POSTED IN Endring av politikken, Helse

Texas fjernet covid-tiltakene:

Smittetall, innleggelser og dødstall fortsetter å falle.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dr. Fauci kan ikke forklare hvorfor antallet Covid-tilfellene i Texas fortsatte å falle til tross for at staten hadde åpnet opp igjen.

Epidemiforskere overalt strever med å komme med en forklaring. Det er alle fall verdt å merke seg at folk i Texas spiser mer ute nå ifølge Opentable Seating.

De har nøye fulgt med på tallene for de økonomiske aktivitetene etter nedstengningen.

Fordi ekspertene strever med å komme med et tilfredsstillende svar, ble dr. Fauci spurt om fenomenet i et intervju på MSNBC tirsdag morgen. Han er jo senior-rådgiver for president Biden om dette spørsmålet.

Rød linje viser hvordan uteaktiviteten på spisesteder bare øker.

MSNBC bemerket: «Om dere drar til Texas – det ser jo ut som i 2019 – restaurantene er fulle – ballbingene er fulle og så videre- Og tallene har fortsatt å synke».

Anthony Stephen Fauci er en amerikansk immunolog som tjenestegjør som direktør for National Institute of Allergy and Infectious Diseases og medlem av White House Coronavirus Task Force (Fra Wikipedia)

Dr. Fauci så ut til å bli helt stum.

Først antydet han at disse tallene ikke hadde blitt fastslått ennå på grunn av «reultater henger etter».

Det kunne ha vært en god forklaring dersom tallene bare kom fra de siste par ukene. Men det har allerede gått en måned, og tallene fra Texas fortsetter å synke.

Antallet tester med positivt resultat fortsetter å falle om man ser på utbredelsen i hele befolkningen.

«Det kan være forvirrende. Det kan skyldes at resultatene henger etter, eller er forsinket. Ofte må man vente noen uker på de rette tallene – det er mange ting som kan spille inn», sa dr. Fauci.

«Jeg er ikke helt sikker. Det kan komme av at de nå gjøre tingene utenfor hjemmet. Dere vet at det er svært vanskelig å sammenlikne sånn uten videre … jeg håper tallene fortsetter å synke. Om de gjør det er det storartet. Men det er alltid en bekymring om at når man bruker slike metoder, spesielt om de spiste middag hjemme før eller som nå at spisestedene er stappfulle – det kan skyldes forsinkelse i metoden som brukes, og å plutselig vil tallene vise noe annet».

«Vi har blitt narret før når steder plutselig åpner opp igjen. Så skjer det ingenting, men så, noen uker sende, eksploderer antall tilfeller igjen».

Hans konklusjon er: «Vi må være forsiktige så vi ikke på forhånd dømmer situasjonen i Texas».

Tabellen viser at sykdommen er på vei ut i Texas, til tross for at de nå åpner helt opp.

For de som ikke har fulgt så nøye med så er situasjonen i Texas den at det har gått 26 dager siden staten «åpnet igjen 100 prosent». Ingen munnbind-påbud. 

Det har gått 34 dager siden guvernør Abbott annonserte gjenåpningen. Antallet nye tilfeller, antallet dødsfall, antallet sykehusinnleggelser har alle positive tall. Alle tall har falt.

Legene spekulerte i om siste kvelds tettpakkede Texas Ranger kamp kunne bli en «superpreder (som Stugris .. eller Super Bowl-kampen i Miami?)

Dr. Fauci her allerede gått mot CDC-direktør Walenskys retorikk om «foreløpig dom». Og på tirsdag fortalte han CNBC at «så lenge vi fortsetter å vaksinere folk effektfullt, tror jeg ikke at (vi vil se en fjerde bølge) komme.».

«Men det vil ikke bety at vi ikke fortsatt vil se en økning i antall tilfeller».

I mellomtiden kunngjorde Det Hvite Hus på tirsdag at de nå kommer med en ny dato for at alle amerikanske voksne skal ha fått en vaksine, nemlig 19. april. Det er faktisk to uker tidligere enn datoen de satte først. 

Regjeringen har allerede sendt ut nesten 150 milliarder doser. 

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Noah Buscher

https://conservative.ly/dr-fauci-cant-explain-why-texas-covid-cases-keep-dropping-despite-reopening?fbclid=IwAR2i94s6vFqbUabcqSxMzcAhwyxvR6nuoP3nE98rcr30GVQOBasukZUE8m0

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Man kan kanskje ane konturene av at dette setter «viruset» på den plass det fortjener? At det er et vanlig influensavirus som flokk-imunitet raskt tar knekken på? «Dr.» Fauchi er medlem av den «elite» som har hypet opp denne influensaen til det skrekksenarioet man har sett det siste året, så at han har problemer med å «svare» på noe som helst er ikke å forundres over. Det blir selvfølgelig bare bla, bla, mere «vaksiner» (som ikke virker, men gir penger i kassa). Et annet åpent spørsmål er hva disse injeksjonene vil gjøre med de menneskene som får dem, både på kort og lang sikt.

  Svar
 • Hvis man får beskjed om å ta denne «vaksine» injeksjonen kan man sende det følgende skriv til kommunens helseansvarlig.

  Til rette vedkommende!

  Jeg mottok nylig invitasjonen til å motta en SARS-CoV-2 mRNA-vaksine.
  Det er flott å se at helsepersonell kontakter meg og viser at de etterser mine helseinteresser.

  Før jeg tar en avgjørelse om medisinske spørsmål, som en bekymret borger i disse usikre tider, har jeg noen tekniske spørsmål som jeg virkelig vil sette pris på at de svarer på hvis mulig.

  Jeg har nummerert dem for å lette svarene og oppfølging.
  (Vil de vennligst være så snill å svare på spørsmålene skriftlig). (2)

  Følgende punkter er grunnleggende for meg å få oversikt over:

  1- Kan de gi meg den komplette listen over ingredienser i vaksinene som for tiden er i omløp i vårt land.

  2- Kan de vennligst verifisere at vaksinen de planlegger å injisere meg med ikke inneholder MRC5 (aborterte fosterceller eller spor av humant DNA), noe som vil stride mot min religiøse tro.

  3- Kan de vennligst verifisere at det ikke er noen risiko for iatrogene reaksjoner ved injiseringen.

  4- Kan de vennligst informere meg om alle kontraindikasjoner og potensielle bivirkninger, reparerbare eller uopprettelige, på kort, middels og lang sikt.

  5- Kan de vennligst verifisere ovenfor meg utvetydig og i god tro, i samsvar med artikkel 13 i Oviedo-konvensjonen (3), at denne teknologien ikke har potensiale til å modifisere menneskelig DNA takket være det som kalles revers transkriptase, som eksplisitt tillater overføring av informasjon fra mRNA til DNA.

  6- Kan de vennligst verifisere at denne vaksinen ikke inneholder innsatser av HIV-viruset.

  7- Kan de vennligst verifisere at vaksinen ikke inneholder en radiofrekvensidentifikasjonsbrikke (Rfid) eller nanoteknologi i noen form.

  8- Kan de vennligst verifisere at den påtenkte, eller noen av de andre vaksinene ikke inneholder prioner.

  9- Kan de vennligst verifisere at alle medisinske parametere angående tester og studier som kreves er oppfylt.

  10- Kan de vennligst spesifisere hva som er de andre mulige behandlingene for å bekjempe SARS-CoV-2 ved å detaljere fordeler og ulemper ved hver behandling, i betydningen av artikkel 2 i Nürnberg-koden.

  I tillegg kan de vennligst svare meg ganske enkelt, ja eller nei, på følgende spørsmål:

  1. Hvis man blir vaksinert, kan man slutte å bruke maske?
  2. Hvis man får vaksinen, kan man stoppe med sosial distansering?
  3. Hvis man blir vaksinert, må man fortsatt overholde portforbud/nedstengning?
  4. Hvis man blir vaksinert, vil man da være motstandsdyktig mot Covid og dens mange varianter, og for hvor lenge?
  5. Hvis man blir vaksinert, vil man unngå alvorlige former med sykehusinnleggelse, så vel som død?
  7. Hvis man får vaksinen, vil man være smittsom overfor andre?
  8. Hvis man opplever en alvorlig bivirkning, vil langtidseffekter (fremdeles ukjent) eller som til og med fører til død, kompenseres?

  På den annen side, i tillegg til svarene deres, har jeg til hensikt å informere meg selv på en utfyllende måte på indikasjoner gitt av laboratorier og offisielle regjeringseksperter, men også av uavhengige forskere og attester fra folk som allerede har blitt vaksinert.

  Når jeg har samlet all denne informasjonen vil jeg kunne gi dem mitt informerte samtykke eller avslag etter å ha objektivt vurdert fordel / risikobalansen.

  Om nødvendig vil jeg komme tilbake til dem, muligens etter å ha valgt den vaksinen som passer best.
  Jeg er i perfekt helse og har ikke tenkt å reise, noe som gjør at jeg kan ha et litt annet perspektiv for å kunne ta en gjennomtenkt og ansvarlig beslutning, alltid med tanke på den hippokratiske ed som fortsatt er grunnstenen til medisinen vår: «primum non nocere ». (1)

  * Juridiske referanser:
  (1) «Jeg vil informere personer som ber om omsorg». Hippocrates Ed, versjon tilpasset av National Council of the Order of Physicians of Belgium (juli 2011)

  (2) Lov av 22. august 2002 om pasientens rettigheter – artikkel 7 §2:
  “Kommunikasjon med pasienten skal foregå på et klart språk.
  Pasienten kan be om at informasjonen bekreftes skriftlig ”.

  (3) Konvensjonen om menneskerettigheter og biomedisin (ETS nr. 164), åpen for signatur 4. april 1997 i Oviedo (Spania). http://rm.coe.int/090000168007cf99

  (4) Nürnberg-koden er et utdrag fra den straffedommen som ble avsagt i 1947 av et tribunal fra det amerikanske militæret med ansvar for leger fra naziregimet, og utgjør en internasjonal straffelov.
  https://www.inserm.fr/sites/default/files/2017-11 / Inserm_CodeNuremberg_TradAmiel.pdf

  (5) artikkel 8 i ovennevnte lov (2) av 22. august 2002.

  Jeg ser frem til deres profesjonelle og raske svar, slik at jeg kan ta en rask avgjørelse slik som vår regjering ber oss om å gjøre.

  Vennligst godta en forsikring om min høyeste ansvarsbevissthet.

  Med vennlig hilsen……..

  Svar
  • Takker!! Denne er kopiert og lagret til en eventuell forespørsel/ formaning om vaksinering skulle komme til min «postkasse». Lover at denne vil bli sendt til rette helseansvarlig :-)

   Svar
  • Kan jeg bruke dette brevet som artikkel på derimot.no? Og under hvilket navn evt? Kan du svare meg på e-post?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Arnljot Ask svarer Ebbing

Forskjellen på Rødt og SV om Libya-krigen

Forrige innlegg

Det korrupte WHO skal styre helespolitikken:

Vær klar for det permanente pandemiregimet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.