POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Tidligere Finans-sjef i Black Rock Ed Dowd:

De ansvarlige slipper ikke unna overdødeligheten.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ed Dowd: Overdødeligheden er et horror show

(Trykk på rød overskrift over.)

“Det har aldrig været farlige at være uinformeret”

“Winning is 6-12 months away.” Ed Dowd tror ikke på, de skyldige slipper afsted med dette, som ikke er drab, ikke er mord, men massemord. Når vi har en kronisk overdødelighed i alle vaccinerede lande, der nøje følges med vaccinationsmønstret, er det vel også temmelig naivt, at de skyldige politikere tror, at det hele bare går væk fordi de ikke vil tale om det, og fordi medierne adlyder den statsmagt, der financierer dem, og fortier den silende strøm af døde og invaliderede og derved gør sig medskyldige i manges død. Statsministeren og to sundhedsministre bør sidde forrest på anklagebænken til den tid. Jeg kan love Mette Frederiksen at alle hurtigt vil glemme alt om 17 mio mink.

Myndigheder, politikere og medier ser selvfølgelig den samme overdødelighed, alle vi andre ser. Derfor fortsætter de idag deres strategiske tilbagetog fra skylden: Sundhedsstyrelsen hæver aldersgrænsen fra 50 til 65 år til de personer, som bør lade sig vaccinere.

Overdødeligheden er lig med vaccinedræbte

Udover at tie, så er taktikken at skyde skylden på overdødeligheden på Covid. hvad der er fuldstændigt tåbeligt med en virus med en dødelighed nede i promillerne. 15-20 millioner sætter Sky News den i dag til. Jeg har hørt en læge sige, det var selvmord, hvilket er lige så tåbeligt, da det som Dowd siger i høj grad er yngre mennesker i arbejde, der dør.

Se dr. Campbell, der i dag har en kort, fortvivlet video om overdødeligheden. “Det er en skam, vi ikke har en orgaisation der er ansvarlig for helbred i verden.” Ja, det har vi jo, men det er en kriminel organistation, der er ejet af bla. medicinalindustrien og medansvarlig for massemord siden 2021. Denne organisation giver det danske Folketing snart magt – og ansvar – for de næste pandemier. Sådan tror politikerne også, at de slipper for en tiltale for medvirken til massemord.

Invaliderede i arbejdsstyrken

Man ser, hvordan tallet stiger brat i foråret 2021 samtidigt med, at sprøjternes introduceres, og iøvrigt følges helt nøjagtig med invaliditetskurven derefter (den røde kurve)

Eurostat – overdødeligheden i EU landene 16 maj 2023

Overdødelighed Danmark og EU-gennemsnittet 16 maj

Dette innlegget er hentet fra det danske nettstedet Snaphanen

Forsidebilde: Jason Hafso

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • ‘..for to år siden skjedde det noe oppsiktsvekkende.
  For første gang på minst 50 år ble det registrert betydelig flere dødsfall enn ventet, som følge av hjertesykdom.
  Vet ikke årsaken.
  Hjerte- og karsykdommer har kostet langt flere menneskeliv enn ventet de to siste årene. Etter mer enn 50 år med nedgang i dødeligheten, har utviklingen nå snudd.
  …Også kreft har krevd flere menneskeliv enn ventet i 2022. Dødsraten er for første gang siden 2010 høyere enn det foregående året. ‘
  nrk.no/osloogviken/hjerte–og-karsykdommer-har-kostet-flere-liv-enn-ventet-_-bekymringsfullt-mener-lhl-1.16444005

  Dessuten, fra samme artikkel:
  ‘Koronavaksinen har ført til bivirkninger som hjertebetennelse, blodpropp og hjertekrampe hos enkelte.
  Frem til desember 2022 er det i dødsårsaksregisteret bare registrert 51 dødsfall, der bivirkninger av vaksinen er underliggende eller medvirkende årsak til dødsfallet.
  De fleste som ble rammet var eldre og hadde en annen livstruende sykdom.’

  At de fleste som ble syke/døde av Covid-influensa også ‘var eldre og hadde en annen livstruende sykdom’ ble underlig nok IKKE registrert – eller fortalt av poltikere, media og FHI , før hysteri og masse-injeksjoner ble igangsatt med tvang.
  Og nå fortelles det sikkert snart at man ikke trenger å ha vært ordentlig syk av Covid før man får ettervirkninger ; – det holder med en PCR-test. 😉

  Svar
  • ‘ NRK intervjua Maren i januar 2022. Då hadde ho nyleg hatt sin første cellegiftkur.
   – Eg trudde ikkje det kunne vere kreft. Mange snakka om blødingsendringar etter vaksinen, og det var lett å tenkje at dette ville gå over, fortalde Maren den gongen.
   Før sjokkbeskjeden i 2021 trudde ho blødingsendringar ho hadde, kom av koronavaksinen. Ho har sidan ho fekk kreft oppmoda andre jenter som opplever dette til å sjekke seg.’
   nrk.no/sorlandet/maren-walvik-johnsen-_29_-er-dod-1.16450602

   Ja, obs bør man ihvertfall være. Og se på eventuelle eskalering av tilfeller, om ikke annet.
   ( Selv om politikere og FHI nok finner forklaringer som gjør at de går fri fra straff. )

   Svar
 • Northern Light.
  17 juni 2023 15:06

  Dr. Peter McCullough: Covid-injeksjonen er enda farligere enn vi fryktet.

  Blodproppene forårsaket av piggproteinene er enormt motstandsdyktige mot blodfortynnende midler.

  Av Swebbtv.
  Risikoen fra «covid-vaksinen» kan vare i minst to år. Det er dette den amerikanske spesialistlegen Dr. Peter McCullough nå advarer om, under et vitneforklaring i Senatet i Pennsylvania. Ifølge legen gir injeksjonene store, gummiaktige blodpropper som ikke løser seg opp.

  Den såkalte covid-vaksinen, som legene har kalt det farligste stoffet noensinne, er enda farligere enn tidligere antatt.

  Ifølge verdensledende kardiolog Peter McCullough skaper det resistente blodpropp. Risikoen kan vare i minst to år. Han forklarte dette i en høring i Pennsylvania Senatet. Sprøytene produserer koronavirusets giftige piggprotein.

  – Vaksinen forårsaker blodpropp gjennom mekanismen for å produsere piggproteinet. Piggproteinet, som nå er i kroppen til alle som har tatt disse vaksinene, forårsaker blodpropp – store blodpropper, forklarer Peter McCullough. Så viser han til en FDA-studie som beskriver tusenvis av blodpropper i en prøve. De gikk rett fra ankelen opp til hoften.

  – De største blodproppene vi noen gang har sett. De går opp i lungene. 11 prosent av tilfellene var dødelige. Min erfaring med disse blodproppene er at de er enormt motstandsdyktige mot blodfortynnende midler. Vi bruker alle forskjellige typer blodfortynnende midler, men de går ikke bort som karakteristiske blodpropp.

  – Studier viser at piggproteinet finnes inne i blodproppene, folder seg sammen og danner det som kalles amyloidstrukturer. Amyloidstrukturer er som gummi i menneskekroppen. De ser ut som gummi, og klumpene er store og gummiaktige, og de løser seg ikke opp. En svært urovekkende artikkel som nylig ble publisert hadde et utvalg på millioner av både uvaksinerte og vaksinerte pasienter fra 2021. De utførte nøye netthinne-skanninger.

  – Dette er forbløffende: de fant astronomiske nivåer av blodpropp i netthinne-arteriene og netthinne-venene til de vaksinerte sammenlignet med de uvaksinerte. Og det var bare med to «covid-vaksiner» fra 2021.

  Ifølge Peter McCullough er det minst to års risiko for alle som tok injeksjonene i 2021. To år senere er de fortsatt en risiko, fortsetter han. Så det jeg sier er at disse vaksinene har en veldig lang negativ effekt i menneskekroppen. Og når vi ser blodpropp i arteriene, små arterier og vener i øyet, reflekterer det hva som skjer i kroppen. Blodproppene kommer fra andre steder.

  Fra Swebbtv, publisert 15 juni 2023.
  Oversatt fra svensk. Linker, kilder og tweet med video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: ”Mycket lång effekt i kroppen” – covidsprutan ännu farligare än befarat, enligt läkare.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Seymour Hersh:

Et flertall av jordas befolkning støtter nå Russland.

Forrige innlegg

Det går fortsatt dårlig for Nato i Ukraina.

Ukrainske styrker klarer ikke å bryte gjennom russiske forsvarslinjer.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.