POSTED IN Russland, Sanksjoner, Tyskland

Stansen av North Stream 2 er en politisk seier for USA.

Den største taperen er ikke Russland, men Tyskland.

12 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Russland nevner det største offeret for USAs «energi-seier».

Ambassadør Anatoly Antonov kaller USAs blokade av Nord Stream 2 et nederlag for Europa, mer enn for Russland.

Europas nåværende engstelse rundt forsyningene av naturgass skyldes USAs press for å blokkere Nord Stream 2-rørledningen fra å komme i drift.

Det sa den russiske ambassadøren i Washington, Anatoly Antonov i et TV-intervju på onsdag.

Anatoly Antonov

Med dette trekket, sa han, har USA vunnet en seier – ikke så mye over Russland, men over europeisk industri. De må stole på de langt dyrere amerikanske «molecules of freedom» (frihetsmolekyler)

«Uansett hvor mye Washington prøver å fortelle at Russland er upålitelig når det gjelder forsyning av gass, så er det ikke sant», sa Antonov i et intervju med Russia-24 kom gikk på luften onsdag kveld. 

«Problemene for de som til vanlig kjøper av oss er et resultat av sanksjoner og restriksjoner som USA har kommet med»,legger ambassadøren til.

«Vi er klare til å selge til alle som behøver billige og høykvalitets ressurser».

Han nevner eksemplet med Nord Stream 2, rørledningen som går under Østersjøen, og som skulle levere gass fra Russland til Tyskland.

Den var fullført i fjor. Men Berlin stanset sertifiseringen av den i februar – før konflikten i Ukraina.

Og de har nektet å gjøre rørledningen klar til å bruk, til tross for appeller fra tysk industri og lokale myndigheter i Tyskland.

«Rørledningen var klar til bruk, og kunne løst nesten alle forsyningsproblemene som oppsto i forvirringen rundt Nord Stream 1 og sanksjonene», sier Antonov.

«Det mangler bare politisk vilje. EU-landene kan bare trykke på knappen, så vil rørledningen sette i gang med å levere.

Men i EU-hovedstedene ga de etter for det vedvarende presset fra Det Hvite Hus. Og jeg tipper at resultatet ble mye dyrere LNG».

USA eksporterer store mengder flytende naturgass. Men det er langt fra nok for det europeiske markedet. 

Antonov gjorde et poeng av det da han allerede i 2019 kalte USAs energidepartement «frihetsmolekylet».

Nord Stream 2 var en seier for Washington. Det var «et massivt slag, ikke så mye mot Russland, men mot europeisk konkurransedyktighet», sa Antonov.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.rt.com/russia/561062-nord-stream-antonov-victory/

Forsidebilde: Kai Pilger

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

12 kommentarer. Leave new

 • Det er jo utrolig hva som kommer fram: essensen hva North Stream saken igjen søkes forklart. Tyskland sitter på løsningen. Den skulle vært ordnet for lenge siden. Istedet ble det altså krig.
  Partidebatten i går var forbrytersk. Så mye løgnvirksomhet og kamuflasje trodde jeg aldri kunne kommet til. Våre myndigheten VET hva som venter oss. Forsvaret de kommer med duger absolutt ikke. Statsminister Støre sitt vokabular forteller oss klart om hans nedrige syn på folket – all retorikk om fremtidige «fattiglemmer» som i hans øyne ikke er mer verdt enn hva israelske Harari står inne for UTBASUNERES – og det uten at skamfølelse forstyrrer hans agenda. Jeg gremmes, og frykter for fremtiden.

  Takker for debatlederen, og for rød parti sine innspill. Faktisk gjorde også FrP en riktig så hederlig innsats ved Listhaug.

  Jeg sitter med kaffekoppen, kan overhode ikke roe meg ned. Spesielt avslørende er vår statsminister med sine så helt klart for det norske folks ødeleggende uttalelser, så forræderiske at det likner på kupp av vårt land. Folket skiter han i.

  OG, klimaalarmen/løgnen lever sitt gode liv – perfekt overfor naive velgere som vi jo har sett i aksjon hvor de frivillig lar seg inokulere med vaksiner – (jeg synes det hver gang er vanskelig å sette på trykk) som US ledelsen har rekvirert fra profitt-/ideologiske figurer som Rothschild og deres like/medløpere. For en bragd de alle kriminelle har nådd fram til. .

  Skremmende er bare fornavnet.

  Våkne, folkens. Nå er det opp til oss, de 99% – jeg godtar IKKE at vi bare sier: «Vi kan ikke gjøre noe», for så å sove videre. Gi landet en aldri så liten motstand, si nei til vaksiner, spre så godt du kan løgnene, oppleve deg og bli med på frigjøring av vårt land fra ondskap som ikke tjener verdens befolkning. Kjøp ikke konseptet «hackable animals».

  p.s. info er ankommet om at skogbrannene i Europa er påsatt (ref. her også brannene i California) via US industrielle komplekset – here we go…!!

  Mvh.

  Svar
  • En liten rettelse – : «Oppdatere deg» (ikke oppleve) deg – på sannheten ….. se nest siste avsnitt.

   Svar
  • Ja, sannelig kan en bli så sint at en flyr i flint. Pest eller kolera: Solberg eller Støre? De fortjener samme forakt som Trudeau og «Brandon»; de bør bues ut, avskjediges og stilles strafferettslig til ansvar. Hvis vi nå har et troverdig rettsvesen. Norge er tung i sessen og sinken i klassen. «Elitens» lakeier spyles med kumøkk i land vi kan sammenligne oss med.

   CLIF HIGH
   på bitchute
   er en av mine favoritter for å se det store bildet.

   Svar
 • Europa må reddes fra seg selv. Russland tar kontroll for å unngå lekkasje fra USAs biolab. Nå strever de med å sikre atomkraftverket som rammes av tyske våpen, så vi ikke får et nytt Tschernobyl. Hvis det mislykkes vil tyskere ikke bare fryse ihjel og sulte ihjel, men dø som fluer av stråling og bequerel, sammen med ukrainerne «vi» er så ivrige etter å hjelpe.
  USA driver krig på fremmed jord, som vanlig. «Fuck the EU», sa Victoria NUDELMAN. En masse «jøder» flykter nå fra Ukraina til Israel. De «utvalgte» reddes før Sentraleuropa blir slagmark, som ved forrige verdenskrig.

  Svar
 • » Det mangler bare politisk vilje. EU-landene kan bare trykke på knappen, så vil rørledningen sette i gang med å levere.
  Men i EU-hovedstedene ga de etter for det vedvarende presset fra Det Hvite Hus. Og jeg tipper at resultatet ble mye dyrere LNG»

  Og ragnild:
  » Takker for debatlederen, og for rød parti sine innspill. Faktisk gjorde også FrP en riktig så hederlig innsats ved Listhaug.
  Jeg sitter med kaffekoppen, kan overhode ikke roe meg ned. Spesielt avslørende er vår statsminister med sine så helt klart for det norske folks ødeleggende uttalelser, så forræderiske at det likner på kupp av vårt land. Folket skiter han i.»

  Ja, en forferdelig statsminister, for et forferdelig parti; – som ikke har NOE med arbeider å gjøre lengre.
  Og Vedum som Støres patetiske læregutt. Hele Sp, primærnæringspartiet, ødelagt for godt. Nå et merkantilist -parti i sammen med Ap.
  ( Høyre/Solberg har gått ut på dato, selvfølgelig. Det har de vist lenge.)
  Fei alle ut.
  Norge som nasjon har ikke råd til å fø på dette daukjøttet, Løvebakken/Sauebakken, lengre.

  Ja, det er ikke bare Norge som er okkupert av ( bakmennene i ) USA.
  Og media i Norge er jo ikke fritt; vi får løgner om stopping av både gass og hvete/mais, grunnet Russland, gjentattså ofte at folk tror vel snart det er sant. Slik fungerer propaganda.
  Det har jo vært en omfattende overvåking av all digital kommunikasjon fra USA det siste tiåret, både av politikere og sivilbefolkning. ( Og Kina/Russland blir selvfølgelig demonisert for dette.) Hva er det disse overvåkerne har på norske og europeiske politikere, tro ? Eller er det bare løfte om nye store stillinger i systemet?

  Svar
 • Må si Derimot gjør det bra for tiden med fokus på de viktige sakene som omstendighetene bak denne krigen og pandemien/vaksinen!

  Uten tvil Tyskland og EU som er taperen av denne proxykrigen. Biden sa i forkant av krigen at Northstream 2 aldri ville bli tatt i bruk og det fikk han selvfølgelig rett i. Et sterkt industri- og energisamarbeid mellom Tyskland og Russland vil være undergangen til det amerikanske imperiet. Det er det som er kjernen i saken. Den amerikanske marinen – akkurat som den britiske da de var verdensmakten før dem – er kongen på havet, men med integrasjon EU, Russland og Kina via land, så vil USA havne mer i perifierien. Sålangt har den amerikanske dypstaten klart å forsvare imperiet sitt med krig i Syria, Libya og nå Ukraina.

  Svar
 • Överst i dette organiserte systemet sitter BIS,bank of international settlements,de styrer alt.Så når det hevdes, hele tiden faktisk at det er USA,Blackrock,Usrael, eller hva,så er det galt.
  BIS styrer sentralbankene og sentralbankene trykker de pengene som styrer politikken.
  Black Rocks överste leder er Larry Fink,Larry Fink var tenkt som Hilarys närmeste,men så vant Trump.
  Fink og WEF er gode venner.
  Mel K forklarer i sitt nylige show hvordan det henger sammen,men for å väre litt på kanten,selv de som sier seg vite,de er for late til å sjekke det jeg hevder,de vil ikke ha sin verden snudd på hodet.
  Om det finnes interesse for en annen kilde er Cornelia unfiltered episode 20 på youtube en mulighet.
  Om vi ikke vet eller forstår hva og hvem som styrer oss,da forblir vi splittet og da vinner ikke folket,da vinner bankmafiaen.

  Svar
  • «BIS styrer sentralbankene og sentralbankene trykker de pengene som styrer politikken.»

   Ja, men det er bare så lenge som vi FORVEKSLER. Og tror penger/tall står over arbeidskreftene i den enkelte nasjon.
   Med en slik (religiøs/barnslig ) forestilling gir vi ALL makt til de som styrer pengene og rentene.
   Og de av våre ukyndige politikere som er opplært til et slikt system.
   Kast de ut.
   SÅ kan vi ta en rasjonell samtale om hva som bygger vår /en nasjon. – Og hva som river ned og splitter.
   Politikk er ikke vitenskap, spesielt ikke parti-politikk. Og spesielt ikke når samtaler stenges, og meningsutvikling kun blir ( opphøiet til ) parti-politikk for spesielt interesserte.

   Svar
   • Det er jo mulig med meningsutveksling her på derimot,det jeg synes er trist,det er at det tause flertallet sjelden deltar.10-12 tusen er innom hver dag og jeg lurer på hvorfor de ikke deltar ?.Det er sikkert tusen grunner,men jeg skulle likevel önske å vite årsakene.

   • Mange har ikke den nødvendige selvtillit. Noen er oppslukt av Kardashians eller Ingebrigtsens og må bankes liv i for å våkne. Pengemedia fordummer folket systematisk med sirkus.
    – At det ikke nytter kan være en forklaring, siden en ikke blir hørt, men overkjørt og overvåket, og de pusser bikkjene (politiet) på oss, som låvemannen på Gran fikk merke. Charter-Svein ble grovt sjikanert.
    – At vi har en statskanal som er lik pravda og sponsa media og faktasjekkere på lønningslista til verstingene.
    – At jantelovskulturen er typisk i landet, ikke stikk deg ut, ikke tro du er noe. Feighet.
    Forutsetningen for folkestyre er et flertall som er engasjert og en åpen debatt, men den er jo arrogant avskaffet, ovenfra. Kanskje kunne en stille krav om å avgi stemme, som en plikt, stemme blankt som et alternativ, så det viser at en ikke gir støtte til noen av forslagene eller kandidatene, og i små nok geografiske enheter til at hardtarbeidende har tid og sjanse til å få med seg hva som skjer, det er det som faller meg inn. Men kommuner slås sammen, og folkets protester ignoreres. En mye hardere håndtering av de folkevalgte enn det vi har, det må til, hvor de mye lettere må sparkes, og kanskje lavalder 35, maksalder 65. I norge har vi sånne som barnebarn bondevik; i USA er det en geriatrisk avdeling.
    Norge er forandret, og ikke til det bedre, politisk sett. Min mor klaget til en stortingsrepresentant på nitritt i kjøttprodukter, på søttitallet; hun skrev og fikk svar. Ville det skjedd i dag? Neppe. Jeg vil ha alle monarkier avsatt, men Kong Olav tok trikken, sønnesønnen er YGL og dermed landssviker, ung global leder for å fremme den nye verdensorden, kona spilte dum blondine i saken med Epstein. Feire flagget fordi hun fyller år? Den var god. Søsteren er gift med en heksedoktor. Trettebergstuen skaffer seg livvakt mens regnbuefolket plaffes ned. Så snart disse ikke er der for folket som de tar seg grovt betalt for, vekk med dem.
    Jeg må lære mye mer og sette meg bedre inn i norges konstitusjon og 1814 og ting, og jeg skriver med vilje liten n, for landet er ikke lenger vårt.

 • Northern Light.
  19 august 2022 17:15

  Den planlagte epidemi-høsten 2022.
  Av Peter Koenig.
  Del 1. Den tyske regjeringen forbereder seg på et militærregime for alle eventualiteter. Tyske ledere frykter opprør og de bevæpner Bundeswehr for innenlandske operasjoner. Tyskland har Europas største treningssenter for urban krigføring i «Schnöggersburg» i Sachsen-Anhalt, nær Hamburg. Den har vært under bygging siden 2012 og var operativ 2020. I dag trener de tyske væpnede styrkene sammen med NATO-styrker for omveltninger denne høsten, i Tyskland og sannsynligvis i andre store europeiske byer.

  Det er klart at UN Agenda 2030, alias The Great Reset, med alle sine tyranniske tiltak som kommer har vært planlagt i mange år. I Rockefeller-rapporten for tiåret 2020-2030 er ganske mye forklart, se kapitlene “The Scenario Framework” og “Scenario Narratives”.

  Som forberedelse til det planlagte epidemi-tyranniet høsten 2022, er den tyske regjeringens koronakrisestab under militær ledelse, sist under generalmajor Carsten Breuer. Han leder Bundeswehrs kommando «Territoriale oppgaver» i Berlin. Først nylig skrøt han av tiltak og vaksinasjonsmandater til Der Spiegel med disse ordene: «Vi må vaksinere opptil 60 millioner mennesker mot Corona til høsten».

  Dette kan være ren bløff eller det kan være sannheten. Eller i det minste planen basert på hva den tyske regjeringen forutser. Og dette alltid i nært samarbeid med World Economic Forum (WEF), verdens finansgiganter, og hva de har i tankene for de neste steg for å redusere den globale befolkningen og få kontroll over de overlevende.

  De overlevende vil være de som ikke umiddelbart bukker under neste massevaksinering, eller den økonomiske kollapsen, dvs. ved arbeidsledighet, elendighet og selvmord, sykdom og død. Det er ingen grenser for deres mål, bare vi, folket, kan stoppe dem. Da er det fare for krig, ettersom krigen i Ukraina lett kan eskalere til en atomkatastrofe,og utslette ikke bare hundrevis av millioner mennesker, men også matproduksjon, som fører til hungersnød og flere dødsfall, død av bibelske proporsjoner.

  Og så det elektriske nettet, en kunstig skapt energimangel, som den NATO initierte krigen mellom Ukraina og Russland får skylden for, kan bringe ikke bare mørke for de overlevende, men også tilintetgjøring av digitaliserte tjenester som samfunnet nå er avhengig av, inkludert folks bankkontoer. Det betyr ingen tilgang til viktige varer, som mat, oppvarming og mer. Det kan forårsake nok en bølge av død. Deres digitaliserte kontroll over oss vil forbli intakt. Den djevelske planen for denne høsten kan være grunnlaget for generalmajor Carsten Breuers spådom om 60 millioner «vaksinasjoner» bare i Tyskland.

  Den følger spådommer fra Bill Gates og WHOs generaldirektør Tedros, som gjorde apekopper 23 juli 2022 til en folkehelse-nødsituasjon av internasjonalt format (PHEIC), og overstyrte dermed WHOs nødkomité, som vedtok 9-6 mot å anbefale en PHEIC. Dette alene sier at det er en agenda bak denne beslutningen, Tedros er instruert.

  Høstsesongen kan bringe en eller flere nye covid-varianter, og så er det Monkeypox, som bare venter på å bli erklært som en ny plandemi, og til slutt er det den årlige influensasesongen. Til sammen kan det bli en enorm massevaksinering, enten med individuelle vaksiner for alle disse oppfunnede sykdommene, eller en vaksine som dekker alt.

  Medisinske estimater tyder på at rundt 70 % av alle vaksinene er placebo, saltvannsløsninger som ikke gjør skade. Men 30 % er mRNA-injeksjoner med forskjellige typer giftstoffer. Alle forårsaker forskjellige plager, fra kreft som hovedsakelig påvirker både kvinners og menns reproduktive systemer, leukemi, myokarditt, lever- og nyresykdommer og så videre, en nesten uendelig liste.

  Dr. Mike Yeadon, tidligere Pfizer VP og forskningssjef, sa at mange av disse ødeleggende bivirkningene kan dukke opp først etter 6 til 24 måneder, kanskje enda lenger. Det vil være praktisk talt umulig å spore effektene tilbake til vaksinene. Mange av disse sykdommene fører til døden, ofte smertefulle langsomme dødsfall. Andre kan resultere i svært smertefulle typer funksjonshemninger.

  Svar
 • Northern Light.
  19 august 2022 17:23

  Del 2. Hvis vi fortsatt levde i et lovsystem med straff for gjerningsmenn, ville disse personene bli stilt for retten, à la Nürnberg. Men rettssystemet har blitt korrumpert. Nasjonale grunnlover har blitt satt til side for fullføre den dødelige FN-2030 agendaen. Systemet med 70 % placebo er et propaganda-verktøy. De som får placebo har det bra med ingen negative effekter, vil prøve å overbevise vaksine-skeptikere om at det er ok, så hvorfor ikke få det overstått og bli «beskyttet».

  Eurostat har registrert en overdødelighet mellom mars 2020 og juni 2022 på opptil 40 %. Det er ingen annen plausibel forklaring på dette enn folkemord. US Centers for Disease Control and Prevention (CDC), samt Lancet og New England Journal for Medicine (NEJM) har fastslått en klar dødelighet for Covid – alle varianter – på 0,07 til 0,1 % og de fleste dødsfallene er personer over 70 år og med underliggende sykdommer. Dette er som en vanlig influensa.

  Likevel fortsetter regjeringer og helsemyndigheter å presse på for «vaksinene». Og noen presser myndighetene og helsetjenestene. Ingen er sterke og modige nok til å stoppe dem. Ikke engang FN-systemet. Tvert imot, FN-systemet er korrupt og samarbeider med dem. De er alle redde for konsekvenser, så å de bøyer seg. For å beskytte seg selv mens de fortsetter å gi de dødelige injeksjonene uten skyldfølelse.

  I denne høstens vaksine-tyranni, kan forholdet mellom mRNA-injeksoner og placebo vaksiner øke til 50/50, noe som betyr flere dødelige sykdommer, ofte ikke umiddelbart, men etter ett eller to år. Det vil være vanskelig å spore dødsfallet tilbake til vaksinene ifølge Dr. Mike Yeadon. Mange av de som mistenker det, vil ikke kunne innrømme overfor seg selv og andre, at plager eller dødsfall til kjære skyldes de giftige vaksinene, og de som har fått placebo vil igjen reklamere for vaksine-agendaen.

  Vi er fortsatt bare i første kvartal av det WHOs spådde i 2014 ble vaksine-tiåret. For å stoppe det, må vi overvinne våre egne psykologiske barrierer. Å våkne er første skritt. Da må vi sammen og i solidaritet med andre mennesker finne en alternativt samfunn, og som ikke er redde for å se virkeligheten. Fordi de som gir injeksjonene har full kontroll over den, det er de som har pengemakten, og med makt til å drepe deg hvis du forstyrrer planen deres.

  Å finne en løsning er kanskje ikke så vanskelig som vi tror, derfor må vi se lyset. Vi må ikke overse advarslene de gir oss. De forteller oss at det er noe galt. Vi må begynne å lytte til Klaus Schwabs rådgiver, Yuval Noah Harari, som skamløst kaller sine medmennesker – hvis han virkelig er et menneske – useless eaters», som ikke lenger trengs, fordi roboter og AI snart vil ta over.

  Han sier det offentlig, sist i en TED-tale uten skrupler. Se videoen nedenfor. Hvorfor hører vi ikke på ham? Hva gjør man med «ubrukelige spisere», overflødige forbrukere, som bruker opp elitens naturressurser? De kan bli mål for «nøytralisering». Hvilket bedre verktøy finnes enn frykt for virus, som fører til massevaksinering med giftige injeksjoner, kunstig inflasjon, som gjør de rike enda rikere og øker fattigdom, elendighet, kollaps av økonomien som forårsaker mer elendighet, hungersnød og død.

  Så er det en stadig mer inngripende QR-koden – som til slutt kontrollerer alt. Det er instrumentet til absolutt tyranni. Den brukes overalt, og hvis den ikke stoppes av oss, folket, vil den bli den altomfattende globale ID-en, med informasjon om hver og en av oss. Det er en forløper til totalt slaveri.

  I to år er vi oversvømmet med kunstig skapte forstyrrelser i forsyningskjeden, med mangel på alt fra mat til energi. Og i tilfelle noen spør hvorfor nå, er den skyldige alltid Russlands president Putin. Han er den «utenlandske» medieskapte skurken. Det er en god psykologisk strategi beregnet for massene.

  Vi må sammen gjøre det finanselitene ikke vil at vi skal gjøre: handle i solidaritet. Ikke lenger bøye seg for munnbind, sosial distansering, nedstengninger, til å jobbe hjemmefra. Samhold, forening, solidaritet er begrepene som lar oss vokse ut av slaveriet. Dynamikken i dette nye samholdet vil opplyse oss til å skape nye samfunnsformer, for å dele og utvikle ny vitenskap.

  Fra Global Research, publisert 18 August. Skrevet av Peter Koenig, geopolitisk analytiker, tidligere senior økonom hos Verdens Helseorganisasjon WHO, forfatter og foredragsholder.
  Oversatt fra engelsk, redigert og en del forkortet. Linker og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: The Planned Fall 2022 “Epidemics Tyranny”.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Valget i Wyoming, USA.

Stor seier for Trump-fløyen.

Forrige innlegg

Henger det ihop?

Verdens største fond bedriver dobbeltspill. Klimasaken er verktøyet!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.