POSTED IN Helse

Stadig nye urovekkende meldinger.

Vaksinene er ikke så ufarlige en vil ha det til.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

EU og WHO finner mulig forbindelse mellom hjertebetennelse og mRNA-vaksine

Av red. PSt -13. juli 2021

European Medicines Agency (EMA) har funnet en mulig sammenheng mellom svært sjeldne hjertebetennelser og COVID-19-vaksiner fra Pfizer-BioNTech (PFE.N), (22UAy.DE) og Moderna (MRNA.O), heter det i ei melding fra EMA.

Forholdene, myokarditt og perikarditt, må oppføres som bivirkninger av de to mRNA-vaksinene, sa sikkerhetskomiteen til Det europeiske legemiddelkontoret (EMA) og la til at slike tilfeller først og fremst skjedde innen 14 dager etter vaksinasjon.
_______________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Steigan.no
_______________________________________________________________________________

Byrået sa at slike tilfeller skjedde oftere etter den andre dosen og hos yngre voksne menn. Dette er i tråd med amerikanske funn forrige måned.

Symptomer fra forholdene inkluderer pustebesvær, hjertebank og brystsmerter.

WHO melder om det samme: WHO sees ‘likely’ COVID vaccine link to rare heart inflammation.

EMAs sikkerhetspanel rådet også til at personer med en historie med sjeldne blodsykdommer ikke må vaksineres med Johnson & Johnsons vaksine.

Mens EMA advarte helsepersonell og folk om å være på utkikk etter symptomer etter vaksinene, sa det at den kontinuerlig overvåket sikkerheten til godkjente vaksiner ettersom de rulles ut mer.

«EMA bekrefter at fordelene med alle godkjente COVID-19-vaksiner fortsetter å oppveie risikoen,» heter det.

Denne siste uttalelsen reiser flere spørsmål enn den besvarer. Fordeler for hvem og risiko for hvem? Hvis du får hjertefeil av mRNA-vaksinen, kan man da si at fordelene likevel oppveier ulempene?

Store tall på dødsfall og alvorlige bivirkninger

Både EUs database over bivirkninger og den tilsvarende i USA forteller om store tall på alvorlige bivirkninger og dødsfall etter at folk har fått vaksinene. Det svenske Läkemedelsverket forteller om 53.570 rapporter om bivirkninger og 250 dødsfall per 8. juli 2021.

Data utgitt i dag av Centers for Disease Control and Prevention (CDC) inkluderte 9.049 rapporter om dødsfall i alle aldersgrupper etter COVID-vaksiner – en økning på mer enn 2000 sammenlignet med forrige uke. Dataene kommer direkte fra rapporter levert til VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System).

Data utgitt 9. juli viser at mellom 14. desember 2020 og 2. juli 2021 ble det rapportert totalt 438.441 totale bivirkninger til VAERS, inkludert 9.048 dødsfall – en økning på 2063 fra forrige uke. Det ble rapportert 41.015 alvorlige skader i samme tidsperiode – opp 6.950 sammenlignet med forrige uke.

EUs database for vaksinerapporter heter EudraVigilance. Råtallene fra deres rapporter lister opp 17.503 dødsfall og vel 1,7 millioner bivirkninger, hvorav noen svært alvorlige. Her er en presentasjon av disse tallene.

Vi har forelagt desse rapportene for vår ekspert på virologi, og hun sier at rapportene er svært alvorlige, men at tallene er vanskelige å analysere fordi de lister opp symptomer og ikke personer, og det betyr at samme person kan være rapportert flere ganger, og, som hun tilføyer: man kan som kjent ikke dø flere ganger. Hun har forsøkt å laste ned de datafilene som ligger i bakgrunnen, men sier at dette er vanskelig, slik de er lagt opp. Hun reagerer også på bruken av ordet «injured», skadde, siden det er snakk om alt fra svært alvorlige skader til lette bivirkninger. Og igjen kan en person ha flere bivirkninger, slik at totalen blir feil.

Hennes foreløpige beregning av antall døde etter Pfizer-vaksinen er da på ca. 4.600 per 12. juli, men hun understreker at dette må det forskes grundigere i. Vår kommentar er at om tallet skulle være 4.600 døde etter en av de mest utbredte vaksinene, så er det et meget høyt tall. I alle andre sammenhenger ville vel en medisin med så høy risiko øyeblikkelig blitt trukket fra markedet?

Vaksineindustrien ønsker seg månedlige injeksjoner

Fra Storbritannia meldes det om rundt en million mennesker som har langvarige plager etter koronaviruset, og det brukes fra vaksineindustrien som et argument for at det bør innføres hyppige, kanskje månedlige injeksjoner med vaksiner. Det ville gi en omsetning på 2000 kroner per pasient i året og multiplisert med noen millioner innbyggere, blir det straks penger av det. For ikke å snakke om at de langsiktige bivirkningene er uante. En av de mest kriminelle industriene i verden har virkelig sørget for at myndighetene legger gulleggene for dem. Det er liten grunn til å tro at de ønsker en slutt på «pandemien» med det første.

Forsidebilde: Антон Дмитриев

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ingen restriksjoner er nødvendige:

Covid-19 er ikke farlig lenger.

Forrige innlegg

Stortingsvalget i høst dreier seg også om energi.

Skal vi kontrollere norsk energi må det politiske vedtak til.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.