POSTED IN Coronavaksiner

Studie fra Saudi-Arabia:

Covid-vaksiner førte til at én av fire Saudi-arabere fikk hjerteproblemer

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff.

Ny forskning fra Saudi-Arabia har funnet at sjokkerende 27,11 prosent, eller litt mer enn én av fire personer som ble covid-«vaksinert», fikk hjerterelaterte komplikasjoner i løpet av en måned til mer enn et år etter injeksjonen.

Mikrobiolog og immunolog Muazzam M. Sheriff, og kolleger ved Ibn Sina National College for Medical Studies og King Faisal General Hospital, sier at mer enn en fjerdedel av de som fikk covid-vaksinene, led en eller annen form for hjertekomplikasjon etter å ha fått covid-vaksinene, enten de var fra Pfizer, BioNTech eller Moderna. Nesten 15 prosent av de covid-vaksinerte rapporterte at de opplevde hjerterelaterte symptomer innen én måned etter injeksjon, mens andre rapporterte hjerteproblemer etter et år eller mer.

TrialSite News kaller Sheriffs studie et «bombe», med grunnlegger Daniel O’Connor som sa til The Defender, at «frekvensen av sykehusinnleggelser var absolutt bemerkelsesverdig, spesielt med hjertemyokarditt- og perikarditt assosiert med vaksinene».

Hjertet ødelegges av covid-vaksinene.
I følge Dr. Peter McCullough måtte nesten 16 prosent av alle covid-vaksinerte som utviklet kardiovaskulære symptomer haste til en intensivavdeling (ICU) for behandling – så ille var symptomene deres. «Mer enn halvparten av pasientene sa at de ble påvirket av helsepersonell eller offentlige myndigheter til å vaksinere seg», sa McCullough. «Aldri i nyere tid har det vært gitt en vaksine som har en så ødeleggende effekt på hjertet til befolkningene».

Når det gjelder den langsiktige effekten av injeksjonene, la O’Connor til at mange tilfeller av hjerteproblemer rapporteres noen ganger flere år etter injeksjonen. «Økningen i hjerterelaterte hendelser i nyhetene det siste eller to året er heller ingen trøst for de som blir syke,» la han til.

Studien ble publisert i det medisinske tidsskriftet Cureus. Den nye studien fra Saudi-Arabia hadde 804 deltakere, 379 menn og 425 kvinner. Alle fikk minst én covid-vaksine. Omtrent 40 prosent av deltakerne tok bare en covid-vaksine, noe som betyr at de ikke fullførte engang den første to-dose serien med covid-vaksiner, eller fikk «booster»-injeksjoner.

Nesten 10 prosent av deltakerne måtte ha medisinsk behandling for helseskadene sine i mer enn 12 måneder, mens 7,11 prosent gjennomgikk en form for kontinuerlig og pågående behandling på tidspunktet for undersøkelsen.

Utrolig nok sa bare rundt 20 prosent av deltakerne i studien, at de trodde at deres hjertesymptomer var «sterkt relatert» eller «noe relatert» til covid-vaksinene. Hele 65 prosent var enten «nøytrale», «noe usikre», eller «ikke sikre i det hele tatt» på at covid-vaksinene var årsaken. Nesten halvparten av deltakerne har diabetes eller høyt blodtrykk, og rundt 40 prosent er overvektige. Litt over 22 prosent rapporterte om andre stillesittende livsstils-relaterte helseproblemer.

«Til tross for skjevheten i strategien for å finne pasienter med kardiovaskulære bivirkninger fra mRNA, er dette store prosenter som krever sykehus- og eller ICU-behandling», kommenterte McCullough. «Mer data er nødvendig om disse tilfellene, som diagnose, behandling og virkninger som gjentatte sykehusinnleggelser og død».

Mer etterforskning er nødvendig, hevder studieforfatterne, for å komme med definitive erklæringer om saken. Dette er alltid det de sier for å unngå å legge direkte skyld på covid-vaksinene. TrialSite News kalte det «en sterk studie med hensyn til metodikk, relevans og etiske hensyn,» men bemerket at forfatterne av studien så ut til å «nedtone omfanget av undersøkelsen» til tross for det er «et forferdelig høyt antall» av hjertekomplikasjoner.

Alle som ble tok covid-vaksinen vil til slutt angre på den avgjørelsen. Finn ut mer på ChemicalViolence com.

Fra Natural News, publisert 9 april 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light
Orginalartikkel: mRNA COVID jabs caused one in four Saudis to suffer heart issues, “bombshell” study finds.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • En massiv hemsko for å få en slutt på dette er fornektelsen blant rammede.
  De helseutdannede og «ekspertene» som mener mer forskning er påkrevet vil jeg ikke si hva jeg synes om.

  Svar
 • Nakstad, og hele det ansvarlige kostebinderiet, frekke som Faan.:

  ‘ Vi har lagt bak oss korona-pandemien, men for mange har smitten fått store konsekvenser. 
  Trolig har flere enn 400.000 voksne nordmenn slitt med ettervirkninger. Rundt 40.000 av disse har blitt alvorlig eller langvarig syke, ifølge forskerne bak den norske koronastudien. 
  Det er drastiske råd å komme med så tidlig i en pandemi, når man ikke har så mange svar. WHO har valgt et føre-var-prinsipp, men det har jo også negative konsekvenser å råde millioner av mennesker til å holde seg i ro.
  Det vi ser er at long covid-pasienter klarte treningsøktene like bra som kontrollgruppen, selv om de hadde flere symptomer ved start.
  Alle studier har sine styrker og svakheter, men det fremstår som en solid studie.’
  tv2.no/nyheter/innenriks/dette-gjor-nakstad-spesielt-glad-na/16622418/

  En solid ‘studie’.
  ‘ LongCovid’-sekken blir nok stor etterhvert. 😉

  For de påtvungne, eksperimentelle injeksjonene, har nok ingenting , hverken med hjerteposebetennelse, blodpropper eller blødninger å gjøre. Det er ikke noen grunn til å ta med dette i ‘studiene/forskningen’. 😉

  Og:

  ‘ Teori 3: Long covid er massehysteri. 
  Så er det forskerne som mener at long covid handler om negative forventninger og sosial smitte.
  Allerede tidlig i pandemien kom medieoppslagene om long covid. Folk diskuterte senfølger i sosiale medier. Det kan ha gjort folk mer oppmerksomme på symptomer. Husker jeg ikke dårligere nå? Sliter jeg ikke med konsentrasjonen? Har jeg ikke mer vondt i ryggen? 
  I flere studier har deltakere med long covid blitt testet, og det viste seg at de aldri har hatt covid-infeksjon. Det styrker argumentet om at det sosiale spiller inn.’
  forskning.no/covid19-epidemier-influensa/er-long-covid-helt-normalt-en-ny-sykdom-eller-massehysteri/2311561

  PCR-testene var tullball. Dette VET vi nå.
  Folk ble innbilt syke, uten symptomer, i et masse-hysteri, regissert av politikere og deres unisone media.
  Antagelig var Covid også tullball.
  En vanlig influensa, men med færre syke/døde enn tidligere års influensaer. Dette VET vi nå, og myndighetene VISSTE dette i 2020-21.
  Selv om disse før-tallene ble holdt unna i hystriet. – Eller byttet ut med ‘informasjon’ om løgn- massegraver i media.

  Svar
 • Kanskje greit å sjekke hvor denne artikkelen er publisert

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Natural_News

  – – – –

  Beskjed til Laila:

  Fant du faktafeil i originalartikkelen?

  Hvis du gjorde det, så kom gjerne med de i kommentarfeltet.

  Leste du artikkelen hos Natural News? Hvis du gjorde det, hva så du der?

  Fant du ikke faktafeil, så er din kommentar her unødvendig. Da er den kun et forsøk på å gå i rette med artikkelens innhold ved å vise til noe som ikke engang behøver å være riktig informasjon om mediet (som er Natural News i dette tilfellet).

  Wikipedia er ikke en troverdig kilde når det kommer til slike type artikler, siden artikler som du linket til kan være laget og/eller redigert av mennesker som ikke liker det som mediet/personen de vil prøve å ødelegge for.

  Redaksjonen

  Svar
  • LOBOTOMI-effekten av injeksjonene er noe dr. PETER BREGGIN i samtale med REINER FUELLMICH og NAOMI WOLF beskriver
   på rumble.com
   Innholdet i injeksjonene trenger gjennom blod-hjerne-barrieren og gjør skade i pannelappene, som ved lobotomi, og resultatet blir, som ved lobotomi, et redusert individ, lojal og takknemlig overfor sine overgripere, for sløv til opprør, uproblematisk og lydig, perfekt for en psykiatrisk avdeling, en optimal egenskap for den psykopatiske verdensmafiaens slaveri-plan, en verdensbefolkning som kan gjøre enkle oppgaver og aldri opponerer, lobotomi/stockholmsyndrom.
   Egentlig burde det være langt mer opptøyer p.g.a. dette, men, som i saudi-arabia, tenker få på å stille de kriminelle til rette, virker det som, de tror ikke noe overgrep er skjedd, noe som burde være opplagt for enhver med intakt hjerne.

   Svar
   • Mange av de jeg kjenner som tok coward19 quaksinen forandret personlighet til å bli ekstemt lite medmenneskelig og stokk dumme… De var kansje ikke de smarteste til å begynne med men etter quaksineringen så virker det lille av fornuft og selvstendig tangkegang være forsvunnet.

  • I dag benyttes Wikipedia, akkurat som massemedia, til å «renvaske» løgnene korrupte politikere og andre vi aldri har valgt inn i posisjoner hvor de kontrollerer våre liv, benytter seg av for å nettopp kontrollere oss.
   Hvis man i dag lever i troen om att makteliten bare vil oss vel, så vil man bli fryktelig skuffet snart!! (For å bruke veldig pene ord)
   Man skal være ekstremt godtroende/naiv for å ikke se og forstå hva som skjer i verden nå, og selvfølgelig tidligere også. Men nå går «de» fullt inn for å gjennomføre sin syke plan om å bli kvitt noen milliarder av oss. For i «sin verden» er vi 8 milliarder «rotter» unødvendige skadedyr de ikke liker å måtte ha rundt seg. Jo, endel unger og yngre kvinner/menn til egen «forlystelse» vil de tydeligvis ha. For å bedrive sine perversjoner. Og selvfølgelig en gjeng «slaver» som kan se til at deres liv blir lett og behagelig.
   Hvis man er litt ekstra våken, vil man kunne se at det strekker seg mye lenger enn bare covidsprøytene som selvfølgelig kun er for å redusere antallet av oss, og å holde antallet nede. Alt med klima er også kun for å dra penger bort fra oss for å skape dårligere levekår, og samtidig ødelegge mulighetene for å dyrke. Sånn at på sikt det også vil være med på å drepe mange. Når det ikke lenger finnes nok mat til folk og dyr! Gjennom å nekte bruk av kunstgjødsel, og å senke CO2 nivået i atmosfæren. Alt kun for å alvorlig kutte i matproduksjonen.
   Tredje verdenskrig er også en del av deres plan. Så langt har de jo elegant ofret hundretusener eller fler til sine guder med Ukrainakrigen.
   Men de er nok ekstra stolte over hvordan de fikk folk til å stå i kø for å avlives med covidsprøytene. Ja det har de nok ledd mye og godt av.

   Svar
 • «Det er nå offisielt. Delvis redigerte dokumenter fra Robert Koch-instituttet i Tyskland viser at det ikke var noen pandemi og at det var myndighetene som innførte tiltak som det ikke var noen begrunnelse for og at RKI ble pålagt å lage fiktive grunner for å rettferdiggjøre «folkehelsekrisen».

  Merk at foredragsholderen bevisst bruker svært nøytralt språk her for å minimere risikoen for at dette avgjørende beviset blir tatt ned.

  Han vet utmerket godt hva agendaen er. Jeg snakket og satt ved siden av ham på det virtuelle arrangementet i Tyskland, arrangert av AfD-partiet.
  Hilsen Mike»
  https://www.youtube.com/watch?v=aHJI9TK9g7Y&t=1s&pp=2AEBkAIB

  Svar
 • Northern Light.
  23 april 2024 20:46

  Vaksiner har ødelagt samfunnet og gjort uopprettelig skade på folkehelsen.

  Av Ethan Huff.
  Vi hører sjelden om det på grunn av embargoen mot sannferdig informasjon om helseskadene de forårsaker, men vaksiner har ødelagt verden. En doktor med en populær Substack-konto, gjennomførte en omfattende gjennomgang av vitenskapen bak vaksiner som aldri ser dagens lys. Legen fant ut at den stygge sannheten om vaksiner forblir skjult for å beskytte «virksomheten», som betyr vaksineprogrammet til Big Pharma.

  Å fortelle den stygge sannheten om vaksiner «ville ødelegge vaksineprogrammet», skriver legen, og derfor blir det aldri fortalt. En av dem er det faktum at vaksiner ikke forebygger sykdom, men i stedet forårsaker de mer av det. Sykdommer som en gang ble antatt å være utryddet har kommet tilbake, men ikke fordi de uvaksinerte. Legen fant ut at vaksiner gjør at disse eldgamle sykdommene kommer tilbake, som i dag blir kalt et «mysterium».

  Ta koppervaksinen, for eksempel. Introdusert i 1798, ble koppevaksinen ofte observert å forårsake utbrudd av kopper i stedet for å forhindre dem, men denne stygge sannheten ble feid under teppet. Hvis moderne medisin var en ærlig vitenskap, ville koppervaksinen blitt trukket fra markedet, og blitt stoppet ongående. I stedet la koppervaksinen grunnlaget for en rekke nye vaksineinjeksjoner, som alle gjør det samme.

  «Etter å ha sett grundig på det, er jeg av den oppfatning at koppervaksinen ødela menneskehetens helse, og innledet en æra med kronisk sykdom», skriver legen.

  Unngå alle vaksiner.
  Vaksinene som kom etter kopper utløste andre nye helseproblemer, ofte på grunn av problemer med kvalitetskontroll. I tillegg til deres toksisitet, vil nye vaksiner bli lansert stadig raskere, og alle de nye selskapene som prøver å tjene penger på injeksjonene kutter hjørner for å spare penger.

  «På grunn av dette dukket det opp en rekke nye og alvorlige medisinske tilstander, hvorav mange ble ansett å skyldes hjernebetennelse (encefalitt) eller hjerneskade (encefalopati), og observert å oppstå i forbindelse med skader på kranialnerver*», forklarer legen. «De fleste av disse forholdene gjenspeiler i sin tur utallige skader vi nå også ser fra moderne vaksinasjoner».

  Tilbake på 1980-tallet var det sjelden at barn viste symptomer på autisme, eller andre nevrologiske problemer. I dag er autisme vanlig, i likhet med mange andre kroniske sykdommer som før vaksinene var sjeldne. Ekte vitenskap støtter disse påstandene, men det forblir dekket over, mens den falske markedsføringen av vaksiner får en sentral plass i nyhetsbildet.

  «Utallige kliniske studier av vaksiner (f.eks. HPV-vaksinen) viser at vaksiner forårsaker mange av de samme lidelsene (f.eks. en myriade av autoimmune tilstander), som har økt parallelt med antall doser av vaksinen (f.eks. den andre injeksjonen er nesten alltid mer sannsynlig å forårsake en alvorlig reaksjon enn det første)», skriver legen videre.

  «Dette antyder igjen at å ta et stort antall vaksiner (for tiden gir den stadig økende CDC-planen barn 90 vaksiner før de fyller 18), og setter dem i fare for å utvikle kroniske sykdommer».

  Selv om mange slike studier har blitt utført i løpet av årene, blir forskning som fremhever alt dette vanligvis ikke publisert i noen av de medisinske tidsskriftene, som den moderne medisinske profesjonen ser etter for veiledning. Som sådan fortsetter vaksinesvindelen, tilsynelatende uten ende.

  *En hjernenerve (latin nervus cranialis) eller kranialnerve er en nerve som går ut fra hjernen eller hjernestammen. Det regnes totalt tolv par med hjernenerver, men kun ti av dem (nervene 3–12) har opprinnelse i hjernestammen. Alle har forskjellige funksjoner i hodet og kroppen forøvrig. Wikipedia.

  Fra Natural News, publisert 22 april 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker, (link til Expose-News har hele artikkelen med oversikter) i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Vaccines have destroyed society, unleashing a wave of irreparable damage to public health.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tendensiøs og prinsippløs ordvalg:

Aftenposten lyver og tildekker.

Forrige innlegg

Fra NATOs skrekkgalleri:

Hekseprosessen mot Jugoslavias demokratisk valgte president

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.