POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Stadig nye avsløringer om Covid-vaksinene:

Inneholder kreftfremkallende stoffer.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Canadas helsemyndigheter bekrefter at Pfizer covid-injeksjoner inneholder kreftfremkallende stoffer.

Health Canada (Kanadas helsedepartement) bekrefter at Pfizer covid-injeksjoner inneholder SV40 DNA-sekvens som kan forårsake kreft.

Av Laura Harris

Kanadas helsedepartement har bekreftet at den kreftfremkallende Polyomavirus Simian Virus 40 (SV40)-sekvensen, faktisk er tilstede i Pfizers covid mRNA-vaksiner. Helsedepartementet sa i en e-post til Epoch Times at vaksine forskningslaboratorier forventes å identifisere alle biologisk funksjonelle DNA-sekvenser i et plasmid, inkludert SV40, når de sendes inn for vurdering til tilsynene.

Pfizer identifiserte imidlertid ikke spesifikt SV40-sekvensen på tidspunktet for innsending. Dr. Janci Lindsay fra Toxicology Support Services (TSS) anklaget den New York-baserte vaksineprodusenten for å skjule SV40-sekvensen, ikke bare for kanadiske myndigheter, men også fra U.S. Food and Drug Administration og European Medicines Agency.

«Det er ikke bare det faktum at de er der, det er det faktum at de målrettet ble skjult for tilsynene», sa Linsday, som fungerer som direktør for toksikologi og molekylærbiologi for TSS. Hun forklarte at selv om Pfizers covid-injeksjon ikke inneholder hele SV40-viruset, inneholder den en nukleær lokaliseringssekvens. Når det integreres i det menneskelige genomet gjennom insersjons-mutagenese, kan SV40.sekvenser føre til genmutasjoner som potensielt kan forårsake kreft.

SV40 ble først oppdaget i nyrecellene til rhesus-aper, og senere brukt til å lage både den inaktiverte poliovaksinen, injisert ved hjelp av en sprøyte og den orale poliovaksinen. Imidlertid ble SV40 funnet å forårsake kreft hos dyr – noe som førte til vedtakelse av en lov i 1961 som forbød inkludering i vaksiner. Relatert: Den sanne historien om SV40, det kreftfremkallende viruset skjult i poliovaksiner.

Helsemyndighetene i Canada godkjenner fortsatt Moderna-vaksiner til tross for oppdagelsen av SV40.
To forskere – mikrobiolog kreftgenomikkprofessor Dr. Phillip Buckhaults – og kreftgenomikkprofessor Dr. Phillip Buckhaults – hadde allerede avslørt at det er SV40-sekvenser i Pfizers mRNA covid-vaksine i mai.

Akkurat som Lindsay, anklaget McKernan Pfizer for å dekke over at det er SV40 i covid-injeksjonene. gitt dens sammenheng med kreft når den ble brukt i poliovaksiner for flere tiår siden. Han advarte publikum om at SV40-sekvenser utgjør en potensiell bekymring på grunn av risikoen for integrering i menneskelige genomer nær onkogener*.

I juni kom også Dr. Joseph Mercola inn på problemet i LifeSiteNews. Han diskuterte samtalen mellom McKernan og Drs. Steven Greer og Sucharit Bhakdi, om SV40 blandet med covid-vaksinene. I følge Mercola oppdaget McKernan og teamet hans SV40 i både Pfizer- og Moderna-vaksinene. (Relatert: DNA-kontaminering og kreftfremkallende middel SV40 funnet i mRNA-vaksiner).

I følge Greer kan vaksinene endre det menneskelige genomet, og forårsake permanent produksjon av et skadelig piggprotein – noe som får immunsystemet til å angripe friske celler. Han la til at myndigheter og legemiddelfirmaer kan ha villedet verden i større grad enn tidligere kjent.

Mercola antok på sin side at tilstedeværelsen av SV40 i vaksinene kan skyldes kvalitetskontroll-problemer i produksjonsprosessen. Slike feil, bemerket han, kan også forklare det høye antallet anafylaktiske reaksjoner** forbundet med vaksinene. Til tross for stadig økende bevis for de negative effektene av covid-19-vaksiner, godkjente Health Canada fortsatt reviderte Moderna mRNA-baserte covid-injeksjoner.

*Et onkogen er et gen som potensielt kan forårsake kreft. I kreftceller i disse ofte muterte eller uttrykt unormalt høyt. De fleste normale celler vil foreta en programmert form for celledød når kritiske cellefunksjoner blir forandret. Wikipedia.

**Alvorlig allergisk reaksjon (anafylaksi) eren potensielt livstruende overfølsomhetsreaksjon som krever akutt behandling. Allergisk (anafylaktisk) sjokk er den kraftigste formen for allergisk reaksjon. Ved mistanke om anafylaksi, ring 113 øyeblikkelig. Helsenorge.

Fra Natural News, publisert 1 november 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og video i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Health Canada confirms that Pfizer COVID-19 injections contain SV40 DNA sequence that can cause CANCER.

Forsidebilde: Rebekah Vos1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 122 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • En kjent og kjær personlighet i mitt fylke, en kar i begynnelsen av 70-årene, døde nylig uventet etter kort tids sykdom. Han døde av kreft etter å ha fått diagnosen kun en drøy uke tidligere. Det gikk visst «utrolig fort». Jeg er temmelig sikker på at denne personen må ha vært vaksinert – og at han ble nok et offer for såkalt «turbokreft». Tidligere levde man med kreft i måneder og år – når går det kun dager eller uker…..

  Svar
  • Vi blir rundlurt over hele linja, mandag hele året! Noe burde ryke snart men gutteklubben grei har dessverre fortsatt kontroll! Sett de i gapestokken snart! Håper folk våkner til valget?

   Svar
 • Erna er ansvarlig for folkemordet ikke bare i Norge, men også internasjonalt i og med hennes rolle i GAVI, og hun har vært på propaganda-videoer hele verden har sett. Økokrim lar henne gå, dermed vet vi at norsk rettsvesen er råttent og hun kan regne seg som hevet over loven, slike som henne slipper unna med svindel i Norge, men en internasjonal plandemi-domstol, HVIS den kommer, som jeg håper, vil ideelt sett ta henne knallhardt.
  En venninne besøkte meg i dag, helt knust og utslitt; broren har turbokreft, og får etter operasjon beskjed fra legen som opererte at da de snittet ham opp i buken for å fjerne svulst fant de at hele innmaten er full av kreft. Nå for tiden går tankene sånn at det slett ikke er sikkert folk man kjenner, som man ikke har hørt fra på en stund, fortsatt er i live. Grotesk. Og «the die-off», massedøden, det massive frafallet, er bare i startfasen.
  «kvalitetskontrollproblemer i produksjonsprosessen»? Nei, beklager, det er verre enn som så; Pfizers Albert Bourla forsnakket seg og sa «biovåpen» da han skulle sagt «vaksine». Dette er et tilsiktet folkemord. Sluttsummen av tapte liv vil overgå alle tidligere forbrytelser mot menneskeheten.

  Svar
 • har 2 bekjente som har dødd av hjertestopp bare siste måned. aldersgruppe 40-50 begge hadde tatt cov19 injeksjonene. har familie som ble livstruende syk etter å ha blitt inokulert med dette biovåpenet.. alikevel vil mange fremdeles ikke ta inn over hva som er blitt gjort mot oss.. fordi de samme expertene som sa at mrna injeksjonene var 100% trygg og effektiv sier at alle som er bltt syk skyldes long-covid og enda lengre-covid..

  Svar
 • Northern Light.
  7 november 2023 17:50

  Opprop fra legegruppe: Ingen burde ha tatt «vaksinen».

  Av Swebbtv.
  Ingen mennesker på denne planeten skulle ha blitt injisert med «covid-vaksinen». Det skriver Läkaruppropet i et innlegg på X.

  Det er den svenske lege-oppropet som nå hevder at ingen skulle ha tatt den såkalte vaksinen mot covid i det hele tatt.

  Dette med henvisning til et innlegg som den kjente kardiologen Peter McCullough la på X:
  «Kardiolog Peter McCullough siterer flere studier som viser at alle mRNA-vaksiner er farlige for hjertet, og konklusjonen hans er at alle burde vært studert mer nøye før de ble gitt til mennesker. Med andre ord: ikke en eneste person på planeten vår skulle ha blitt injisert med covid-vaksinen!».

  Peter McCullough «viser til flere studier som viser at alle mRNA-vaksiner er farlige for hjertet, og hans konklusjon er at alle burde vært studert mer nøye før de ble gitt til mennesker», skriver Läkaruppropet i et eget innlegg.

  «Med andre ord: ikke en eneste person på planeten vår skulle ha blitt injisert med covid-vaksinen. Ingen!», understreker de videre.

  Fra swebbtv, publisert 7 november 2023.
  Oversatt fra svensk. Linker og X-melding i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Läkargrupp: Inte EN ENDA människa borde tagit ”vaccinet”.

  Svar
 • ‘ Korona-senfølger: – En teori er at viruset har skadd et eller annet i kroppen.
  Under årets smitteverndag forteller FHIs forskningssjef Signe Flottorp at depresjon, angst og PTSD kan være senfølger av covid-19. Dette er bare noen av de 200 symptomene som er vanlig som senfølger.
  – Hjernetåke, hjertebank og utmattelse er mest vanlig, sier Flottorp.’
  nettavisen.no/nyheter/korona-senfolger-en-teori-er-at-viruset-har-skadd-et-eller-annet-i-kroppen/s/5-95-1442570

  Men IKKE følger etter en eksperimentiel injeksjon som har vist seg å gi hjerteposebetennelse for menn og langvarige blødninger for kvinner.
  Det er pussig, – men dette kommer aldri på/i tale. 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Viljen til å få slutt på USAs okkupasjon av Irak og Syria øker.

USAs baser i Midt-Østen er under økende press.

Previous Post

Det er slutt på troen på seier i Ukraina – med ett unntak:

Zelensky klamrer seg til dette håpet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.