POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Tall fra Nederland:

Størst vaksinegrad gir høyest dødelighet.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Disse resultatene passer med de bekymringsfulle tallene for overdødelighet vi nå ser i mange land. Elefanten i rommet er sannsynligvis økningen i frekvensen av alvorlige bivirkninger.

I løpet av de siste månedene har indikasjoner på en positiv korrelasjon mellom dødelighet av alle årsaker og Covid-vaksiner vokst. For å demonstrere eksistensen av denne korrelasjonen er det imidlertid avgjørende å kunne sammenligne dødelighetsraten og vaksineopptaket i en relativt homogen populasjon.

Det har den nederlandske forskeren André Redert nå gjort. Han sammenligner dødelighet og vaksineopptak mellom kommuner i Nederland og finner ingen dødelighetsreduserende effekt av vaksinasjon.

I stedet finner han en statistisk signifikant positiv sammenheng mellom vaksineopptak og dødelighet.

Perioden det er snakk om er uke 35-52, 2021. Som grafen viser er det en sterk sammenheng, det vil si at et høyere vaksineopptak i en kommune er korrelert med en høyere dødsrate. Hele analysen er ennå ikke fagfellevurdert, men den er tilgjengelig på Researchgate .

Disse resultatene passer med de bekymringsfulle tallene for overdødelighet vi nå ser i mange land. Elefanten i rommet vil sannsynligvis være økningen i frekvensen av alvorlige bivirkninger fra Covid-19-vaksinene, sammenlignet med andre vaksiner. En ekstra årsak kan være den noen ganger negative effekten av vaksinasjon på covid-spesifikk dødelighet, for eksempel i Storbritannia .

Disse resultatene er virkelig bekymringsfulle. Og det som kanskje er enda mer bekymringsfullt er den generelle sensuren når det gjelder å publisere eller diskutere dem. Mainstream media unngår diskusjonen og ledelsen av sosiale plattformer som Facebook  og LinkedIn har til og med etablert regler mot å nevne negative fakta angående vaksinene. Man kan bare lure på hva slik sensur kan bety for disse bedriftslederne hvis og når massehysteriet blåser over og de som er ansvarlige for å undertrykke viktig informasjon og utrope farlig feilinformasjon, blir holdt ansvarlig for sine gjerninger.

https://www.globalresearch.ca/netherlands-higher-vaccine-uptake-higher-mortality/5788490

Forsidebilde: Romane Gautun

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Forfatterne av studien forteller at datasettet er mangelfullt, men likevel gir en tydelig pekepinn på øket dødelighet i vaksinerte befolkninger. De sier også at de datasettene som ville gitt enda bedre resultater, ble nektet utlevert fra de hollandske myndighetene. Av en eller annen grunn.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

CIA-analytiker:

Selv militære spyttslikkere vet når Ukraina-krigen er tapt, men ikke mediene.

Forrige innlegg

En kommentar til Nancy Pelosi provokasjon mot Kina:

Rudolf Nilsens vise om kinabarna.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.