POSTED IN Coronavaksiner, Endring av politikken

Stor overdødelighet i Storbritannia.

BBC er sikker på en ting: Det er ikke vaksinen.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ja, hva kan de ellers si. Overdødeligheten er reell over hele den vaksinerte verden. Den begynte å vise seg for fullt i 2022. Og det som skilte det foregående året, 2021, fra alle andre tidligere år var to ting:

 1. Nedstengningstiltakene, restriksjonene, maskene osv.
 2. Vaksineringen.

Og så kommer overdødeligheten året etter i land etter land. Men naturligvis skyldes dette, ifølge medier og myndigheter, ikke det som skiller 2021 fra alle foregående år, det som det er mest naturlig å anta. I Norge er dette et ikke-tema, forståelig nok. For åpner en den diskusjonen risikerer en at alle helvetes sluser åpnes fordi folk begynner å stille spørsmål ved alt og alle de har trodd og stolt på. Derfor rettes alle lyskastere i en helt annen retning enn der det er naturlig å tro at synderen befinner seg.

Spørsmålet er likevel om det kan legges lokk på dette særlig lenger hvis overdødeligheten fortsetter og sykeligheten vedvarer å vokse. Jeg er sikker på at det er mange som ikke har gode dager nå og noen angrer allerede på det de har vært med på.

De som overlever får se.

Knut Lindtner
Redaktør

Hvorfor dør de?

Dette innlegget er hentet fra det danske nettstedet Snaphanen

BBC: “Værste overdødelighed i 50 år”

Ed Dowd forklarer, hvorfor han ligesom eferhånden mange andre, mener at Vestens overdødelighed er vaccinerelateret. For det første indtræffer den samtidigt med udrulningen af vaccinerne. Desuden forekommer den i alle aldersklasser. Den forekommer hos midaldrende, arbejde velsituerede og livsforsikrede, der ikke kan formodes pludselig at begynde at begå selvmord eller misbruge heroin.

BBC har en del fantasifulde forklaringer, og de er i al fald sikre på at der ikke er “evidence of vaccine-effekt.” Desuden skriver de kryptisk, at “overdødeligheden er 9 procent højere end i 2019.”

Den britiske overdødelighed er i øjeblikket 17.7 procent eller 1.923 personer højere end normalt om ugen ifølge OECD Stat. Der er derfor ingen tegn på, at vaccineetablissementet vil gribe ind overfor den alarmerende overdødelighed. Vi befinder os i fase 2 af The Great Reset. Den vil fortsætte uanset omkostningerne. Vil man beskytte liv og helbred, må man gøre det selv – indtil dine nationale politikere har fået WHO til at tvinge dig, naturligvis.

Det er ikke bare overdødeligheden, der er stukket helt af. Det er også invalideringen af mennesker, ikke mindst af arbejdsstyrken. (Dette er USA tal)

Excess deaths in 2022 among worst in 50 years

Kardiologen Aseem Malhortra Tweeter denne

Forsidebilde:  Marten Newhall 

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Det er det som må til: at folk begynner å stille spørsmål ved alt og alle de har trodd og stolt på.

  Svar
 • Northern Light.
  12 januar 2023 16:56

  Covid-«vaksinen» er et bevisst forsøk på folkemord.

  Av Dr. Paul Craig Roberts.
  Aldri før har det vært en så stor overdødelighet etter vaksinasjoner. Aldri før har det vært så mange barn, unge voksne, idrettsutøvere i sin beste alder som har falt døde om av «ukjente årsaker» etter vaksinasjon.

  Selvfølgelig er årsaken kjent. De ledende legene og medisinske forskerne i vår tid – og det er ikke helsebyråkrater som Fauci, som fungerer som markedsføringsagenter for Big Pharma og korrupte, politiserte statlige medisinske folkehelseinstitutt– har forklart hvorfor og hvordan mRNA «vaksiner» som ikke er vaksiner, dreper, ødelegger immunsystemet og forårsaker helseskader.

  Det som ikke er kjent er hvorfor noen dør umiddelbart etter å ha fått det dødelige stoffet, andre en måned senere, og andre forblir så langt i live. Noen forskere mener at innholdet i «vaksinene» er forskjellig, og noen tror at en del av injeksjonene er placebo, med det formål å at kjente mennesker skal vise at covid-vaksinene er trygge.

  Professor Michel Chossudovsky har flere videoer som dokumenterer de utbredte lidelsene og dødsfallene til vaksinerte. Det er ikke de uvaksinerte som på «mystisk» vis faller døde over hele verden, det er de vaksinerte.

  Likevel fortsetter tilsløringen. De vestlige mediene – presstituerte – dekker over det hele for seg selv så vel som for Fauci, Biden, Bill Gates, Big Pharma, FDA, NIH, CDC og den fullstendig korrupte og uansvarlige helseindustrien. Big Pharma og FDA fortsetter å presse foreldre til å gi spedbarn den dødelige vaksinen, og det er fortsatt foreldre som er så fullstendig uvitende at de deltar i drapet på sine egne barn.

  Med mennesker over hele verden som er så uvitende og så blindt stoler på autoriteter, kan vi forstå hvorfor den sataniske Bill Gates og Klaus Schwab, er sikre på at de kan lykkes med å redusere verdensbefolkningen og gjennomføre deres nye verdensordning.

  Hva mener jeg når jeg sier at Gates og Schwab er sataniske? Tenk på det på denne måten; Fra tid til annen når temaet diskuteres, vil noen si at folk kan være så forferdelige at de kan forstå hvorfor noen ønsker å myrde dem. Jeg spør dem om de ville være villige til å trykke på knappen for folkemord, og de sier «nei». De forstår at de ikke har rett til å forårsake folks død for deres meninger om klima eller en ideologisk agenda. Forskjellen mellom dem og Gates og Schwab, er at Gates og Schwab er villige og ivrige etter å trykke på den knappen. Det som er så skremmende er at viljen til å gjøre dette har fått en høy moralsk posisjon. Å utrydde mennesker har blitt måten å redde planeten på.

  De som står bak dette massemordet, er sikre på at deres forbrytelse er for stor til å bli identifisert som sådan. Naive befolkninger vil rett og slett ikke tro, at «deres» regjeringer ville gjøre dette mot dem. Ingen ønsker å innrømme at de henrettet sine egne familiemedlemmer og sine egne barn med injeksjoner, ved å stole blindt på «myndigheter» som hadde kunngjort deres agenda med folkemord på forhånd.

  I USA har bare en liten prosentandel av befolkningen en anelse om hva som skjer. Befolkningens tid og energi blir brukt på å få endene til å møtes, og på underholdning. De faller for den ene åpenbare forbrytelsen etter den andre. Uansett hva regjeringen kunngjør, aksepterer de det –fra president John Kennedys attentat, senator Robert Kennedys attentat, Tonkinbukta, 9/11, Saddam Husseins masseødeleggelsesvåpen, til covid-pandemien, og en»trygg og effektiv» Covid-vaksine. De lærer aldri. Nå står de overfor et folkemord, og de har fortsatt ikke lært. Bakmennene til folkemordet har fortsatt kontrollen over dem.

  Hvis det ikke er folkemord, fortell meg hva det er når anerkjente medisinske forskere advarer på forhånd om mRNA-«vaksinen», og blir sensurert og straffet. Når oppfinneren av PCR-«covid-testen» sier at testen ikke påviser viruset og blir ignorert. Når bevisene for de skadelige effektene av «vaksinen» holdes hemmelig av Pfizer og FDA. Når leger blir forhindret fra å behandle Covid med kjente kurer som Ivermectin og HCQ. Når apotek nekter å gi ut medisiner etter legenes resepter for disse kurene. Når ulovlige og grunnlovsstridige pålegg brukes til å tvinge innbyggere til å bli injisert, med trussel om å miste arbeidet hvis de ikke gjør det. Når ingen offisielle undersøkelser gjøres av den store økningen i overdødelighet blant vaksinerte, og når media driver med villedende kampanje med løgner og propaganda?

  Amerikanere spesielt, står overfor en monstrøs kriminell handling. Har de styrken og intelligensen til å gjenkjenne det? Og kommer de til å gjøre noe med det?

  Fra Dr. Paul Craig Roberts blogg, publisert 8 januar 2023.
  Oversatt fra engelsk, linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: The Covid “vaccine” Is an Intentional Effort at World Genocide.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Bill Gates planlegger dette:

«Covid-vaksinere» matforsyningen for å vaksinere de uvaksinerte

Previous Post

Psykologiske studier viser at gruppepress virker:

Frykt trumfer fornuft.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.