POSTED IN Norge

Taiwan utsetter 2. Pfizer-dose for yngre.

Faren for hjertebetennelse er begrunnelsen.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Taiwan utsetter andre Pfizer-dose til tenåringene på grunn av helserisikoen.

De taiwanske helsemyndighetene vil utsette å gi dose nummer to av Pfizer-Biontech covidvaksine til barn mellom 12 og 17 år.

De gjør det av bekymring for økt sjanse for betennelse i hjertet.

Et panel av eksperter kom på onsdag med beslutningen om å slutte å gi vaksine nummer to til tenåringer. De avventer videre analyser ifølge sjefen for landets Central Epidemic Command Center (CEDD), Chen Shih-chung.

Helsemyndighetene har valgt å utsette en andre dose til disse på grunn av bekymringer om en økt risiko for myocarditis (betennelse i hjertemuskelen), og pericarditis (betennelse i hjerteposen).

Food and Drug-administrasjonen i USA forteller til Moderna at de trenger «mer tid» til å vurdere bruk av vaksinen deres til tenåringer på grunn av sjeldne tilfeller av hjernebetennelse.

Ministry of Health and Welfare’s Advisory Committee for Immunization Practices sier at de utsetter i gi en andre vaksinedose til aldersgruppen fra 12 til 17 år i en periode på to uker.

I løpet av den tiden vil eksperter fra Center for Disease Control undersøke 16 rapporterte tilfeller av myocarditis blant taiwanske tenåringer som har fått vaksinen.

Det vil ikke bli noen vaksinering av barn under 11 år før det å gi en andre dose til ungdommene er skikkelig vurdert, legger Chen til. Man vil også ta med i vurderingen internasjonale data.

CECC-direktøren har merket seg at Hong Kong og Storbritannia er de eneste landene som ikke gir barn mellom 12 og 17 år en andre dose.

USAs Center for Disease Control har merket seg tilfellene av myocarditis blant de som har fått mRNA Covid.vaksiner, som Pfizer.

«Spesielt hos unge menn og unge voksne», og at det hendte « oftere etter at de har fått dose nummer to».

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Nathan Dumlao

https://www.rt.com/news/540030-taiwan-blocks-vaccines-kids-myocarditis/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

  • Det de samme tonene fra «de dypt bekymrede» i det norske helsepanelet, så fulle av omsorg og så ivrige etter å «beskytte» flere, og eventuelle kontraindikasjoner kommenteres med floskler som «for tidlig å si», «vi må se nøyere på» og lignende unnvikende formuleringer. «Vi vet ikke ennå», jo visst, Camilla, vi vet hvis ikke du gjør det; skal vi komme og hjelpe deg litt, kanskje? Du ser ganske pjuskete ut.

    Svar
  • Hvor i all verden er vi nå ? – Jeg er overbevist om at det å inokulere menneskeheten med fremmede gener og skadelige hjelpestoffer via Cov -19 vaksiner vil være katastrofalt ! – Forstå nå .. at dette ikke handler om medisin men om Bioteknologi ! – Denne massive eksperimentelle «Vaksineringen» av befolkningen med Falske-vaksiner som ikke engang oppfyller de absolutte nødvendige kriteriene til forsvarlig forskning i forsøksfasene og er kun godkjent med Nød-protokoller – er etter min mening en forbrytelse mot menneskeheten – Regjeringen og ansvarlige helsemyndigheter er i så måte skyldige fordi de burde visst bedre ! Skal ikke liste opp alle bivirkningene av disse falske vaksinene men vil gjerne nevne at sikkerhetsaspektene og uønskede effekter angående fertilitet ble aldri vurdert .. eller la oss si … utelatt i prekliniske dyreforsøk, – heller ikke i de kliniske fase-studiene I, II og III ! – Dette er ikke bare alvorlige unnlatelser men direkte kriminelt ! – Det hele minner mer om et DEPOULASJONS – prosjekt / Program !!!
    Godt vi har «oljepenger» fordi .. erstatningskravene vil komme !

    Svar
  • Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Klimakonferansen i Glasgow:Tomme ord og uforpliktende formuleringer.

Det er det grønne skiftet som er det store problemet.

Forrige innlegg

Diktaturet nærmer seg.

I Latvia nektes parlamentsmedlemmer å delta hvis de ikke er vaksinert.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.