POSTED IN Coronavaksiner, mRNA-vaksiner

Tidligere Gates-vaksineforsker spår kraftig befolkningsnedgang:

«Opptil 30-40 % i land med en fullvaksinert befolkning»

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff.


Ødeleggelsen av folkehelsen så langt fra covid»vaksine»-kampanjen, er bare den første runden i en serie av grusomheter som fortsatt snart kommer. Tidligere Gates Foundation-forsker og vaksineekspert Dr. Geert Vanden Bossche, snakket med etterforsker Steve Kirsch denne uken om dette, hva verden kan forvente i nær fremtid ettersom covid fortsetter å forvandle seg og overliste injeksjonene.

«Mutasjonene er ikke lenger begrenset til piggprotein, noe som indikerer økt aktivitet av CTL-er (cytotoksiske T-celler), og den CTL-aktiviteten er ansvarlig for nedgangen av T-celler, som faktisk øker de nøytraliserende antistoffene som forhindrer virulens», sa Bossche til Kirsch om de nyeste mutasjonene som ble oppdaget. Du husker kanskje at før massevaksineringen startet under Operasjon Warp Speed (under Trump), advarte Bossche om at det å bruke en en såkalt «vaksine» midt i en «pandemi» var en veldig dårlig idé, spesielt på grunn av dette.

«Til syvende og sist vil denne utviklingen uunngåelig føre til fremveksten av en svært virulent variant som vil forårsake bølger av sykehusinnleggelser, og alvorlig sykdom i land med full- vaksinerte befolkninger- selvfølgelig alltid bare i fullvaksinerte land,» understreket Bossche, om hvordan dette fenomenet ser bare ut til å skje i industriland med fullvaksinerte befolkninger.
«Etter min mening er det vi vil se noe helt enestående når det gjelder omfanget av sykelighetsbølger og dødelighet».

Dr. Geert Vanden Bosche

(Relatert: På slutten av 2022 advarte Bossche om at en ende-på-verdens situasjon er under utvikling, der millioner av «fullvaksinerte» mennesker til slutt vil miste livet, noe som fører til en masseutryddelse).

Innen 2032 vil vi se «skarp befolkningsnedgang».
På spørsmål fra Kirsch om detaljer om hva dette «helt enestående» fremtidige fenomenet vil innebære, spekulerte han i at fra en tredjedel til nesten halvparten av alle mennesker vil dø som et resultat av hva covid-»vaksiner» gjorde med immunitet og folkehelse. «I noen av de mest fullvaksinerte populasjonene, ville jeg ikke bli overrasket over at vi får en alvorlig desimering av befolkningen, i noen populasjoner kanskje opptil 30 eller 40 prosent», sa Bossche.

Armstrong Economics’ Martin Armstrong sier at hans egen datamodell varsler en «skarp befolkningsnedgang» i 2032 og utover. Denne prognosen er kanskje basert på agendaen til milliardæren eugeniker Bill Gates, for han ønsker å redusere den globale befolkningen massivt i takt med sin avdøde fars avfolkingsplaner. «Hans far gjorde det ved å opprette Planned Parenthood, som skulle overbevise kvinner om at det var deres rett å drepe babyene sine, og plassere dem i minoritetsbydeler, som noen mente var en rasistisk agenda». Dette handlet om å redusere befolkningen – ikke om kvinners rettigheter»,skriver Armstrong.

I kommentarene skrev noen at kanskje global oppvarming og klimaendringer er dekkhistorier for økende dødsfall av covid-vaksiner og hva de betyr for den globale befolkningen. «Det vil bli skyldt på klimaendringer, russerne eller kineserne, hvit overherredømme, etc. og «elitene» vil bli helter i deres egne øyne», skrev en. En annen skrev at med så mange kriger som nå skjer, vil sannheten om alt det Bossche snakker om «bli glemt». «Krigen og sensuren vil bli brukt til å skjule dødstallene», sa en annen. «De vil si at folk døde av ‘covid’ eller ‘krig’».

Fra Natural News, publisert 4 januar 2023.
Oversatt fra engelsk og noe forkortet. Linker og videointervju i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: Former Bill Gates vaccine scientist predicts sharp population decline: “up to 30-40% in highly vaccinated countries”.

Forsidebilde: Wikipedia

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Menneskets hjerne er lik en datamaskin. Input og output. Det tilfeldighetene bevirker at du mottar på livets ulike stadier, former dine oppfatninger. Det er først når «bønna» har nådd et visst påfyll og du har fått nok «juling» at man når det stadiet at selvstendig tenkning kan gi fruktbare resultater.

  Derfor blir jeg aldri krenket når noen skjeller meg ut. Jeg takker heller oppriktig og håper vedkommende kan opplyse meg og tilføre min livserfaring nye substansielle argumenter som øker mitt intellektuelle potensiale. Dessverre er det ofte slik at vedkommendes skråsikkerhet har økt proporsjonalt med hans uvitenhet. Ydmykhet er derfor en forutsetning for å øke verdien av ens tilførte input. Først da kan man evaluere og nyttiggjøre seg PC’en på toppen av skuldrene. Eller wetput som gutta boys nå kaller det.

  Et av områdene jeg erfarer sannheten av disse konklusjoner er når det gjelder C-19 vaksinene. Mitt råd i livet er ALDRI å feste lit til kilder som skråsikkert fremholder noe som helst. Det er stor forskjell på et åpent sinn og høl i hue. Derfor tok ikke min familie imot tilbudene fra FHI og den kommunale helsetjenesten. Vi forble således uvaksinerte. Med hunder i huset er også vårt immunapparat oppe og går kontinuerlig. Dette har trolig bidratt til at selv kriseforklarte forkjølelser ikke biter på oss i særlig grad.

  Svar
 • En forskningsrapport fra New Zealand viser omfattende nyreskader etter vaksinering.

  https://www.zerohedge.com/medical/new-zealand-fudged-data-how-kidneys-fare-after-covid-vaccines

  Svar
  • wasan Totland
   18 januar 2024 11:45

   De samme nyreskadene får man etter å ha brukt de mRNA baserte slankemedisinene Wegovy eller Ozempic.

   Svar
 • Regner med at denne norske kirurgen som nylig døde på ferie i Vietnam, også var vaksinert…. Det er bare grufullt å være vitne til alle de menneskene som nå dør brått og uventet grunnet «inntak» av en påstått trygg og effektiv vaksine. https://www.dagbladet.no/nyheter/petter-46-dode-pa-familieferie/80789730

  Svar
  • Ole Paus – vaksinert?

   Svar
   • Regn med, PK – gjenget var de første som jublet for vaksinen. Mange av dem er allerede i Valhall, morro blir de først når sjefløgnerne og bedragerne i media, de såkalte journalister, begynner falle om. Blir spennende å se hvor mange av deres kolleger å pårørende som biter i parketten før de våger gjøre det de hevder jobbe med, sannheten, å begynner løfte på vaksine-lokket…

 • Svar
  • Prøv å samle sammen troppene så kan vi aktivere stoppene!

   Har nevnt det før her men ikke for å være frekk på noen måte så må jeg si at nordmenn er for snille og fortsatt er det for få som sulter. Jeg tror desverre at ingen kommer til å foreta seg noe som helst og sitter bare å babler masse preik om ditten og datten på forum og kjøkkenbord. Men når folk har mistet alt de har og blir sultne så blir de sinte og aggressive men da er det for seint fordi politikerne «mister» snart offentlig makt og de ‘store» store som styrer showet tar fullstendig over offisielt og da har vi ingen å stille til ansvar. Hva skjer da mon tro? Vi går løs på hverandre……
   Så jeg er enig.
   «Nå må du våkne Olav, indianere kjem»

   Svar
 • Nylig døde en tidligere nabo av meg, brått. Karen tidlig i 60-åra skal ha vært på besøk hos slektninger i jula, men klagde over at han ikke følte seg helt i form – han hadde bl.a. vondt i ryggen. Han/de antok det var «noe som gikk». Da slektningene senere ikke klarte å oppnå kontakt med ham, brøt man seg inn i leiligheten hans. Der ble han funnet død. Som vanlig ved tilfeller som dette, vil avdøde bli obdusert. Og jeg antar man kommer frem til «naturlig dødsfall»….. Selv om denne mannen mest sannsynlig var vaksinert – og meget vel kan ha blitt drept av «vaksinen»….

  Svar
  • Det samme skjedde med en vaksinert venn av meg. Han hadde bare seget sammen og dødd ved siden av senga si ved leggetid. Han ble obdusert, men obduksjonsrapporten som tross alt ble ferdig etter 3-4 måneder, ble ikke offentliggjort og ikke delt selv med min venns nærmeste familie.

   Myndighetene skjuler helt bevisst hva som har skjedd med mange vaksinerte, som sannsynligvis døde av vaksineskade. Var det slik at du ville se obduksjonsrapporten? Bare glem det, for det er intet å se her. Bare gå videre.

   Svar
 • 30-40 %, sier v.d. Boosche. Deagel «spår» rundt 70 % nedgang i UK og USA, «bare» ca 25 % i Sverige og Norge.
  Da kan samfunnet kollapse som etter svartedauen. Men så ble det bedre for de overlevende etterpå, for føydalherrene tapte mye av sin makt når det var jord nok til at livegne fikk sin egen.
  At nettopp bønder og transportarbeidere gjør opprør er inspirerende, to yrkesgrupper som ikke fortjener å tas for gitt, men bør æres for sitt uunnværlige bidrag til oss. Søppeltømmere like så; de kan f.eks. «glemme» regjeringsbygget, folkemordinstituttet, o.l. og la det stinke, og hvis svikerne klager sier man bare som Støre: «vi følger saken tett»; som alle vet betyr det: «vi løfter ikke en finger.»

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Minsk-avtalene.

Var det et lureri fra USA også mot sine europeiske allierte.

Forrige innlegg

Russisk skolebok:

Biden vant USA-valget i 2020 som følge av valgjuks.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.