POSTED IN Norge

Storbritannia:

Akuttmottakene fylles av eldre etter vaksineringen.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Artikkelen under er interessant fordi den forteller at det ikke bare å vaksinere folk og så er et problem løst. Tvert imot kan vaksinsjonskampanjen føre til nye og uventete problemer.

Vi merker oss også at klimaet nå er slik at folk med avvikende meninger ikke lenger står frem med egen identitet. Det er flere grunner til dette men en svært viktig er at folk føler at dette kan føre til at muligheter for opprykk (karriere) eller muligheten for skifte av arbeidssted svekkes.

Nå er nettopp vaksineringen i Norge midlertidig stanset som følge av uventede bivirkninger. Det oppfatter jeg som en bekreftelse på det som kommer frem i denne artikkelen. I virkeligheten er det verre enn det som fremgår i denne artikkelen. Regjeringen har malt seg inn i hjørne som følge av vaksineringen. Vaksinene er farlige og vil kunne føre til en katastrofe om programmet fortsettes. På den andre siden er det nå knyttet så mye prestisje til hele vaksinasjonsprogrammet at en stopp også blir nesten umulig.

Knut Lindtner

Akuttmottakene ser nå en bølge av eldre etter Covid-19- vaksinasjonen, sier en sykepleier.

Av John CA Manley

Den følgende artikkelen er den andre i en serie intervjuer med en sykepleier som jobber på et sykehus utkanten av Toronto, Ontario. Hun har jobbet i mer enn et tiår på flere kanadiske sykehus, og der har hun jobbet både på legevakt og i intensivavdelinger.

Det blir stadig vanskeligere å stå frem med egen identitet.

For å beskytte hennes identitet, stilling og familie er detaljer om henne og hennes arbeidssted blitt endret eller utelatt, uten at budskapet hennes er blitt forandret.

Livstruende reaksjoner etter Covid-19-vaksinasjonen.

John CA: Blir du tvunget til å ta Covid.19.vaksinen?

Sykepleier Andrea: Jeg har ikke blitt tvunget til å ta den (ennå). Presset er mer sosialt enn et yrkesmessig krav nå. De fleste ser ut til å ta vaksinen fordi de ønsker å signalisere sosialt at de «tror på vitenskapen».

Det er begrensningene av vaksineforsyningene i Canada som gjør folk flest opprørt. Det er faktisk til min fordel. Alle spør: Er du blitt vaksinert? Mitt standardsvar er: «Nei ,Jeg er allerede sterilisert, jeg trenger ikke mer medisinsk påført infertilitet», eller jeg sier « Nei jeg utnytter bare andres entusiasme for selvpålagt medisinsk eksperimentering».

John: Hvordan har de andre ansatte reagert på sin første injeksjon av Covid-19-vaksinen?

Andrea: Jeg har bare snakket med en kollega som helst ikke vil gå ut med historien sin. Men hun mistet bevisstheten fullstendig etter å ha fått vaksinen. I medisinske termer kalles dette en synkope, at man besvimer på grunn av manglende blodtilførsel til hjernen, 

På klinikken ble hun fortalt (off the record) at omtrent én av ti opplever besvimelse etter injeksjon, Dette ser ut til å skje helt tilfeldig.

Min kollega sa at hun var vitne til at noen gikk rett til utgangen. Dette er ekstremt farlig, for selv om en besvimelse kan være godartet, kan man slå hodet i fallet, noe som kan resultere i alvorlig skade eller død.

Tenk deg en sunn ung person med nesten null sjanse til å dø av Covid, drevet av media og sosialt press for å «tro på vitenskapen» tar seg forføre av denne falske immunitets-stimuleringen, og så kan han dø. Det synes jeg gjør vondt.

Vaksinerte personer blir sendt til et annet sted.

John: Har du sett noen bivirkninger blant pasienter?

Andrea: Pasienter kommer til legevakten med alvorlig svimmelhet og en med episode med brystsmerter. De hadde problemer med å stå  oppreist. Jeg tok historiene deres, og de fortalte at de nylig hadde tatt Corona-vaksinen.

Det er langt flere bivirkninger av denne vaksinen enn det var etter «svineinfluensa-vaksinen» som ble stoppet.

Selvfølgelig er det andre mulige årsaker til symptomene, som mildt hjerteinfarkt eller nylige kostholdsendringer. Men hvordan vet vi egentlig om det er vaksinen som er årsaken eller andre ting som førte til innleggelsen i sykehus?

Bivirkninger av vaksinen blir ikke registrert riktig.

John: Registrerte legen tilstanden hennes som en mulig bivirkning?

Andrea: Doktoren avviste øyeblikkelig ideen om at koronavaksinen skulle ha spilt en rolle i pasientens symptomer  Det fikk meg til å tenke på hvor mye data om mulige reaksjoner på vaksinen som simpelthen ikke blir registrert fordi personalet er forutinntatt til å overse dem.

John: Hvor mange av disse pasientene er eldre som avstår fra vaksinen?

Andrea: Vi ser en bølge av pasienter som kommer til sykehuset etter at de er blitt vaksinert. Disse stakkarene som er 80 og 90 år gamle, gjerne med kroniske hjerte- og lungesykdommer, ikke kan fatte at sykdommen deres kommer fra Covid-19-vaksinen.

Jeg må være ærlig og si at jeg ikke kan tilskrive vaksinen årsaken til sykdommen deres. Det kan for eksempel være urinveisinfeksjon eller lungebetennelse for eksempel.

Men jeg synes det er sjokkerende hvordan en av mine nylige pasienter for eksempel fikk vaksinen i januar (og overlevde selv om vedkommende var svært gammel og med alvorlig hjerte, lunge og nyre tilstand).

John: Hvilke symptomer ser du disse eldre har etter at de har fått Covid-19-vaksinen.

Andrea: Feber, ekstreme frostrier, skjelving, hodepine, svekkelse, at de blir lette i hodet og tungpustet – dette er symptomer jeg stadig ser. Ikke noe spesielt som kan gjøre det vanskelig å skille ut om det kan komme av vaksinen eller av andre underliggende problemer, eller kanskje en kombinasjon av begge. Spesielt når patientene bare går rett ut på gaten etter vaksinasjonen eller forlater en ambulansebåre.

Sykehusene har en lang meritliste når det gjelder å administrere farlige og ineffektive medisiner.

John: Er det slik at legene overser sammenhengen, eller er det slik at de ikke sier noe?

Andrea: Jeg tror det er slik at vi som jobber med helse generelt er svært forutinntatte mot å tvile på effektiviteten av våre inngrep.

På sykehusene er det for eksempel mange rutinetiltak som avføringsmidler, beroligende piller og antipsykotiske medisiner som faktisk kan være ganske farlige.

Det er ikke alltid at den umiddelbare «gleden» står seg over tid.

Til tross for bevisene på farene blir disse medisinene rutinemessig foreskrevet av legene, og mange sykepleiere deler dem ut uten å spørre fordi de ser ut til å virke, iallfall på kort sikt.

Tenk deg følgende realistiske scenario der en pasient konstant vandrer fram og tilbake i korridorene tilbake i korridorene uten ansiktsmaske mens han stadig berører felles overflater, noe som bekymrer, spesielt nå under «pandemien», når alle bør holde seg på en viss avstand og alle overflater skal desinfiseres. 

Svaret vil være å gi pasienten en medisin «for å roe vedkommende ned». Så sover han en natt, og neste dag rapporterer sykepleieren at «Han sov hele natten og vandret ikke mer etter at jeg ga han pillen som hjalp han til å sove».

Dette blir rapportert til legen, som er fornøyd med at pasienten ble liggende i sengen og sluttet å vandre rundt og forstyrre andre pasienter, sluttet å ødelegge smittekontrollen eller skape ulemper for personalet.

Som en konsekvens av dette fortsetter sykehuset å medisinere pasienten hver natt. Og så etter noen få dager blir tilstanden verre og pasienten gjenopptar sin vanlige vandring. 

Me nå er han så full av sovemidler at han ikke kan holde balansen.

Kaskaden av den nattlige medisineringen resulterer i et fall som kan føre til alvorlig skade og/eller dødsfall.

John: For meg høres dette ut som «den nye normalen» – å bruke uprøvde metoder for tilsynelatende å løse et problem. Men er alt dette nytt?

Andrea: Jeg tror at om vi ser bakover på alle disse inngrepene mot Covid – både farmasøytiske og andre – vil vi komme til å skjemmes over hva vi har gjort.  

Akkurat slik som talløse pasienter tidligere faktisk ble myrdet med beroligende midler, så myrder vi folk i dag med påfunnene som har til hensikt å kontrollere eller helbrede Covid.

John: Takk skal du ha for å snakke ut!.

John Manley har i mer enn et tiår drevet med å skrive for leger, naturopater og kiropraktikere. Siden mars 2020 har han skrevet artikler som stiller spørsmål  ved bivirkninger med Covid-19-saken og kontroll-systemene. 

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Cristina Serí

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Wasan Totland
  15 mars 2021 8:59

  «På den andre siden er det nå knyttet så mye prestisje til hele vaksinasjonsprogrammet at en stopp også blir nesten umulig.»

  Dere er årsakene til Sandbergs løgner på nrk. Jeg hørte forrestn at Steigan skulle legge ned kommentarfeltet. Det skulle komme opp et nytt felt der de som skrev måtte regikstrere seg med fullt navn. Det blir det samme som å legge ned alt. Ingen med IQ over åtti vil risikere noe sånt. Bra artikkel her som burde vært spredd til flere.

  Svar
 • Svar
 • Svar
 • 51 % av frontline helsearbeidere negative til å ta koronavaksinen.

  I henhold en analyse av Gallup fra januar, var 51 prosent av helsearbeidere i USA kritiske til å bli vaksinert, selv om vaksinen «var gratis, tilgjengelig, FDA godkjent og 90% effektiv.”

  Utenfor Usa er frontline helseansatte like skeptiske. Reuters rapporterte at bare halvparten av pleiepersonalet i Sveits, medisinsk sektor, bare 30 prosent av de ansatte ved Tysklands BeneVit Group , og om lag halvparten av helsepersonell i franske omsorgshjem var villige til å bli vaksinert.

  Fra India rapporteres det at «da India administrerte den andre vaksine dosen for to uker siden, var det halvparten av frontline ansatte og nesten 40 prosent av helsearbeiderne som ikke møtte opp.»

  I Canada har canadisk TV vist en reportasje om at mange helsearbeidere i Montreal tvert nekter å bli vaksinert.

  Mange frontline helsearbeidere er vitne til at folk blir syke eller dør etter å ha mottatt en COVID-19-vaksine, og kan derfor bedømme selv om vaksinen er sikker eller ikke. Mange frontline helsearbeidere får også problemer selv etter å ha blitt vaksinert. Reuters hadde i februar en artikkel med tittelen «AstraZeneca vaksinen møter motstand i Europa etter at helsepersonell lider av bivirkninger.»

  Som svar på de mange innvendinger fra frontline-helsearbeidere, har vaksineprodusentene og offentlige helse-myndigheter i mange land satt i gang en voldsom propaganda-offensiv for coronavaksineringen, samtidig som negative nyheter om vaksinene blir knallhardt sensurert.

  https://www.theepochtimes.com/high-share-of-health-care-workers-reluctant-to-get-covid-19-vaccine-reports_3640953.html

  Svar
 • Jeg har ikke hørt noe om illegale innvandrere i forbindelse med corona-epidemien, og dette synes jeg er rart, for illegale innvandrere må jo være et problem her. På den ene siden, vil de nepppe melde seg for vaksinering, fordi de da risikerer å bli utvist, men på den andre siden, må jo dette være et problem forr myndighetene, som ikke kan tillate at tusenvis eller titusenvis av uvaksinerte, illegale innvandrere går rundt og smitter nordmenn.

  Hva er myndighetenes holdning til illlegale innvandrere og korona? Noen som vet?

  Svar
  • Vidar Johansen
   15 mars 2021 16:03

   Jeg kan ikke si at jeg vet, men en porsjon sunn fornuft tilsier at de forholder seg til dem på samme måte som før. Dersom de får nyss om noen så vil de bli pågrepet så langt det lar seg gjøre. På den annen side, at de, dersom ikke de blir tatt, skal gå rundt å smitte nordmenn tar ihvertfall jeg med knusende ro. Hvorfor skal jeg gå rundt å være redd for noe vi har hatt sirkulerende rundt oss siden tidenes morgen? Altså influensa. Covid-19 er ingenting å være redd for. Det er ikke engang sikkert at det eksisterer, slik de hevder. Det er kun et redskap som benyttes til å akselerere innførselen av den nye verdensorden, NWO. Vaksinene er svindel fra a til å. Så, hvordan myndighetenes holdning til illegale innvandrere og korona er, det er meg knekkende likegyldig :)

   Svar
  • «Hva er myndighetenes holdning til illlegale innvandrere og korona? Noen som vet?»

   Tja. Men vi vet at myndighetene har stengt ned Norge pa. 600 døde av årets influensa. ( 1/3 av tidligere års døde.)
   Og halvparten av disse døde er gamle syke innvandrere i Oslo øst.
   Galskap? Det er bare etternavnet.

   Svar
 • Wasan Totland
  15 mars 2021 19:37

  Disse gamle mennesker blir så syke av vaksinen at de må legges inn. Media formidler at de er innlagt for covid.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Land etter land stopper vaksineringen med Astra-Zenica.

Årsak: blodpropp som bivirkning.

Forrige innlegg

For den ny administrasjonen i Washington:

Russland er hovedfienden.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.