POSTED IN Krig-fred, Russland, Ukraina

Tidligere FN-våpeninspektør Scott Ritter:

Krigen var avgjort den første dagen. Den vil være over om få dager.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Den amerikanske våpeninspektøren for FN og tidligere offiser i USAs marinekorps, Scott Ritter, intervjues av et nettsted i Østerrike, RM, om sine betraktninger av den pågående krigen i Ukraina. Han legger ikke fingrene imellom og det er ganske sjokkerende (for mange) opplysninger han kommer med til den østerrikske reporteren.

Denne typen informasjon og betraktninger er forutsetningen for en virkelig diskusjon i våre medier og vår befolkning, men den er fullstendig fraværende i dag. Diskusjon finnes ikke og meninger som bestrider den gjeldene fortellingen i våre medier slipper enten ikke til eller fordømmes.

For de som forstå engelsk vil jeg anbefale å ofre noen minutter på det Scott Ritter her forteller. Ingen kan være tjent med å stenge ute informasjon som er ubehagelig. Hvordan skal en ellers kunne orientere seg i den verden vi lever i.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Nå er russerne klare til ikke bare å innta Kiev, men til å gruse hele byen med en slagkraft som vi knapt kan forestille oss. Alternativet til å rasere byen er en fredsavtale som begge parter kan leve med.

  Svar
 • Takk for interessant video 🙂

  Svar
 • Henning Nielsen
  2 mars 2022 10:41

  Russland er på vei mot en militær, økonomisk og moralsk katastrofe. Om de så okkuperer hele Ukraina, vil kostnaden være astronomisk, og enda verre blir belastningen ved en langvarig okkupasjon. De sitter i saksa, kan ikke trekke seg ut uten å bli ydmyket. Russlands militærvesen er blitt avslørt som lite effektivt, og moralen blant mange soldater er lav. I tillegg kommer drakoniske sanksjoner. Bare Hviterussland støtter Putin uforbeholdent, og det landet er å regne som et russisk lydrike. Når denne krigen er over og ukrainerne får tilbake landet sitt, selv om det tar flere år, blir Ukraina medlem av EU og NATO. Ingen vil kunne nekte dem det, etter slike prøvelser. Deretter vil Vesten ruste opp landet militært, mens Russland ligger med brukket økonomisk rygg. Det var dette Putin ønsket seg, eller hva?

  Svar
  • Du har virkelig ikke skjønt noe som helst.

   Svar
  • «Russland er på vei mot en militær, økonomisk og moralsk katastrofe. Om de så okkuperer hele Ukraina, vil kostnaden være astronomisk, og enda verre blir belastningen ved en langvarig okkupasjon. »

   Eller:
   USA/Israel er på vei mot en militær, økonomisk og moralsk katastrofe. Om de så okkuperer hele midtøsten og nord- Afrika, eller Afghanistan, vil kostnaden være astronomisk, og enda verre blir belastningen ved en langvarig okkupasjon.

   Nå har jo USA stjålet alt gullet fra Libya, og olje fra Syria ( uten at media protesterer eller kommer med økonomiske sanksjoner) så de får jo fyllt kassa litt der….

   Svar
 • Høres nesten ut som at det er slik du vil ha det.

  Svar
 • Takk derimot, for ikke minst denne videoen med intervju av Scott Ritter. Tøyset vi må lese i msm og til og med i noen alternative medier er uholdbart, men slik er det.
  Sanksjoner overfor Russland vil føre til enn større mangel på energi for hele Europa. Men pytt, Norge vil stille opp, som det utnevnte europas kraftreserve vi har blitt. Det går nok bra. Vi vennes til å fryse. Stå. med lua i hånda foran fattigkassa, det kan gjentas. For nå blir det dyrtider.

  Det er uansett økonomi på tide å sørge for lagring av mat og drikke. S. Ritter var klar på at forsyningslinjene vil raskt kunne bli alt dårlige, dersom EU ikke tar utviklingen på alvor; men altså innfører sanksjoner mot Russland.
  Litt sult må man regne med, «for the better good» – for å sitere den KLAUS-trofobiske WEF-lederen. Derfor må han bestandig sitte på scenen hvor han kan svinge armene i hytt og pine, men han forteller (nå sist) at WEF har mestret infiltrere regjeringer og slik påvirker nasjonalstaters politikk – naturligvis også «for the better good».

  Ritter, videre – påpeker klart at Ukrainas nåværende regjering skal over og ut, en ny skal komme til (han søker gjengi Russlands antatte ståsted pr. idag knyttet til invasjonen: Ritter mener denne utviklingen ligger fast.
  NATO: Ritter poengterer hva vi alle idag vet, at denne avleggeren av det «krigsindustrielle komplekset» med adresse USA/Pentagon er og forblir en krigs-/angreps organisasjon. At det noen gang skulle utgjøre en fredsallianse er og var bare vrøvl. Vi kjenner dem nå, de dødens disipler som driver med folkemord og stjeling av lands verdier/ressurser.

  Fred ønskes alle både her og der. Så mye lidelse grunnet vestens umettelighet gjennom århundre i sin jakt på makt.

  p.s. Reiner Fuellmich (via duckduckgo-søkemotor)- «Reiner Fuellmich latest») er på banen igjen idag. Han kaller folkemorderne for psykopater, uten evne til empati, det finnes der knapt noe av i deres mentale bagasje. Så legger han til begrepet: SOSIOPATER – hver gang. Det gir ekstra mening til hva og hvilke krefter vi har å gjøre med. Det forteller oss spesielt at det er på tide å søke seriøs informasjon for oppvåkning; og deltakelse for å redde våre samfunn. Vi er mange – makten fåtallig :). Mange redelige er på banen, jeg vet.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vitamin D er et meget effektiv forebyggende tiltak mot infeksjoner.

Nærmest kriminelt at ikke helsemyndighetene går ut med sterke anbefalinger

Forrige innlegg

Dumskapen vil få store konsekvenser:

Sanksjonene mot Russland vil ramme vår egen befolkning.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.