POSTED IN Coronavaksiner, Helse, Norsk politikk

Spørsmålet: Ga vaksinene en helsegevinst eller motsatt?

FHI vil ikke besvare det og mediene stiller det ikke.

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Medie-Norge må ikke la FHI slippe unna med dette svaret

Å bli holdt for narr skaper avmakt, frustrasjon og sinne.

Av Kjetil Tveit

Når FHI driver gjøn med folket vedrørende kunnskap som kan redde liv, er dette en så morbid humor at du kan gange frustrasjonen og sinnet med 10.

Dette vet nok FHI. Likevel gjør de det. Hvorfor det?

Dødsårsaksregisteret og SYSVAK ligger begge under FHI.

Forskerne i Dødsårsakdsregisteret har sett den bekymringsfulle assosiasjonen mellom vaksineringen og overdødeligheten. De klør seg i hodet, og skulle så gjerne hatt tak i tallene til SYSVAK på vaksinestatus, men de har altså ikke fått disse. Sitat fra Dagbladet:

«Det framgår av den ferske studien at det er «tidsmessig samsvar mellom økende vaksinedekning og økende overdødelighet».

«For å finne ut dette må man sammenlikne dødelighet mellom vaksinerte og uvaksinerte. I dødsårsaksregistret har vi ikke slik informasjon. Vi vet jo ikke om de døde var vaksinerte eller ikke, sier Raknes».

Så FHI holder forskerne i Dødsårsaksregisteret på pinebenken, og sier at disse tallene ikke er interessante:

«En svært stor andel av den norske voksne befolkningen har mottatt en eller flere doser, og de fleste er smittet en eller flere ganger. Så sammenlikningen uvaksinerte mot vaksinerte gir oss nå lite informasjon, og vi gjør derfor ikke denne analysen lenger. Vi har altså ikke disse tallene, og det er heller ikke så enkelt å ta ut disse tallene fra de ulike registrene».

Med denne kunnskapen kan vi avverge mer lidelse og død, og kanskje finne en del løsninger i kjølevannet av mer kunnskap. Men FHI velger å være klovn.

Mediene er medskyldige. Dette er så horribelt ulogisk, og ondt, at når de ikke stiller dem til veggs… intenst over tid, fram til de hoster opp tallene vi vet de har, så er mediene med på det.

Hvis ikke kan de umulig kalle seg den fjerde statsmakt, og vaktbikkje som skal holde makten i ørene.

Jeg ser heller ikke at noen av de store mediene svarer på hvorfor de ikke stiller disse enkle spørsmålene.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • «Denne vaksineskandalen har sperret øynene opp for mange……..», sier Halvor Næss, professor, UiB;
  håper det stemmer at flere SPERRER øynene opp snarest, skjønt for mange multi-injiserte er det i seneste laget. Og for deres barn.
  Hovedsaken er: ikke gjør det igjen hverken mot deg selv eller dine barn eller de gamle. Og straff og fjern de korrupte skyldige.

  CLIF HIGH mener en brutal sjokk-oppvåkning for dem han og flere kaller «normies» kommer sånn cirka juni-juli.

  Vaksineskandalen er bare en av mange åpenbaringer som endelig må gå opp for folket; hoax og bløff og korrupsjon er naive skandinaver siste mann ut Kari og Knut til å takle å se i øynene. Og det har kostet og koster liv å være så sløv.
  Bare toskeskapen i å la seg fortelle at kuren beskytter og er sikker og effektiv, men allikevel kan du smittes av de forhatte uvaksinerte! Hallo! Så dumt!
  Sveitserne er verdens nummer en i tillit til myndighetene, Norge nummer to. Det må bli slutt på den barnaktige troskyldigheten.
  Under «utrullingen» presterte nrk å trykke en artikkel som sa at nordmenn måtte se Erna som en mor og Bent som en far. Så søtt! Vi er adoptert av staten. Uansett alder. Hvorfor tenke selv når mamma og pappa gjør det?

  Svar
 • «Så FHI holder forskerne i Dødsårsaksregisteret på pinebenken, og sier at disse tallene ikke er interessante..»

  Når dødligheten (etter injeksjonene?) økte i 2022.
  Hvorfor ble ikke slikt også undersøkt og samlet, også hos de som døde av Korona fra begynnelsen, og delt med befolkningen for å unngå unødvendig frykt? :

  ‘ Han forklarer Legemiddelverkets framgangsmåte slik:
  – Det vi gjør, er at vi prøver å samle mest mulig opplysninger om hele sykdomsforløpet. Hvordan det utviklet seg, hva symptomene var, hva har pasientene eventuelt tatt av andre medisiner. Vi ser på alt, og samler alle opplysninger som finnes.’
  dagbladet.no/nyheter/snur-om-dodsfall/73530538

  Svar
 • ‘..for to år siden skjedde det noe oppsiktsvekkende.
  For første gang på minst 50 år ble det registrert betydelig flere dødsfall enn ventet, som følge av hjertesykdom.
  Vet ikke årsaken.
  Hjerte- og karsykdommer har kostet langt flere menneskeliv enn ventet de to siste årene. Etter mer enn 50 år med nedgang i dødeligheten, har utviklingen nå snudd.
  …Også kreft har krevd flere menneskeliv enn ventet i 2022. Dødsraten er for første gang siden 2010 høyere enn det foregående året. ‘
  nrk.no/osloogviken/hjerte–og-karsykdommer-har-kostet-flere-liv-enn-ventet-_-bekymringsfullt-mener-lhl-1.16444005

  ‘Forskerne fant noe overraskende da de døde sjåførene ble obdusert.
  Vi fant at hele 70 prosent av alle bilførere over 55 år som selv hadde forårsaket kollisjonen, hadde trange kranspulsårer, eldre infarktforandringer i hjertet eller i hjernen eller andre hjerneforandringer.
  Mange av sjåførene som hadde en slik sykelig tilstand, kan ha fått et plutselig akutt illebefinnende – og dødd av dette – mens de satt bak rattet. ‘
  forskning.no/bil-og-trafikk-hjertet/forskerne-fant-noe-overraskende-da-de-dode-sjaforene-ble-obdusert/2326796

  Svar
 • ‘ Under pandemien merket leger og forskere seg at barn som fikk påvist korona, ble mindre syke enn voksne. Sannsynligvis er det mange årsaker til dette. En av dem kan være høyere immunberedskap mot forkjølelse forårsaket av såkalte forkjølelseskoronavirus. Det er minst fire av dem, og de har sirkulert i hele verden i mange tiår før pandemien. ‘
  adressa.no/nyheter/innenriks/i/P4O80J/studie-forkjoelelse-kan-gjoere-barn-immune-mot-korona

  Men,men…. var ikke Coronavirust noe HELT spesielt da?- Som vi ikke hadde noe immunitet mot.
  Ihvertfall i hysteriet som ble hauset opp i mars2020, – av politikere og ‘fagfolk’. ;-)

  Svar
 • Det er vel vanskelig å ikke kalle dette løgn? Og hvorfor lyve? For å skape hysteri?:

  ‘ Mange tusen har vært innlagt på sykehus, ifølge Nakstad.
  Riktig tall var 1464.
  Over 1000 personer har vært innlagt på intensiv avdeling, sier Nakstad.
  288 er korrekt.
  I toppår med influensa har vi ca. 900 innleggelser, hevder Nakstad.
  Riktig tall for toppsesongen 2017-18: 7600 mennesker. ‘
  aftenposten.no/meninger/debatt/i/jB3kM9/hva-ligger-bak-myndighetenes-beslutninger-foelelser-eller-fakta?fbclid=IwAR3EdrBtq0O_kRVIAjAGvZPoUcioLRR8kvulE3kdpJSwu404qVPrpFOxxYk

  Svar
 • ‘ Ifølge SSB har vi faktisk aldri hatt så lave dødstall i Norge som i 2020. På tross av koronapandemien døde det 73 færre personer, sammenlignet med 2019.
  Hos Tislevold begravelsebyrå ble det så stille at hun ble nødt til å permittere flere ansatte. Nå forventer hun en økning i dødsfall framover. ‘
  tb.no/det-ble-sa-stille-for-begravelsesbyraet-at-gro-matte-permittere-folk-na-forventer-hun-endring/s/5-76-1642378

  Svar
 • Vi må ha en viss tiltro til dem som styrer dette HYSTERIET. ;-)

  ‘ Det er et tøft valg, denne uken fulgte han sønnen (12) til vaksinesenteret.
  Han endte likevel med å anbefale sønnen å ta vaksine.
  Jeg tror totalt sett at det er det riktige. Vi må ha en viss tiltro til dem som styrer dette.’
  nrk.no/norge/_-det-er-litt-skummelt-a-ta-koronavaksine-1.15656588

  ‘ Smitten i samfunnet øker. Tidligere NRK-profil Lars Egil Mogård var fullvaksinert, men ble likevel alvorlig syk av koronaviruset.
  Nakstad tror tredje dose er løsningen. ‘
  nrk.no/nordland/lars-egil-mogard-far-respiratorbehandling-etter-koronasmitte_-_-det-har-vaert-helt-jaevlig-1.15719500

  Svar
 • FHI er IKKE et statlig «vesen», men en privat NGO med store overføringer fra staten som skal tjene penger for «de evige mistenkte».
  På (over)tide å kutte alle bånd med både denne NGO’en og diverse andre slike «foretak» med sugerør i skattekassa?
  Også på tide å kutte all forbindelse via Stortingsrepr. og byråkrater til org. som FN/WHO/WEF/(S)NATO og andre.

  Svar
 • Gaute Adler Nilsen
  31 mars 2024 17:31

  I mellomtiden har vi noen tall, de som våger kan trekke sine egne konklusjoner;

  https://twitter.com/GauteNilsen/status/1774458884293267495

  Svar
  • Kan jeg bruke denne grafen fra din x-melding til et eget innlegg? Det vil fremgå at det er du som har lagt den ut på X. Hvis du ikke vil ha navnet ditt med, kan du sende meg en link hvor bare grafen er med.

   Svar
 • Northern Light.
  1 april 2024 14:45

  En overdødelighet på en million i USA blant de over 65-år etter FDA «godkjente» covid-vaksinen.

  Av The Exposé.
  Sjokkerende statistikk, i det stille publisert av US Centers for Disease Control (CDC), avslører at over en overdødelighet* på én million har blitt registrert blant personer over 65 år, helt siden Food and Drug Administration (FDA) ga nødbruksautorisasjon (EUA) for covid-vaksiner.

  FDA ga Emergency Use Authorization (EUA, nødbruksgodkjenning) for Pfizer-BioNTech covid-vaksinen 11 desember 2020, noe som gjør den til den første covid-vaksinen som fikk slik autorisasjon i USA. Etter det fikk Moderna covid-vaksinen EUA 18 desember 2020, og Janssen (Johnson & Johnson) covid-vaksinen fikk EUA 27 februar 2021.

  De eldre ble gitt covid-vaksinen først, og overdødeligheten som ble registrert var forbløffende. I løpet av de første 20 ukene av 2021 ble det registrert 150 085 flere dødsfall blant personer over 65 år sammenlignet med femårsgjennomsnittet for 2015 til 2019.

  Fra uke 21 til uke 40 i 2021 ble det registrert hele 165 387 flere dødsfall blant personer i alderen 65 år og over. Dette brakte det totale antallet overdødsfall fra uke 1 til uke 40 i 2021 til 315 472 blant de eldre som mest sannsynlig får covid-vaksinen. Resten av 2021 ble registrert 133 268 overdødsfall. Det bringer det totale antallet overdødsfall for året til 448 740 blant de over 65 år.

  Dette betyr at nesten en halv million flere mennesker døde enn forventet som var 65 år eller eldre, i en periode hvor overdødeligheten skulle reduseres dramatisk, fordi en tilsynelatende sikker og effektiv vaksine ble gitt for å stoppe en bølge av dødsfall, som angivelig var forårsaket av en dødelig pandemi.

  Året 2022 forbedret tallene seg litt, men det var fortsatt en sjokkerende overdødelighet med 371 466 registrert blant de over 65 år. Og i år 2023 ble det registrert 257 415 overdødsfall blant de 65 år og eldre, med de siste tallene utgitt av CDC, som bekrefter at 5482 overdødsfall ble registrert i uke 1 i 2024.

  Dette betyr at det totalt ble registrert 1 069 943 flere dødsfall blant personer over 65 år fra første gang de ble gitt covid-vaksinen til uke 1 i 2024. Dette er en sjokkerende overdødelighet sammenlignet med 2015-2019, et fem års gjennomsnitt. Covid-vaksinene skulle redusere antallet mennesker som dør, ikke øke det.

  Den svimlende overdødeligheten som når over én million på tre år, er mer enn nok bevis på at covid-vaksinene er langt fra trygge og effektive. De i det stille publiserte tallene beviser at de er ekstremt farlige. I USA har personer over 65 år blitt gitt flere covid-vaksiner under Emergency Use Authorization (EUA).

  Disse vaksinene ble opprinnelig prioritert for eldre, blant annet på grunn av deres påståtte høyere risiko for alvorlig sykdom fra «covid-19». Over tid har boosterdoser også blitt anbefalt fordi injeksjonene tydeligvis ikke virker. Hvis de gjorde det, ville det blitt registrert over én million overdødsfall blant de som har fått flere injeksjoner enn noen annen aldersgruppe?

  *Overdødelighet er et begrep som brukes når det i en gitt periode dør flere personer (i en aldersgruppe) eller et gitt geografisk område enn normalt i tilsvarende perioder lenger tilbake i tid. Motstykket til overdødelighet er underdødelighet, som betyr at det dør færre enn normalt. Wikipedia.

  Fra The Expose, publisert 31 mars 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker grafer og oversikter i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: SHOCKING: USA has recorded over 1 Million Excess Deaths among the over 65’s since the FDA “approved” the COVID-19 Vaccine.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Gazakrigen desimerer ikke bare den palestinske befolkningen.

Israels liberale forlater landet.

Forrige innlegg

Handelsreisende i terror og død

IS-terrorister fra Syria hentet til Ukraina som leiesoldater for å kjempe mot Russland.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.