pfizer:

Hvorfor massevaksinere når en ikke aner hvilke uønskete effekter som kan komme?

16 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dr. Mike Yeadons vitnesbyrd — del II: Vaksineskadar

av UK COLUMN REPORTERS

Dette er andre del av ein transkripsjon av dr. Mike Yeadon sitt vitnesbyrd på den 86 sesjonen til Stiftung Corona Ausschuss, som vart halden den 7. januar, 2022. Del I er her.

talkRADIO on Twitter: "Dr Mike Yeadon, ex-chief scientific adviser with Pfizer, says he is “pro-vaccine” but is concerned about a mass roll out of the Covid jab to lower risk under-60s. Watch


denne transkripsjonen, som dekker den andre tjue-minuttsbolken av vitnesbyrdetviser dr. Yeadon galskapen i å stikke sprøyta i heile befolkninga, og han hevdar produsentane med viten og vilje har vald ein produksjonsmetode som omgår gjennomtenkt dosering.

Så, over til vaksinane. Eg arbeidde for den biofarmasøytiske industrien i 32 år, så eg trur de kan ta det for gitt, men eg skal seie det igjen: eg er for innovative nye medisinar, gitt at dei er korrekt utvikla, brukt passande og sjølvsagt trygge nok, med tanke på nytte/risiko.

Så om du var til behandling for kreft på siste stadium, og hadde gjennomgått kirurgi, kjemoterapi, radioterapi og så bortetter utan resultat, då ville du kanskje vurdere ta i bruk ein medisin som kan ta livet av fem eller ti prosent av brukarane, dersom det kunne forlenge livet ditt med mange år – særleg viss du vart tilbydd sjansen til ein kur for å bli frisk. Og med nokre av desse gen-baserte medisinane, trur eg den opprinnelege intensjonen til dr. Robert Malone og andre var nettopp å behandle slike ting: du kunne putte eit protein frå din kreft inn i ein av desse vaksinane og tvinge immunsystemet ditt til å gjenkjenne det og øydelegge det. Og det kunne gi ein vidunderleg trygg, hittil ukjend, kjemoterapi.

Men om du skal effektivt behandle alle på planeten – og det skal du ikkje, men det er målet – så treng du «tryggleik, tryggleik, tryggleik», som dr. Peter McCullough ville ha sagt det. Det er det første du skal bekymre deg for, viktigare enn sjølv «Virkar det?»: du er nøydd til å forsikre deg om at det er svært trygt, for du skal gi det til kanskje milliardar av menneske.

dextrose hanging on stainless steel IV stand
En gir farlig cellegift til kreftpasienter fordi en ikke har bedre tiltak. En gir det ikke til hele befolkningen.

Eg har tidlegare sagt at mi første opplæring inkluderte toksikologi. Eg vart opplært av minst to personar som grunnla disiplinen mekanistisk toksisitet [studiet av korleis kjemiske eller fysiske agentar interagerer med levande organismar for å forårsake toksisitet, giftigheit, mrk.]: professor Jim Bridges og Dennis Park. Dei minna oss på at vi på 1950-talet ikkje dreiv med toksikologi i medisinindustrien. Dei ville gi medisinen til to hundar og fem høner, og viss den ikkje drap dei, så ville dei byrje å gi den til menneske. Så gale var det for sytti år sidan.

Vi fekk nokre kraftige oppvekkarar på slutten av 1950-talet, tidleg 1960-tal, med thalidomid til dømes: det er ei sak dei fleste kjenner til. På den tida trudde dei at spedbarn var trygge i mors mage, så det «ville ikkje vere noko problem» om du gav ei gravid kvinne ein medisin. No veit vi at fosteret er svært sensitivt til forstyrringar i miljøet sitt, så vi gir aldri nokosinne nyoppfunnen medisin til gravide kvinner. Vi skal kome tilbake til det; vi gjer definitivt det [med Covid-injeksjonar].

Bekymringsverdig design

Så – på grunn av mi toksikologi-opplæring og gode skjøn på kva som trengst i forskning på og utvikling av nye medisinar – så snart eg såg på [Covid]-vaksinane vart eg rett skremd, fordi dei var av ein ny type. Desse hadde aldri før vorte masse-føreskrivne til menneske i det heile, så det kunne ikkje finnast nokon måte å vite kva slags uønska effektar som kunne kome. Og sjølvsagt, det ein gjer, er omhyggelege empiriske studiar. Ein bør gjere alle moglege slags studiar. Tommelfingerregelen bør vere: om du kan kome på eit uromoment, så lyt du vise korfor det ikkje kjem til å skje. Så du designar eit passande eksperiment. Du må prøve å «drukne kvalpen din», som vi brukte kalle det. Det er ikkje ein god jobb, men du er nøydd å gjere den. Du kan ikkje berre håpe at «det går nok bra til slutt»; det gjer det verkeleg ikkje.

Piggprotein

Då eg såg på [Covid]-vaksinane vart eg bekymra, av fleire grrunnar. Éin var: alle fire – AstraZeneca, Johnson & Johnson, Pfizer og Moderna – dei hadde alle omtrent det same designet, enten dei brukte mRNA eller eit viral-kommunisert DNA. Dei koda berre piggproteinet, den biten som stikk ut av ball-med-piggar-modellen av viruset. Og til dags dato veit eg ikkje korleis dei alle valde berre piggproteinet, for vi veit no at det er sant at menneskeleg immunitet handlar mykje meir om å skjøne djupa av molekylstrukturane inni ballen med piggar. Så eg tenkte det var dårleg, berre ein immunologisk sett ulærd ting [å gjere], å berre velje ut utside-delen av viruset.

Men deretter, etter berre ein halvtime med søk etter forskningsrapportar og slikt, ikkje så mykje etter koronavirus-piggproteinet, for det er relativt nytt, men etter liknande, eksterne protein på andre virus. Innan ein halv time forstod eg at dei alle hadde ein type uønska biologiske eigenskapar: dei er ikkje berre til for å forankre viruset til overflata av ei celle, sjølv om dei gjer det óg, men dei er i tillegg biologisk aktive – som forventa, eigentleg. Dei interagerer med immunsystemet og med koagulasjonssystemet.

Wolfgang Wodarg starta, og eg slutta meg til, ein to-persons appell, ein petisjon til European Medicines Agency, der vi sa: «Ikkje godkjenn desse vaksinane enno. Det er ei handfull bekymringsmoment som vi trur vil skje, og de er nøydde til å sette ned farten.» Og eg trur to av dei fire [bekymringsmomenta] har blitt testa og vist seg å stemme. Og det tredje ser heller ikkje bra ut.

Så designet var giftig, ‘toxic by design’. Det ville alltid skade folk.

Tidligere publisert på derimot.no

https://www.ukcolumn.org/article/dr-mike-yeadons-key-testimony-part-ii-vaccine-damage

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

16 kommentarer. Leave new

 • For meg er det utenkelig å bli injisert med noe som har ukjente langtidsvirkninger. Dette har jeg ment fra dag 1 av den her hodeløse epidemien. De fleste av mine bekjente er injisert, og har lurt på hvorfor jeg ikke vil. Det jeg sier til dem, og de blir alle stille, er:

  Du har bind for øynene, og står foran en kant. Du vet ikke om det er 1 meter, 5 meter eller 100 meter i fritt fall – hvis du går over kanten. Hvis noen – uansett hvem – da sier HOPP, hopper du da?
  Prøv den her varianten om noen maser på deg. Den virker – hver gang.

  Svar
  • Riktig Rosa 😉 !
   Hovedproblemet med disse Corona «vaksinen» er at de i utgangspunktet aldri var /er en vaksine i den medisinske definisjonen av en vaksine men en inokulasjon ! Myndighetene og FHI var /er fullstendig klar over dette men markedsførte og fortsetter å markedsføre dette som en vaksine og har med dette gjort seg skyldige i en kriminell handling mot det Norske Folk !

   Vi erfarer nå at denne inokulasjonen ikke forbedrer immunresponsen mot infeksjonen («heller det motsatte») og den begrenser oss heller ikke fra å få infeksjon. Det at «DE» fortsetter å «mate» oss med disse falske vaksinene MÅ FÅ KONSEKVENSER !

   Dette hoppet du beskriver vil nok for mange bli et hopp i DØDEN og VI VET HVEM som sparket dette i gang !

   Svar
   • @Rosa lux Veldig bra analogi.
    @Synneva Enig det må komme til et oppgjør. Norsk rett er ikke de rette korrupt som det er

   • Har noen av dere registrert dette fra april/mai 2021. Selv fant jeg det via duckduckgo.com hvor jeg søkte Reiner Fuellmich.

    https://www.youtube.com/watch?v=VgN-gnqeSfs

    Jeg har vært bekymret for om class-action muligheter har fart forbi Norge; at ingen har mega seg til å straffeforfølge våre politikere o.a. byråkrater i US vasallstaten Norge; hvor til neste år vi har deres US mann på plass i Norges Bank, dertil som styreleder for oljefondet. Vi ser alle hvordan ulike ansettelser raner VÅRE land, jo færre sauer jo lettere blir det.

    Foresten; her fikk jeg bekreftelse på at også DAVOS gjengen søkes stevnet på den norske befolkningens vegne. Det har nok borgere fra flere nasjonalstater i vesten tatt med.
    Som jeg forstår starter Fuellmich opp med en «folkejury» for å se hvilken reaksjon det vil by på. Altså en «prøverettsak». Stemmer dette, noen som kan bekrefte/plassere dette riktig?

    YouTube-videoen er live, teksten finnes nær toppen i kommentarfeltet nedenunder.
    Å, ja – FIH er ikke glemt!

   • Som det seg hør, og bør forsvant kommentaren min ut i det blå !
    Prøver en annen vei. Rainer Fullmich er i gang .
    Søk på wil paranormal !

  • Veldig bra analogi.

   Svar
 • Meget bra, Rosa. har prøvd den selv og den virker. Men, like forbanna så stikker de til «legen» (Bøddelen) og ber om neste dose. Forstå det den som kan. Holder på med denne nå – Blir nok en lang natt, men den gir svar på en del spørsmål: https://politisksnusk.files.wordpress.com/2020/01/vaksinasjon-hva-er-sannheten-om-vaksiner-2020.pdf

  Svar
  • Sveinung. Fra lenken om vaksiner du la ved:

   ‘Jeg sier ikke at foreldre skal la være å vaksinere fordi jeg ikke tror på
   vaksiner. Jeg ber heller ikke folk la være å gå i kirken fordi jeg selv
   ikke tror på noen religion. Jeg ber alle sammen tenke selv og velge
   selv hva de vil tro på. Vi må ikke la oss overbevise av tvilsomme
   sannheter som et fundamentalistisk medisinsk system påtvinger oss
   til å tro er det eneste riktige. Ikke la en helsesøster eller lege
   overbevise deg om hva som er riktig, når de kun har lov til å basere
   sine kommentarer på å forsvare vaksinene. Det er lov å tro hva du
   selv vil, ha dine egne meninger og stille de spørsmål du selv vil, uten
   at noen kan straffe deg av den grunn. Alle har rett til å spørre om en
   helsesøster eller en lege kan bevise at det de sier er rett og riktig,
   uten å bli ”hudflettet” av den grunn, slik systemet fungerer i dag.’

   Hele lenken er verdt å lese. Den gir et bedre grunnlag for å ta stilling til dette temaet som blir holdt borte og/eller latterliggjort i media, hvis spørsmål stilles.

   Svar
   • Tro meg «Frikar» Jeg har selv erfart at; om jeg ikke underkaster meg det totalitære regimet vi er tvunget inn under, så er det «fem tupp i ræva og rett ut på gata»; Helt your self. To ganger har jeg erfart dette. Enten gjør du som vi vil, eller så får du klare deg selv var beskjeden jeg fikk. Hilsen: Norsk helsevesen. I begge tilfellene fremstod pleierne mildt sagt fortvilet – de hadde ikke annet valg enn å gjøre hva de var pålagt. (En brysom pasient med egne meninger som i tillegg stiller spørsmål, tjener de ikke penger på)! Dette meddeler de deg selvfølgelig ikke i brevs form (du får beskjeden når du er ned for telling og er mest sårbar) Det jeg hevder her, kan bekreftes. Tar bare lit tid. Har skrevet om dette tidligere her på Derimot.

 • Northern Light.
  6 februar 2022 17:44

  Korttidsbivirkningene er skremmende nok, det viser VAERS og Eudura Viligance databasene for innrapportering av skader og død etter mRNA-injeksjonene kalt vaksiner. Dette er passive systemer, så det faktiske antallet er mye høyere, Dr. Jessica Rose bruker en multiplikator på 41X (!). Under andre omstendigheter ville et vaksineprogram blitt avblåst tvert bare med en liten brøkdel av bivirkningene, som med svineinfluensaen.

  Omstendighetene med denne pandemien er at den er konstruert, det er et globalt kupp av finanskapitalen forkledd som en helsekrise. Det er demokrati som skal erstattes med et teknokrati, det er en sosial og økonomisk restrukturering og det sentrale er ny teknologi som muliggjør kontroll på
  individnivå i den nye verdensordningen, en elite vil styre verdens befolkning. Dette avblåses ikke, det tvinges igjennom.

  Finansfolket kan gjøre dette nå når den har sine folk på plass sentralt i de aller fleste regjeringer som heller skulle vært kalt administrasjoner, de styrer Verdens Helseorganisasjon og eier og styrer vestlig presse og media så befolkningene kan hjernevaskes og indoktrineres i all sin våkne tid. Det har aldri handlet om helse, suverene valutaer skal erstattes med en digital verdenssentralbank valuta, og en borgerlønn skal tikke inn på individets mikrochipimplantat, men bare hvis det har nok sosiale poeng.

  mRNA-injeksjonene svekker immunforsvaret, som har vært den farmasøytiske industriens våte drøm. Folk må ha injeksjoner og medisiner resten av livet for å overleve virus og bakterier som et naturlig immunforsvar vill ha tatt seg av. Dette vil eliten bruke for befolkningskontroll, for etter av befolkningene har fått injeksjonen, kan de ikke rømme til fjells eller til skogs, de må ha injeksjoner og medisiner for å være i live.

  Slaveklassen blir holdt på tå hev, i en ny verden der herskerklassen eier alt som din bolig, og du kan bare kjøpe mat og andre nødvendigheter hvis du har nok av den digitale valutaen i mikrochipimplantatet som kommuniserer med 5G nettet. Opprør og revolusjon blir umulig, AI overvåker individet 24/7, slik at de som blir funnet «relevante» for livet i slaveklassen blir frittgående i et åpent fangenskap.

  De som faller utenfor, får virus og sykdommer fort av et svekket immunforsvar, og dør «en naturlig død» så de ikke blir til utgift for herskerklassen. De overlater administrasjonen av slaveklassen til en styringsklasse, som våre politikere håper de får et sete i etter den nye verdensordningen er fullendt. Herskerklassen, overklassen, styringsklassen og andre de behøver for å kontrollere befolkningene får en saltvannsoppløsning og registreres som fullvaksinerte.

  Ikke tatt ut av luften, hva slags planer herskerklassen har for menneskene, kan leses i deres publikasjoner fra Rockefeller Foundation, Claus Schwabs bøker, tidsskrifter, foredrag og taler i World Economic Forum, og bare ved å observere hva som hittil har skjedd.

  Regjeringer, helsetopper og et dominant, autoritativt hovedstrøms presse og media har klart å få snart fire milliarder mennesker til å ta en eksperimentell mRNA-injeksjon med giftige stoffer og med beviselig skadelig virkning for virus som ikke er farligere enn en sesonginfluensa og forkjølelse. Økt statsgjelden til den er ubetalbar for mange land, slik at bankkartellet kan snart omforme mye av økonomien som de vil. Til en ny verdensordning uten suverene valutaer og dermed ingen suverene stater, finansfolkets mål som er teknologiens eiere.

  Svar
  • Dette er jo også i korte trekk omtalt i Bibelen for et par tusen år siden::
   For å kunne kjøpe og selge, må menneskene være villige til å få implementert dyrets merke. I Bibelen blir dyrets merke omtalt som et tall, nærmere forklart tallet 666. Les om det i Johannes’ åpenbaring. Så kan man jo velge å fnyse av det. Imidlertid: Sett i lys av dagens utvikling er det interessant.

   Svar
 • Vi har i det minste fått vist hva den norske befolkningen blir med på av galskap bare politikere og media spiller på lag.
  – Bare tallforståelsen og vitenskapen underordner seg politikken.
  Sug og svelg; god helg.
  Skremmende.

  Svar
 • Steigan tar saken – «THE INTERNATIONAL GRAND JURY».

  Svar
 • You ought to be a part of a contest for one of the highest quality blogs online. Im going to recommend this website!

  Svar
 • Dette har mye mer å gjøre med en falsk ubegrunnet tillit til og underkastelse overfor styresmaktene. Det har vært mye lettere for oss som allerede var generelt skeptiske til hva vi får servert av myndigheter og massemedia. Om du tvilte før, så er du sikker nå.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Noreg og verda blir grønare

Er «natur» berre den vi likar
— ein politisert designkultur?

Forrige innlegg

Klima-troen tar feil om skyer:

Observasjonsmessige og teoretiske bevis på at skyers tilbakekoblinger ikke forårsaker global oppvarming.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.