POSTED IN Endring av politikken, Helse

Spania:

Tar du ikke vaksinen får det konsekvenser.

0
Print Friendly, PDF & Email

Tvangstiltakene for vaksinering kommer nå i første omgang som «frivillighet», men med negative konsekvenser for de som ikke underkaster seg. Orson Wells fremtidsdystopi om overvåkning-samfunnet og nytale kommer snikende.

De som ikke vil ta vaksinen vil bli registrert og vil få negative konsekvenser fra storsamfunnets side. Det er det som ligger i kortene. 

Vi står overfor verdenshistoriens største og mest gigantiske helse-eksperiment med en helt ny vaksinetype som ikke har vært utprøvet før og hvor langtidsvirkningene i er ukjente. Ingen normale prosedyrer for vaksineutprøving er fulgt (tar mist to år med bl. a. dyreekperimenter) Den er hasteutviklet. De store legemiddelgiganten har stått i kø for å vinne kappløpet. En stor krukke med gull ligger der regnbuen slutter for Pfitzer og de andre selskapene. 

Og de som ikke vil være prøvekaniner skal få merke det.

Disse må gå foran og ta vaksinen først til eksempel og etterfølgelse.

Et minstekrav må være at det som foreskriver dette går foran med et godt eksempel og tar vaksinen først: Kongehuset, Regjeringen, Stortinget, helsetopper og ledelsen i embedsverket. Når de har fått vaksinen kan en begynne med den delen av befolkningen som er villig og lysten på å ta sjansen.

Men topp-lederne stiller seg bak i køen av hensyn til alle andre. Storsinnet har ingen grenser.

Knut Lindtner

Spania skal føre register over personer som nekter å ta Covid-19-vaksinen, og dele det med EU-medlemmene.

«Ikke obligatorisk».

Fra Anti-Empire.

Spania vil sette opp et register over personer som nekter å bli vaksinert mot det nye koronaviruset. Og disse opplysningene vil de dele med de andre medlemsstatene i EU, selv om de ikke blir offentliggjort.

Dette sa Helseminister Salvador Illa på mandag.

Under et intervju med fjernsynsstasjonen La Sexta, gjentok Illa at vaksinen mot viruset – som Spania ,i likhet med de fleste andre EU-nasjonene, vil sette i gang over helgen – ikke vil bli obligatorisk. 

«Det vi skal gjøre er å føre register, som vi vil dele med våre europeiske partnere,… over de personer som har blitt tilbudt vaksine men som simpelthen har avslår det», sa han.

«Det er ikke et dokument som blir offentliggjort, og det vil bli ført med ypperste respekt for data-beskyttelse».la han til. Arbeidsgivere og den allmenne befolkningen vil ikke få adgang til det.

Vaksinasjoner mot Covid-19 som begynte 27. desember i Spania vil være frivillig. Men Helsedepartementet har sagt at de vil registrere de som avslår det.

De som ikke ønsker å bli immune mot viruset vil ikke forbli anonyme, og helsedepartementet vil registrere navnet på personer som avslår vaksinen, og også hvorfor de avslår.

Helseministeren, Salvador Illa, har forsikret den spanske befolkningen at vaksinen er effektiv mot den nye varianten av Covid også, noe «det ikke fantes bevis for» i Spania.

Salvador Illa

Denne informasjonen vil bli inkludert i «vaksinasjons-registeret» for hver enkelt borger.

Denne nye informasjonen kom fram i en rapport om Vaksinsasjons-strategien mot Covid. Denne ble offentliggjort av helsedepartementet på mandag 21. desember.

Dette dokumentet slår fast: « Uten forbehold ligger ansvaret for å bli vaksinert mot Covid-19 hos den enkelte borger, og det vil være frivillig».

Til tross for dette legger han til at «vi mener det er viktig å registrere de som nekter å bli vaksinert i dette vaksinasjons-registeret. Det er for ¨forstå de mulige årsakene for dette i de forskjellige folkegruppene».

(Vil det også være frivillig å bli inkludert i dette «registeret»?)

De som går med på å bli vaksinert må først muntlig samtykke, unntatt under visse omstendigheter da det kreves skriftlig samtykke, for eksempel når det gjelder å vaksinere barn på skolen når foreldrene eller verger ikke er til stede.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://anti-empire.com/spain-to-keep-a-registry-of-people-who-decline-covid-vaccine-and-share-it-with-eu-members/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Koronavaksinen:

Sanksjoner mot kritiske leger.

Forrige innlegg

Kvikkleireraset på Gjerdrum:

MDG gir nedbør og klima skylda — er de desperate?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.