POSTED IN Coronavaksiner, Helse, Konspirasjoner / Sammensvergelser

Steve Kirsh taler for britiske parlamentarikere om vaksineavsløringene på New Zeeland:

Befolkningen skal ikke få vite hva offentlige data forteller om vaksinene.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi har hentet dette innlegget fra det danske nettstedet Snaphanen. Vi er ikke enig i alt dette nettstedet står for politisk, men i vaksine/korona-spørsmålet har det vært velsignet klart og flinke til å hente frem stoff med meget relevant innhold. I artikkelen/videoen under fremheves vaksinedata fra offentlig tilgjengelige statistikker som ikke omtales av mediene.

En varsler på New Zeeland gjorde slike data tilgjengelig for analyse og disse analysene avslørte at vaksinene skader og dreper mange mennesker. Han ble deretter fengslet, men for hva?

Redaktøren av Snaphanen fremhever i sin kommentar under det som er et hovedpoeng. Ingen ledere som stod bak nedstengningene og massevaksinasjonene med mRNA-vaksinene vil diskutere om det er disse som har ført til økt sykelighet og overdødelighet, som vi nå også har i Norge. Problemstillingen skal ikke nevnes av noen medier enda dette er det første en må lure på siden overdødeligheten og vaksineringen sammenfaller i tid.

Knut Lindtner
Redaktør

“Alle vaccinerende lande har disse data.” Steve Kirch taler i det engelske parlament om betydningen af New Zealænderen Barry Youngs afsløring.

(For de som vil se videoen med litt dårlig lydkvalitet klikk her)

Barry Young som offentliggjorde den offentlige statistikken om dødelighet på New Zeeland, noe han ble fengslet for.

Den er vidtrækkende. Ånden er ude af flasken. Alle parlamenter – også Folketinget – ligger inde med disse ‘record level data,’ hvilket betyder at også hele Folketinget ved, de slår deres befolkning ihjel med vacciner. Foreløbig omkring 12.000 danskere, desuden 1.2 mio EU borgere og godt 700.000 amerikanere er dræbt af deres regeringer. I hele verden er skønnet 17 mio. dræbte.

Det er derfor, ingen i Folketinget rejser spørgsmålet om den notoriske overdødelighed og oversygelighed, vi har. Det er derfor, vores medier afslører sig som korrupte, når de ikke kræver en sådan undersøgelse, eller selv laver journalistik på emnet. De ved nemlig, hvad der ville komme frem ved en sådan undersøgelse.

Det er en svært ubehagelig erkendelse at skulle drage om sit land, sit “demokrati.” Men vi skal vide, at ligegyldigt hvor klokkeklare beviser der fremkommer, så er det så alvorlige anklager der rejser sig mod de hovedskyldige, at de vil nægte ALT ind i det sidste. At indrømme noget, det mindste, vil være alt for dyrt for dem.

Ja, det ville være så stort, som nogen har argumenteret om både Kennedy- og Palme-mordene, at nationerne ikke ville kunne tåle sandheden offentliggjort og bagefter kunne eksistere videre. Hele eliten ville udslettes ved afsløringen. Men hør Kirsh! Det er den skarpeste, mest komprimerede beskrivelse af vores situation, jeg endnu har hørt.

Forsidebilde: Bjorn Pierre

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • «Det er derfor, vores medier afslører sig som korrupte, når de ikke kræver en sådan undersøgelse, eller selv laver journalistik på emnet. De ved nemlig, hvad der ville komme frem ved en sådan undersøgelse.
  … At indrømme noget, det mindste, vil være alt for dyrt for dem.»

  Og at innbyggerne (tilsynelatende?) ikke har interesse for å vite, er en annen forunderlighet.

  Svar
 • Øyvind Aarsnes
  9 desember 2023 14:26

  Stortinget er overfylt med massemordere landsforrædere og folk som hater sin egen befolkning. Dette er sannheten om noen ønsker å høre den.

  Svar
 • Nylig har to «kjendiser» dødd brått og uventet; Fanny Jahre og prins Constantin av Lichtenstein. I dag kan jeg også lese at det er funnet en død person utendørs i Sarpsborg, men «det er ikke mistanke om noe kriminelt». I tillegg meldes det om at en kvinne fra Kristiansand døde på charterflyet på vei til Cran Canaria i går. Hva døde disse menneskene av? Var de vaksinert? Jeg tenker mitt…..

  Svar
 • Northern Light.
  9 desember 2023 15:50

  Ny folkehelse-strategi for Sveits: Unngå covid-vaksiner – sats på din naturlige immunitet.

  Av Kristoffer Hell.
  Den sveitsiske avisen 20 Minuten skriver at Sveits sin strategi for å håndtere årets utgave av koronainfluensa, er å satse på naturlig immunitet, folks eget immunsystem, og å unngå covid-vaksinasjoner med unntak av visse minoritetsrisikogrupper.

  Den nye strategien går i mot hvordan Big Pharma i 2020-2021 overtalte myndigheter over hele verden til å massevaksinere 5,7 milliarder mennesker med en nødbruks-godkjent DNA-endrende eksperimentell vaksine.

  Den sveitsiske strategien skiller seg også fra hvor mange andre land i Vesten fortsatt ser på naturlig immunitet, inkludert Sverige. Kursendringen var ikke helt uventet.

  Allerede 11 april i år kunne NewsVoice rapportere at Sveits reviderte landets covid-politikk og sluttet å anbefale covid-vaksinasjoner. Meldingen som ble gitt var at den føderale regjeringen kun vil betale erstatning for skader og dødsfall fra covid-vaksinasjoner som de har anbefalt, og i forbindelse med det meldte at den har sluttet å anbefale covid-vaksinasjoner. I dag er dette ytterligere styrket når sveitsiske myndigheter i praksis fraråder innbyggerne å ta covid-vaksinen, og i stedet heller la sitt eget immunsystem bekjempe viruset.

  Christoph Berger, president for det sveitsiske føderale vaksinasjonsrådet: «Bortsett fra at når du er syk, er det fra et immunitetsperspektiv positivt at viruset sprer seg». «Det er klart at vaksinasjoner har uønskede effekter, også alvorlige, og vi må ta disse menneskene og deres lidelser på alvor og også hjelpe dem».

  Hvorfor Sveits og akkurat nå?
  På spørsmålet om hvorfor kursomleggingen gjøres i Sveits og ikke i et annet sammenlignbart land i Europa eller verden, som for eksempel Sverige, kan ha flere forklaringer.

  Samfunn: Sveits har en dypt konservativ befolkning som er vant til selvstyre, og direkte demokrati med folkeavstemninger flere ganger i året. Så snart det ble klart for landets folkevalgte at covid-vaksinene var skadelige, bestemte de raskt å unngå konsekvensene for dette, som er fremtidige skader, først ved å slutte å anbefale covid-vaksinene, og i dag ved å aktivt overtale folk til å heller satse på kroppens naturlige immunitet.

  Najadi-faktoren: En kjent og respektert sveitser og også sønn av en av WEFs grunnleggere, Pascal Najadi, ble overtalt til å ta covid-vaksinen og lever i dag, på grunn av skader fra dette, med en fot i graven. Denne mannen har offentlig vendt seg mot ikke bare covid-vaksinene og Big Pharma, men tilsynelatende alt som heter globalisering.

  For å forstå effekten av dette kan du sammenligne det med effekten i Sverige dersom noen i den svenske kongefamilien, eller noen fra Wallenberg-familien, offentlig gikk ut og vendte seg mot globalistprosjektet, og anklaget den svenske regjeringen for overlagt drap på Sveriges befolkning med covid-massevaksinasjon.

  I videoen nedenfor, først publisert i Sverige av NewsVoice 27 november, krever Pascal Najadi og hans landsmann norsk/sveitsiske Astrid Stuckelberger, at den føderale regjeringen i Sveits trekker tilbake den diplomatiske immuniteten til FNs Verdens helseorganisasjon, WHO, World Economic Forum, WEF og Bill Gates og hans GAVI.

  Fra NewsVoice, publisert 8 desember 2023.
  Oversatt fra svensk. Linker og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Schweiz covidstrategi: Undvik vaccin – satsa på naturlig immunitet.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

I Texas saksøkes Pfizer:

Villedende markedsføring av covid-vaksinene.

Forrige innlegg

Er det selve ideologien som er problemet?

Sionist-jøder og ledere i Staten «Israel» har likhetspunkter med nazister.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.