POSTED IN Endring av politikken, Helse

Tar du ikke vaksinene havner du i fengsel.

Frankrike etablerer medisinsk tyranni.

21 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Fransk «demokrati» etablerer medisinsk tyranni.

Av Paul Craig Roberts.

Professor Michel Chossudovsky, har undersøkt den nye franske loven som definerer dissens fra offisielle medisinske beskrivelser som «sekteriske avvik». Den kriminaliserer dissens fra medisinske beretninger, som at «mRNA-vaksinen er trygg og effektiv». Loven skaper altså en ny forbrytelse, kalt «provokasjon om å avstå fra medisinsk behandling».

En fransk borger er skyldig i en forbrytelse dersom personen nekter å ta en vaksine eller annen medisinsk behandling pålagt dem av myndighetene. Hadde loven kommet på plass under kampanjen for massevaksinasjon med den dødelige mRNA.-«vaksinen», vill alle de som nektet å ta den fått tre års fengsel, og en bot på 45 000 euro. Den nye loven skal sikre at neste gang vil alle ta «vaksinen», fordi om du nekter blir du fengslet.

Og reglene i fengselet kreveratr du skal være «vaksinert». Den nye loven beskytter farmasi-selskapene mot ethvert ansvar for dødsfall og skader på folks helse. Deres løgner vil kriminalisere franske borgere – inkludert leger og medisinske forskere som talte mot Covid 19-vaksinen.

Dette demonstrerer hvor stor makt Big Pharma har over demokratiet. Det er et dødelig slag mot ytringsfriheten og medisinske fakta. Det eksisterer ikke lenger i Frankrike.  Dette er en svært alvorlig utvikling.

Det er en offisiell handling fra et påstått «vestlig demokrati» som kriminaliserer sannheten. For eksempel. Franske medisinske forskere som finner ut at mRNA»vaksinen» resulterer i dødsfall og helseskader vil bli fengslet dersom de rapporterer det de har funnet ut. 

Den nye franske loven tar beslutninger om medisinske fakta ut av hendene på forskerne. Heretter er «fakta» hva Big Pharmas betalte svindlere  sier til politikere og medisinske «autoriteter». 

Reiner Fuellmich

Noe lignende har hendt i Tyskland. Den høyt anerkjente tyske advokaten Reiner Fuellmich skulle starte en rettssak som var støttet av tusenvis av leger og advokater – mot produsentene av mRNA. Men han ble kidnappet av den tyske staten og fengslet i Tyskland.

Der venter han fortsatt på å bli stilt for retten, beskyldt for noe som ser ut til å komme fra betalte «vitner». Det er ikke slik et demokrati skal virke.

Som jeg har skrevet mange ganger – vestlige land har sluttet å være demokratier. Folket har ikke lenger noe de skulle ha sagt. Landene blir styrt av dagsordenen til eliten og mektige korporasjoner som har penger til å kjøpe de lovene som tjener deres saker og interesser. De menneskene som stiller til valg er personer som er godkjent av denne eliten.

Trump var unntaket, og se hva som skjedde med han. Den styrende eliten gjorde det klart: «om du går mot oss vil vi ødelegge deg». Vestlige regjeringer styrer på bekostning av de som har de materielle interessene til de mektige. Det er en ideologi som vi finne i World Economic Forums «Great Reset».

Nederlandske og irske regjeringer opplever at bøndene nå driver under rubrikken «global oppvarming». Deres saueflokker og flokker med storfe må reduseres, og dermed driver de opp matprisene ved å innskrenke tilgangen på kjøtt, melk, smør og ost. Samtidig tillater de horder av migranter å komme inn i landet, immigranter som folk er tvunget til å ta ansvaret for.

Disse er farlige for klimaet.

I dag er «vestlig demokrati» en institusjon som tvinger innbyggerne til å støtte deres interesser, interesser som ikke er folkets.

Vi er nå vitne til den nye franske loven og den tyske regjeringens kidnapping av Reiner Fuellmich; til den amerikanske forfølgelsen av medisinske forskere som i sannhetens navn rapporterer om farene med mRNA;  til stalinist-tiltalene mot Trump; og til media som ikke lenger er vakthunder overfor regjeringen, men er blitt propaganda-ministerier for regjeringens løgner;  til legalisering og institusjonaliseringen av tyranniet som har erstattet demokratiet i den vestlige verden.

En stor prosent av befolkningen i Vesten er så indoktrinerte og hjernevasket at de ikke ser hva som skjer. Flere vestlige land har blitt som Babels tårn – noe som betyr at det ikke finnes noen sosial enhet. Det gjør det umulig å opponere mot tyranniet, fordi noen av elementene ser tyranniet som brukbart til å undertrykke politiske og ideologiske opponenter.

I USA er demokratenes politikk vidåpne grenser for «fargede mennesker», men ikke for hvite. Til tross for folkelig opposisjon mot denne politikken, så har den skutt full fart, ifølge offisielle tall. Hvert år er antallet immigranter likt med 12 byer på størrelse med Pittsburg i Pennsylvania. Det er ikke tvil om at målet er å erstatte den hvite amerikanske befolkningen, som er maktesløse til å gjøre noe med det.

I mellomtiden driver de vestlige regjeringene krig mot Russland, Kina og Iran. Og de venter bare på å få demoralisere borgerne, som de vil sende i krigen. Forstår Kreml at deres av-nazifisering ikke bare er begrenset til Ukraina, men må brukes på hele den vestlige verden?

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Grant Durr

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

21 kommentarer. Leave new

 • Flott stoff og oversettelse hver dag, mange takk!
  Motstanden øker i Europa, og ved å stramme skrustikka ved å innføre ved lov obligatorisk selvmord ved gift injeksjon, okay, da får vi gjerne se stigning i protestene og rå maktbruk fra tyrannene, som for få dager siden i Madrid hvor panserkledde politibøller denget løs på bønder med kølle. En eldre mann ble grisebanket, mange svartkledde mot en helt ubeskyttet og ubevæpnet.
  Disse makthavernes foraktelige lakeier er sånne som sparker en som ligger nede, det ser vi nå.
  policeforfreedom.org burde være obligatorisk info for alle politi. De bra må skifte side til folket.
  Nok-er-nok-følelsen MÅ komme i folket nå, og det vil den gjøre, og det vil helt sikkert bli voldelig mange steder.
  De mest indoktrinerte og hjernevaskede kan komme til å bråvåkne, helt forfjamset og i sjokk. La det skje, det er på tide! Vi konspirasjonsteoretikere blir ikke tatt på sengen, for vi så det komme. Vi har en fordel sånn sett, som vi ikke fikk gratis, med sjikane på gata og hets i media for å stå imot, yrkesforbud, reiserestriksjoner for de ulydige etc..
  Vi kan godt være litt stolte av oss selv for å ha integritet.

  Svar
  • Takk og lov at det finnes våkne og at flere og flere våkner. Dog er jeg rystet over hvor mange i min omgangskrets som fortsatt nekter og åpne øya. Jeg er forvandlet fra deltakende samtalepartner, altså en de pratet med, nå stilner samtalen når jeg dukker opp. Jeg blir snakket om og ikke med. Ytrer jeg meg går blikkene nervøst rundt. Overbærende små smil utveksles. Utfrysningen er et faktum. «Han er konspirasjonsteoretiker stakkar!»
   Interessant opplevelse, men den ryster meg skikkelig. Hvor ufattelig grundig dette «uhyret» har jobbet på alle felt.
   Rainer, Julian, Synnøve, Kennedy, Luther, Kristus, alle henrettet eller lemlestet.
   Navalny ble utnevnt av «uhyret»(CIA) til å overta Putins plass når han hadde gjennomført fargerevolusjon i Russland. Navalny ble hentet til Yale universitet rundt på begynnelsen av 2000 tallet. Her ble han «brifet» om kuppforsøket som misslykkes. Putin tok kontrollen i 2012. I 2013 ble Navalny dømt for underslag av penger fra et statseid tømmerfirma og svindling av millioner til vennen hans som solgte veden fra tømmerfirmaet og Navalnyj betalte tilbakeslag til guvernøren og oligarkene (CIA-eiendeler)
   Sammen med Petr Ofitserov, eier av Vyatka Logging Company (VLC), stjal Navalnyj over 10.000 kubikkmeter tømmer fra statsforetaket Kirovles i 2009, mens han var rådgiver for den liberale guvernøren i Kirov-regionen, Nikita Belykh. VLC skulle ha kjøpt tømmer for mindre enn markedsprisen og Navalnyj bidro tilsynelatende med å binde opp den ulønnsomme kontrakten. Navalnyj og Ofitserov ble anklaget for underslag av statlige midler og underslag i henhold til artikkel 160 i den russiske føderasjonens straffelov.
   (Dette var Putins måte å arrestere Navalnyj på og ville ikke at offentligheten skulle vite at Navalnyj var en CIA-spion og ble plassert for en presidentiell fremtid… Arrestering av Navalnyj ga Putin tid til å se hvem forræderne var i regjeringen hans som jobbet med et nytt KUPP-forsøk)
   >Etter soning i fengsel ble Navalnyj løslatt og tillatt å forlate Russland til Tyskland (den falske forgiftningsrapporten ble presset av CIA mockingbird media og flere leger bekreftet at ingen gift ble funnet.. Men den sanne historien ble dekket opp).
   Nye planer ble lagt for at Navalnyj skulle returnere til Russland og bli arrestert igjen… CIA lovet ham at et militærkupp ville finne sted tidlig i 2023 i Russland under avtalen med MI6/cia trippelagent PRIGHOZHIN > WAGNER GROUP LEADER (dette mislykkede militærkuppet var et falskt forsøk fra PRIGHOZIN, som jobbet med Putin bak kulissene og gir Intel på CIA COUP OPERATORS i Russland)

   CIA-planen om å plassere Alexie Navalny som den neste presidenten i Russland for 2024, HAR MISLYKKES .. Til slutt hadde Navalnyj bare 2-5% støtte fra det russiske folket. Bare i det vestlige CIA Mockingbird News ble Navalnyj hyllet som en stor helt.
   Feilen i CIA-operasjonens fargerevolusjons kuppforsøk og panikk av at Navalny kom til å snu til Pro-Putin og bli en varsler førte til at Navalny ble drept. Av sine «egne». *CIA innsidejobb. De kan nå nesten alle personer i fengsel i Europa gjennom handlere og eiendeler gjennom mafiaforbindelser.
   (det er mange i etterretningsmiljøet som sier at hans egen advokat forgiftet ham 48 timer før hånden og brakte medisinen til ham direkte på vegne av CIA)

   Svar
   • Jens Petter Kleven
    24 februar 2024 13:29

    Jeg har ingen kjennskap til deg Olav B, men setningene dine stoler jeg påtakk for at du opplyser oss,

   • Rolf Galgerud
    24 februar 2024 14:58

    Takk for info. Jeg tror også at Navalny ble tatt av sine «egne». Han er langt mer betydningsfull som død enn som levende. Så helt logisk har han blitt drept av CIA.

 • Vil se hvordan det går når de svarkledde lakeiene (politi) kaster seg over arabere og afrikanere å legger dem på magen for å gi de hvitkledde drapspatruljen (helsevesen) fri tilgang til å sette dødssprøyta. Virker som et nasjonalt selvmord fra den tidligere Rothchild ansatte presidenten Macron. Håper Frankrike eksploderer i raseri. Kanskje europeerne reddes av den islamske innvandringen? Hele den politiske klasse må bringes til opphør. Den revolusjon frimurere og kazarjøder sto for i Frankrike 1789-1799 må kopieres. De som styrte blodbadet hadde noen år før (1776) etablert bandittstaten USA og dette var en av de første forsøk på omveltning og revolusjon i et annet land.

  Svar
  • De regner vel, med at når afrikanere og arabere, finner ut at staten har drept deres kjære, så vil de utrydde, meste parten av leger, politikere lokalt og nasjonalt, samt andre kvaksine pushuere. Da vil vitnene/de lokale og nasjonale pusherne av vaksinering med mrna. Bli borte problem løst. Ingen rettsak for dem.

   Deretter følger krigen mot Russland, som vil resultere i en begrenset atomkrig, (strategiske kinshal raketter) som vesten har begrenset mulighet til å stoppe. Så er det duket for å bygge opp nye smart byer, på bakgrunn av raseringen av vesten. Med å la Russland med partnere vinne slagene, vil gjøre de siste slaget til tap, for Russland i Israel.

   Hvor den globale verdens orden, kan få full kontroll over Jordens folkeslag. Dette tror jeg er elitens planer, Kazarene og Globalist eliten.

   Svar
   • Pravdamedias betraktninger stemmer. Lahaina viser hva globalisene er i stand til, Gazametoden, plandemien, sult som våpen på trappene, cyberattack, strømbrudd, forgiftet vann, hva som helst slemt for å kue og svekke folket, så gærne er de i verdensmafiaen; raser alt, reduser/eliminer befolkningen, og så 6uild6ack6etter, gjenoppbygging, 15-min-byer, arbeid som restbefolkningen utfører som slaver. Billeburger i matpausen.
    Det mest skremmende i nåtiden er å se hvor mange som gjerne jobber for dem, i mange sektorer, f.eks. ved å ta del i mord ved å sperre rømningsveier, som i Lahaina, hvor politiet lot masse folk dø i flammene. Sette 700 sprøyter på en dag. Tjene lønn som pratehode og lyve repetitivt, og vite det innerst inne.
    Om vi får has på de mektigste bak gardinen, de som trekker i trådene? En kan jo drømme. Kanskje det blir virkelig.

 • «Der venter han fortsatt på å bli stilt for retten, beskyldt for noe som ser ut til å komme fra betalte «vitner». Det er ikke slik et demokrati skal virke.»

  Dette er ganske likt det Assange ble utsatt for ( i Sverige?).
  Beskyldninger om voldtekt fra to kvinner.
  ‘Voldtekten’ viste seg å være å ikke bruke kondom som han hadde sagt. ;-) , men kvinnene fikk nok sin betaling for å lage grunnlag for arrestasjon.
  Hvilke gruppe er det som er kjent for å lage slike ‘honningfeller’ w.w. ? ( Jfr. også Espstein) .
  Jo, Mossad.

  Svar
 • Da Putin vart spurt om det var han som forgifta Navalnyj, svarte han, at om det hadde vore han, ville han ha gjort det ordentleg fyrste gongen han vart forgifta! Heller ingen logikk i at det var Putin, har eg sett ein stad, da Navalnyj allereie var fengsla??

  Svar
 • Monica Sortland
  25 februar 2024 3:59

  «ccording to the amended bill, a copy of which is available on the official website of French Senate, «inciting, by means of repeated pressure or maneuvers, any person suffering from a pathology to abandon or refrain from following a therapeutic or prophylactic medical treatment, when such abandonment or abstention is presented as beneficial to the health of the person targeted when, in the light of current medical knowledge, it is clearly likely to have particularly serious consequences for that person’s physical or mental health, taking into account the pathology from which he or she suffers (translated from French)» is what constitutes a punishable offense.

  «It is therefore no longer general speech, intended for the public, that is criminally punishable, but pressure or maneuvers aimed at a specific person,» said Petit. t a specific person,» said Petit.

  He also noted that the bill, as adopted by the National Assembly, also punishes incitement to adopt practices that are presented as having a therapeutic or prophylactic purpose when it is clear from medical knowledge that these practices expose the individual to an immediate risk of death or injury.

  Petit gave two reasons why anti-vaccine speech does not fall within the scope of this offense. «Firstly, because it does not advocate the adoption of a practice, but its abstention. Secondly, because failure to vaccinate does not involve an ‘immediate risk of death or injury likely to result in permanent mutilation or disability’,» he said.

  Laurent Rousvoal, a lecturer of criminal law at Rennes University, also highlighted the part of the text talking about «repeated pressure or maneuvers» toward a «person suffering from a pathology.»

  «These words show that this text is very far from targeting any criticism of vaccination: it is attacking behavior that is very different from anti-vaccination rhetoric (in particular ‘pressure’, ‘maneuvers’, and moreover ‘repeated’), even if it is misleading,» he said.
  Tja..?

  Svar
 • Northern Light.
  25 februar 2024 19:07

  «Franske medisinske forskere som finner ut at mRNA»vaksinen» resulterer i dødsfall og helseskader vil bli fengslet dersom de rapporterer det de har funnet ut».

  Her i Norge fratok legenemda lisensen til en lege, som skrev en rapport om bivirkningene han observerte hos sine pasienter som hadde fått covid-«vaksinen». Andre leger ble truet av legenemda når de behandlet pasientene sine med andre legemidler. Big Pharma har korrumpert hele helsevesenet i hele den vestlige verden.

  Leger, enten de er privatpraktiserende eller sykehusleger, skriver pasientjournaler, og må ha oppdaget at helsetilstanden for pasientene har blitt dårligere etter covid-massevaksineringen. Covid-«vaksiner» reduserer immunforsvaret, det er derfor covid-vaksinerte smittes igjen, og smittes lettere av influensa og andre virus, og at latente sykdommer som immunforsvaret tidligere bekjempet eller holdt i sjakk, nå blusser opp hos mange, ikke long-covid.

  Det er ingen unnskyldning for legestanden som har benektet dette, de er ikke annet enn salgspersonale i Big Pharmas organisasjon. Et redusert immunforsvar etter mRNA-injeksjonen kalt vaksine for å få folk til å ta dem, gjør de «vaksinerte» som overlever blir kunder for livstid for den farmasøytiske industrien.

  Big Pharma er nå så mektig og rik, at mange av gigantselskapene i den farmasøytiske industrien er verdt mer enn selv flere vestlige lands BNP. Når mange av selskapene er partner med World Economic Forum, som er partner med FN, og Verdens Heleseorganisasjon underlagt FN, blit WHO deres organ for å pålegge FNs 193 land å vaksinere deres innbyggere.

  Fra et forretningsmessig ståsted et gigantisk kupp av Big Pharma. WHO er 80 prosent privatfinansiert, halvparten av dette fra Gates Foundation, som har store eierinteresser i selskapene som fremstiller vaksiner. WHO er som FN tvers igjennom korrupt, når FN også finansieres av WEF.

  Den globalistiske storkapitalen bak Big Pharma instruerer WHO til å erklære pandemier, og 193 medlemsland må kjøpe inn vaksiner til sine befolkninger til priser Big Pharma bestemmer. De landene som ikke har råd til å betale for dem over statsbudsjettet, må låne av banker som har de samme finansielle eierne som Big Pharma.

  Innbyggere som nekter å ta «vaksinene» kan straffeforfølges, eller de kan få sparken, og med en digital sentralbankvaluta, stenges ute fra samfunnet som straff. Big Pharma har dermed minst over 6 milliarder mennesker i den vestlige verden, som tvinges til å injiseres med deres produkter, og siden staten betaler i alle 193 landene, er de sikret en astronomisk gevinst for hver «pandemi».

  Dette er forgiftning i en global skala, også et biovåpen for globalistenes agenda for depopulasjon som de også er åpne om. WEF, som er partner med gigantselskapene i den farmasøytiske industrien, snakker høyt om depopulasjon av milliarder for «å redde klimaet». mRNA-injeksjoner som svekker immunforsvaret kalt vaksine er gitt til 5, 5 milliarder av den vestlige befolkningen i idustraliserte land, og WEF som representerer og er partnere med eierne og de finansielle eierne av Big Pharma, har depopulasjon av menneskeheten på sin agenda. Det er umulig å ikke sette dette i sammenheng.

  De driver også krig mot verdens matproduksjon. Dette er en ondskap som ikke er av denne verden, og da må en kunne stille spørsmål om at globalistene heller ikke er det. Dette er krig mot menneskeheten. En får tanker om at det må være rivaliserende sivilisasjoner i vår galakse. De oppfører seg som de er en fiendtlig menneskerase, utplassert her på Jorden for å erobre den og slavebinde de av jordens mennesker de vil beholde.

  Evolusjonsteorien sier at alle mennesker har samme opprinnelse fra her på Jorden, men kan den være konstruert? For hvis alle tror på den, har en utenomjordisk fiendtlig rase av mennesker klart å skjule seg seg her uten å vekke mistanke, og blitt helt integrert og assimilert blant menneskene de er her for å erobre å slavebinde. De kan ikkevurderes som individer, bare etter det de gjør samlet som den «tribal hive» de er.

  Et overveldene flertall av alle paleontologene, antropologene, biologene og arkeologene som har utviklet Darwins teori til en lære, er av samme etniske gruppe som eierne av bankkartellet og de enormt mektige kapitalforvaltningsselskapene, de som har og er sentrale i den monetære og politiske makten, presse og media makten, rettsmakten og militærmakten. To promille av verdens befolkning som eier over halvparten av verdens samlede velstand.

  En etnisk gruppe som med det har kommet i posisjon til å kriminalisere all kritikk av seg i mange land. Da er det ikke science-fiction å stille spørsmålet om de kommer fra en rivaliserende sivilisasjon.

  Svar
  • wasan Totland
   27 februar 2024 0:44

   Jeg har faktisk vært inne på det samme som du stipulerer i de nederste avsnittene og også kommet til samme konklusjon som tilsier at det må være eneste logiske forklaring. Hvor inteligensen til folket er blitt av er også er tema man må kunne diskutere. Kan vi ha blitt tilført noe som svekker denne?
   Min bedre halvdel har et svakt immunforsvar. Det gjorde at hun for femten år siden fikk helvetesild. Nå reklameres det i media om å få legene til å opplyse befolkningen om helvetesild. Det har sikkert vært en enorm økning og det skal prates vekk?

   Svar
  • Pravdamedias betraktninger stemmer. Lahaina viser hva globalisene er i stand til, Gazametoden, plandemien, sult som våpen på trappene, cyberattack, strømbrudd, forgiftet vann, hva som helst slemt for å kue og svekke folket, så gærne er de i verdensmafiaen; raser alt, reduser/eliminer befolkningen, og så 6uild6ack6etter, gjenoppbygging, 15-min-byer, arbeid som restbefolkningen utfører som slaver. Billeburger i matpausen.
   Det mest skremmende i nåtiden er å se hvor mange som gjerne jobber for dem, i mange sektorer, f.eks. ved å ta del i mord ved å sperre rømningsveier, som i Lahaina, hvor politiet lot masse folk dø i flammene. Sette 700 sprøyter på en dag. Tjene lønn som pratehode og lyve repetitivt, og vite det innerst inne.
   Om vi får has på de mektigste bak gardinen, de som trekker i trådene? En kan jo drømme. Kanskje det blir virkelig.

   Svar
  • Pravdamedias betraktninger stemmer. Lahaina viser hva globalisene er i stand til, Gazametoden, plandemien, sult som våpen på trappene, cyberattack, strømbrudd, forgiftet vann, hva som helst slemt for å kue og svekke folket, så gærne er de i verdensmafiaen; raser alt, reduser/eliminer befolkningen, og så 6uild6ack6etter, gjenoppbygging, 15-min-byer, arbeid som restbefolkningen utfører som slaver. Billeburger i matpausen.
   Det mest skremmende i nåtiden er å se hvor mange som gjerne jobber for dem, i mange sektorer, f.eks. ved å ta del i mord ved å sperre rømningsveier, som i Lahaina, hvor politiet lot masse folk dø i flammene. Sette 700 sprøyter på en dag. Tjene lønn som pratehode og lyve repetitivt, og vite det innerst inne.
   Om vi får has på de mektigste bak gardinen, de som trekker i trådene? En kan jo drømme. Kanskje det blir virkelig.
   De mektigste står i ledtog med en UNDERJORDISK, ikke utenomjordisk, rase, ifølge remote viewers; klarsynte har sett inn i en base i et fjell i Alaska, hele fjellet og land rundt er militært, forbudt å fly over stedet, hvor en humanoid sort samarbeider med mennesker. Det menneskelige genom er blitt tuklet med av aliens før, og derfor bruker vi bare en brøkdel av vår kapasietet, for to ledd i genomet er sveiset sammen, altså skadeverk på mennesket, ikke noe vårs om at ETs SAKPTE oss, tvert imot, de skadet oss, og vil gjerne gjøre det igjen, «brought to you by Pfizer».

   Svar
 • Øyvind våge
  27 februar 2024 5:46

  Synes det er lite fokus på vår egen nye smittelov her kan du feks. Bli holdt i opptil ett år på institusjon eller sykehus under tvang hvis du ikke lar deg injiseres..ingen jury ingen domfellelse

  Svar
 • Torkel Andersen
  27 februar 2024 14:51

  Demokratiet i vesten er en saga blott.

  Svar
 • Øyvind Aarsnes
  28 februar 2024 16:32

  Etter å ha lest denne artikkelen er jeg mer enn overbevist at nesten alle journalister og politikere kommer til å havne i Helvete der de kan nye varmen sammen med løgnens far Satan som de har arbeidet fo.

  Svar
  • Øyvind Aarsnes
   28 februar 2024 16:35

   Etter å ha lest denne artikkelen er jeg mer enn overbevist om at nesten alle journalister og politikere kommer til å havne i Helvete der de kan nyte varmen sammen med løgnens far Satan som de har arbeidet for. (rettelse)

   Svar
 • Dette kommer ikke til å være noe problem fra juli/august, da det i følge Nostrodamus vil bli sprengt en atombombe i Paris. OL samme sted vil dra verdens fokus mot «Lysenes by».
  De første indikasjoner på at noe er i gjære er allerede notert; «Deler av fransk politis opplegg for sommerens OL i Paris er på avveie etter at en av byens ingeniører ble frastjålet en sekk på toget. Hendelsen skjedde mandag kveld på stasjonen Gare du Nord. I sekken lå det en datamaskin og to USB-stikker som inneholdt detaljerte sikkerhetsplaner for Paris-lekene. Sekken tilhørte en ingeniør som jobber ved rådhuset i Paris.» https://www.nrk.no/sport/sikkerhetsplaner-for-paris-ol-stjalet-fra-bagasjehylle-1.16781421

  Svar
 • Du lever i et facsistisk diktatur når det er forbudt å si sannheten eller kritisere myndighetene som beviselig lyver… Coward19 vaksinene er skadelige og i tilleg så virker de mostatt, de som har tatt vaksinen har STØRRE sjangse for å bli syk, ikke mindre. Dette er vitenskapelige fakta som alle kan se me å se på statistikkene som er fritt tilgjengelige. Men nå skal det altså bli forbudt å si sannheten…

  Svar
 • […] Tar du ikke vaksinene havner du i fengsel. Frankrike etablerer medisinsk tyranni. […]

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Medieovervåkerne episode 3:

Mange «tilfeldigheter» i forbindelse Navalnys dødsfall.

Forrige innlegg

Stopp krigene!

Sett Assange fri!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.