POSTED IN Media, Sensur, Ytringsfrihet

Sosiale medier blokkerer:

Alt om Bidens korrupsjon skal stanses.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Skandalen rundt Hunter Biden og Joe Biden utvider seg nå og avslører hvordan sentrale sosiale medier er i lommene på demokratiske politikere. Ikke at det overrasker meg, for dette har jeg ant lenge ved å følge uavhengige kommentarer og og uavhengige medier på nettet som har tatt for seg denne saken.

Det overraskende er den naiviteten som mange som tilhører venstresiden i Norge har vedrørende USAs politiske system og ledelsen i det Demokratiske partiet. Etter at Hillary Clinton jukset seg til nominasjonen i dette partiet for 4 år siden foran Bernie Sanders skulle varselklokker har ring for mange.

Ja, det er virkelig grunn til å henge flagget på halv stang over valgprosessen i USA

Når det samme gjentar seg i år igjen, riktignok på en litt annen måte, må da enhver tvil være borte. Hele nominasjonsprosessen har vært rigget for å sikre de samme folkene og nettverkene kontrollen over dette partiet som for lenge siden var radikalt men som ikke lenger er det.

Det som også skulle ført til spørsmål hos venstreorienterte i Norge er hvordan mediene i Norge dekker valget i USA, ikke minst NRK. De fungerer som en megafon for den korrupte Biden og fremstiller han og partiet som noe langt bedre enn Trump. Er informasjonen disse bringer til Norge dekkende for situasjonen i landet? Seltzers dypdykk i den vanlige USA-borger sin livssituasjon gir en helt annen og bredere forståelse av situasjonen USAs vanlige mennesker befinner seg i.

Men altså: Når foreligger det beviser om Hunter og Joe Bidens korrupsjon. Og svaret for de norske mediene er øredøvende taushet. De er ikke lenger nyhetsformidlere – saken er jo sensasjonell men ødelegger deres egen fortelling i 4 år. De er en del av Biden-kampanjen overfor det norske folket, en form for desinformasjon av det som faktisk skjer i landet som angivelig skal forsvare Norge.

Betyr det jeg her skriver at jeg støtter Donald Trump? Tvert imot, men jeg er luta lei den ensidigheten vi utsettes for med svartmaling av den ene og hvitvasking av den andre kandidaten. Begge er tilgriset og representerer ikke den vanlige USA-borger i dag. De er representanter for den rikeste eliten i landet. Det er det innbyggerne serveres å stemme på.

Knut Lindtner

Republikanerne legger inn klage mot Twitter og Facebook.

Det republikanske partiet har levert en klage mot Twitter og Facebook til den føderale valgkommisjonen.

Faktisk har disse to selskapene foretatt tekniske tiltak for å forhindre sirkulasjon av New York Post-artikler som avslører de kriminelle lovbruddene til Biden far og sønn i Ukraina.

Tusenvis av kontoer er stengt av Twitter og Facebook for å sensurere denne informasjonen.

New Yok Post avslørte FBI-dokumenter som beviste at det ukrainske selskapet som Hunter Biden ble direktør for, stjal med medvirkning fra et kinesisk statlig selskap, 1 milliard dollar fra Kiev, og at faren Joe Biden som visepresident i USA brukte stillingen sin for å kunne avskjedige den ukrainske aktor og stoppe påtalemyndigheten [1].

I følge Politico kom Twitters PR-sjef Carlos Monje til Joe Bidens kampanjeteam i midten av mars. [2] Og ifølge New York Post, kom en senior Facebook-sjef, Jessica Hertz, inn i etikkstyret i Biden-kampanjen denne måneden [3].

[1] « La corruption des Biden », Réseau Voltaire, 15 octobre 2020.

[2] “Twitter public policy director decamps for Biden transition team”, Steven Overly, Politico, October 17, 2020.

[3] “Joe Biden hires Facebook executive Jessica Hertz for transition team”, Mark Moore, Politico, October 1, 2020.

Oversatt av Knut Lindtner

Forsidebilde: Markus Winkler

https://www.voltairenet.org/fr

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Fra Sveits kommer oppdatert informasjon:

Fakta om Covid-19.

Forrige innlegg

Tysklands utenriksminister:

North Stream 2 skal fullføres.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.