POSTED IN Coronavaksiner, Konspirasjoner / Sammensvergelser

Tidligere jagerflypilot:

Eliten vil ha uvaksinerte piloter – «Mange flyr med tvilsom EKG».

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Av Swebbtv

Den såkalte vaksinasjonen har hatt en så ødeleggende effekt i USA, at mange piloter nå flyr med «tvilsomme EKG*». (forklaring nederst) Det sier tidligere jagerpilot Ulf Gabrielsson til Swebbtv. Rike mennesker ønsker ikke engang å fly med vaksinerte piloter lenger. Gabrielsson snakker også om 11 september, NATO og Ukraina-krigen, hovedstrømpressens offisielle fortelling om den mener han er basert på en merkelig, urealistisk bløff.

Putin sa at han ville avvæpne Ukraina, men i prosessen klarer han å avvæpne hele Europa. Det er i Swebbtvs siste lørdagsintervju at tidligere jagerpilot Ulf Gabrielsson snakker om blant annet virkningen av covid-vaksinen på piloter. «Vaksinen» har av kritiske leger blitt kalt den farligste medisinen noensinne.

Det var mye diskusjon om vaksinasjon eller ikke vaksinering. I USA har det vært mange piloter som har fått hjerteproblemer. Det har gått så langt og blitt så mye hjerteproblemer, at American Aviation Authority har gått inn og endret det som godkjennes i en EKG. For det var så mange som havnet utenfor grensene, sier Ulf Gabrielsson. Mange flyr nå med tvilsomme EKG.

Ifølge Ulf Gabrielsson er det en organisasjon i blant annet USA med piloter som nektet å ta vaksinen. Jeg så et intervju med organisasjonens styreleder. De begynner å få mange forespørsler fra superrike mennesker som vil ha piloter som ikke er vaksinert. Ulf Gabrielsson sier også at det var 11. september-angrepene i 2001 som gjorde at han «våknet» politisk. 11. september har en avgjørende betydning for oss alle, påpeker han, fordi hele vår moderne historie etter 2001 er basert på hendelsen. Angrepet på Pentagon fikk ham til å reagere.

Jeg hadde ikke kunnet fly slik selv når jeg var en godt trent Viggen-pilot, sier han i Swebbtv. De fløy på en veldig avansert måte i veldig lav høyde. Dette ble dermed noe som vekket hans kritiske tenkning. Jeg begynte å forske mye på det, fortsetter han. Jeg tenkte at dette er noe vi må protestere mot. Vi som folk må bli mer bevisste, fordi dette endrer alt. Hele vår moderne historie etter 2001 er basert på disse hendelsene. Det ble bestemt at regimer skulle endres i syv land. Jeg begynte å stille spørsmål. Det viste seg at alt jeg fordypet meg i ga meg et annet syn, det var et helt annet bilde.

Gabrielsson er overrasket over at dagens svenske politikere behandler Russland så nonsjalant. Slik var det ikke under den kalde krigen. Den gang hadde folk stor respekt for stormakten i øst. Nå sender Sverige våpen til Ukraina. Hvorfor er det slik?

USA er så utrolig mektig, og har kvelertak på Europa, forklarer han. Ingen tør å motsette seg. Hvis USA sier noe, vil alle fremstå som skolegutter i klassen. En av dem som vil vise seg som ekstra dyktig på det er Sveriges statsminister, påpeker Gabrielsson.

Putin sa at han ville avvæpne Ukraina, men i prosessen klarer han å avvæpne hele Europa. Ifølge Gabrielsson er den offisielle fortellingen rundt Ukraina-krigen basert på fantasier. Gjennom historien har Russland aldri blitt beseiret i en krig. Men nå skal Ukraina og Zelensky parkere stridsvognene sine på Røde plass i Moskva, heter det. Det er ingen realisme i det hele tatt, sier Ulf Gabrielsson.

Et avgjørende problem i dag er at Sverige og EU i praksis er kontrollert av USA. Det ser dårlig ut for Sverige, vi avskaffer demokratiet vårt. Gabrielsson har også en teori om hvorfor så relativt få mennesker har «våknet».

Kanskje det er noe galt i hodet vårt. Fordi vi er forberedt på å endre mening om noe hvis vi får nye fakta. Men dessverre er en stor del av befolkningen ikke forberedt på det. Behovet for tryggheten ved å vite hvordan noe er er så stort at fakta ikke biter på dem. Men Swebbtv gir meg håp. At det fortsatt finnes kanaler hvor vi kan snakke fritt.


*EKG er en undersøkelse av hjertet hvor man får en fremstilling av hvordan hjertet er formet og plassert, hvordan det slår og hvordan muskulaturen i hjerteveggen fungerer. Et EKG kan si noe om hjertet slår og fungerer som normalt, eller om det er sykdom i hjertet som trenger videre utredning eller behandling. Kilde: dr.dropin no.


Fra Swebbtv, publisert 17 april 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker og videointervju i originalartikkelen.
Originalartikkel: Eliten vill ha ovaccinerade piloter – ”Många flyger med tveksamt EKG”.1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 578 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Swebbtv har hele veien hatt en lang rekke knallgode episoder, spesielt var dette tilfelle under det verste styret omgring eliten’s plandemi!

    (Tyvärr ser det ut til at redaksjonen fremdeles makter å dra ‘religion’ inn i kanalen, noe som dessverre drar helhetsinntrykket ned, uansett er Swebbtv MILEVIS fra vårt skattebetalerfinansierte propagandareir NrK i forhold til det å skildre realitetene med maksimal sannhetsgehalt) . . .

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Nesten ikke omtalt i våre medier:

Den blodigste krigen i 2022 var ikke i Ukraina.

Previous Post

Demokrati og nasjonal frigjøring?

Vi forestiller oss noe som ikke eksisterer for mange.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.