POSTED IN Virkelighetsforståelse

Tidligere presidentkandidat skal redde klimaet:

Sykler til jobben med følgebil.

0
Print Friendly, PDF & Email

Finnes det ingen grenser for demokratenes hykleri?

Vi kan alle sammen noen ganger uforvarende til tider ha gjort oss skyldige i hykleri.  Men som det ofte har blitt påpekt, ville det ikke ha vært noen standarder å forholde seg til i det hele tatt hvis det demokratiske partiet (Demokratene i USA, red.) ikke stod for en slik dobbeltmoral. Det er, bokstavelig talt, dusinvis av eksempler på dette i det offentlige ordskiftet. Her er noen av de nyeste.

Kamala Devi Harris er USAs visepresident fra 20. januar 2021. Hun var senator fra California fra 3. januar 2017 til 18. januar 2021. Harris tilhører det demokratiske partiet. 

Da Tara Reade kom med sin historiske påstand om seksuelt overgrep mot Joe Biden, sa Kamala Harris (kvinnen med den avskyelige kaklingen og svært lite annet å by på), at hun trodde henne, på samme måte som hun hevdet at hun trodde på de enda mer opprørende – og beviselig falske – påstandene som ble fremsatt av Christine Blasey Ford mot Brett Kavanaugh. Likevel kjørte hun nå nylig presidentkampanje med han og er nå blitt visepresident? Vel, sa hun, det jeg sa før var bare debatt … ha, ha, ha.

Selv om hun ikke er i nærheten av å være så ondskapsfull som Kamala Harris, har Alexandria Ocasio-Cortez vist seg å være like hyklerisk som hun er uvitende. Kvinnen gjorde narr av seg selv da hun besøkte sørgrensen og blant annet sutret om «barn i bur». Hun var ikke den eneste eksperten som stod igjen med skjegget i postkassa da det ble påpekt for henne at det var Obama-administrasjonen som hadde innført disse tiltakene. 

Nå, med Bidens vanvittige åpne invitasjon og oppfordring til verden om å kreve «asyl» i USA, er det ikke mange barn i bur lenger. Derimot er ungene pakket inn som sardiner. Selv om hun ikke har vært helt tyst om dette, har Ocasio-Cortez dempet kritikken vesentlig og påpekt at dette ikke er en invasjon, og alle som antyder at det er nettopp det det er, de må utelukkende være hvite supremacister.

https://youtu.be/Hq6COb92qO4

Det siste eksemplet på demokratisk hykleri kan sees ovenfor. Mannen på sykkelen er Pete Buttigieg, og han gjør sitt for å bekjempe klimaendringene ved å hensette bilen sin hjemme. I det minste er det det han vil at du skal tro. Dessverre ble han fanget i flagrante delicto («på fersk gjerning», red.) Bilen bak ham er bilen hans, eller den som ble anvendt for å frakte ham det meste av distansen. Her er selve videoen. Skulle denne opplastingen forsvinne fra YouTube, har forskjellige redigeringer av den også blitt lastet opp.

Stemte virkelig 70+ millioner mennesker på disse klovnene? Hvis de gjorde det, angrer nok et betydelig antall på det nå.

Oversatt, bearbeidet og litt forkortet av: J Bjoerkmo

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Den norske venstresiden er ikke opptatt av krigsfaren:

I Norge ruster USA til krig men ingen protesterer.

Forrige innlegg

Det går mot energikrise i Tyskland:

Vil også ramme matforsyningen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.