POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Svært lav dødelighet av korona.

Amish-samfunnet i USA fulgte ikke myndighetens Covid-19 råd.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Amish døde 90 gange mindre end resten af USA

Innlegget er hentet fra det danske nettstedet Snaphanen.

Steve Kirsh rejse til Lancaster County i Pennsylvania. Han fandt kun en, der måske døde under ‘pandemien,  og måske døde han bare af at komme på hospitalet og blive behandlet som alle andre.

Her er hvordan de gjorde det. Ingen nedstengninger, ingen masker, ingen sosial distansering, ingen vaksiner. Det var bare 5 Amish-mennesker som døde av COVID i hele Lancaster-området. Dette betyr at Amish, som ikke fulgte noen CDC-veiledning og ikke ble vaksinert, døde av COVID med en hastighet som er 90 ganger lavere enn resten av USA!!! Hvorfor gjør vi ikke dem ansvarlige for å håndtere den neste pandemien?1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 2 070 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Dette er et eksempel til etterfølgelse. Amishene lever uten Tell en Visjon. Nærme naturen. De stoler på Gudegitt imunforsvar.

  Svar
 • Øystein Jørgensen
  4 juli 2023 12:36

  5 personer i det området døde med merkelappen covid.
  Hvis merkelappen hadde fått påskrevet noe annet navn enn covid betyr det at dette meget omtalte viruset ikke var dødsårsaken.
  Da ville ikke dette viruset ikke vært nødvendig for å si at noen døde.
  Og hvis ikke virusets eksistens er nødvendig for å forklare sykdom og død så kan det være fordi det ikke finnes i det hele tatt.
  Naturen skapte ikke dette viruset.
  Heller ikke ble det sluppet ut fra et laboratorium.
  Dette viruset ble hverken funnet eller oppfunnet.
  Det ble oppdiktet.
  Monsterbløffen er bare så kjempestor at den går over all fatteevne.
  Derfor fattes den ikke.
  Selv ellers hederlige, skeptiske vitenskapsfolk har veldig tungt for å fatte dette.

  Svar
  • Dette var kjent som et faktum for over 100 år siden:
   Virus er rett og slett utskillelse av en giftig celle. Virus er biter av RNA eller DNA med få andre proteiner. De spirer ut fra cellen. Det skjer når cellen er forgiftet. De er ikke årsaken til noe.
   Dette var Rudolf Steiners kommentar til Influensa utbruddet i Kansas i 1918

   Svar
  • wasan Totland
   4 juli 2023 23:36

   Jeg er fullstendig enig med deg og tenkte å skrive noe av det samme. Folk som kan statistikk ser da dette.

   Svar
  • Ja, mye tyder på at det handler om et fantasivirus, og at hele den typiske tankegangen om hva som forårsaker sykdom er feil.

   Smittefenomenet er sannsynligvis også et fantasifenomen, av relativt ny dato i vår del av verden – i 1849 foreslo John Snow at kolera var smittsomt. Ble han inspirert av det Gamle Testamentet, der Moses angivelig mottok en rekke helselover, der blant annet lepra (spedalskhet) ble fremhevet som en smittsom sykdom? De som hadde lepra, måtte holde seg atskilt fra resten av folket, og måtte som kjent rope «Uren, uren!» når de nærmet seg friske folk. Det var mange måter et menneske – ifølge Moseloven – kunne bli «urent» på. Menstruasjon var faktisk én av disse.

   Moses levde angivelig rundt 1.200 år B.C., så det tok altså over 3.000 år før smittefilosofien dukket opp i Vesten. Men de siste 174 årene siden 1849 har det til gjengjeld gått veldig fort med utbredelsen og aksepten av dette fantasifenomenet. Det engelske ordet for smitte – «contagion» – er avledet av ordet «contact», altså fysisk kontakt med andre vesener, det være seg dyr eller mennesker.

   Rundt 50 seriøse forsøk skal ha blitt gjort, innen «forskningen», der man forsøkte å overføre smitte fra en part til en annen, men uten å lykkes. Det hører vi ikke så mye om. Teknologisk medisin har i stor grad erstattet naturmedisinen, slik at det moderne mennesket føler seg inkompetent når det gjelder ansvaret for egen helse. Det gir rom for at staten, basert på flertallets tyranni avfødt av utbredt hjelpeløshet, kan overta den biten – og den er stor, da den er høyaktuell fra vugge til grav.

   Helsen påvirkes av alt et menneske tenker, føler og gjør, og dersom staten her skal overta den totale kontrollen, så får vi et totalitært system uten begrensninger for hva som kan reguleres. Det er naturligvis dømt til å kollapse, men det stopper nok neppe der, om vi kjenner lusa på gangen. De samme kreftene som i sin tid introduserte smitteteorien for Moses, planlegger nå en såkalt eksternalisering av et angivelig åndelig hierarki – det vil si at disse «sjelene», som i lange tider har kanalisert sine budskaper til blant annet New Age-yppersteprestinnene Mdm. Blavatsky, Annie Besant og Alice Bailey, skal stå frem og vise seg, og «hjelpe» menneskeheten i de (konstruerte) «krisene» som nå kommer på løpende bånd. I nyere tid har f.eks. Shirley MacLaine mottatt budskaper fra dem, og noen har kanskje hørt om David Icke som skal ha opplevd det samme.

   Den «ånden» som kanaliserte seg gjennom Alice Bailey, og dikterte boken «The Externalization of the Hierarchy» kalte seg for Djwal Kuhl, et navn vi ganske enkelt kan oversette til «cool devil». Det gir en indikasjon på galskapens art, og hvor den kommer fra. Vi kan derfor forvente stadig mer prat om «aliens» og et økende fokus på UFO’er og utenomjordiske fenomener. Men før det Store Bedraget™ må folket trenes opp som Pavlov’s hunder, gjennom en rekke psykologiske operasjoner kamuflert som kriser, slik at de følger lederne i tykt og tynt.

   Angående smittebegrepet, så er det interessant å merke seg at verken kinesisk medisin eller indisk (ayurvedisk) medisin har noe slikt i ordboken sin. Og dette er flere tusen år gamle tankesett. Aksept av smitte som en realitet, fører til at man gir fra seg kontrollen over egen helse. Rent psykologisk er det ikke utenkelig at en slik tankegang kan bli sykdomsfremkallende, f.eks. ved at det skapes kronisk stress, som i sin tur påvirker hormonsystemet, bl.a. binyrene, og skaper såkalt «binyretretthet». Fysiologisk får kronisk stress også følger, f.eks. ved at den sympatiske delen av det autonome nervesystemet reduserer blodtilstrømningen til torsoen og dermed fordøyelsessystemet, som i sin tur fører til redusert næringsopptak, kompromitterte slimhinner i mage og tarm, samt negative effekter for tarmfloraen, som igjen har sine konsekvenser. Det kan bli en slags negativ spiral.

   Skal man være redd for noe, så bør det helst være en realitet. Ellers blir man egentlig skremt av egen tenkning alene, en slags form for selvskading, om enn utilsiktet og ubevisst. Løsningen er naturligvis å bli mer bevisst på hva man tenker og tror, og ikke automatisk følge trendene i tiden. For tidene er i konstant forandring, men det som er sant, vil alltid være riktig.

   Svar
 • Husker godt at jeg sendte inn leserinnlegg til lokalavisene angående Amish-folkets koronahåndtering. Innlegget kom selvsagt ikke på trykk….

  Svar
  • Nei, selvsagt ikke Eli. Det var de redde for. Det kunne jo vekke noen ut av tornerosesøvnen.

   Svar
 • Så bør vi også vite at.:
  Det er et TILBUD vi har i vår moderne kulturs tidvise galskap.
  Enten det dreier seg om injeksjoner i forskjellige former, tabletter, kostholdsråd eller andre ‘vitenskaplige ‘ eller politiske råd fra myndig (?) – heter.
  Ikke et påbud! ( Bortsett fra politikernes Grunnlovsbrudd og innskrenkninger for de som ikke lot seg presse seg av Covid-galskapen )
  Vi har sjøl råderett over eget liv og egen kropp.
  ‘ De som har ører de kan høre. De som har øyne de kan se. ‘

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Rare prioriteringer:

Macron hygger seg på Elton John-konsert mens voldelige opptøyer herjer over hele Frankrike

Previous Post

Ungarns statsminister Victor Orbán:

EU er nær konkurs. Hvem har ansvaret, og hvor er alle pengene?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.