POSTED IN EU, USA

Sprengningen av gassledningene.

En krigserklæring fra USA mot EU?

14 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

I denne videoen som er på engelsk, men lett å forstå for de som kan språket, tar Gonzalo Lira opp spørsmålet om hvem som stod bak sprengningen av gassledningene og hva hensikten skulle være. Både resonnementet hans og konklusjonene er logisk og følger en indre logikk.

Men det forutsetter at en er enig med hans premisser naturligvis.

Hovedpremisset hans er at USA er i ferd med å miste sin globale dominans til aksen Russland/Kina. Men på grunn av konkurransen taper også USA i forhold til EU. Selv om EUs ledere og lederne i de fleste EU-land er i USAs lomme og dermed styrt av USA, er det hele tiden fare for at de kan bryte ut hvis problemene blir for omfattende (eks. valget i Italia).

Sprengning av gassledningene er derfor ikke rettet primært mot Russland, men mot EU. Russland er ikke avhengig av å selge gassen til EU. Det er motsatt EU som vil bli avhengig av gassen fra Russland når vinteren står for døren. Når kulden setter inn og dyrtiden forsterker seg er det ikke godt å vite hva f.eks. tyske ledere vi kunne finne på under økende press fra opinionen.

Anbefaler å se denne videoen og de perspektivene han skisserer for Europa (Tyskland) som er skremmende.

Knut Lindtner
Redaktør

Videoen er hentet fra The Saker.1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 642 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

14 kommentarer. Leave new

 • Muligens på tide å våkne opp ? !

  Hvor mange bevis må man ha for å kunne forstå at selv om USA ikke var ansvarlige for sprengingen av gassledningene NS1 og NS2 så lovet de tross alt at dette ville skje !

  US Navy-øvelser i Østersjøen i juni i år involverte team for fjerning av eksplosiver under vann !
  De gjennomførte øvelsene ble utført i det nøyaktige området Bornholm, Danmark, – Hvorfor ?
  Neppe en tilfeldighet !

  Joe Biden: «Hvis Russland invaderer … så vil det ikke lenger være en Nord Stream 2. Vi vil få slutt på det.»

  Reporter: «Men hvordan vil du akkurat gjøre det siden … prosjektet er under Tysklands kontroll?»

  Biden: «Jeg lover deg, vi vil klare det.» (etterfulgt av selvtilfreds smil)

  Det er å bemerke at tidligere i år, 27. januar, lovet Victoria Nuland at Nord Stream 2 ville bli stoppet «på en eller annen måte».

  Er vi totalt Naive ?

  Her er videoen:
  https://www.youtube.com/watch?v=LKNSDgR8wpE&t=2s

  Svar
  • Neida, Synneva, vi er ikke «totalt Naive», ikke engang litt naive. De fleste utenom de korrupte makthaverne og deres korrupte lakeier her hos oss, har hjerne til å skjønne at JewSA sto bak denne terrorhandlingen og enorme miljøkriminaliteten.
   4 – fire! – JewSA-presidenter har strevet for å sette en stopper for Nord Stream 2 og Tysklands kjøp av russisk gass.
   Ødeleggelsen av disse to gassrørledningene – den siste, Nord Stram 2, er 2 meter i diameter! – har et enormt potensiale til å tjene JewSA’s interesser på kort og langt sikt, miljøaspektet, og faren for at det kan bidra til atomkrig, holdt utenfor.

   Svar
   • På ordre fra (((Biden-administrasjonen))) sprengte JewS-Navy Nord Stream-gassrørledningene for å forhindre at Russland kunne komme til Europas unnsetning til vinteren når Tyskland går tom for gass. Da ville nemlig selv den arrogante Olaf Scholz ha krøpet til korset og åpnet for gassen fra Russland som hadde ligget klar i rørledningene under et trykk på 300 atomosfærer.

    Svar
   • Hei Andre !

    Problemet er at de fleste av oss er Naive selv om noen av oss ikke er det !
    Vi vet at «Jøder» kontrollerer både det Amerikanske Republikanske & Demokratiske partiet.
    Dette bidrar til å forklare hvorfor USA i økende grad ser ut som en koloni av et falskt Israel !
    Både USA og Europa er under beleiring av disse falske jødene ! .

    Fakta er åpenbare både når det gjelder denne sprengingen av både NS1 Og NS2 og hvem som står bak, men de fleste av oss nekter å innse sannheten. – Dette gjelder også omstendighetene vedr. COVID-19.
    Det er ingen tvil om at COVID-19 virkelig er et biovåpen og at Bill Gates og disse «jødene» allerede har tjent meget godt på denne Plandemien !
    Dette Cov. –«viruset» som etter alle biologiske standarder ikke kan kalles et ekte virus er uten tvil tilvirket på «samme måte» som mye annet vi kan kalle konspirasjon mot menneskeheten i disse dager.

    Sannheten har problemer med å overleve i disse dager fordi vi til stadighet og i alt for stor grad blir overøst med usannsynlige hendelser, – dette virker lammende på hjernen og sunn fornuft hos de store massene !

    Dette er selvfølgelig en bevisst strategi, da disse Djevelske individene vet så utmerket godt hvordan flertallet av mennesker tenker og hvor de henter informasjon til å kunne forstå hva som skjer !
    (Hovedinformasjonen får de selvfølgelig hos dem som stempler selvstendig tenkende mennesker konspirasjonsteoretikere!)
    Og da blir det som det blir da ! – Kollaps !

    Det store spørsmålet mitt er egentlig ! – Hvorfor skjer all denne ondskapen og hva er kilden bak alt dette, – for menneskelig er det så definitivt ikke !

    God Helg 🙂

    Svar
    • Takk, og det samme til deg.
     Du har selvsagt rett, og jeg skrev mot bedre vitende. I virkeligheten er jeg svært skuffet og desillusjonert over tankeevnen til folk flest. Det er helt forferdelig hvilke vrangforestillinger de går rundt og tror på, bare fordi makthaverne og løgnmediene har sagt at sånn er det.
     Som f.eks, den mest latterlige og barnslige konspirasjonsteorien som noensinne er klekket ut; Den Offisielle Konspirasjonstorien om 9-11. – «Osama bin Laden koordinerte terroren fra en fjellhule i Afghanistan.» Og han gjorde det «Fordi han hater friheten i USA.» :-/

     Svar
 • Politikk er Politikk – FAKTA er noe annet !

  I det som ser ut til å være en eksepsjonell intern lekkasje fra tenketanken RAND Corporation, kjent blant annet for å ha stått bak den Amerikanske strategien for utenriks- og forsvarspolitikk under den kalde krigen, redegjøres det detaljert for hvordan energikrisen i Europa var planlagt av USA.

  Dokumentet, som er fra januar, erkjenner at den aggressive utenrikspolitikken som ble ført av Ukraina før konflikten ville presse Russland til å måtte ta militære aksjoner mot landet. Dens egentlige formål, hevder den, var å presse Europa til å vedta et bredt spekter av sanksjoner mot Russland. Disse sanksjonene var allerede forberedt 1

  Den europeiske unions økonomi, heter det, «vil uunngåelig kollapse» som et resultat av dette, og forfatterne gleder seg over det faktum at blant annet ressurser på opptil 9 milliarder dollar vil strømme tilbake til USA, og velutdannede unge mennesker i Europa vil bli tvunget til å emigrere.

  Hovedmålet beskrevet i dokumentet er å dele Europa – spesielt Tyskland og Russland – og ødelegge den europeiske økonomien ved å plassere nyttige idioter i politiske posisjoner for å stoppe russiske energiforsyninger fra å nå kontinentet !

  Norge og Våre militære Myndigheter som er så innsauset i Nato burde muligens prøve å tenke litt annerledes! –

  Minnes et intervju på for mange år siden med en avgått Amerikansk senator.. sendt på NRK !
  Han fortalte at det det ikke var en eneste internasjonal konflikt USA ikke ville blande seg inn i med dødelig militær makt dersom dette på en eller annen måte kunne true den Amerikanske økonomien !

  Bevisene har vi allerede ! – Noen som tviler på dette ?

  Svar
 • Northern Light.
  29 september 2022 16:59

  Har CIA sprengt Nord Stream-gassrørledningene for å forhindre at Russland kommer til Europas unnsetning denne vinteren?

  Av Dr. Paul Craig Roberts.
  Når både Nord Stream 1 og Nord Stream 2 begge plutselig mistet trykket forrige mandag, registrerte svenske seismologer flere eksplosjoner. Ledelsen for rørledningene melder om skader uten sidestykke. Dette er åpenbart bevisst sabotasje og kunne bare ha blitt gjort av en regjering med ubåter som kan plassere miner.

  Hvem kan det være?
  USAs utenriksminister Blinken sa at skadene rørledningene gir en «betydelig mulighet» for Vest-Europa, til å stoppe å kjøpe russisk naturgass til fordel for flytende naturgass fra USA. Et polsk medlem av Europaparlamentet takket USA for å sette rørledningen ut av drift, da Russland nå må forhandle med Polen for å levere gass til Europa.

  Da han ble spurt om hva om en russisk intervensjon skjer for å forhindre Ukrainas invasjon av Donbass, sa USAs president Biden: «Det vil ikke lenger være en Nord Stream 2. Vi vil få slutt på det. Jeg lover deg, vi skal klare det». Washingtons lydige europeiske marionetter vil selvfølgelig klandre Russland for å sprenge sin egen rørledning.

  Som jeg har advart om at det ville være tilfellet, har Kremls langsomme operasjon i Ukraina, gitt Washington god tid til mer ugagn og utvidelse av konflikten. Kremls vektlegging av legitimitet kan ende i atomkrig. Den eneste sikre måten for Russland å håndtere trusselen fra Ukraina, ville ha vært et blitzkrieg-angrep som erobret Ukraina før Vesten kunne reagere. Den langsomme, begrensede, utstrakte konflikten har gjort at Washington får hendene på styringen. Vi kan alle dø som et resultat.

  Det er ingen tvil om at krigen eskalerer, og nå satser Kreml på at Ukraina og Vesten ikke vil fortsette krigen dersom den innebærer direkte angrep på russisk territorium, derfor folkeavstemningene. Som jeg forklarte i går, er et skjebnesvangert øyeblikk i historien over oss.

  Fra Dr. Paul Craig Roberts blogg, publisert 28 september 2022.
  Oversatt fra engelsk, linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Has the CIA Blown Up the Nord Stream Gas Pipeline to Prevent Russia Coming to Europe’s Rescue this Winter?

  Svar
 • Enten så finnes den dype staten,eller så gjör den ikke det.Her på Derimot finnes den ikke,så da er alt på skinner,at mediene ljuger,det er nå så,men det har ingenting med dypstaten å gjöre.
  At alle samfunnskritiske etater innen mat,vei,el og olje og våpenindustri er privatisert,det har ingenting med dypstaten å gjöre.
  At europas stater har «mistet sin suverenitet,det har ingenting med dypstaten å gjöre.
  At EU apparatet ikke er folkevalgte,det har ingenting med dypstaten å gjöre.
  At Ukraina ikke hverken var eller er i Nato eller EU har ingenting med dypstaten å gjöre.

  Mobiliseringen i Russland fikk fart på alle russiske menn som har arbeidet i diverse NGO organisasjoner med å skape splitt og hersk situasjoner,finansiert av velmenende eropeiske og amerikanske fond,antropologer og organisasjoner,vi må for all del ikke tro at russerne rydder opp i sine trojanske hester.
  Svärt få russiske militäre har inntil nå blitt brukt i de spesielle operasjonene i Ukjraina,det er stort sett utbryterrepublikkene,wagnergruppen og tjetjenere som har stilt med mannskaper og russerne med materiell.
  Er det noen som fullt ut tror og mener at Russerne ikke har stående tropper som langt overstiger disse 300 tusen innkalte ?.Tror noen på fullt alvor at disse 300 tusen er russlands forsvarsstyrke ?.Og så må de i tilleg på oppläring/oppgradering ?.
  Den dype staten finnes ikke her på Derimot,ikke finnes det privateide globalistiske foretak heller og det finnes absolutt ikke ett ökonomisk finansielt system som nå er på overtid.
  Mer enn 50 prosent av bankenes totale utlån går nå til å betale renter.
  Men den dype staten finnes ikke.
  Og om det er slik jeg beskriver det,da hadde jo noen sagt noe ?.Ja da hadde det stått på Derimot.Helt sikkert.
  Vel,noen undersöker likevel,ved å gå til andre kilder,noen raske sök vil jo före deg til kunnskap og opplysning som gir deg ett annet bilde av tingenes tillstand,men nei,vi ler heller av andre som ikke har forstått det vi her på derimotskolen vet,ja vi er nesten religiöst overbevist om at vi på Derimot tilhörer noe säreget kunnskapsrik flokk.

  Svar
  • Djupstaten er jødisk og har all verdens pengar. Og når denne rare staten treng pengar så trykker dei på tastaturet. Ja det er slik dei trykker penger no til dags. I denne staten bur Satan med heile familien, og dei eig alt.

   Svar
  • Jeg regner med at dettte er ironisk, Jan. Og det er tragisk sant.:
   «…og det finnes absolutt ikke ett ökonomisk finansielt system som nå er på overtid.»
   For sant nok » Mer enn 50 prosent av bankenes totale utlån går nå til å betale renter.»

   Jeg vil anta at det nye paradigmeskifte vil dreie seg om penger. Fra å bli sett på som en vare med verdi i seg selv. – Til et byttemiddel uten egenverdi, men med stor verdi når det gjelder å utnytte energien i et samfunn.
   Som frigjørelsen/paradigmeskiftet lå og ventet i fossen/naturen, som den elektriske energi. Hvorfor hadde ikke våre forfedre elektrisk energi og kraft? Fordi man hadde huldrer og fossekaller/troll og annen mytologi i stedet for ny erkjennelse og viten. ( Over- )tro istedet for kunnskap.
   Nå er det på tide å av-trolle pengene, og gi det den verdien det har. Som et måleverktøy som meter-, liter-mål og vekt. Disse har ingen verdi i seg selv, men fungerer bare når vi bruker de som måleenheter/tall. Og sendes rundt i samfunnet og setter i gang aktivitet. Det er resultatet av arbeidet som gir velstand i en nasjon. – Når resultatet av arbeidet er noe vi ønsker og trenger.
   En nasjon har alltid tall(penger) til et (dugnads-)regnskap. Verdier/velstand ligger ikke i pengene/gullet. Men i nasjonens ideer, utvikling, samhold og ledige arbeidskrefter.- Som settes i aktivitet. Hvis vi ønsker. (Men frie livstimer , ‘arbeidsløshet’ er ( bør være) også opplevd velferd.
   Vi vil alle bli rike og arbeidsfri. Både kapitalist og arbeider. Men vi tror vi har «gode tider» når vi mangler det meste og må arbeide 24/7, priser og lønninger stiger og renter blir skrudd opp. Og «dårlige tider» når stabburene begynner å bli fulle og priser og lønninger synker.
   Det er selvfølgelig omvendt.

   Som tidligere tiders myter og forestillinger om trollet i fossen har vi nå myter om tider og konjunkturer, stigende og synkende valuta og renter, og andre lunefulle økonomiske forestillinger .
   Men vi vil oppdage at renter og konjunkturer og «dårlige tider» kun er gjenspeilinger av våre egne folkepsykologiske strømninger og mentale sperrer.
   Vi trenger ikke, som Adam Smith og Karl Marx – og alle andre penge-økonomer, kapitalisere all arbeidskraft og samfunnsutvikling.
   Alle verdier og all arbeidsytelse ligger ikke i politiske og organisasjonsmessige systemer som arbeider for stadig høyere priser/lønninger og stadig større fordyrende systemer. Disse (parti-) politiske systemene er med på å konstruerte motsetninger, og lærer oss til å løpe etter fiktiver/fantasibilder i stedet for å se kraften i virkeligheten. I samfunnets potensiale, arbeidskreftene.
   Et samfunns valuta ligger ikke i banken, men i oss selv. Dettte er (burde være) et samfunns ‘pensjonsfond’. Avkastningen beror på hva slags aktivitet vi bruker de til.
   Pengene, tallene vil være det sekundære; -som må rette seg etter det primære.
   Vi vil ikke lengre sulte midt i grøtfatet.

   Vær så god og spis.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Folkeavstemningen om tilslutning til Russland

Rapport fra valgobservatør.

Previous Post

Oss konspirasjonsteoretikere imellom.

Hvem sprengte North Stream 1 og 2?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.