POSTED IN Covid-19, Helse

Sør-Afrikansk lege:

Vi står overfor to sykdommer. Covid er den ufarlige.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Sør-Afrikansk lege: Det er to sykdommer, ikke en. Det er den siste som er farlig, men den kan behandles.

Av redaksjonen

– Jeg fant en måte å løse pandemien, men ingen vil høre om det, sier den sør-afrikanske legen Dr. Shankara Chetty, som i ett år har behandlt covidpasienter med allergimedisin. Ingen av Dr. Chettys covid-pasienter blir lagt inn på sykehus eller dør av sykdommen.

Det var allerede i den første bølgen, våren 2020 at Dr. Chetty la merke til at en del covid-pasienter fikk pusteproblemer den åttende dagen etter at de ble syke. Alltid den åttende dagen. Mange pasienter hadde vært symptomfrie i flere dager, før de den åttende dagen fikk problemer med pusten.

Det som Chetty syntes var rart, var at disse pasientene ikke har problemer med stengte luftveier. Lungene er frie for slim og øvre luftveier er åpne. Pasientene har ikke klassiske symptomer  på lungebetennelse. De får bare problemer med å trekke pusten på den åttende dagen etter at de ble syke. 

Dr. Shankara Chetty

Chetty mener at covid-19 er to forskjellige sykdommer: Den første oppstår når vi blir infisert av koronaviruset og pådrar oss covid-19, som er ei vanlig forkjølelse som for de aller fleste går over i løpet av et par dager.  Når folk etter åtte dager IGJEN blir syke og plutselig får pusteproblemer, mener Chetty at det er vrakgodset fra det bekjempede viruset som utløser en allergisk reaksjon. Han peker selv på piggproteinet fra viruset som en mulig synder.

Etter at den sør-afrikanske legen begynte å behandle covid-pasienter som allergipasienter, har dødeligheten blant pasientene hans sunket til null og ingen av pasientene hans må lenger på sykehus. Dr. Chetty har holdt på med denne behndlingen i ett år, men det er null interesse å spore fra andre leger eller helsemyndighetene.

Dr. Shankara Chetty observerer at pasientene blir friske uten alvorlig forløp av covid-19 når de behandles som allergipasienter. Chettys allergimeisin føyer seg inn i den etter hvert lange listen med behandlinger som virker mot alvorlig forløp mot covid-19. 

Allergic reaction to anti-cellulite cosmetic - Stock Image - M320/0200 - Science Photo Library
Allergiske reaksjoner kan være livsfarlige

– Hvis denne pandemien hadde handlet om helse, ville jeg ha hatt et stort publikum. Når jeg registrerer at jeg tvert imot forties og motarbeides over hele verden, beviser det for meg at covid-19 ikke handler om folks helse. Det er et annet og mye større problem som ligger bak, sier Dr. Chetty.

– Dette er fakta. Folk må begynne å forstå at uansett hva de blir FORTALT, så er fakta fakta. Det går ikke an å snakke seg unna fakta, sier Chetty.

Her er ei liste med 30 mineraler, vitaminer og legemidler som har vist seg å bidra til at pasientene får enklere forløp når de blir smittet av covid-19. Mange av remediene støtter forskjellige mekanismer i immunforsvaret og utfyller derfor hverandre. Her er det ikke snakk om enten eller, men både og.

Forsidebilde: Zoltan Tasi

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Analysene hans er nok korrekte – men i øyeblikket sliter vi med faktisk med 4 «sykdommer / scenarioer» – Den fjerde er faktisk «vaksinen» !
  Ethvert sykdomsforløp hos mennesker er i hovedsak selvfølgelig «regulert» av 4 hoved- faktorer :

  –1. GRAD AV IMMUNITET (arv og miljø) .
  – 2. LIVSSTIL : Inntak av livsviktige mineraler og vitaminer.
  – 3. INFEKSJONER og ytre påvirkninger: & alvorlighetsgraden av disse i seg selv !

  Og til sist … men ikke minst uvettig bruk av vaksiner og noe som skal fungere som vaksine men som så absolutt ikke er det ! (4)
  (Problemet angående (alle) vaksiner er generelt at man aldri kan vite hvilken effekt de har på enkeltmennesket. – I mange tilfeller vil de kunne medføre dødelige konsekvenser selv om jeg som alle andre selvfølgelig forstår at de kan ha sin berettigelse i enkelte scenarioer .. men slik er det bare !)

  Glemte nesten den Den Fjerde statsmakt … Pressen og andre Massemedier men den kan kan vi egentlig plusse på under scenario 3 og 4 !

  Svar
  • Analysene til Dr. Shankara Chetty om at det er spikene som er hovedproblemet er nok riktig siden det unaturlige med dette Covid- viruset (Vironet) er nettopp er disse Spikene ! – De har vist seg vanskelig å bekjempe for vårt «iboende» immunsystem og det faktum at systemet vårt nå tvinges til å produserer enda mer motstandsdyktige spiker og all den skade dette vil medføre er etter min mening hovedproblemet med denne falske vaksinen !

   Svar
  • Det viktigste under enhver såkalt pandemi er selvfølgelig et «iboende» godt immunforsvar som selvfølgelig også er av stor viktighet under hele vårt livsløp – Vi mennesker alle ganske enkelt et produkt av hva vi er «oppbygd» av men også i aller høyeste grad et produkt av hva vi spiser og får i oss av vitaminer, mineraler og næringsstoffer – og det er vel ingen tvil om at mangler på nevnte tar livet av flere mennesker på denne kloden enn en såkalt pandemi ! – Det virker på meg som om dette ikke har noen betydning for FHI og våre «helsemyndigheter» lenger – Bare du får i deg nok kunstige farmasøytiske produkter så er alt såre vel. – Men slik er det dessverre ikke … Det er faktisk meningen at du skal fortsette å leve et mest normalt liv etter denne pandemien ! – Og hva blir et normalt liv etter denne Pandemien ? Et vaksine – Helvete ?

   Svar
  • Ingen snakker om immunitetssporet fra Sars Cov-1 som en lege skrev i et legetidsskrift.
   Da snakker vi om naturlig immunitet. Det er jo tross alt en grunn for at menneskeheten har overlevd i 200000 år.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nå eier de nesten alle verdier. Hva ender det hele opp med?

Blir også menneskene deres eiendom?

Forrige innlegg

Virolog og immunolog:

Svineinfluensaen sa de var livsfarlig, men plutselig forsvant den (fra mediene).

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.