POSTED IN Coronavaksiner

Statistiske data:

Det var ingen pandemi.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi har klippet dette innslaget fra det danske nettstedet Snaphanen. Videon med Ed Dowd er et klipp på knapt 10 minutter av en noe lengre video på 33 minutter.

Knut Lindtner

Paul Weston: Løgne og Censurerede Sandheder

“Der var ikke nogen pandemi i 2020. “The traitor class” kalder han meget præcist Vestens ledere. “Vores politikere repræsenterer ikke længere os.”

Hvor fandt man “pandemien?” – på plejehjemmene, hvor man slog gamle og syge ihjel, man mente alligevel skulle dø. En gammel ven fra 2007 holder sig helt skarp (her fotograferet i Bruxelles’ rædselsbeton.). Efter en pub-crawl i Bruxelles dengang og senere møder, betragter jeg ham som en ven. Han henviser til sin nye bog Covid-19: All Lies. All Crime. Hans  video nr. 1 er her: Western politicians are at War withe The West.

Ed Dowd om overdødeligheden: “Alle er tavse, for de kender svaret”

Det er præcis grunden til, at ikke ét folketingsmedlem har nævnt ordet ‘vaccine’ i snart to år. Der er kæft, trit og retning på Christiansborg, når det gælder om at redde karriere og eget liv. Dowd’s nyeste interview med Epoch Times.

 “1.1 mio amerikanere er døde, 300.000 af dem var i alderen 15-64. Vi fik at vide, at kun gamle med co-morbititeter ville dø. Vi mener, det skyldes vaccinen, men vi bør jo undersøge det.” Hele interviewet er på linket (33min.) sammen med en transskription. Kun 9:43 er på Rumble.

Innlegget er hentet fra Snaphanen

Forsidebilde: Rhodi Lopez

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Min nær-lege er veldig syk nå, han frykter å snart bli ute av stand til å jobbe, og han innser hva det skyldes.

  Svar
 • Freeedoom
  6 mai 2024 9:51

  Politikerne og helsebyråkratene har gått «all inn» på Plandemisvindelen, denne verdenhistoriens største svindel og forbrytelse mot menneskeheten. De håper at de ved å sitte stille i båten kan unngå straff når oppgjørets time kommer, men de tar feil: det vil ikke være noe sted de kan gjemme seg når horder av sinte vaksineskadde og deres pårørende kommer med fakler og høygafler for å kreve rettferdighet. Aldri glem, aldri tilg dette enorme sviket mot det norske folk.

  Til eventuelle byråkrater, helsepersonell og politikere som i god tro lot seg rive med har jeg følgende budskap: det er ennå et lite håp for at dere kan redde deres eget skinn. Om dere umiddelbart har en helomvendig og begynner å kjempe det godes sak, innrømmer deres feil og begynner å jobbe for å bringe de ansvarlige for retten… da kan dere muligens unngå straff. Men dere må da begynne å snakke sannheten, hele sannheten, og aktivt begynne å jobbe for det gode. Dette må dere begynne med I DAG. Ikke i morgen, ikke om en uke: NÅ UMIDDELBART!

  Svar
 • Northern Light.
  6 mai 2024 19:59

  Covid-pandemien var en svindel, en løgn og en bløff!

  Det har aldri vært en virkelig pandemi, og myndighetene løy bevisst til oss av ondsinnede grunner.

  Av Dr. Paul Elias Alexander.
  Vi visste etter to uker at overlevelsesprosenten var 99,998 % for de under 70-75 år! Ingen barn over tre år døde i USA hvis de ble smittet! Forventet levealder 79 år, median alder for covid-dødsfall er høyere, 83 år.

  Covid var en svindel, en PCR-skapt pandemi. Et bedrageri! En løgn! Historiens største bløff mot folk. Jeg kan ikke si det på noen annen måte. Vi oppdaget et patogen som alltid sirkulerte, det var ikke «nytt», immunsystemet vårt har taklet dette tidligere på en eller annen måte.

  Pandemien ble drevet av en PCR-test som var satt til altfor høye sykler, og de aller fleste som ble tatt ut av skolen og samfunnet, var ikke positive for et smittsomt eller dødelig patogen. Dette er hovedsaken.

  Covid drepte bare de i høyrisiko-grupper, som sykelige, sårbare personer over forventet levealder. Det gjorde ikke livet kort. Tenk over det! Covid var som en vanlig forkjølelse eller influensa med en infeksjonsdødelighet (IFR) bare på 0,05 % for de under 70 år. Ingen overdødelighet i 2020 på høyden av smitten, men overdødelighet etter massevaksineringen, og galskapen med nedstengnings-politikken, og med hvordan folk ble behandlet på sykehus.

  Det var ikke en pandemi, det var en svindel.
  En virkelig pandemi ødelegger verden og sosiale strukturer og samfunn for alle aldersgrupper. Denne gjorde ikke det. Barn ble spart. Ingenting våre myndigheter gjorde fungerte, som nedstengninger; stenging av skoler og næringsliv! Det hele var en fiasko som i stedet skadet folket forferdelig, og vi vil lide virkningene av denne galskapen i flere tiår, med at for eksempel mange av barna våre blir aldri friske.

  Våre regjeringer og deres helsemyndigheter, helseinstitutter med deres inkompetente politiske ondsinnede ledere og embetsmenn, presse og media, legene, vitenskapsmenn, nyhetsankere på tv osv, det var de som drepte, ikke viruset. Nei, vi mistet ikke flest av covid-viruset, vi mistet dem på grunn av at:

  1. De ble nektet av behandling for kroniske sykdommer som hjertesykdom, kreft og diabetes osv, ettersom alle senger og klinikker ble kriminelt og sinnsykt reservert som ‘covid’-senger og for ‘covid’-behandling.

  2. Nedstengningenes herjinger, skolenedleggelser og bedriftsnedleggelser blant annet, førte til at mange hengte seg.

  3. Den ineffektive og dødelige covid-geninjeksjonen, og hovedsakelig på grunn av hvordan det medisinske systemet behandlet våre eldre, folk ble nektet antibiotika når de fleste alvorlig syke covid-pasienter hadde alvorlig en bakteriell lungebetennelse som trengte det. En svindel PCR-test satt opp med et for høyt antall sykler, som ga falske positive (95 % falske positive når terskelen for syklene var satt til over 24).

  4. Sedatering ved bruk av diamorfin, midazolam, isolasjon, underernæring, og dehydrering av våre eldre innelåst på baksiden av glassvinduene på sykehuset, at de ble gitt dødelig Remdesivir, intubasjon og deretter ble de satt i de dødelige respiratorene som sprengte lungene.

  De opprettet en falsk pandemi ved å bruke falske positive tester fra PCR-testen, en svindel med sykluser over 40 og 45, og de oppdaget dermed ikke smittsomme og dødelige virus. Det hele var en bløff i stor grad pønsket av ondsinnede grunner, og for å velte Trump.

  Den influensalignende sykdommen som Fauci, Francis Collins og deres NIH (det amerikanske forlkhelseinstituttet) og DoD (det amerikanske forsvarsdepartementet) sammensvorne, opprettet via gain-of-function eller hva det nå var, merk at jeg bruker begrepet «hva som helst», for det vi tror vi vet i dag vil endre seg i morgen, og at en luftveissykdom ikke var uvanlig, det var faktisk som «forventet».

  Jeg hevder at det vi oppdaget med PCR-testen, var noe som ondsinnede mennesker visste allerede sirkulerte, ettersom de hadde sluppet det ut år tidligere (med vilje eller ved et uhell, vi vet ikke ‘ennå’). De visste at vi stort sett var immune allerede.

  Overdødsfall i dag skyldes den falske covid-vaksinen og den ødeleggende medisinske håndteringen av folket vårt, sammen med den sinnsyke nedstengnings-politikken, og av å nekte behandling som nå gjør at dødsfall nå øker på grunn av følgesykdommer.

  Tallene for overdødsfall er store nå og kan spores til hver vaksinedose, i alle nasjoner hvor befolkningen ble gitt flere vaksiner. Hvorfor det tror du?

  Fra Global Research, publisert 6 mai 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Alexander er en kanadisk uavhengig vitenskapsmann, og en tidligere tjenestemann i Trump-administrasjon i det amerikanske helsedepartementet under covid-19-pandemien.Wikipedia.
  Orginalartikkel: COVID Pandemic Was a Fraud, a Lie, a Hoax! There Was Never Ever a Pandemic, Never Met the Threshold of a Pandemic and We Were Lied To Deliberately for Nefarious Reasons by Governments.

  Svar
  • En god poengtering/oppsummering, N.L.

   Og influensa har jo alltid tatt de svakeste, eller gitt forskjellige ettervirkninger for noen. Kanskje de med lavt D-vitaminnivå? ( De som har ligget inne på sykehjem uten sol spesielt, eller har for mørk hud til å bo i et vinterland?)

   Så ble disse tilfellene slått opp i media for å skape hysteri. Selv om antallet var lavere enn i en vanlig influensa.
   Og stas-ministereren kondolerte jo et eksempel som døde av/med Covid.
   Resten gav hun Faen i . Også de som ikke fikk nødvendig ( f.eks. kreft-) medisin i dette konstruerte hysteriet. ( Fordi ‘det er for dyrt’. )
   Det dør 40 000 mennesker hvert år i Norge av forskjellige årsaker. Men innbyggerne ble innbilt at døden kom til menneskeheten med Covid.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

I ekspressfart.

Norge underlegges EUs kraft-styring.

Forrige innlegg

Triksing med tall for nye klimamål!

MDG dyrker galskap – satt i system.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.