POSTED IN Klima

Studie: Isbjørnbestanden øker!

Klimaendringer vil ikke utrydde isbjørnene

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Belle Carter

En fersk studie fra Environment and Climate Change Canada, landets miljøavdeling, viste at isbjørner trives – og tilbakeviser påstander fra klimaalarmister om at de snart vil være utdødd på grunn av «klimaendringer». Studien som ble publisert i Blacklock’s Report, uttalte: «Vitenskap og inuitt Quajimajatuquangit (tradisjonell kunnskap) ser nå et høyere antall isbjørn, og målene er mer fokusert på å opprettholde, eller redusere antall isbjørner i lokalsamfunn og sensitive områder, det vil si fuglekolonier».

Rapporten nevnte at isbjørnbestanden i områdene Labrador, Nord-Manitoba og Quebec har nådd 16.000. Det bekreftet også gjentatte påstander fra inuit-urbefolkningen, om at isbjørnpopulasjonene er sunne og økende. «Det er sjeldent å se en mager isbjørn», meldte Nunavik Marine Region Wildlife Board i en erklæring fra 2019 som ble sendt til Canadas føderale domstol, til støtte for jaktkvoter. Nunavik -innbyggerne har observert en økning i isbjørnbestanden, og en bemerkelsesverdig økning siden 1980 -tallet. Inuitene har ikke lagt merke til en nedgang i isbjørnens helsetilstand”.

Ontario-baserte journalist Kennedy Hall omtalte saken i en artikkel 4. januar for LifeSiteNews. «Lokalbefolkningen i de kanadiske arktiske regioner sliter nå med en for stor bestand av isbjørn, og er nå fokusert på å redusere antallet,» skrev han. «Har vi lov til å drepe en truet art?».

Rapport tilbakeviser taktikken til klimaalarmister som bruker isbjørner som skremsel.
Hall henviste til en artikkel fra 2017 av The Guardian, med tittelen «En opprørende video av en avmagret isbjørn viser klimakrisen, sier eksperter». Den nevnte videoen inkluderte opptak spilt inn av den kanadiske fotografen Paul Nicklen, som viste en avmagret isbjørn som kjempet for å gå mens den leter etter mat. I følge videoen døde bjørnen «sannsynligvis» i løpet av timer etter å ha blitt filmet.

Tidligere kanadisk miljøminister Catherine McKenna reagerte på videoen ved å tweete bildet av den avmagrede isbjørnen, hun tjenestegjorde i stillingen fra 2015 til 2019. «Slik ser klimaendringene ut», tvitret McKenna. “Klimaendringene er reelle som virkningene er det. På tide å kjempe for isbjørnene våre og planeten vår”.

Fem år senere i 2022 snakket Nicklen om den virale videoen han filmet. Han fortalte CNN i et intervju at rapporten ikke gjorde noe for å støtte fortellingen om den. Nicklen selv innrømmet at han ikke kan si at «klimaendringer» drepte den syke bjørnen han filmet. Relatert: National Geographic oppklarer endelig saken: Viral video av isbjørn “sulten fra klimaendringer” var falske nyheter.

«Falske påstander om synkende isbjørnbestander har sin opprinnelse fra en fra Oscar-vinnende dokumentar fra 2006» – An Inconvenient Truth – av Al Gore,» heter det i Blacklock’s Report. «Den tidligere amerikanske visepresidenten sa at isbjørner druknet i smeltende havis». «De finner isbjørn som faktisk har druknet mens de svømmer lange avstander, opptil 60 miles (amerikanske miles, som tilsvarer ca 100 km) , for å finne isen,» sa Gore.

Hall bemerket til slutt: “En enkelt avmagret isbjørn er ikke bevis på en tendens med voksende sult eller isbjørner på randen av utryddelse, og det viser seg også at isbjørnbestanden i Canada øker så fort at de blir en plage”.Fra Natural News, publisert 9 januar 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: Study shows polar bears are THRIVING, debunking claims that they will soon become extinct due to “climate change”.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • «isbjørnbestanden i Canada øker så fort at de blir en plage”.

  Så også med klima-realistene , – som ser ut til å øke i antall og bli en plage for klima-alarmistene, som så må finne seg et annet statsstøttet beite.
  Heldigvis.

  Svar
 • Northern Light.
  13 januar 2023 15:46

  Fremstående forsker: Målet om nullutslipp vil føre til slutten av den moderne sivilisasjon.

  Av Chris Morrison.
  Sterk kritikk mot det politiske prosjektet «Net Zero» har blitt fremsatt av en av verdens ledende kjernefysikere. I en nylig publisert vitenskapelig rapport sa Dr. Wallace Manheimer, at det ville være slutten på den moderne sivilisasjonen. Han skrev om vind- og solkraft og hevdet at det ville være spesielt tragisk «når ikke bare denne nye infrastrukturen vil svikte, men vil koste milliarder, forurense store deler av miljøet og være helt unødvendig. Risikoene er «enorme».

  Dr. Manheimer har en PhD i fysikk fra MIT og har hatt en 50-årig karriere innen kjernefysisk forskning, inkludert arbeid ved Plasma Physics Division ved U.S. Naval Research Laboratory. Han har publisert over 150 vitenskapelige artikler. Etter hans syn er det «absolutt ikke noe vitenskapelig grunnlag», for å forvente en klimakrise fra for mye karbondioksid i atmosfæren i det neste århundre eller så. Han argumenterer for at det ikke er noen grunn til at sivilisasjonen ikke kan fortsette med både fossilt brensel og kjernekraft, og gradvis skifte til mer kjernekraft.

  Det er en også voksende opinion som påpeker, at keiseren ikke har noen klær på seg når det kommer til de grønne teknologiene. Elbiler, vind- og solkraft, hydrogen, batterilagring, varmepumper – alle har enorme ulemper, og kan ikke erstatte eksisterende systemer uten ødeleggende konsekvenser.

  Manheimer påpeker at før fossilt brensel ble mye brukt, ble energi levert av mennesker og dyr. Fordi det ble produsert så lite energi, «var sivilisasjonen en tynn glasur på toppen av et enormt fjell av menneskelig elendighet, en glasur opprettholdt av institusjoner som slaveri, kolonialisme og tyranni».

  Dette argumentet antyder hvorfor så mange rike, miljø-poserende kjendiser argumenterer ikke bare for Net Zero, men for et virkelig nullutslipp, med forbud mot all bruk av fossilt brensel. Kong Charles sa i 2009 at forbrukerens og bekvemmelighetens tidsalder var over. Selv om monarken som eier flere herskapshus, antagelig ikke tror at slike desperate restriksjoner gjelder ham selv. Dr. Manheimer bemerker at fossilt brensel har gitt flere fordeler med sivilisasjonen til milliarder av mennesker, men dette er ennå ikke fullført». Å gi fordelene med en moderne sivilisasjon til hele menneskeheten, ville kreve mye mer energi, så vel som nye energikilder».

  Forfatteren bemerker at den falske klimakrisen er i ferd med å bli en «tragedie for den moderne sivilisasjonen», som er avhengig av pålitelig, rimelig og miljøvennlig energi. «Vindturbinene, solcelle-panelene og batterier har ingen av disse egenskapene,» fastslår han. Usannhetene har blitt ivrig fremmet av det som kalles et klimaindustrielt kompleks, bestående av flere forskere, hovedstrøms-medier, industrimagnater og politikere. Disse har «på en eller annen måte» klart å overbevise mange om at CO2 i atmosfæren er en miljøgift, en gass som er nødvendig for livet på jorden, en gass som vi puster ut med hvert åndedrag.

  Etter Dr. Manheimers syn er partnerskapet mellom selskaper, fremstående politikere og alarmistiske kampanjer «en virkelig uheldig allianse». Det klimaindustrielle komplekset fremmer ikke diskusjon om hvordan man kan overvinne denne utfordringen, på en måte som vil være best for alle. «Vi bør ikke bli overrasket over at de som tjener mest penger på dette, er blant de som mest oppfordrer politikerne om å handle».

  Det historikere definitivt vil undre seg over i fremtidige århundrer, er hvordan dypt mangelfull logikk og propaganda, faktisk gjorde det mulig for en koalisjon av mektige spesialinteresser å overbevise nesten alle i verden, om at CO2 fra menneskelig industri var et farlig planet-ødeleggende giftstoff. Det vil bli husket som den største massevrangforestillingen i verdenshistorien at CO2, plantenes næring, i en tid ble ansett for å være en dødelig gift.

  Mye av Dr. Manheimers interessante artikkel avkrefter mange av de falske påstandene fra politisert «etablert» klimavitenskap. Det er utmerket lesning. Han diskuterer noen av argumentene som avkrefter åpenbart falske påstander, og sier at det er «spesielt nedslående» å se vitenskapelige institusjoner komme med konkluderende påstander, når så mye informasjon som viser det motsatte er lett tilgjengelig. Han peker på at i løpet av de siste 10 000 årene, har jorden nesten helt sikkert vært varmere. Det har vært varmere og kaldere perioder som i dag.

  Fra Global Research, publisert 12 januar 2023. Skrevet av Chris Morrison, redaktør i Daily Sceptic.
  Oversatt fra engelsk, noe forkortet. linker, og link til rapport i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Net Zero Will Lead to the End of Modern Civilisation, Says Top Scientist.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Data fra land med lav covid-dødelighet.

Dødstallene begynte å stige etter vaksinasjonskampanjen.

Forrige innlegg

Ny undersøkelse fra USA.

I mange delstater er smitte- og sykdomsfaren størst for de med flest doser.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.