POSTED IN Coronavaksiner

Covid19 og vaksiner

Stor økning i dødsfall etter at vaksinasjonsprogrammet begynte

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Redaksjonen

Det blir klarere for oss etterhvert som tiden går at når det kommer til det som kalles for «covid-dødsfall» så dør det flere nå enn før man begynte med massevaksineringen.
Før vaksineringen begynte så kunne våre medier ganske så lett si at de som døde, omkom fordi det var covid19-viruset sin skyld. Da gikk debatten på om de døde omkom på grunn av viruset eller om de omkom med viruset i seg – men at de omkom av andre årsaker.

Etter at veldig mange land rullet ut sine vaksinasjonsprogrammer så har vi fått en annen debatt: Døde de omkomne av covid19-viruset eller døde de av bivirkninger fra covid-vaksinene? Prøver man å søke på Google etter dette her, så er søkemotorgiganten ikke et bra verktøy. Hvis man skulle søke med for eksempel ordene «Covid dødsfall etter vaksinering» så får man ingen treff (på de første sidene av søkeresultater) på nettsider som skriver at «X mennesker har omkommet etter at de ble vaksinert». Disse nettsidene finnes, men Google skjuler disse for oss. Derimot så viser søkeresultatet side etter side med treff som enten benekter at mennesker dør av vaksinen, eller for eksempel at vaksinene har reddet så så mange liv. Men ikke noe treff på det man søkte etter.

Vi må til såkalte alternative medier, som dette her; Derimot.no, Steigan.no, Hemali.no, osv. pluss enkeltmenneskers facebook-sider hvor disse menneskene legger ut fakta som våre Main Stream Media ikke vil informere oss om.

Nedenfor så viser vi noe interessant, som viser at situasjonen for de vaksinerte kan være mindre lys en hva vaksine-proponentene lovet dem ifjor.

Tall fra Johns Hopkins viser at tallene på «covid-døde» økte dramatisk etter at mange land begynte med massevaksineringen, noe skjermbildet nedenfor viser en lite glimt av. Grafen med blå farge viser «covid-døde» før vaksineringen begynte. Og den rød fargen i grafen viser utviklingen etter at vaksineringen begynte.

Skjermbilde tatt fra «Telegram»

Bildet er hentet fra det sosiale mediet som heter Telegram. Trykker dere på linken nedenfor så kommer man kommer til en animasjon på nesten 2 minutter som viser hvordan tallene på «covid-døde» forandret seg i mange land fra før og etter at vaksinasjonsprogrammene ble startet.

https://t.me/UNCENSORED_Truth/51

Dataene i animasjonen er hentet fra Johns Hopkins Coronavirus Resource Center.

Som vi kan se av animasjonen, så er det en markant økning i «covid-dødsfall» etter at vaksineringen begynte. Vi vet at myndigheter og Main Stream Media i mange land vil standhaftig benekte at den dramatiske økningen i dødsfall skyldes covid-vaksinene. Men, når vi fremover i 2022 får mer og mer data på bordet av denne typen her, så blir det vanskeligere for dem å opprettholde forestillingen om at dødsfallene skyldes covid19-viruset og ikke selve vaksinene som er gitt store deler av befolkningen i mange land. Disse dataene her, forteller oss noe: Vi bør videre i 2022 være langt mer varsom med å la oss bli vaksinert. For sannheten er at vi vet ikke hva de langsiktige følgene av massevaksinasjonen er for noe.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Triste kurver å lese for oss mennesker, men helt sikkert en gladnyhet for noen umennesker uten sjelsevner som ser at alt går etter planen, som smiler og ler når selvmordsstatistikkene fyker i været (Jacinta Ardern) Stadig flere nasjoner praktiserer eutanasi, så det bidrar også til å bli kvitt en del unyttige spisere. De døende døde raskere etter massutrulling, noe som tidlig viste seg på kurver i Tysklands pleiehjem. Å gi de pårørende besøksforbud er også lurt hvis institusjonen har noe å skjule.

  Svar
 • Det store spørsmålet er egentlig hvor mye skade det er gjort fra første injisering. Hvor mye har evnt. de som har tatt kun 1 injeksjon forkortet livet med? Vil også de dø i nærmeste fremtid, vil de få «uforklarlige» sykdommer før de dør? Hva med de som har tatt 2? Er de nesten «garantert» å dø innen kort tid? De med 3 er det vel nå bevist at har fått fjernet mesteparten av immunsystemet sitt, og uten immunsystem lever man som kjent ikke lenge. Basillene fra «en flue» kan da drepe deg.
  Uhyggelig å se i virkeligheten at slik ondskap eksisterer som «de» utviser her. Det blir litt som den onde heksen i eventyrene x1000 på steroider. Men dette er ikke i eventyret, dette er virkelighet.

  Svar
  • Dr. Andreas Noack, som døde under mystiske omstendigheter, viste at i første utrulling kan hver tredje ha hatt flaks: nummer 1 saltoppløsning, 2 gammaldags vaksine, 3 proppfull av gift, så massedøden ikke skulle bli for påfallende. Russisk rullett. Så med kun en injeksjon kan man ha hatt flaks. At innholdet i ampullene ikke var likt sier både Mike Yeadon og Carrie Madej, det var i begynnelsen. Om alle sprøytene som settes nå er like giftige? Kan en bare spekulere.

   Svar
 • Northern Light.
  2 mai 2022 11:58

  Dr. Paul Craig Roberts: En oppsummering av Covid plandemien.

  I Florida i dag er sykehusene de eneste stedene du trenger maske, for eksempel Ascension (Sacred Heart), en sykehuskjede som også har legekontorer hvor MD er ansatt og ikke i privat praksis, og Quest Diagnostics hvor medisinske tester er utført. I byråkratier er det slik at når en regel er innført, har byråkratiet en tendens til å beholde den. Ettersom nyhetsbildet over natten har gått fra «Covid-krisen» til den «ukrainske krisen», det vil si fra ett bedrag til et annet, har den «russiske trusselen» erstattet «Covid-trusselen» før folk forstår hva som skjedde.

  Covid var en trussel, men ikke så mye i seg selv som i tiltakene som ble innført for å bekjempe den. De fleste av menneskene som døde gjorde det fordi de ble nektet effektiv behandling med Hydroxychloroquine og Ivermectin, utelukkende for profitten skyld for farmasøytiske selskaper og profitten for de som er forbundet med dem, som Tony Fauci. Nødgodkjenningen av mRNA-«vaksinene» kunne bare skje fordi «helsemyndighetene» erklærte at det ikke fantes noen kjente behandlinger eller kur for Covid.

  For å sementere denne usannheten, skrev forskere på Big Pharmas lønningsliste «studier» publisert i prestisjetunge medisinske tidsskrifter av godtroende eller korrupte redaktører som feilaktig karakteriserte de velprøvde kurene som farlige og ineffektive. For å gjøre det klart, mennesker døde av mangel på behandling.

  mRNA-«vaksinene» er ikke vaksiner i ordets normale betydning. Som bevisene definitivt viser, gjør «vaksinene» den vaksinerte personens immunsystem til et våpen mot personens egen helse, og gir mange alvorlige bivirkninger og dødsfall, og gjør de vaksinerte mer mottakelige for Covid. Mange bevis for dette er lagt ut på denne nettsiden og tilgjengelig i grundig dokumentert i Robert F. Kennedy Jr.s bok The Real Anthony Fauci, viser at mRNA-«vaksinene» er farligere enn Covid.

  Det er sannsynlig at den påståtte «pandemien» var planlagt. Det usanne påstanden om at viruset oppsto i en flaggermus og så overført til mennesker på et marked i Wuhan Kina er blitt motbevist. Det er et kunstig fremstilt virus. Det er et faktum avslørt av NIH-dokumenter at Tony Fauci finansierte «gain-of-function»-forskning først ved University of North Carolina og deretter ved Wuhan-laboratoriet som viruset angivelig ble sluppet ut i fra.

  Det er omstendigheter som tyder på at forskningen ved Wuhan ble finansiert for å dekke over at viruset med vilje ble fremstilt for profitt- og befolkningskontroll formål. Simuleringer av «pandemien» (Event 201)* ble utført like før viruset dukket opp, og tiltakene fulgte prosedyrene i simuleringen. Dette vil aldri bli etterforsket.

  De eneste formålene med nedstengningene og maskepåbudene, som begge var ineffektive for å forhindre overføring av Covid, var å venne befolkningen til å adlyde påbud som krenker konstitusjonelt beskyttet borgerfrihet. Vaksinepåbudene er strengt tatt medisinske forbrytelser i strid med Nürnberg-lovene som forhindrer tvangstesting på mennesker og befolkninger. Det pågår juridiske forberedelser for å holde de ansvarlige for vaksinepåbudene ansvarlige, men ingen regjering vil tiltale seg selv eller sine egne offentlige helsemyndigheter.

  I sin bok beskriver Robert Kennedy de store interessekonfliktene mellom NIH, CDC, FDA og WHO og den farmasøytiske industrien. Kort sagt, de såkalte «offentlige helseinstitusjonene» er underlagt Big Pharma. Bøtene den farmasøytiske industrien får noen ganger er bare for å gi inntrykk av lovene følges, men ingen ansatt i den farmasøytiske industrien, verken leder eller vitenskapsmann blir noen gang tiltalt for å ha påført død og skade.

  Som Kennedy sier det: «I det hele tatt har Anthony Fauci innført et system som har gjort NIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases) underlagt Big Pharma. Det er rett og slett ikke noe klart skille mellom NIAID og legemiddelprodusentene. Det er umulig å si hvor Big Pharma slutter og NIAID begynner».

  For flere tiår siden påpekte økonomen George Stigler ved University of Chicago at problemet med tilsynene er at tilsynene før eller siden blir fanget opp av industrien og blir tjenere for industriene i stedet for å føre tilsyn med dem. Dette har skjedd i USA, og det beste eksemplet er den farmasøytiske industrien.

  Fra Dr. Paul Craig Roberts blogg, publisert 26 April 2022.
  Oversatt fra engelsk, noe redigert.
  Orginalartikkel: Covid: A Summary.

  * Johns Hopkins Center for Health Security i samarbeid med World Economic Forum og Bill and Melinda Gates Foundation var vertskap for Event 201. Kilde: centerforhealthsecurity org.

  Svar
 • Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Jan Herdal:

Det er nedkjølingen av kloden som er den langsiktige trenden.

Forrige innlegg

Professor Stig Frøland:

– Media har bidratt til hetsen mot vaksineskeptikerne.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.