POSTED IN Coronavaksiner

Tidligere Pfizer-sjef Mike Yeadon:

Vaksinene er ikke identiske og representerer derfor ulik grad av risiko.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Mike Yeadon kan bevise at partier av COVID-vaksiner er forskjellige og utgjør unike risikoer.

I 10. januar- episoden av «The Ben Armstrong Show» snakket Ben Armstrong med den tidligere vitenskapsmannen i Pfizer, Mike Yeadon, om fremstilling av vaksiner. De diskuterte hvordan 90% av de rapporterte uønskede virkningene  av Wuhan -coronavirus-vaksinene(Covid-19) har kommet fra mindre enn 10% av de utgitte vaksinepartiene.

Dr. Mike Yeadon sier at 90 % av vaksinebivirkninger kom fra mindre enn 10% av partiene!

Mike

Som Armstrong uttrykte det, for å ha en så massiv variasjon i virkninger av vaksinene, kan ikke partiene være like. » Husk, dette er en en eksperimentell vaksine», påminte Armstrong sine seere om.

Armstrong  bemerket at farmasøytiske selskaper kan ha brukt placeboer(medikamenter uten virksomt stoff, overs.) og andre ting, og gitt forskjellig porsjoner eller sammensetninger til sin vaksinedistribusjon fordi Israel, Storbritannia og U.S.A  alle har verre bivirkninger sammenlignet med andre land som også bruker vaksinene.

«Det er som om de har forskjellige nivåer av vaksinen som de gir og noe vi ikke engang vet. Vi vet ikke hva de gjør for å variere den, for å være ærlig med dere. Men dette synes å være tydelig bevis, bevis for at partiene ikke er like. Og det er forresten ulovlig. De har ikke tilllatelse til å gjøre det» bemerket Armstrong.

_______________________________________________________________
Mike Yeadon: «Det er noe galt med vaksinene, ikke bare gjennom sterk toxisitet (giftighet), men fordi de er så variable.
_______________________________________________________________

I forbindelse med dette sa Yeadon at han hadde kommet over individer som hadde gjort sin egen analyse av VAERS databasen( vaksinebirknings-rapporteringssystem i U.S.A). Han sa at disse folkene » hadde trukket vaksinepartier(batch) eller partinummer(lot) og sammenlignet profilen av uønskede  hendelser ved å sammenligne et partinummer med et annet fra samme fabrikant.

Michael Yeadon/Hele intervjuet/Planet Lockdown Videos intervju med Michael Yeadon, tidligere visepresident og vitenskapssjef hos Pfizer hvor han arbeidet i 16 år.

https://odysee.com/$/embed/myfullinterviewplanetlockdownrehost/7b949e7b34ea5920d5d081bcfd2e251fddc8e8f7?r=549P3i3Jme4Zq97Gkn7Zxu8nLH7yXqtp

Han delte at analytikere forventet at det ville være en spredning av uønskede hendelser utover alle stater og alle partinumre, men så er ikke tilfelle.

3 clear glass bottles on table
Har disse ulikt innhold, feks. ulik styrkegrad?

En person fant at rundt 90 % av  bivirkninger var knyttet til mindre enn 10% av partinumrene.

Yedon har tidligere bemerket at flere mennesker har dødd etter å ha fått Covid-19 vaksiner enn det antallet som har dødd etter å ha fått alle andre vaksinetyper tilsammen i løpet av de siste 30 årene. Videre har en stor andel av mennesker som har blitt vaksinert hittil opplevd alvorlige bivirkninger.

Fabrikasjonsproblemer

Selv om Yeadon innrømmet at han ikke på noe vis er produksjonsekspert, arbeidet han sammen med dem og visste at det finns en nødvendig standard for å kunne møte «reguleringer mot forfalskninger», noe som krever reproduserbare produkter fra partinumre ganske ofte.

Legemiddel-produksjon utføres med eksakte standarder for kontroll, og det virksomme stoffet lages i partier. Hvert parti av det som kalles legemiddelstoff brukes så til å formulere, fylle, pakke og merke partinumrene av de ferdige legemiddelproduktene.

Testmetoder er utviklet for alle produksjonstrinn med standarder for resultat som kan anses som akseptable.

Fremstillingen er veldig streng, men når man ser dataene, finns det ingen mulighet for at vaksinene har blitt distribuert slik som de var. Armstrong påpekte «de er ikke engang vaksiner, geneterapi. Dere får ikke like doser.

I utgangspunktet, i følge analytikerne, er de ikke den samme tingen, partiene er ulovlig forskjellige. Hvis dette er sant, og hvis noen i det hele tatt trekker et tilfeldig partinummer fra VAERS-systemet for å undersøke utfallet og hvordan det opptrer, som handler om  det antallet mennesker  som har rapportert bivirkninger, burde det være ganske likt  fra parti til parti. Hvis det er veldig forskjellig, det er  ikke mulig å gå fra to eller tre rapporterte bivirkninger fra et parti, mens andre har rundt 5000 bivirkninger.

Hvis produsenter varierer produktet bare littegrann, kunne man unnskylde det siden de fremstilte det så fort som de kunne. Men det burde bare være en liten forskjell i hvordan det opptrer.

person holding yellow and white pen
Når de påvirker grupper så ulikt som det rapporteres om må det bety at de inneholder ulike stoffer

Hvis man går fra så og si ingenting til det verste utfallet noensinne som er rapportert til VAERS, sa Yeadon, » er jeg forberedt på å fastslå og å bevise at det betyr at det ikke er det samme materialet i partinumrene som forårsaket dårlige  bivirkninger.

Mange  kanskje ikke erkjenner betydningen av dataene, men det har stor innvirkning. Armstrong bemerket at det kunne forklare hvorfor noen mennesker har det helt fint mens andre ikke har det. Yeadon sa at han gjorde show hvor han snakket med nyhetsprogrammer, hvor han viste dem hvordan de skulle få tak i «vaksiner» som faktisk var placebo, og at de ble gitt til folket.

Mens noen få doser kunne være uhell, er det ikke tilfelle hvis han har gått igjennom stat etter stat og funnet ut at produsentene bare ga en hel rekke mennesker stort sett sukkervann.

«De innrømmer at det er en eksperimentell vaksine. De elsker å lage placeboer (juksemedisiner, red.). De elsker å holde styr på dette , så det ville gi mening, selv om det er ulovlig», sa han.

Da han så på sine data, bemerket Yeadon at det er noe galt med vaksinene, ikke bare gjennom deres ekstreme toksisitet, men gjennom deres variasjon.

Oversatt av Jeanne d’Arc

Forsidebilde: Spencer Davis

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Tidligere publisert på derimot.no

https://speakingaboutnews.com/mike-yeadon-can-prove-covid-vaccine-batches-are-different-and-pose-unique-risks/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  12 februar 2022 15:22

  Hvis mRNA-injeksjonene kalt vaksiner var like, skulle serienummeret på hetteglasset bare vise hvilket nummer i produksjonsserien hetteglasset har. For eksempel 1,2,3,4 serie 1 og så videre, men glassene har et nummer i tillegg foran serienummeret, som 01-1,2,3,4, 02-1,2,3,4, 03-1,2,3,4. En slovensk sykepleier stod frem og advarte mot dette, og sier at politikere får saltvannsoppløsninger og det er vanlige folk som får injeksjoner som kan være farlige.

  Det er berettiget mistanke om at injeksjonene gis differensiert, for mange flere, spesielt eldre, i lavere samfunnsklasser dør og får alvorlige bivirkninger enn i øvre middelklasse, overklassen, blant de kongelige og den økonomiske elite. Herskerklassen vil ikke ha folk de får utgifter på i sin nye verdensordning. De eldre i øvre middelklasse og oppover har som regel private pensjonsforsikringer og helseforsikringer, så de tjener storkapitalen på.

  Den farmasøytiske industrien er den mest kriminelle i verden, og få satt en injeksjon som svekker det naturlige immunforsvaret på de aller fleste mennesker, ved at landenes regimer tvinger folk til å ta den på forskjellige måter, en «vaksine» de selv bestemmer prisen på, er Big Pharmas største kupp noen sinne, for friske mennesker tjener de ikke noe på.

  På nåværende tidspunkt har milliarder av mennesker fått en mRNA-injeksjon som vil gi mange bivirkninger som må behandles, og fått et redusert immunforsvar som gjør at latente sykdommer som immunforsvaret bekjempet, nå blusser opp. Det betyr milliarder av kunder til Big Pharma og deres salgspersonale legene. Også til apotek-kjedene, private sykehus og institusjoner som har kapitalforvaltnings-selskapene som finansielle eiere, som også er finansielle eiere av Big Pharma.

  Det kriminelle rullebladet til Big Pharma er så langt at det kan skrives bøker om det, så det vil ikke overraske om mange av injeksjonene nå er saltvannsoppløsninger. Til en produksjonspris på under 10 kroner glasset som kjøpes inn av landene for 215 kroner (Pfizer 24$ i USA), det blir en for stor fristelse for en industri så kriminell at den får narkotikabaronene til å se ut som helgener i sammenligning.

  Svar
 • Ja jeg tror nok at det blir den straffeutmålingen som blir gjeldende ved rettsakene for disse «folka» (reptilene). Det blir dog et langt lerret å bleke, det finnes ti-tusener av dem som aspirerer til denne straffen, også her i Norge har vi mange av dem. Ansatte i Rockefeller Foundation (FHI), helsevesenet fra topp til bunn, politikere og byråkrater vil alle bli gransket og veid når Folkets Domstol trår sammen, og dømt av en jury på 12, en jury av og med nordmenn med ren samvittighet.

  Svar
  • Jeg har hört rykter om disse krapylene vil bli dömt i en militärdomstol.Vi,folket som militäre har sverget å forsvare, er blitt angrepet av internasjonale globalistbanditter.En militär domstol har ikke tid til drittprat,sleipe advokater og politiserte dommere vil også måtte stå skolerett for denne nye Domstolen,der vil de bli dömt av noe folk ikke vet så mye om,det heter LAW OF WAR.
   Om et suverent land er under angrep,da gjelder Law Of War.
   Da ,om alle disse landeplagene vi har blitt utsatt for,om de kan bevises at er påfört oss av «noe»som vi kan definere som f.eks ett stort globalistisk foretak,da har «noe»angrepet det suverene,da er det krig.
   Og da gjelder ikke Maritim lov.

   Svar
 • ‘Mange dødsfall i Norge i fjor – høyeste antall på nesten 30 år
  45.774 personer døde i Norge i fjor. Det er det høyeste antallet dødsfall siden 1993.
  En av forklaringene til de høye tallene er etterslep fra koronapandemien. I fjor ble det registrert 3.460 covid-19-assosierte dødsfall.
  På grunn av at det under pandemien var lav dødelighet av andre infeksjonssykdommer, har Folkehelseinstituttet tidligere uttalt at vi har fått forskjøvet eller utsatt en del dødsfall.’
  adressa.no/nyheter/innenriks/i/q1Q35L/mange-doedsfall-i-norge-i-fjor-hoeyeste-antall-paa-nesten-30-aar

  ‘covid-19-assosierte dødsfall.’ 😉
  Eller ?
  Er det muligens en katt som vi kan henge bjella på her? 😉

  Svar
 • Menstruasjonsforstyrrelser, hjerteposebetennelse, plutselig død. Ellers er alt vel?
  Og nedstenging var det jo bare Kina som bedrev? 😉

  ‘–Denne isoleringspolitikken i Kina har vist seg å ha veldig negative effekter på økonomien, og når de nå åpner opp igjen får de store smitteutbrudd med mange dødsfall. Så det ser ut til at de bare har utsatt problemet. ‘
  forskning.no/epidemier-partner-sintef/tre-ar-med-covid-og-vaksiner-mrna-teknologien-har-fungert-ekstremt-godt/2145650

  Svar
 • wasan Totland
  31 august 2023 11:26

  Kan det ha noe med kjølemedier å gjøre? Jeg mener at hvis ikke disse batchene holdes kalde nok vil ikke lipidene kunne frakte spike proteiner til de cellene det var ment? Det må jo være avvik her? Og temperturen skulle være svært lav.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Skyggeboksing i Sørkinahavet?

Vil USA fremprovosere en krig?

Forrige innlegg

Hizbollah viser militære muskler.

Men Israel holder sine militære kort tett til brystet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.