POSTED IN Norge

Statistisk har vi 10% overdødelighet hvert 200 år.

Hva sier vi når overdødeligheten nå er 40%?

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi har klippet dette innlegget fra det danske nettstedet Snaphanen. Det er egentlig ganske sensasjonelle opplysninger som videreformidles, men alternativ nettsteder har levert denne typen informasjon en god stund nå. Da blir det store spørsmålet hvor lenge uoverensstemmelsen mellom det MSM ikke skriver og det de alternative nettstedene forteller vil fortsette.

På et eller annet tidspunkt vil så mange være oppmerksom på dette at denne typen informasjon enten må omtales og demoniseres (konspirasjonsteorier, etc) eller benektes. En kan ikke overse slike påstander svært lenge for det vil bli registrert på ulikt vis selv om en forsøker å tilsløre sammenhengen: Det er ingen sammenheng mellom vaksiner og overdødelighet, slik vi har sett noen tilløp til.

Vi nærmer oss et punkt der denne tausheten ikke lenger kan fortsette.

Dette som vi over skrev i høst forsterkes nå av at levealderen er i ferd med å falle og at dødeligheten blant ungdom stiger for første gang på svært mange år. Men FHI vil fortsatt ikke undersøke om det er en sammenheng mellom vaksiner og overdødelighet enda spørsmålet med tanke på for folkehelsen brenner.

Men jeg forstår svært godt hvorfor de ikke vil dette.

Knut Lindtner
Redaktør

Tucker Carlson Interviews Ed Dowd

“USA havde en øverdødelighed på 500.000 sidste år. Over 3 mio. invaliderede og uarbejdsdygtige”

Det vil altså sige, at amerikanske dødstal for vaccinerne, allerede nu overstiger deres estimerede tabstal i Anden Verdenskrig på 420.000. (civile plus militære)

Dette interview er så faktaspækket, at det er svært at fremhæve noget bestemt. Wall Street og Black Rock manden er så godt klædt på, at han både kan og vil feje alle ansvarlige for dette folkemord af banen med sine oplysninger. En sådan en udsendelse i dansk tv, kunne stoppe det pågående katastrofe på få dage. Så stor er danske journalisters medskyld i politikernes forbrydelse.

Han taler blandt andet om overdødeligheden på 500.000 i USA for 2022, om de veluddannedes (de sundestes) stigning i overdødelighed på 33 % samme år.  Minut 29:20 vender han tilbage til sin viden om Danmark. Det hele er særdeles høreværdigt, og det er modigt af Tucker af formidle Dowd, men Dowds troværdighed er tårnhøj. Der er ikke noget at betænke sig på: “Stop denne forbrydelse omgående,” siger han.

– Nogle synes måske, jeg bruger for stærke ord, når jeg skriver “forbrydelse” og “folkemord.” Jeg kan forsikre, at efter at have studeret dette dagligt i over to år, har jeg kunnet vælge mine ord med stadig større præcision. Jeg ville ikke have brugt dem for halvandet år siden, men i dag tegner billedet af skandalen sig meget mere detaljeret og dokumenteret. Jeg står altså helt inde for de to ord, og andre jeg måtte have brugt.

Dokumentar: The time is now

“Der føres en krig imod os”

Dokumentaren er et år gammel, men jeg havde ikke været opmærksom på den. Den er inddelt i afsnit og den gennemgående figur er lægen Peter Mc Collough. Der er et afsnit om den aktive aflivning af patienter, der foregik i USA, et om forbuddet mod de virksomme mediciner Ivermectin og Hydrokloroxin og et om den omfattende censur, der har været på sociale medier, for at folk ikke skulle undlade at tage de farlige vacciner. Hvis du søger “Snaphanen – dokumentar” kan du se de 12-15 Covid-dokumentarer, der efterhånden er kommet. På The time is now. movie er der ekstraklip og information om filmen.

Forsidebilde: iStock

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • » Hva sier vi «?

  Dvs. norske politikere, deres media og det private selskapet FHI, – som vi er blitt foreldet til å TRO er norsk styrt. ( De er bare sponset av norske skattebetalere.)

  De sier INGENTING. Helt forunderlig, etter 2 års unødvendig nedstengning og tvangs-‘vaksinering’!

  Her er noe som er sakset (også) fra Danmark. – En politiker i danske Venstre. :

  «Du blir ofte beskyldt for å være proteksjonistisk.»
  Du svarte:
  «Ja. Det mener jeg er legitimt i et demokrati: At de folkevalgte tar ansvar og sier ‘Dette er slik vi gjør ting her’.
  …..det har på et vis skviset ut demokratiet og rettssikkerheten.
  Jeg mener det er på tide at demokratiet slår tilbake,
  kanskje også av og til slår kraftig tilbake.» ‘

  Men først bør vi jo innføre et demokrati!
  Nå har vi et partidiktatur. – Og som lar over-nasjonale krefter styre vårt ‘ kritiske ‘ ;-) media.

  Svar
 • ved den såkalte pandemiens begynnelse ble det slått stort opp når Olga på 90 døde av/med korona på et eller annet sykehjem. Statsministeren og /eller helseministeren kom sågar med kondolanse. (Alt dette var selvsagt en taktikk for å hause opp viruset og sykdommen slik at flest mulig skulle vaksinere seg). Idag når folk dør som fluer, unge mennesker dør brått og uventet, er det ikke mye bekymring å spore hos våre myndigheter. Hyklere!

  Svar
  • «(Alt dette var selvsagt en taktikk for å hause opp viruset og sykdommen slik at flest mulig skulle vaksinere seg).»

   Ja, hyklere ! POLITIKERE! LØGNERE!
   Som mis-brukte de gode begrepene ’empati’, ‘dugnad’, og ‘borgerplikt’ i sitt taktikkeri.

   Svar
 • Hattori_Hanzo
  25 februar 2023 13:36

  Vi ser overdødelighet tvers igjennom vaksinerte land. Hvorfor hvert eneste ord jeg skriver her startes med stor bokstav vet jeg ikke forøvrig. Vi ser derimot lite overdødelighet i Afrika og andre regioner som ikke har noe vaksineringsgrad å snakke om i det hele tatt. greit nok at dette ikke er bevis for at det er vaksinene som står for dette men det er jaggu et ganske kraftig signal. Som blir total oversett og feid under teppet av såkalte myndigheter over hele verden.

  Vi kommer aldri noen vei her desverre. Ingen vil gå tilbake på dette eller faktisk innrømme noe som helst. Rettsvesenet tilhører gærne sida og lite vil gå frem der. De er «all in» og de fleste båter har dratt fra kaia for lenge sida. innholdet i disse vaksinene er intelektuell eiendom som vi aldri vil få vite hva spesifikt er. at de i de hele tatt fungerer som annonsert er tvilsomt.

  Jeg har rota rundt i dette i tre år nå. De som står frem for meg med mest intergritet er «team no virus». Det hopper ikke akkurat ut av sida og biter deg i nesa men hvis man gir det noen timer så kan man danne seg en forståelse. Og basert på hva som er lagt frem som bevis for «virus» så er det vanskelig å tro noe annet enn at disse er omtrent like virkelige som enhjørninger.

  Svar
 • Northern Light.
  28 februar 2023 17:38

  Nye data fra amerikanske Medicare viser at covid-vaksinasjoner øker risikoen for å dø.
  Av Rhoda Wilson.
  US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) har alltid hatt tilgang til Medicare-journaler, men har aldri gjort dem offentlig tilgjengelige. Hvis dataene støttet den offisielle fortellingen om at covid-injeksjoner er «trygge», ville CDC ha offentliggjort tallene. I stedet skjulte CDC dataene fra offentlig innsyn fordi Medicare-tallene viser det motsatte, at covid-«vaksiner» ikke er trygge.

  Medicare er et nasjonalt helseforsikringsprogram i USA. Det begynte i 1965 under Social Security Administration (SSA), og administreres nå av Centers for Medicare and Medicaid Services (CMS). Det gir først og fremst helseforsikring for amerikanere i alderen 65 år og eldre, men også for yngre mennesker med funksjonshemminger.

  Den 25 februar fikk Steve Kirsch en oversikt med over 114 000 registreringer av dødsfall etter vaksinasjon fra Medicare-databasen. Han autentiserte dataene ved å matche dem med materiale han allerede hadde. De nylig innhentede Medicare-dataene viser: Vaksinene gjør det mer sannsynlig at eldre dør for tidlig. Risikoen for død er fortsatt høy i en tid etter injeksjon. Kort sagt, CDC løy til det amerikanske folket om sikkerheten ved covid-injeksjoner.

  I en artikkel som beskriver hans analyse av de nylig mottatte Medicare-dataene, skrev Kirsch: «I denne artikkelen vil du se hvorfor CDC aldri vil frigi disse tallene og hvorfor hovedstrømpressen aldri kommer til å be om å se dem: fordi det ville avsløre at de løy for folk, og drepte over 500 000 amerikanere ved å anbefale dem å ta en farlig «vaksine».
  Både Dr. Clare Craig og professor Norman Fenton har sett på Medicare-dataene, og i motsetning til data publisert av UK’s Office for National Statistics, klarte de ikke å finne noen åpenbare feil.

  «Med mindre jeg gjorde en alvorlig feil, er det ingen stein som er stor nok til at de kan gjemme seg under den med dette. Resultatene kan ikke forklares hvis vaksinene er trygge. Og tallene er enorme. Du trenger ikke en fagfellevurdert studie på denne,» skrev Kirsch.

  Oppføringene viser bare vaksinasjons-statusen til personer som har dødd, i stedet for hele datasettet som enhver virkelig ærlig regjering ville offentliggjort. Dataene må vurderes i forhold til sesongvariasjoner eller dødsfall knyttet til årstider. For eksempel øker dødsfallene i løpet av vintersesongen og så avtar de igjen.

  Kirsch brukte Medicare-tallene til å beregne antall dager frem til folk døde etter at den første dosen ble gitt. Ved å se på data fra før covid-vaksineringen startet for eldre, fant Kirsch en sterk sesongvariasjon av dødsfall. De er høye om vinteren og lave om sommeren. Forskjellen mellom topp og bunn er rundt 20 %.

  Covid-vaksineprogrammet ble igangsatt 14 desember 2020, og nådde toppen i den tredje uken i januar 2021 for personer i aldersgruppen 65-84 år. Ved å fokusere på dagene frem til folk døde for perioden, som begynte da den første injeksjonen be gitt i 1 kvartal 2021; «hvis injeksjonen er ufarlig, bør vi se antallet dødsfall synke i minst 9 uker etter injeksjonen, og deretter forblir kurven flat de neste 15 ukene før den snur oppover,» forklarte Kirsch. Men tallene viser at kurven går opp i stedet for ned.

  Ved å bruke diagrammer for å demonstrere, viser Kirsch hvordan det samme problemet skjer med den andre og tredje injeksjonen. «Dataene for vaksine 3 antyder at hvis de levde til injeksjon nr 3, vil den fortsatt øke risikoen for å dø, bare ikke så mye som de tidligere injeksjonene,» sa Kirsch. Den forhøyede risikoen for å dø ses også etter å ha fått den fjerde dosen.

  Da Kirsch tok med i beregningene at færre enn halvparten av personene som fikk en ny injeksjon fikk boostere (68 % vs. 33 %), var det en 50 % økning i dødsraten i løpet av de første 200 dagene etter injeksjonen (600 %). per dag) kontra 400 per dag etter 1 år. «Den gode nyheten her er at det viser at hvis du stopper å ta vaksinene, ser det ut til at risikoen reduseres etter et år,» sa Kirsch.

  Fra The Expose, publisert 28 Februar 2023. Skrevet av Rhoda Wilson.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker, kilder, diagrammer og oversikter i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: New US Medicare data show COVID Vaccination INCREASES your risk of dying.

  Svar
  • wasan Totland
   15 mars 2024 14:43

   «Da Kirsch tok med i beregningene at færre enn halvparten av personene som fikk en ny injeksjon fikk boostere (68 % vs. 33 %».
   Det gir ingen mening. Kan du konkretisere?

   Svar
 • .Jan Zörlie
  31 august 2023 3:18

  Jeg er helt på linje med de som har forstått att Corona skiten bare var en stor blöff,men jeg er nå mer og mer overbevist om at motstanderne av coronablöffen er blitt de nye skrekksprederne.Folk dauer ikke som fluer.Vi vet i stort sett bare det vi blir fortalt av andre.La nå de kommende rettsoppgjörene vise hva som blir fasit,slutt med skrekkpornoen.

  Svar
 • Ja, hva sier vi til en ny runde sikkert-og-effektivt? Det blir avgjørende, og hvis hardt kommer til hardt får vi se hvilken side vi har politiet på; de er vel også «fullbeskytta», de som de fleste; må ha sett litt mannefall rundt seg som oss andre de også? Jeg kommer på tre i mitt nærmiljø: en plutselig død, en nesten død, og en som ble helt senil nærmest over natten. Alle tre var helt friske før dette.

  Svar
 • Øyvind Aarsnes
  15 mars 2024 10:44

  Kopierte dette fra Steigan i dag den 15 mars 2024.

  I Norge har vi fått høre at Solberg-regjeringen ikke har dokumentasjon for hvordan beslutningene ble gjort i forbindelse med nedstengningen 12. mars 2020. Når vi hører hva som foregikk i Storbritannia, er det naivt å tro at den norske regjeringen gjorde noe annerledes — de destruerte bevis for hvordan og hvorfor de bestemte seg for å stenge ned landet. Bevis som måtte ha unnsluppet destruksjon har nå blitt skjult for oss i 60–70 år eller hva nå enn de landet på av hemmelighold — lenge nok til å sørge for at alle som var involvert i disse beslutningene er døde og begravd.

  Hvis vi ikke tar et oppgjør med Solberg om hvordan hennes regjering — og de fleste andre regjeringer rundt om i verden — holdt på under pandemien, så kommer de til å gjøre det igjen i forbindelse med andre kriser.

  Svar
  • wasan Totland
   15 mars 2024 14:58

   Veldig bra oppsummert. Det første som må taes tak i er denne rtPCR testen som de også vil bruke neste gang. Det nytter ikke at flere instanser tidligere har bekreftet at denne ikke er noe diagnoseverktøy. Blandt annet en portugisisk domstol og WHO. Hva mere skal til?

   https://derimot.no/who-bekrefter-pcr-testen-er-ubrukelig-grunnlaget-for-et-ars-voldsomme-tiltak-mot-befolkningen-smuldrer-opp/

   Svar
   • Ja, w.T.
    «Hva skal mer til?»

    Når man bruker noe som er ubrukelig. Også bekreftet av dens oppfinner. – Og så ikke ta et oppgjør med en slik bruk!
    Da er det både skremmende og latterlig.
    Og man bør forlange et svar fra de som brukte dette verktøyet politisk.
    – Med så store negative samfunnsmessige konsekvenser.

    Når dette ikke blir gjort/gitt, burde dette alene fått alarmene til å gå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nå kommer innrømmelsene på løpende bånd:

Det er Natotropper i Ukraina.

Forrige innlegg

USA med sine gamle triks:

USA forsøker å forstyrre russisk valg, men Putin kan få over 80 prosent av stemmene.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.