POSTED IN Israel, Palestina

Tidligere britisk diplomat siterer EU-diplomaten Josep Borrell:

Israel bruker sult som et krigsvåpen.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Drep alle palestinske kvinner og barn !

18. mai 2024: «Drep alle barn, de kan bli fremtidige terrorister, – og drep alle kvinner som føder disse fremtidige terroristene som vil komme og angripe oss», sier Israel

Innlegget er hentet fra HvaMenerPartiene

Alistair Crooke, tidligere britisk diplomat, påstår at de eldste rabbiene jevnlig lærer opp israelske soldater om hva som er påbudt og pålagt etter de jødiske «halakiske» lovene og talmud.

Å utføre ordren er både en plikt og Guds vilje, nedfelt i skrifter og tolkninger som gjelder for de troende. Dette er genocide i Guds navn av det aller verste og mest utenkelige slaget.

29 min. ut i intervjuet med «Judging Freedom» omtaler Alistair Crooke denne groteske saken som ikke er nevnt i norske medier med et ord:

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  19 mai 2024 18:01

  Israels villige bødler.

  Av Chris Hedges.
  Hundretusenvis av mennesker blir tvunget til å flykte, nok en gang, etter at mer enn halvparten av Gazas befolkning tok tilflukt i grensebyen Rafah. Dette er en del av Israels sadistiske strategi.

  Flykt, krever israelerne, løp for livet. Flykt fra Rafah slik dere flyktet fra Gaza by, slik dere flyktet fra Jabalia, Deir al-Balah, og fra Khan Yunis, flykt eller vi dreper dere. Vi vil slippe 2000-punds bomber på teltleirene deres. Vi vil pepre dere med kuler fra våre maskingevær-droner. Vi vil beskyte dere med artilleri og stridsvogngranater. Vi vil snikskyte dere. Vi vil desimere flyktningleirene, byene og tettstedene deres, hjemmene deres, skolene deres, sykehusene og vannrenseanleggene deres. Vi vil la det regne død fra himmelen.

  Flykt for livene deres, igjen og igjen. Pakk sammen de få patetiske eiendelene dere har igjen. Tepper. Et par kokekar. Noen klær. Vi bryr oss ikke om hvor utmattet dere er, hvor sultne dere er, hvor livredde dere er, hvor syke dere er, hvor gamle eller unge dere er. Flykt! Og når dere flykter i redsel til en del av Gaza, vil vi få dere til å snu og flykte til en annen. Fanget i en labyrint av død. Frem og tilbake. Vi leker med dere som med en mus i en felle. Da deporterer vi dere slik at dere aldri kan komme tilbake, eller vi dreper dere.

  La verden fordømme vårt folkemord. Hva bryr vi oss med det? Milliardene i militærhjelp strømmer ukontrollert fra vår amerikanske allierte. Jagerfly, artillerigranater, stridsvogner og bomber, uendelige forsyninger. Vi dreper barn i tusenvis, vi dreper kvinner og eldre i tusenvis. De syke og skadde, uten medisin og sykehus, dør. Vi forgifter vannet, vi stopper matforsyningene, vi får dere til å sulte. Vi skapte dette helvete for dere. Vi er mestrene. Lover, plikter, atferdskodeks?. De eksisterer ikke for oss.

  Men først leker vi med dere. Vi ydmyker dere, vi terroriserer dere, vi nyter frykten deres. Vi lar oss underholde av deres patetiske forsøk på å overleve. Dere er ikke menneskelige, dere er dyr. Untermensch. Vi mater vår libido dominandi – vårt begjær etter dominans. Se på våre innlegg på sosiale medier, de har blitt virale. Den ene viser soldater som gliser i et palestinsk hjem med eierne bundet opp og bind for øynene i bakgrunnen. Vi plyndrer dere for tepper, kosmetikk, motorsykler, smykker, klokker, penger, gull og antikviteter. Vi ler av elendigheten deres, og vi heier på deres død. Vi feirer vår religion, vår nasjon, vår identitet, vår overlegenhet, ved å utslette deres. Fordervelse er moralsk. Grusomhet er heltemot. Folkemord er forløsning.

  Tilbake i Tel Aviv, Jerusalem, Haifa, Netanya, Ramat Gan og Petah Tikva, hvem er vi? Oppvaskere og mekanikere. Fabrikkarbeidere, skatteoppkrevere og drosjesjåfører, søppelkjørere og kontorarbeidere. Men i Gaza er vi halvguder. Vi kan drepe en palestiner som ikke tar av seg undertøyet, faller på kne, ber om nåde med hendene bundet bak ryggen. Vi kan gjøre dette med barn helt ned til 12 år, og menn på 70 år.

  Det er ingen juridiske eller moralske begrensninger for oss. Det er bare den berusende spenningen ved å kreve mer og mer underkastelse og stadig mer uhyggelige måter å ydmyke dem på. Vi er ubetydelige i Israel, men her, i Gaza, er vi King Kong, en liten tyrann på en liten trone. Vi går gjennom ruinene til Gaza, med kraftige våpen, i stand til å pulverisere hele boligblokker og nabolag, og sier, som Vishnu, «nå har jeg blitt døden, verdens ødelegger».

  Men vi nøyer oss ikke bare med å drepe. Vi vil at de vandrende døde skal hylle vår guddommelighet. Vi, seierherrene, er strålende. Palestinerne er ingenting. Skadedyr. De vil bli glemt.

  Den israelske journalisten Yinon Magal på showet «Hapatriotim» på Israels Channel 14, spøkte med at Joe Bidens røde linje var drap på 30 000 palestinere. Sangeren Kobi Peretz spurte om det var antallet døde for en dag. Publikum brøt ut i applaus og latter.

  Vi plasserer kasser med sprengstoff som ligner matforsyninger i ruinene. Sultende palestinere blir skadet eller drept når de åpner dem. Vi kringkaster lyder av kvinner som skriker og babyer som gråter fra quadkoptere, for å lokke palestinere ut slik at vi kan skyte dem. Vi forteller hvor det deles ut mat, og bruker artilleri og snikskyttere for å utføre massakrer på de som kommer for å få maten.

  Rafah er premien ved veis ende. Rafah er den store dødsmarken hvor vi vil slakte palestinere i en skala uten sidestykke i dette folkemordet. Det blir en orgie av blod og død. Det vil være av bibelske proporsjoner. Ingen vil stoppe oss. Vi er guder.

  Fra The Unz Review, publisert 13 mai 2024.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Hedges er en Pulitzer-prisvinnende journalist som var utenlandskorrespondent i femten år for The New York Times, hvor han var Midtøsten-og Balkan-byråsjef for avisen. Han har tidligere arbeidet i utlandet for The Dallas Morning News, The Christian Science Monitor og NPR.
  Orginalartikkel: Israel’s Willing Executioners.

  Svar
 • Reidar Kaarbø
  19 mai 2024 18:13

  Og Norge har ENNÅ IKKE fått seg til å sanksjonere

  – Godkjenne den palestinske staten
  – Sende Israels ambassadør hjem
  – Iverksette sanksjoner mot Israel
  – Iverksette full boikott av Israel
  – Uttrykke støtte til Sør-Afrikas søksmål i ICJ

  Hva er det Jonas Gahr Støre og Espen Barth Eide tenker på ???? Tror de at Israel kommer til å avslutte krigen og innføre noen varige løsninger UTEN TVANG ??? Hvis de tror det er de dummere enn jeg trodde. Det ser unektelig ut til at deres lojalitet ligger hos USA og Israel fremfor Norge og en sivilisert verden.

  Vi vet at dersom Russland eller Iran hadde gjort noe lignende, ville det vært sanksjonert til langt opp på pipa i løpet av uker. Her gjelder doble standarder langt utover hva som er akseptabelt.

  FÅ UT FINGEN OG IVERKSETT BOIKOTT AV ISRAEL NÅ.

  Svar
  • Johannes E. Åtta Førtifira
   19 mai 2024 22:28

   Takk for det innlegget, Reidar! Hvem er det de kjeltringene du nevner vil ha «dialog» med når den ene parten, de okkuperte palestinerne, er utryddet av den zionistiske militermakten?

   Om ikke drapstellene i det reelle Holocaust som Zionist-jødenes har satt igang allerede skulle være vanvittige nok; De drapstallene som de barbariske zionistjødene nå legger opp til i Gaza, vil sette de nåværende drapstall i skyggen.

   DET ER TØRST SOM ZIONISTJØDENE NÅ HAR TENKT Å BRUKE SOM SITT FREMSTE DRAPSVÅPEN.
   Hva vil skje i Gaza når temperaturen snart kommer over 30 varmegrader og jødene skrur ned ytterligere vanntilførselen. Uten vann vil de vilt jagede innbyggerne i Gaza dø i løpet av 3 dager. Så lenge overlever mann uten vann når temperturen er over 30 varmegrader. Dødstallene som jødene forårsaker i Gaza kan fort kommer opp i flere hundre tusen, også over 1 million dersom ikke JewSA får til sin planlagte evakuering over sin nybygde strandrampe, som hele tiden har vært det hemmelig formålet med den.

   Svar
 • Northern Light.
  20 mai 2024 17:50

  CNN: ICC ber om arrestordrer mot Hamas-leder Sinwar og Netanyahu for krigsforbrytelser.

  Av Ivana Kottasová og Madalena Araujo.
  Den internasjonale straffedomstolen (ICC) ber om arrestordre på Hamas-lederen i Gaza Yahya Sinwar, og Israels statsminister Benjamin Netanyahu anklaget for krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i 7oktober-angrepene mot Israel og den påfølgende krigen i Gaza, sa domstolens aktor Karim Khan til CNNs Christiane Amanpour i et eksklusivt intervju.

  Khan sa at ICCs påtaleteam også ber om arrestordrer for Israels forsvarsminister Yoav Gallant, og to andre toppledere fra Hamas – Mohammed Diab Ibrahim al-Masri, lederen av Al Qassem Brigades, som er bedre kjent som Mohammed Deif, og Ismail Haniyeh, Hamas’ politiske leder.

  Det er første gang ICC har siktet topplederen til en nær alliert av USA. Avgjørelsen setter Netanyahu i selskap med den russiske presidenten Vladimir Putin, som ICC utstedte en arrestordre på, for Moskvas krig mot Ukraina, og den libyske Moammar Gaddafi, som fikk en arrestordre fra ICC for påståtte forbrytelser mot menneskeheten, på tidspunktet for hans arrestasjon og drapet på ham i oktober 2011.

  Ved å utstede arrestordrene mot israelske og Hamas-ledere i samme krig, risikerer Khans kontor å tiltrekke seg kritikk for at det likestiller en terrororganisasjon og en valgt regjering. Et panel av ICC-dommere vil nå vurdere Khans arrestordre.

  Khan sa at anklagene mot Sinwar, Haniyeh og al-Masri omfatter «utryddelse, drap, gisler, voldtekt og seksuelle overgrep i varetekt». «Verden ble sjokkert den 7 oktober da folk ble revet fra soverommene, fra hjemmene sine, fra de forskjellige kibbutzene i Israel», sa Khan til Amanpour, og la til at «folk har lidd enormt».

  Hamas-ledede militanter drepte rundt 1200 mennesker på flere steder i det sørlige Israel den 7 oktober, og tok rundt 250 gisler inn i Gaza. Mange av gislene blir fortsatt holdt i Gaza – Khan sa til Amanpour at dette betydde at forbrytelser fortsatte å bli begått mot «så mange uskyldige israelere som holdes som gisler av Hamas, og familier som venter på at de kommer tilbake».

  Khan fortalte Amanpour at teamet hans har en «mangfold av bevis», for å støtte søknaden om arrestordre mot Sinwar, Haniyeh og al-Masri, inkludert autentiserte videoopptak og fotografier fra angrepene, og bevis fra øyenvitner og overlevende. Khan sa at Israel har «all rett og faktisk en forpliktelse til å få gisler tilbake, men de må gjøre det ved å overholde loven».

  Som svar på kunngjøringen fra Khan sa Hamas i en uttalelse; at de «på det sterkeste fordømmer ICC-aktoratet når de likestiller ofre med aggressorer, ved å utstede arrestordre mot en rekke palestinske motstandsledere uten lovlig grunnlag».

  Da det dukket opp rapporter i forrige måned om at ICCs sjefsadvokat vurderte en arrestordre mot Netanyahu, sa han at enhver ICCs arrestordre mot høytstående israelske myndigheter og militære tjenestemenn, «ville være en provokasjon av historiske proporsjoner», og at Israel «har et uavhengig rettssystem som grundig etterforsker alle brudd på loven».

  På spørsmål fra Amanpour om kommentarene gitt av Netanyahu, sa Khan: «Ingen er hevet over loven». Han sa at hvis Israel er uenig med ICC»,står de fritt, til tross for deres innvendinger mot jurisdiksjon, til å påklage avgjørelsen for domstolen, og det er det jeg anbefaler dem å gjøre».

  Israel og USA er ikke medlemmer av ICC. ICC hevder imidlertid å ha jurisdiksjon over Gaza, Øst-Jerusalem og Vestbredden, etter at palestinske ledere formelt gikk med på å etterfølge domstolens grunnleggende prinsipper i 2015.

  Fra CNN World, publisert 20 mai 2024.
  Oversatte utdrag fra en lengre artikkel på engelsk. Linker og videointervju i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: EXCLUSIVE: ICC seeks arrest warrants against Sinwar and Netanyahu for war crimes over October 7 attack and Gaza war.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Staten har mange sugerør i våre lommebøker

Økonomien kan forverres mer, det kan det lønne seg med «utradisjonelle» grep.

Forrige innlegg

Nattjazzen begynner nå i Bergen.

Et tips for neste år?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.