POSTED IN Coronavaksiner

Alarmerende rapport:

Spikeproteiner invaderer alle større organer og starter en akselerert aldring som fører til kortere levealder

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Adan Salazar

Spikeproteiner assosiert med covid-viruset og mRNA-vaksiner kan forårsake akselerert nedbrytning av celler i menneskekroppen, og forårsaker at organer biologisk eldes raskere og fører til tidlig død.

Denne skremmende hypotesen ble fremsatt av franske forskere, som konkluderte med at piggproteiner indusert av Covid-infeksjoner og mRNA-injeksjoner forkorter DNA-sekvenser kjent som telomerer, som beskytter endene av kromosomene, og dermed reduserer forventet levealder. I en artikkel fra august 2021 publisert i den franske avisen France Soir, fremhevet forskerne en kinesisk studie som viste at piggproteiner svekket endotel-funksjonen hos marsvin, som deretter ble replikert med menneskeceller.

«Forskerne reproduserte in vitro-eksperimentet på friske menneskelige endotelceller: piggproteinet ble dermed bundet til ACE2-reseptorer, skadet cellenes mitokondrier, forårsaket mikrotrombose og endotelitt» – heter det i en engelsk oversettelse av den franske avisen. De franske forskerne fortsatte logisk med å stille spørsmål om piggproteiner indusert av mRNA-injeksjoner, kunne ha lignende effekter.

«Hvis det er bevist at SARS-CoV2 induserer akselerert cellulær aldring, og at ansvarlig for dette er piggproteinet, hvordan kan vi være helt sikre på at vaksinene som alle er basert på piggproteinet, ikke også fører til akselerert nedbrytning av cellene til vaksinerte personer?» spurte forskerne.

Artikkelen, som har medforfatter nobelprisvinneren og virologen Luc Montagnier, fordypet seg i studier som viser effekten av covid på telomerer, og hvordan kortere telomerer er knyttet til akselerasjonen av cellulær biologisk aldring. Artikkelen forklarer også hvordan oksidativt stress – som forekommer i kroppen på betennelsessteder – spiller en rolle i telomerforkorting, og hvordan covid-vaksiner kan indusere oksidativt stress, som igjen negativt påvirker DNA- og RNA-byggesteinene kjent som guaniner.

For å avslutte den lange studien oppsummerte forskerne hypotesen deres ved å advare mot mRNA-vaksiner, og skrev: «Med aldring forringes telomerer og påvirker cellereproduksjonen. SARS-CoV2 antas å forårsake biologisk aldring eller akselerert biologisk alder gjennom økt telomerforkorting.

«Spørsmålet som legitimt kan stilles er følgende: er ikke piggproteinet aktivt i vaksiner (Pfizer, Moderna, etc.) ved å blokkere ACE2-reseptoren, og dermed hemme den fordelaktige funksjonen som beskytter telomerer, og dermed også aktiverer aldring?”. «Dette viruset forårsaker en økning i den biologiske alderen hos mennesker som pådrar seg sykdommen, hvis virkning sannsynligvis forsterkes av vaksineinjeksjonen».

En forsker som ble publisert i 2021-studien, Walter M. Chesnut, har fortsatt sin forskning på det han har kalt «SPED» (Spike Protein Endothelial Disease), og publiserer funnene sine på Substack.
I en fersk rapport publisert nylig, rapporterte Chesnut sin siste hypotese: at «Spikeproteinet til SARS-CoV-2 er ‘levert’ til alle organer via endotelet, og induserer systemiske mRNA-oversettelser som resulterer i hyperakselerert aldring». Chesnut fortsatte med å påpeke hvordan en studie viste at mus med feil proteinsyntese, feiloversatte RNA, og viste kjennetegn for tidlig aldring.

«Vi så en 26-åring dø. 26-åringen hadde organene til en 96-åring. Jeg tror at piggproteinet fungerer som Progeria (sykdom som akselererer aldring) – levert via endotelet til alle organer» sa Chesnut. Denne alarmerende informasjonen kan være en av de manglende faktorene, som forklarer det mystiske fenomenet med mennesker som dør plutselig og uventet.

«Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre ennå. Jeg er dypt trist, og følelsesløs. Uansett hvilke bevis eller hypoteser som presenteres – bandet spiller på…»

«Og det spiller en begravelsesmarsj» – konkluderte han.


Fra NewsWars, publisert 24 januar 2023.
Oversatt fra engelsk og forkortet av Northern Light. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: Bombshell report: Spike proteins invade all major organs, induce hyperaccelerated cellular aging prompting shorter lifespan1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 834 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • fhi.no anbefaler fortsatt grunnvaksinering og oppfriskningsdose til gravide i 2. og 3. semester.

  Svar
 • Så først har de kjørt en gain-of-function for å dødelig-gjøre et virus, deretter kom de med «vaksinen» for å sørge for at de som ikke ble smittet av viruset skulle få i seg piggproteinet.
  Når folk oppdager dette kan jeg meget vel se for meg rasende folk på jakt etter alt i dress og slips, mens de roper: Drep, drep, drep! Og dette kan ikke være langt unna, hvis aldringsprosessen skjer så raskt har det infiserte folket dårlig tid.

  Svar
  • Jeg har selv gjennomgått cOVID SOM UVAKSINERT FOR SNART ETT ÅR SIDEN. MEN MED FARAPIRAVIR-BEHANDLING. dET FORLØP SOM TRE DAGERS INFLUENSALIGNENDE SYMPTOMER. FORSKNINGEN ER INGEN HYGGELIG LESNING OG JEG SKULLE GJERNE HA HØRT UTTALELSER FRA ANDRE FAGFOLK, EKSEMPELVIS SUCHARIT bHAKDI. mEN HVIS DEN OVERNEVNTE FORSKNINGEN STEMMER, SÅ ER SKJØNNER JEG IKKE HVORFOR BAKMENNENE VILLE UTSETTE SEG SELV FOR SAMME RISIKOEN. DET VILLE GI MER MENING Å SKREMME FOLK TIL Å TA ET DØDELIG PREPARAT BASERT PÅ EN LØGN OM ET FARLIG VIRUS SOM EGENTLIG IKKE ER FARLIGERE ENN ET INFLUENSAVIRUS. FOR JEG ANTAR AT BAKMENNENE SELV IKKE HAR TIL HENSIKT Å FÅ FORKORTET LEVETIDEN SIN.

   Svar
 • Nyheten vil i hvert fall føre til at 100% av våre kvinner blir innbitte vaksinemotstandere

  Svar
  • HAHA! Holdt nesten på å le…

   Kvinnene er alltid de mest politisk korrekte i ebhver befolkning.
   Et stort felrtall av den vil alltid stole på makthaverne.
   Veldig få av dem tenker selv, eller er i stand til tenke selv.
   Det de er flinke til er å lære hva som er politsk korrekt, og
   å gjengi det i tale og skrift.

   Svar
   • «Kvinnene er alltid de mest politisk korrekte i enhver befolkning.»

    Ja, en pussighet.
    Hvorfor?
    – Og hvorfor har vi nå en generasjon unge som er roligere og mer politisk korrekte enn tidligere?
    Bortsett fra at de protesterer Mot/på det de får beskjed om – som Black lives matter – i Norge!,
    – og på tross av realiteter i USA der de mest voldelige er de svarte og flest drepte er hvite.
    ( Og ‘ Klimakrisen’ , på tross av at vår krigsengasjement ( f.eks. i Libya og Afghanistan ) er et mye større energi og CO2-sluk. )

    kvinner…. ?
    Er det fordi kvinner er opplært til underdanighet , tross av en Metoo og et (styrt) liksom-opprør mot noe ufarlig. – Og (allikevel) gjerne ser på staten som en ny pappa/ektemann/autoritet. Og ‘føleri’ ?
    Når staten nå, via rå makt ,tar mer og mer makt og Autoritet, tross ukyndighet på flere plan- akkurat som ‘pappa’ ?
    En pussighet et studie verdig.
    ( Jeg synes ellers kvinners holdning likner mer & mer på v.sida og deres sammenliknbare statstiltro; hjelp oss, støtt oss.)

    Bare synspunkter.
    Men jeg tror det er noen som spiller på disse politiske ‘følingene’ for tida.

    Svar
    • Det er vanskelig å skrive et svar når lIndtner ikke ordner opp i skrive-settingen. Alt er jo bare med store bokstaver her, når man skriver.

     Lindtner få gjerne også tilbake kommentar-feltet på høyre side, hvis mulig.

     Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Verden på hodet:

Når krig er fred og svart er hvitt og…

Previous Post

Thierry Meyssan:

Denne krigen føres ikke primært mot Moskva, men for å svekke EU.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.