POSTED IN Endring av politikken

Sulten vil ramme milliarder

Storkapitalen som ikke har noe fedreland står bak.

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Matkrisen kommer. Den har lenge vært underveis. I Norge har vi fullstendig forsømt selvforsyningen.

Av Northern Light

Prioriteringen til Washington viser at den globale storkapitalen som har hovedsete i Wall Street, ikke har noe lojalitet til noe folk og land, heller ikke til USA som de er bosatt, bare til sin globale agenda New World Order. Finansfolket har sete i USA bare fordi USA har den største økonomien og krigsmakten, som gjør at finansfolket fra USA kan drive økonomisk og militær krigføring mot resten av verden for sitt verdensherredømme NWO.

De dikterer sine politikere til å gi 40 milliarder dollar av amerikanske skattebetaleres penger til sin proxykrig mot Russland på ukrainsk jord, fordi de må svekke og felle Russland for å kunne isolere og felle Kina, deres egentlige hovedmål. Finansfolket er parasittiske rovdyrkapitalister, og for dem er amerikanske skattebetalere bare noen som betaler inn skatter og avgifter, og som tillater at de bruker halvparten av USAs statsbudsjett til krigsmaskinen som Wall Street bankkartellet bruker og profiterer på, mens USAs skattebetalere tar alle utgiftene for.

Finansfolket har ikke noe mer til overs for det amerikanske folket enn andre folk, så de bryr seg ikke om at det går tomt for morsmelkerstatning i USA. Finansfolket sørger bare for seg selv og sine medløpere, og vil ha en verden uten nasjonale identiteter og landegrenser, en verden som blir ett eneste stort frihandelsområde, styrt av deres kapitallover.

At det går tomt for morsmelkerstatning i USA er på grunn av finansfolkets globalistiske monopol-kapitalisme. I mange tiår har mindre produsenter av morsmelkerstatning og barnemat blitt kjøpt opp av større selskaper, og når den største produsenten Abbot stenger, blir det krise i et land med 330 millioner innbyggere. Dette gjelder ikke bare barnemat, også all annen mat.

En situasjon på grunn av politiske beslutninger av storkapitalens politikere, som har forårsaket den vanvittige konsentrasjonen av produksjon og prosessering av mat. Dette gir makt til eierne som får monopol på produksjon, men usikker og usunn matforsyning til forbrukerne. Med noe så kritisk som morsmelk-erstatning og barnemat, skulle det vært ha vært et føderalt påbud av kongressen at hver stat hadde tilstrekkelig produksjon av dette.

Men kongressen representerer ikke det amerikanske folkets interesser, de representerer kapitalens interesser, det er tydelig i den orkestrerte matforsyningskrisen i USA som ellers i Vesten som er underlagt Wall Street finansfolket. Herskerklassen vil ha full kontroll og eierskap til produksjon, distribusjon, slag og prising av mat, og at vestens befolkninger skal tvinges til å kun spise mat fra Gates og agrobusiness gigantenes enorme industrigårdsbruk med GMO-mat, og deres kunstige kjøttprodukter.

Matsikkerhet for husholdningene er mange små og middelsstore gårdsbruk, mindre matprodusenter som leverer maten lokalt, ikke finansfolkets sentraliserte gigant-matfabrikker med lange transportveier. Men dette er det motsatte av globalisme, og det er bare bevisste befolkninger som forstår dette som kan reversere globalismen, så befolkningene får beholde og eller får den lokalt produserte og leverte maten tilbake. Det får vi ikke av de globalistiske politikerne på Stortinget, de må ut skal vi få en maksimal selvforsyningsgrad av mat, og unngå at landressursene og fiskesonene blir tatt over av den globale storkapitalen.

Innlegget er hentet fra derimot.no sin kommentarspalte

Forsidebilde: Marcos Paulo Prado

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • Pengane rår. Ja, at pengane styrer det meste har vi alle høyrt sidan vi var barn. Og det er sant.
  Og kven eig pengane? Dei store pengane har personar bak. Kven styrer oss? Er det to-tre amerikanske ‘verdens rikaste’ ? Sjølvsagt ikkje.
  Dei som styrer verden er nokre få namnlause satanistar som likar seg i løynd. Dei eig det meste gjennom sitt pengesystem. Jødisk bankmakt i fleire hundreår.

  Svar
  • Den er ikke jödisk,men det er det de vil at vi skal tro.Du får lete litt til.

   Svar
  • Verdens förste bank ble etablert på tidlig 1600 tallet.Siden bredte dette bankvesenet sine svarte vinger over hele europa.Denne bankens hjemsted tilhörte en makt som hadde infiltrert Europa og senere India,Kina og Amerika.
   Om dere velger å tro på Rotschildlögnen,da har dere gjort presis som den skjulte makt har önsket.Det er derfor den kalles den skjulte makt,den skal ikke väre lett å finne,men som det sies,hidden in plain sight.
   Det var derfor Rockefeller takket The New York times,Washington post med mer for å ikke avslöre hvem som dirigerte.Ref Bilderberg.

   Svar
  • «Jødisk bankmakt i fleire hundreår.»

   Og vår, innbyggere, ledere OG penge-økonomers tro på dette hokuspokuset. Det vi FORVEKSLER fiktiver og realverdier. Når mange nok tror på tullballet blir det sant, akkurat som astrologi.
   Så får vi slutta å oppføre oss som ‘ jøder’. Og heller feie for egen dør. Bli voksne.
   Vi vet alle at penger bare er symboler eller bilder. Men vi opplever det som virkelighet at fiktivene styrer verden. Det forholder seg slik fordi hele verden drømmer og skriker på «kapitalens makt». Vi har sett de styrende i alle land brenne hvete, mais og kaffe, og starte kriger og ødelegge realverdiene for pengeverdienes skyld. Vi opplever altså fiktiver som virkelighet. Folk reagerer kanskje litt av og til, og den ene overgår kanskje den andre i å si at vi ‘lever da ikke av penger’ — for å vise hvor klok og ‘våken’ man er.
   Men i realiteten så sier alle som så: «Hva skal vi leve av da, hvis vi ikke har penger?»

   Svar
 • Dere får söke på f.eks verdens förste bank,verdens förste sentralbank,forsök med litt forskjellige språk,da kanskje dere får en pekepinn på hvor bankenes opprinnelse kommer fra.Disse som ikke liker å synes,synes veldig godt om dere tar på dere nye briller,glemmer det dere har lärt,men det er kanskje for smertefullt for dere,eller dere er så redd for at deres opphöydhet som orakler skal miste sin glans ?.

  Svar
 • Vi så vel dette allerede for flere år siden også her i Norge da det plutselig ble vanskelig å få kjøpt flere typer helt ordinære (og viktige) medisiner på apotekene.
  I dagens markedsliberale og globale verden er det ingen av aktørene (offentlige eller private) som ønsker eller som klarer å ta ansvaret for noe så viktig som helt nødvendige forsyning av medisiner til alle mennesker i alle land.

  Svar
 • Matvarekrise og sultkatastrofe er en del av planen. For å få fortgang i saken brennes avlinger og matlagre i USA, og selv om kunstgjødsel og babyprodukter finnes, holdes det tilbake. Psykopater opplever glede ved å demonstrere hvor hjerteløst de kan gå fram, og viser derved seg selv og all verden hvor mektige de er og hvor hevet de er over loven.
  Kornlageret i Kristiansand er blitt kunstgalleri.
  Alle som har hage eller balkong gjør lurt i å dyrke noe spiselig der. Det er for øvrig en veldig beroligende hobby å drive med. Plantene blir litt mindre av vekst, kanskje, men bedre på smak, og høyere i næringsstoffer hvis de dyrkes uten gift.

  Svar
  • Jeg skal ta en liten lavmål morsomhet e.
   Det kan jo hende det blir bra med mat på de som skal bli igjen.Etter vaksinehysteriet og nå AP katter blir det nok langt til närmeste nabo.Ja om vaksinemotstanderne får rett.
   Det som er litt rart,det er at siden nå «alle» vet at vaksine er dumt,hvorfor har vaksineselskapene sluttet å forske og lage og distribuere kloke nye vaksiner ?.Kanskje tenker jeg,var det ikke noe virus,hensikten var kanskje bare å medisinere hele verden ?.Bringe folk i panikk,tjene hauger med gryn og fjerne gamle,skröpelige og syke,litt sånn survival of the fittest som jo herskerklassen synes å like.
   Det de ikke har tenkt på er at survival of the fittest kanskje ikke har med penger,makt og ondskap å gjöre ?.

   Svar
 • Jeg mener det er NRK som utgir en artikkelserie som omhandler vikingtiden.Den siste var om Sigurd Jorsalfar.Forfatteren av denne artikkelen(e forteller en litt annen historie enn den jeg lärte på skolen og forfatteren stiller også en del spörsmål til sine lesere som jeg synes er vel verdt å fölge opp.
  Det har litt med mulige konspirasjoner,allerede den gang om det å kristne Norge,litt om forbindelser til england,frankrike,spania mm.
  Vi bör jo kjenne vår historie og om hvordan saker og ting henger sammen,men hva vet jeg,det er kanskje for folk flest,best å sluke mainstreamhistorien,den har,iallefall inntil nå,värt tryggest å fölge.

  Svar
 • Glassmesterens barn har muligens värt på jobb i Alvedo texas.Det meldes nå at politiet sto på utsiden og ventet i 40 minutter mens skytingen foregikk.Desperate foreldre ble lagt i bakken av det ivrige politiet.
  Det fryser på ryggen min,hvor lenge brukte vårt politi på å komme seg ut til slangeöya,nei jeg mener utöya ?.

  Svar
  • «Det fryser på ryggen min,hvor lenge brukte vårt politi på å komme seg ut til slangeöya,nei jeg mener utöya ?.»

   Et spennende og viktig spørsmål.
   Helikopteret var visst nymalt, så da måtte de eventuelt ha brukt et militærhelikopter eller Nrk. sitt. ;-)
   Og politiet visste ikke hvor Hønefoss var, og/eller at gummibåterbåter har en maksimal nyttelast.
   Da måtte det jo bli fine, utsettende forviklinger.
   Lederen på Utøya trodde nok det også var flust av skuddsikre båter igjen på øya til ungdommene på svømmetur da han stakk av med båten.

   Svar
 • frihet !!!! !!!
  27 mai 2022 9:26

  De maktsyke parasittiske hyper rike psykopatene i eliten ønsker å gjøre hele verden om til et paradis for de rikeste og mektigste i verden. Å skape sult og fattigdom er et viktig verktøy i denne agendaen slik at de får redusert befolkningen slik at de blir lettere å manipulere og kontrollere, alt slik at de kan få igjennomført den globallistiske verdens regjeringen de senere skal «redde» oss med fra de katastrofene de selv har skapt i utgangspunktet. En verden hvor «you will own nothing and be happy» som WEF/FN sier, en verden hvor du vil eie ingenting, ha ingen makt og ingen frihet. Mens eliten eier alt, har alle friheter og all makten…

  Svar
 • «I mange tiår har mindre produsenter av morsmelkerstatning og barnemat blitt kjøpt opp av større selskaper, og når den største produsenten Abbot stenger, blir det krise i et land med 330 millioner innbyggere.»

  Men. (?)
  Et selskap kjøper jo opp andre selskap for å få en større del av markedet, og styre prisen lettere.
  Når det er få/ingen andre produsenter igjen, – hvorfor da stenge (egen) produksjon og gå glipp av
  fortjeneste hvis markedet fortsatt er der?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Realitetene trumfer propaganda.

Nå må den vestlige virkeligheten omskrives radikalt.

Forrige innlegg

Plutselig kom apekopper-utbruddet

Nok en orkestrert helsekrise på gang?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.