POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Svært stor studie bekrefter:

Flere bivirkninger etter koronavaksinene enn forventet.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Verdens største studie på koronavaksinene bekrefter flere bivirkninger enn forventet

Av Julia Schreiner Benito

Verdens største studie på koronavaksinene bekrefter at de forårsaker flere nevrologiske, blod- og hjerteproblemer enn forventet.

Innlegget er hentet fra Hemali

Studien fra  Global Vaccine Data Network om vaksinesikkerhet omfatter 99 millioner vaksinerte. Forskerne finner at mRNA-injeksjonene fra Pfizer og Moderna gir risiko for hjerterelatert betennelse og at viral-vektorvaksiner som de fra AstraZeneca gir risiko for blodpropp i hjernen.

Forskere analyserte spesielt 13 bivirkninger hos de over 99 millioner vaksinerte fra åtte land som deltok i studien. Som kjent gir alle vaksiner en viss risiko for bivirkninger, men her fant altså forskerne flere enn forventet.

Hjertebetennelse

Ett eksempel er myokarditt, betennelse i hjertet. Den høyeste økningen sammenlignet med forventet antall tilfeller ble observert etter andre injeksjon med Moderna-vaksinen. Forskerne fant også at denne var knyttet til en økning i perikarditt, betennelse i hjerteposen

Forskerne undersøkte også tilfeller av Guillain-Barré syndrom, en nevrologisk lidelse der immunsystemet feilaktig angriper det perifere nervesystemet. De forventet omtrent 66 tilfeller, men fant 190. Det gjaldt vaksinen Oxfords Vaxzevria (ChAdOx1). Denne blir også knyttet til en tredobbel økning i forekomst av cerebral venøs sinus trombose, blodpropp i hjernen. Forskerne identifiserte 69 tilfeller, mens forventede tilfeller var 21.

EMA, European Medical Agency, kontrollmyndigheten i Europa, skrev derimot i 2022 at denne vaksinen er “trygg og effektiv”.

Studien bekrefter bivirkninger som myokarditt, perikarditt, Guillain-Barré syndrom og cerebral venøs sinustrombose. Forskerne fant også “andre potensielle bivirkninger som krever ytterligere undersøkelser”.

FHI skiller ikke lenger mellom vaksinerte og uvaksinerte

Studien tar ikke for seg en mulig sammenheng mellom vedvarende overdødelighet fra 2021 og koronavaksinene. Hemali er blant dem som har etterspurt at våre myndigheter undersøker en slik mulig sammenheng, men FHI skiller ikke lenger mellom vaksinerte og uvaksinerte i sine registere. Hemali spurte FHI hvorfor, og svaret fra FHI i e-post lyder:

“Tidligere viste vi i våre ukerapporter en figur med vaksinerte mot uvaksinerte for alvorlig utfall, altså dødsfall eller sykehusinnleggelse. Nå er det gått flere år siden de første dosene ble gitt og effekten av vaksinedoser gitt for så lenge siden har avtatt. Derfor viser vi nå i vår ukerapport forskjellen på de som tok en oppfriskingsdose i høst og de som ikke gjorde det, og dette finner du på side 13 i den siste ukerapporten:

https://www.fhi.no/contentassets/8a971e7b0a3c4a06bdbf381ab52e6157/ukerapport_uke-5-6_29_01_24—11_02_24.pdf

Om vaksinene hadde en langtidseffekt vil ikke folkehelseinstituttet vite noe om.

En svært stor andel av den norske voksne befolkningen mottatt en eller flere doser, og de fleste er smittet en eller flere ganger. Så sammenlikningen uvaksinerte mot vaksinerte gir oss nå lite informasjon, og vi gjør derfor ikke denne analysen lenger. Vi har altså ikke disse tallene, og det er heller ikke så enkelt å ta ut disse tallene fra de ulike registrene.”


Her finner du en kort redegjørelse for hvorfor koronavaksinene ikke er det de utgir seg for å være.


Hemali har dekket temaet bivirkninger og koronavaksiner bredt:

Sjur Even ble oppsagt som lege fordi han informerte om bivirkninger av koronavaksinene.
Professor emeritus: – SARS-CoV2 er trolig menneskeskapt og boostere er høl i hue.
Nobelprisen i medisin er politisk støtte til forskerne bak mRNA-vaksinene.
Hemali laget en film om nordmenn som har vonde erfaringer etter koronavaksinene, men verken Dagsavisen eller TV2 ville annonsere for filmen.
Her kan du se filmen.
Legemiddelverket bekrefter funn av DNA i koronavaksinene.
Robert Malone: Flau over å være ekspert på vaksiner og bioforsvar
– Reinspikka propaganda om mRNA-vaksinene fra Vitenskapsakademiet.
Piggprotein skaper sykdom, både fra virus og fra mRNA-vaksine.

Forsidebilde: iStock

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Å utelate fra dataen om helseskader at man er vaxed eller ikke er direkte FREKKT !!! På den måte skjules sannheten om at vaxen dreper flere enn de «redder» !!!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Legemiddelindustrien styrer nå helsepolitikken

Er de som står bak dette fra en rivaliserende sivilisasjon?

Forrige innlegg

Fremstående forsker om vaksinen:

Covid-vaksinene reddet ingen liv men drepte mange

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.