POSTED IN Krig-fred, Russland, USA

Stadig flere forstår det.

Nato/USA vil tape en bakkekrig mot Russland.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Tidligere offiser i den amerikanske hæren: Amerikanske tropper vil bli utslettet i Ukraina.

Av Natural News nyhetsredaktører.

Amerikanske tropper som blir sendt til Ukraina for å støtte Kiev i krigen mot Russland, ville ende opp med å bli «utslettet», sa Stanislav Krapivnik, tidligere offiser i den amerikanske hæren til RT torsdag.

Det amerikanske militæret i sin nåværende tilstand er ikke skikket til å møte Russland i en konvensjonell krig, hevdet Krapivnik. Selv i den kalde krigen ville hele NATO bare ha vært i stand til å bremse en potensiell fremmarsj av den sovjetiske blokken, i stedet for å sette i gang et fullstendig bakkeangrep mot den, sa han.

Stanislav Krapivnik

«Hvis du lytter til rasjonelle eksperter i Vesten, vil de fortelle deg at den amerikanske hæren har aldri vært i stand til å møte Russland i en bakkekrig, og kan det heller ikke nå i dag. For NATO som helhet – under den kalde krigen – var oppdraget først og fremst å blokkere Warszawapaktens styrker og kjøpe tid, ikke en massiv offensiv», forklarte Krapivnik.

Siden den gang har kapasitetene til krigføring for Vesten blitt kraftig forverret, hovedsakelig på grunn av de militære krigene USA selv har utført de siste tiårene, antydet han.

«Akkurat nå er det mye verre. De endeløse krigene som Amerika har utkjempet, de endeløse geriljakrigene har totalt tappet USAs evne til å kjempe en konvensjonell krig. De prøver å få bygget det opp igjen akkurat nå, men det tar lang tid å gjenoppbygge styrkene deres, sa Krapivnik.

Den tidligere amerikanske offiseren kommenterte også også nylige medieoppslag om at skulle USAs president Joe Biden bli gjenvalgt, kan han, eller «administrasjonen Biden, de som faktisk tar avgjørelsene», sende amerikanske tropper til Ukraina.

«Problemet er at folket i Washington, Biden-regimet, er absolutt blottet for enhver riktig oppfattelse av virkeligheten», sa Krapivnik. Selv om det er nødt til å resultere i et knusende nederlag for det amerikanske militæret, kan en ikke utelukke helt at de vil sende tropper, sa han.

«Dette er fullstendig virkelighetsfjernt. Den amerikanske hæren kommer til å bli utslettet hvis de sendes til Ukraina».

Fra Natural News, publisert 10 mai 2024.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og videointervju i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: American military would be wiped out in Ukraine – former US Army officer.

Forsidebilde: alex lauzon

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Russland er ikke et «land». Det er en verdensdel, med 11 – elleve – tidssoner. USA har 4 – fire – tidssoner. 7 – syv – færre tidssoner. At Napoleon ikke skjønte det er nå så. Adolf burde ha skjønt det. Biden skjønner jo ikke alltid hvilket land han besøker, så der skal vi ikke vente oss for mye. Heldigvis har han nå fått elleve baser i Norge som nordmenn ikke selv har adgang til. Med ABC-våpen går nok dette bra. Ikke noe blodsøl i New York denne gangen heller..?

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  14 mai 2024 18:16

  USA knurrar over at Noreg har teke over mykje av Russland sitt gass-sal til vest-Europa. Norsk gass er rett nok dyrare enn russisk gass, men billegare enn LNG frå USA:

  https://sputnikglobe.com/20240514/why-is-us-media-softly-smearing-norway-over-eu-gas-export-bonanza-1118427222.html

  Alliert og alliert, fru Blom.

  Svar
 • Northern Light.
  14 mai 2024 19:13

  Tyske politikere vil at NATO skal skyte ned russiske missiler fra polske og rumenske baser.

  Av Markus Andersson.
  Flere tyske politikere ønsker at NATO-land skal involveres mer direkte i Ukraina-krigen, og begynne å skyte ned russiske missiler som befinner seg over ukrainsk territorium.

  Blant andre CDU-politiker Nico Lange og generalløytnant Henrich Brauss, har foreslått at NATO-land som grenser til Ukraina – for eksempel Polen og Romania – bør forsvare luftrommet over det vestlige Ukraina og skyte ned russiske missiler.

  – Å forsvare luftrommet over Ukraina fra Polen og Romania bør ikke utelukkes på sikt, istemmer Anton Hofreiter fra regjeringspartiet De Grønne. Han mener imidlertid at saken foreløpig «ikke blir diskutert», og at det nåværende fokuset er på å levere flere våpen til Kiev.

  Hofreiters partifelle Agnieszka Brugger mener også at det vil være riktig å «stasjonere luftvernsystemer ved grensene til nabolandene, slik at også de vestlige delene av Ukraina kan beskyttes».

  Kan «avlaste» Ukraina.
  Dette synet deles av Roderich Kiesewetter fra opposisjonspartiet CDU, som mener at NATO bør skyte ned russiske droner skutt mot Ukraina.

  – Dette ville avlaste det ukrainske luftforsvaret og gjøre det i stand til å beskytte fronten, sier han, og sammenligner det med hvordan USA og allierte beskytter Israels luftrom.

  Marcus Faber fra regjeringskoalisjonens Frie demokratiske parti (FDP) er også enig i at NATO bør ta en mer offensiv rolle, og mener at «luftrommet over de ukrainske grenseområdene» i prinsippet kan «beskyttes av luftvern på NATOs territorium».

  Foreløpig er det imidlertid mangel på luftvernsystemer og missiler, noe som risikerer å forsinke planene noe.

  Tidligere har den franske presidenten, Emmanuel Macron, kunngjort at han kan vurdere å sette inn bakketropper i Ukraina, og ifølge Polens utenriksminister har NATO-styrker allerede vært på plass en stund og deltar i kampene. Imidlertid har NATO-landene ennå ikke offisielt erklært krig mot Russland, og ethvert direkte militært engasjement anses som svært sensitivt.

  Fra Nya Dagbladet, publisert 13 mai 2024.
  Oversatt fra svensk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Tyska makthavare vill att Nato skjuter ner ryska missiler.

  Svar
 • ‘ Dette viser at Putin planlegger langsiktig. Det viser at Russland posisjonerer seg for en langvarig krig i Ukraina, ‘
  nrk.no/urix/putin-bytter-ut-forsvarsministeren-med-okonom-1.16882570

  ‘Putin planlegger langsiktig’?
  Planlegger ikke Putin atomkrig lengre ? 😉

  Det er Nato /USA som ønsker en langsiktig krig mot Russland, for å tappe dette landet.
  For SÅ , – å gå imot Kina som er det andre landet som truerer bakemennenes totalkontroll over økonomi og handel w.w.

  Ikke noe nytt under solen. Verdenskriger handler om kontroll over penge-økonomi, verdensvaluta ‘reservevaluta ‘, renter, og handelskontroll.
  Det samme som i 1939.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

El-bil-batteriet.

En kommende utgiftsbombe?

Forrige innlegg

For å få opp tallene på varmere klode:

Flyplassmålinger gir høyere temperatur enn omgivelsene.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.