POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Tall fra Nederland:

Jo flere vaksiner desto høyere dødelighet.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Covid-vaksiner knyttet til sterk vekst i dødelighet i Nederland.

Av Ethan Huff

En uavhengig nederlandsk forsker har publisert en artikkel som avslører at dødeligheten av alle årsaker har økt betydelig i Nederland helt siden «vaksiner» for Wuhan coronavirus (Covid-19) ble introdusert.

Preprint-studien ser på rundt 350 kommuner over hele Nederland, og evaluerer overdødsrater sammenlignet med vaksinefrekvens. Hvert område der mange mennesker ble injisert viser at dødeligheten av alle årsaker skyter i været, ifølge dataene.

Siden andre halvdel av 2021, oppdaget studieforfatter og informatiker André Redert, har Nederland hatt en kraftig økning i landets «vaksinasjon-korrelerte dødelighet», som nå er i gjennomsnitt rundt 5 prosent.

«Dette betyr at 5 prosent av dødsfallene ble fordelt på måter som samsvarer med vaksinasjonsrater,» forklarer Patrick Delaney, som skriver for LifeSiteNews .

Vitenskapen er klar: Høyere COVID-«vaksine»-dekning tilsvarer høyere overdødelighet

«Selv om dette mønsteret ikke beviser at disse dødsfallene ble forårsaket av injeksjonene, beviser det at det er korrelasjon mellom dem, og det finnes allerede mange bevis på for høye dødsrater i høyt vaksinerte nasjoner rundt om i verden.»

____________________________________________________________________
Korrelasjon er ikke et direkte bevis, men en sannsynliggjøring av sammenheng. (red.)
____________________________________________________________________

Hele denne tiden har offentlige myndigheter både i Europa og USA hevdet at etter hvert som flere stikk kommer inn i flere armer, vil sykdom og død reduseres. Det dataene faktisk viser, er det motsatte .

EuroMOMO Bulletin fortsetter å publisere rapporter som indikerer at «et forhøyet nivå av overdødelighet» vises over hele Europa. Bare i løpet av de siste ukene har det blitt rapportert om 8000 uoppdagede dødsfall – og stikkene ser ut til å være den skyldige.

Patrick Delaney • Children's Health Defense
Patrick Delaney

«Selv om en økning på 5% kan virke beskjeden, er den historisk betydelig,» legger Delaney til. «Når tallet overføres til USA, vil dette indikere ytterligere 175 000 dødsfall per år, og for Europa sannsynligvis mer enn 400 000 … «

Forsikringsbransjen har bekreftet dette med data som viser en massiv økning i dødskrav helt siden Operation Warp Speed ble lansert av Trump-administrasjonen.

OneAmerica, et forsikringsselskap basert i Indianapolis, rapporterte en økning på 40 prosent i dødsfallskrav for tredje kvartal 2021 da vaksine-kampanjene var i full gang.

«Bare for å gi deg en ide om hvor ille det er, en ett-i-200-år katastrofe ville være 10 prosent økning i forhold til pre-pandemi,» kunngjorde selskapets president Scott Davison. «Så, 40 prosent er bare uhørt.»

Steve Kirsch utførte sine egne beregninger på de forskjellige tallene som har blitt sluppet eller slitt opp, noe som førte ham til den konklusjon at covid-jabs faktisk er ansvarlig for de fleste, om ikke alle, av overflødige dødsfall som blir rapportert rundt hele verden. verden.

Sannsynligheten for at dette fenomenet skjer ved en ren tilfeldighet i stedet for som et resultat av covid-injeksjoner er «i utgangspunktet aldri», erklærte MIT-kandidaten og siterte arbeidet hans.

«Med andre ord, hendelsen som skjedde [for å få til dette] er ikke et statistisk «lykketreff,» la han til. «Noe forårsaket en veldig stor endring.»

Follow Society of Actuaries's (@SOActuaries) latest Tweets / Twitter

I tredje kvartal av 2021 i hele forsikringsbransjen oppdaget Society of Actuaries Research Institute (SOA) en økning på 37,7 prosent i dødsfallskrav i livsforsikring, noe som bekrefter OneAmericas data.

«Det tallet inkluderte en fordeling på omtrent 50-50 mellom krav relatert til COVID-19 og de som er forårsaket av andre faktorer,» forklarer Delaney om hvordan dette tallet ble beregnet.

I Europa rapporterte det tyske helseforsikringsselskapet BKK ProVita til myndighetene «en svært betydelig underregistrering av mistenkte tilfeller av vaksinasjonsbivirkninger etter at [pasienter] mottok [COVID-19]-vaksinen.»

Ifølge styremedlem Andreas Schöfbeck var «rundt 4%-5% av de vaksinerte under medisinsk behandling for bivirkninger,» som representerer en rate som er omtrent 10 ganger høyere enn hva den tyske regjeringen rapporterte.

Maskinoversatt, bearbeidet og litt forkortet av redaksjonen

Forsidebilde: Wind Ira

https://www.globalresearch.ca/covid-jabs-linked-sharp-death-increase-netherlands/5789928

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • ALARMINGLY HIGH Rates Of Teen Myocarditis Found In Thailand Preprint 1 in 43 | Dr. Peter McCullough: https://www.youtube.com/watch?v=TUDqqz-qXvQ

  Svar
 • Northern Light.
  14 august 2022 15:39

  Kan vi stole på dagens vitenskap?
  Av Gary D. Barnett.
  Forestillingen om at vitenskapens suksess har blitt oppnådd og perfeksjonert i moderne tid på grunn av de enorme beløpene som har blitt brukt på statlig finansiert vitenskapelig forskning, er ikke annet enn fantasi. Ethvert krav om å akseptere vitenskapen, eller å erklære at vitenskapen er ubestridelig er feil, da alle vitenskapelige konklusjoner konstant må utfordres. Vitenskap er basert på sannhet alene, dette etter mye studier og eliminering av alle mulige motsetninger til fakta. I dag har det motsatte skjedd, ettersom nesten all vitenskap har blitt ødelagt av penger, makt og korrupsjon.

  Vitenskap er kunnskap tilegnet ved informasjon og omfattende studier som fører til at en er sikker på at resultatet er riktig. For å oppnå slik kunnskap må man være immun mot enhver form for tvang, korrupsjon, bestikkelser, press, politikk og økonomisk vinning. Med denne beskrivelsen av virkelig vitenskap, er nesten alle uttalelser om vitenskap i dag farlige for samfunnet og menneskeheten som helhet. Dette har vært spesielt tydelig de siste tiårene, men enda mer i løpet av de siste årene.

  Som G. K. Chesterton observerte, «Vitenskap er som enkel matematikk, den er enten ufeilbarlig eller den er feil». Hvis man skal forholde seg til vitenskap som sannhet, så er det absolutt ikke noe vitenskapelig ved svindelen kalt Covid, og den falske pandemiske krisen som har blitt videreført av et totalt kontrollert og falskt vitenskapelig samfunn». Det som har blitt fortalt oss av det villedende politiske apparatet, det som kalles vitenskapelige erklæringer, er ikke fakta eller ubestridelige sannheter, men rett og slett ubegrunnede eller falske utsagn. Uten å konstant å stille kritiske spørsmål eksisterer ikke vitenskap.

  Det er min mening at viruset ikke noen gang har blitt isolert, eller vist seg å faktisk eksistere. Hvis noe av denne påståtte vitenskapen var virkelig, bør dette viruset som ikke er isolert og som derfor mangler en avgjørende identifikasjon, sees på med mistillit. Enhver ekte vitenskapsmann som er verdt saltet sitt bør ikke bare være rystet, men også skrike ut for å forsvare sannheten, uten hensyn til eventuelle konsekvenser.

  For å gjøre vondt verre har denne virusløgnen fått fortsette, som alltid med løgn etter løgn. Når påstanden om at et «virus» kalt Covid er en løgn, som burde være åpenbart nå, hvordan kan da variant etter variant eksistere når det ikke ble vitenskapelig bevist å eksistere i utgangspunktet? Hvordan kan det ha vært en pandemi hvis det totale dødstallet her og rundt om i verden og faktisk ikke engang økte? Disse spørsmålene ble aldri besvart eller studert av de fleste såkalte vitenskapsmenn rundt om i verden. Bare noen få sto frem, og de ble nedverdiget, sensurert, baktalt og utstøtt av hovedstrømspresse og media, den viktigste kilden til befolkningenes informasjon.

  Hvem har egentlig ansvaret for denne løgnen fremstilt som sannhet, og hvorfor kjøper så mange den falske fortellingen av den herskende klassen? Det er ikke ekte vitenskap de krever at du tror på, bare den falske vitenskapen akseptert og fremmet av regimene selv. Det kan bare være én grunn til det, og det er et ønske fra den herskende eliteklassen om å eliminere individuell logikk og fornuft til fordel for en kollektiv avhengighet av et ondsinnet regime.

  Dette fører til samfunnsendringer der folk tror hva de enn blir fortalt, og derfor kan vitenskap være hva som helst presentert med autoritet av de som kalles vitenskapsmenn, og de kan fortsette som det ved å overholde regimets krav. Vitenskap er ikke lenger vitenskap, det er hva regimet bestemmer seg for å presentere som vitenskap. Eliten eier de offentlige skolesystemene, de eier høyskolene og universitetene, de styrer hele den farmasøytiske industrien, de styrer media, pengene og dermed økonomien, og på grunn av dette maktkuppet styrer de nå de fleste mennesker.

  Forestillingen av at «kunnskap» er alt det som presenteres for folk av herskerne som de å tillater å herske over dem. De har frivillig akseptert regimets falske fortellinger, stort sett uten spørsmål. Kritisk tenkning er nesten utryddet, og virkelig vitenskap er basert på kritisk tenkning. Det bør da ikke være en overraskelse at det såkalte vitenskapelige samfunnet, har kommet i en posisjon til å fremme ikke mye annet enn løgner, og har gitt etter for politiske og absurde ideologiske konklusjoner som utrydder virkelig vitenskap.

  Fra TapNews, publisert 10 August, skrevet av Gary. D. Barnett.
  Oversatt fra engelsk, redigert og forkortet.
  Orginalartikkel: What Is Called ‘Science’ Today Is Nothing More Than Political Ideology Masquerading as Science – Gary D. Barnett.

  Svar
  • Wasan Totland
   17 februar 2023 10:05

   Det var sik jeg også ressonerte. Viruset eksisterer ikke. For de som mener det, kom med bevis! Influensaen var borte i to sesonger. For å dekke over overdødeligheten var FHIs sjarlataner så frekke å annonsere en kraftigere influensa året etter. Hvis de visste så meget kunne de fortalt oss at den ville være vekk to foregående år? Takk for støtte men det at covid 19 eksisterer har bitt seg fast i folket som en sannhet. Hvordan skulle noen få av hudretusenvis av mutasjoner inntreffe samtid i flere land. Hvordan skulle de påvises samtidig når den eneste måten er ved bruk av antistoffer? Det er mange som sover

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Israels kvinneminister:

Jeg er stolt over ruinene i Gaza.

Forrige innlegg

Ny massakre i Gaza.

Hver konvoi med nødhjelp blir til en israelsk massakre.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.