POSTED IN Covid-19, Helse

Stadig nye tall fra hele verden forteller det samme.

Vaksinene virker ikke.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Høy dødelighet i de ledende vaksinelandene

Av red. PSt -9. oktober 2021

Kreftforskeren og kirurgen  Gérard Delépine oppsummerer her:

Økt dødelighet i Gibraltar, forkjemper for Astra Zeneca -injeksjoner

Gibraltar (34 000 innbyggere) startet vaksinasjon i desember 2020 da helsemyndighetene bare bare hadde ei liste på 1040 bekreftede tilfeller og 5 dødsfall som tilskrives covid19 i dette området. Etter en meget omfattende vaksinasjonsblitz, som oppnådde 115% dekning (vaksinasjon ble utvidet til mange spanske besøkende), økte antallet nye infeksjoner fem ganger (til 5314) og antall dødsfall 19 ganger. Antall dødsfall økte 19 ganger til 97, dvs. 2853 dødsfall per million innbyggere, som er en av de europeiske dødelighetstallene. Men de som er ansvarlige for vaksinasjonen nekter enhver årsakssammenheng uten å foreslå noen annen sannsynlig forklaring. Og etter noen måneders ro kom epidemien tilbake igjen og bekreftet at 115% vaksinasjonsdekning ikke beskytter mot sykdommen.

Malta

84% vaksinedekning, men like ineffektivt Malta er en av de europeiske forkjemperne for pseudo-vaksiner: på denne øya med 500 000 innbyggere har nesten 800 000 doser blitt administrert, noe som sikrer en vaksinedekning på nesten 84% med en forsinkelse på omtrent 6 måneder. Men siden begynnelsen av juli 2021 har epidemien startet igjen og de alvorlige (dødelige) formene øker, noe som tvinger myndighetene til å innse at vaksinasjon ikke beskytter befolkningen og man innfører restriksjoner. Også her viser epidemiens tilbakefall når det gjelder tilfeller og dødelighet at en høy vaksinasjonsrate ikke beskytter befolkningen.

Island

På Island tror folk ikke lenger på flokkimmunitet. I dette lille landet med 360 000 innbyggere er mer enn 80% primo-vaksinert og 75% har en fullstendig vaksinasjonssyklus. Men i midten av juli 2021 hadde nye daglige infeksjoner steget fra omtrent 10 til omtrent 120, før de stabiliserte seg med en hastighet høyere enn pre-vaksinasjonsperioden. Denne plutselige gjenoppblomstringa overbeviste sjefsepidemiologen om at det er umulig å oppnå kollektiv immunitet gjennom vaksinasjon. «Det er en myte,» erklærte han offentlig.

Belgia

Tilbakefall av sykdommen til tross for vaksinasjon. Covid-19-vaksiner fører til nye infeksjoner og dødelighet: Bevisene er overveldende I Belgia er nesten 75% av befolkningen primo-vaksinert. Og 65% av befolkningen er fullvaksinerte. Siden slutten av juni 2021 har imidlertid antallet nye daglige infeksjoner steget fra mindre enn 500 til nesten 2000. Som RTBF erkjenner, er dagens vaksinasjon langt i fra tilstrekkelig for å beskytte befolkningen.

Singapore

Singapore forlater håpet om «Zero Covid» gjennom vaksiner Dette lille landet er også sterkt vaksinert, og nesten 80% av befolkningen har mottatt minst en dose. Men siden 20. august 2021 har den måtte stå overfor en eksponentiell gjenopptakelse av epidemien med en økning av tilfellene fra omtrent ti i juni til mer enn 150 i slutten av juli og 1246 tilfeller 24. september. Denne ukontrollerte gjentakelsen av sykdommen til tross for vaksinasjon har ført til at strategien om å utrydde viruset er oppgitt for en modell om «å leve med viruset» ved å prøve å behandle sykdommen «som influensa».

Storbritannia

En bekymringsfull økning i infeksjoner Storbritannia er Europamester for Astra Zeneca-vaksinasjon, med mer enn 70% av befolkningen vaksinert for første gang, og 59% fullvaksinerte. Denne høye vaksinasjonshastigheten forhindret ikke en eksplosjon av tilfeller i begynnelsen av sommeren, med opptil 60 000 nye tilfeller per dag i midten av juli. Overfor denne betydelige gjenopptakelsen av epidemien til tross for vaksinasjon, erkjente Andrew Pollard, representant for Oxford Vaccine Group, for parlamentet: «kollektiv immunitet gjennom vaksinasjon er en myte».

Israel: åpenbar katastrofe

Israel, forkjemper for Pfizer -injeksjonen, en gang framstilt som et eksempel på effektivitet, blir nå sterkt minnet om virkeligheten og er nå modellen for vaksinesvikt. 70% av befolkningen er vaksinert, og nesten 90% av de som er i fare er fullvaksinerte. Men epidemien har kommet sterkere enn noen gang siden slutten av juni, og mer enn 11 000 nye tilfeller ble registrert på en dag (14. september 2021) som overgikk toppene som ble sett i januar 2021 under utbruddet etter de første Pfizer-injeksjonene med nesten 50%.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Etterhvert som viruset utviklser nye varianter, på grunn av vaksinene, kan vi komme til å oppleve et VIRKELIG dødelig virus.
    Det er blitt en del forskning på dette, men toget ruller videre…
    Det viser seg, at den enkelte selv bør oppsøke andre kilder, og ikke stole på myndighetene. Myndigheter er ikke til for folket – de jobber mot en New World Order. Der tror de det er mye å hente – for dem selv…

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Den globale kapitalens politiske interesser preger i dag alt.

Ikke bare politikere og næringsliv, men samfunnsmessige institusjoner og vitenskapen.

Forrige innlegg

Huff! Det skal ikke være enkelt.

YouTube forbyr seg selv.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.